Találatok a következő kifejezésre: Melyik a A pharmatex (24 db)

Ki melyiket ajánlaná a Pharmatex termékek közül?

Nem tudom jó témakörben írtam-e. Igazából hallottam már róla(pl. google-n) de nyilván "valódi" tapasztalatokat és véleményeket szeretnék kérni t?letek(nyilván, aki használta már vagy jelenleg is használja)

Legjobb válasz: Ha nem akarok gyereket, akkor egyiket sem választanám, túl magas a pearl indexe, ha meg akarok, akkor meg nem használom. Ha rákeresel, itt is sok pharmatex babás anyukával találkozhatsz!

Ha nem akarok gyereket, akkor egyiket sem választanám, túl magas a pearl indexe, ha meg akarok, akkor meg nem használom. Ha rákeresel, itt is sok pharmatex babás anyukával találkozhatsz!
Tapasztalatom nincs benne, de engem két orvos is lebeszélt róla, mindkettejük szerint csak kiegészítõ védekezésre alkalmas, önmagában nem megbízható, legyen kúp, krém, vagy akármi. És fórumon is olvastam, hogy sokan teherbe estek már mellette. Úgyhogy én leginkább egyiket sem ajánlanám, max ha kombinálod mondjuk megszakítással.
Énis csak annyit hallottam hogy ha nem akarok gyereket akkor ne!!
Csak akkor ha nem baj, ha becsúszik a baba. Különben pedig körülményes a használata és mellett kell még valamivel védekezni.
3 ismerõsöm esett mellette teherbe.
Mi is bedõltünk neki, hogy biztonságos aztán azóta már lassan egy éves az eredménye:) Csakis kiegészítõ védekezésként szabad használni.Pl ha megszakításosan védekezel akkor ezt még pluszba.De úgy hogy semmi csak ez akkor elég sok esély van a babára!
Az én nõgyógyászom is azt mondta, hogy Pharmatex miatt csinálja a legtöbb terhességmegszakítást... :-( (Természetesen nem nekem.)
A kérdező hozzászólása: Hûha, ezt nem is gondoltam volna, elgondolkodtató. Köszönöm a válaszokat!! Üdv. mindenkinek
én is arra voltam kíváncsi, hogy megbízható-e, de akkor nem ezt választjuk a párommal:) szerintem ez csak tv reklámnak jó..nem pedig védekezésnek;)

Melyik a jobb, Pharmatex vagy Patentex?

Legjobb válasz: A Pharmatex

A Pharmatex
Én pharmatexet használtam, mondjuk féltem is mellette rendesen(és szívesen alkalmaztam egyéb védekezési módokat mellette)de nem volt probléma.Mindkettõt alaposan körbejártam, de már nem emlékszem, mért döntöttem a pharma mellett egyértelmûen.
nekem egyik sem. Mindkettö csip és hosszutavon tonkreteszi a huvelyflorat.
fogamzásgátlásra? egyik se.. ezt csak kiegészitõvédekezésként kell használni, kivéve, ha nem gond a baba..
Mi pharmatexet használunk rendszeresen és semmi gond nincs vele.
nekem az orvos kifejezetten nem ajánlotta.. kicsi a hatékonysága.

Szerintetek melyik a jobb? Pharmatex Hüvely tabletta vagy Pharmatex Hüvely kúp?

Véleményt, tapasztalatot szeretnék. köszi szépen :)

Legjobb válasz: kúp... legalábbis nekünk anno azvolt a jobb... a tablettától volt hogy csajomat csípte belûrõl, volt hogy engem csípett a szerszámomat... szal a kúpot ajáánlom, drágább tán, de jobb :) ja és nagyon tartsátok be az utasításokat, és akkor nemlesz gond :)

kúp... legalábbis nekünk anno azvolt a jobb... a tablettától volt hogy csajomat csípte belûrõl, volt hogy engem csípett a szerszámomat... szal a kúpot ajáánlom, drágább tán, de jobb :) ja és nagyon tartsátok be az utasításokat, és akkor nemlesz gond :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi szépen. de várom még a többi válaszolót is :)
Teherbe akarsz esni? Mert arra mindkettõ tökéletes!

Melyik a legjobb pharmatex termék? Meiket a legegyszerübb hazsnálni?

Melyiket ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szia! Én a Pharmatex hormonmentes fogamzásgátló hüvelykúpot használom! Csak 10perccel a szex elõtt kell felhelyezned, elolvad és utána semmi gond! Ez egyébként 10db-os kiszerelésban van, vény nélkül kapható és mindössze 2200Ft! Remélem tudtam segíteni! :)

Szia! Én a Pharmatex hormonmentes fogamzásgátló hüvelykúpot használom! Csak 10perccel a szex elõtt kell felhelyezned, elolvad és utána semmi gond! Ez egyébként 10db-os kiszerelésban van, vény nélkül kapható és mindössze 2200Ft! Remélem tudtam segíteni! :)

Melyik a jobb? Pharmatex hüvelytabletta, hüvelytampon vagy hüvelykrém?

Melyiket kényelmesebb használni, és megbízhatóság terén van vmi különbség? Tapasztalat? Elég védelmet nyújt? Vmi kényelmetlen érzés lányoknak a felhelyezés után esetleg?

Legjobb válasz: A tabletta mellet úgy maradtam, sajnos sok helyrõl hallom ugyan ezt.Nem javaslom! Inkább írass gyógyszert, nem drágább, fõleg ha rendszeresen élsz nemi életet.

A tabletta mellet úgy maradtam, sajnos sok helyrõl hallom ugyan ezt.Nem javaslom! Inkább írass gyógyszert, nem drágább, fõleg ha rendszeresen élsz nemi életet.
Nem nyújt megfelelõ védelmet, égõ, csípõ érzéssel jár, mind a lánynak, mind a fiúnak. A tampont úgy tudom, már nem forgalmazzák, a kúp és tabletta között az alapján kéne dönteni, hogy mennyire nedvesedsz (jobban-tabletta, kevésbé-kúp). Én fogamzásgátló mellett használtam korábban olyan esetben, ha bizonytalan voltam a tabi felszívódásában. Csípett engem is és a páromat is. Egy barátnõm pedig épp gyesen van a "Pharmatex babájával". Szerencsére feleségként és huszonévesen sikerült be, így nem volt gáz. 26/N
mi krémezünk és nincs vele semmi baj :\ szerintem az egész faszás termék (:
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :)

Melyk a jobb a Pharmatex kúp vagy a Patentex kúp? A biztosnságos szex érdekében lehet gumival együtt használni?

Legjobb válasz: Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.

Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.
Én is inkább a Pharmatexre szavazok. És használhatsz mellette óvszert is, ha az megnyugtat, de ha elõírás szerint használod a pharmatexet, akkor nem lehet gond gumi nélkül sem.
Szerintem a Patentex nem olyan elterjedt még. Rengeteg pro és kontra felsorolható. A Patentex olcsóbb és több van egy dobozban, a Pharmatex drágább, de többen használják. A Pharmatexben van fertõtlenítõ is, ezért van egy jellegzetes saga és sokan allergiásak is rá. Persze mindkettõ mellett teherbe lehet esni és mindkettõ mellett lehet óvszert használni. Bármelyiket is választod, kövesd az elõírást és gumit is használj azért.
Pharmatex+gumi: szerintem ez a legeslegjobb védekezési mód, nekem bevált...:)
A Pharmatex kúpot használtuk éveken át magában, azaz gumi és egyebek nélkül. Nem volt vele gond egyszer sem. Mondjuk nem dõlt volna össze a világ, ha mégis becsúszik korábban a baba... Elõnye a hátránya, hogy van benne fertõtlenítõ is, aminek van egy jellegzetes kellemetlen szaga és sokan érzékenyek rá. Viszont egy nem túl szerencsésen dunai fürdõzés után önmagában segített a keletkezett problémákon... Próbálkoztunk Pharmatex tablettával is, de az nem hogy nem síkosít, de inkább érdesít. És amíg a kúpot nyugodtan tudtuk használni, addig ez csípett mindkettõnket. A Patentex kúpot most szeretnénk kipróbálni, mert állítólag nincs kellemetlen szaga, és mellette ez is síkosít. Nem elhanyagolható módon olcsóbb is, miközben ugyanolyan biztonságot ígér. Véd mind a kettõ ha ésszel használja az ember. Ki kell várni azt a 10 percet amíg elolvadnak. Egyesek szerint ez vágyölõ, szerintem nem, hiszen az a 10 perc lehet akár fél óra is (a Patentex 2 a Pharmatex kúp 4 órán keresztül véd), így az elõjáték biztosan nem marad el és az órát sem nézegettük közben. Innen nézve ez még jobbá is teheti az együttlétet... ;)

Melyik a legbiztonságosabb? A pharmatex hüvelykúp krém vagy kúp? Vagy a patentex oval? Mennyi az esélye ha ezeket gumival használom hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd,én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával,mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...

Én évek óta használom a pharmatex krémet és gumit együtt és teljesen biztonságos! a krém már önmagában is nagyon jól véd, én csak a biztonság kedvéért még gumival is kiegészitem.a kúp is hasonlóan jó! ( pharmatex)Tehát a tehetrbeesés esélye ily modon nulla. Viszont ne használj szappant mosakodáshoz elõtte utána pár órával, mert az elbontja a hatóanyagot! Lactacyd feminát viszont lehet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ további tapasztalatokat várok:)
Én önmagában használtam fél évig kúpot, vagy krémet! Nem lett belõle semmi gondom, szerintem egész biztonságos, de azért "félidõben" nem élvezett el belém sosem a barátom...:) Biztos, ami biztos... Egyébként a krém talán biztosabb, 10 óra védelmet ad, felhelyezed, és egybõl hat! A krém 4 órán át hat, de csak 10 perc felhelyezés után...de az túl sikos hatást is ad. Szóval én a krémre voksolok!;)
A kérdező hozzászólása: most akkor melyik biztonságosabb??nem értem
Én a pathentex kúpot használtam hét hónapig. Nekünk bevált. mert nem lettem állapotos. És az orvosom is azt mondta, hogy sokkal megbízhatóbb a többi kúpnál és krémnél!

Melyik a leghatékonyabb a Pharmatex termékek közül?

Helyi hatású fogamzásgátlót szeretnék venni és utána néztem de a Pharmatexb?l(mivel err?l már sok jót hallottam) több fajta is létezik:

Legjobb válasz: én hüvelytablettát és hüvelykúpot használtam,de csak a praktikussága miatt. szerintem mind hasonló védettséget szereznek, de a http://www.pharmatex.hu/ oldalon utána tudsz nézni, ha jól emlékszem

én hüvelytablettát és hüvelykúpot használtam, de csak a praktikussága miatt. szerintem mind hasonló védettséget szereznek, de a http://www.pharmatex.hu/ oldalon utána tudsz nézni, ha jól emlékszem
Nos, mi egyszerûen feltesszük, és kész. Kicsit éget, meg az a baj, ha felállsz akkor folyik ki belõled. Dehát végül is mindegyik fogamzásgátlásnak vannak kellemetlenségei. Ez még állítólag a legegészségesebb.
nem volt kényelmetlen, a hüvelyváladék meghatározásról viszont nem hallottam...
A kérdező hozzászólása: És a hüvelykúp nem volt kényelmetlen az együttlét alatt? És azt hogy határozzam meg, hogy milyen a hüvelyváladékom?
Mi a krémet használtuk, és semmi baj nem volt vele. Az egyadagosat vettük, bár sokkal drágább, mint a nagy tubosos, de igy legalább tuti elegendõt teszünk fel. Azért válaszottuk, mert többet mondták hogy a tabi csipett, a kúp nagyon habzott, a krém meg azonnal hat.
Gyógyszertárban kérdezd meg.
Ha jól utánaolvastok megtudhatjátok hogy ezek a tabletták, kúpok kis mennyiségû spermium megölésére használhatóak, szóval ha a párod beléd élvez, akkor 100%-os lesz a terhesség.....óvszer mellett jó használni, ha esetlegesen kiszakadna!
Óvszerrel és azzal a kúppal, vagy tablettával teljesen tuti a védelem.Én a tablettát használom, könnyen fel lehet tenni, semmi különös.Viszont tisztálkodni még 2 órán keresztül nem szabad.Az engem eléggé zavar.
A kérdező hozzászólása: én úgy szeretném használni hogy óvszerrel együtt, így egymagába nem nagyon bízok benne:S
Vagyis nem tõle:) Hanem mellette.
Én a tablettát használtam, nagyon könnyû feltenni, de sajna terhes lettem tõle.Már nem használom.
Az egyik ismerõsöm épp most esett teherbe a használata mellett...
a kuppal kapcsolatban azt olvastam, hogy nem egy nõ esett teherbe, ki ezt a készitményt használta fogamzásgátlóként. saját tapasztalatom meg az, hogy büdös és undorom volt tõle. szagától, a látványa is rosz volt. ahogy a maradéka kifolyt a barátnõmbõl. amugy én helyeztem fel neki. nem nehéz. (30f)
A kaktuszt. 99FL
a hüvelykúpot könnyebb felhelyezni, nyilván...
vagy azt helyezd fel amelyiket a doki írta ki. az fog hatni ha fertõzésed van. de amúgy a betegtájékoztatóban le van írva hogyan is kell alkalmazni.
Utolsó, óriási baromságot mondtál. Az tény, hogy a Pearl indexük alacsonyabb, kb. 0, 3-1, 6. De ez nem jelenti azt, hogy mindenképp terhes lesz az ember vele, én pl. 2 éve nem lettem terhes, rendesen használom. Ettõl még nyilván mérlegelni kell, hogy a párkapcsolat és élethelyzet függvényében bevállalható-e a kicsit nagyobb kockázat.

Mi történik olyankor, hogy ha a lány nem helyezi elég mélyre a Pharmatex kúpot? Egyáltalán honnan tudja, hogy "elég mélyen" van?

Legjobb válasz: Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.

Annyira mélyre kell felhelyezni, amennyire tudod. Mint egy tampont, addig, amíg ér az ujjad.
Szerintem ezt érezni lehet, de ha mégsem így lenne addig tolja ameddig csak felér.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!