Találatok a következő kifejezésre: Melyik a - legkényelmesebb póz az (5 db)

Melyik a legjobb - legkényelmesebb póz az első alkalomhoz? Miért?

Tippeket, tapasztalatokat szeretnék kérni. Tanácstalanok vagyunk... (20 éves vagyok)

Legjobb válasz: Kenyelmes? A szex nem a kenyelemrol szol.... A misszionariust ajanlom. Lany alul, fiu felul.

Kenyelmes? A szex nem a kenyelemrol szol.... A misszionariust ajanlom. Lany alul, fiu felul.
Egyetértek az elsõ hozzászólóval, kezdetnek az a legjobb.
Szerintem elsõ alkalomnak a "kutyapóz" a legjobb, persze csak ha a csaj is belemegy.

Milyen az a misszionarius póz? Melyik póz a legkényelmesebb első alkalomhoz? Mit kell "petting" címszó alatt csinálni? Hogyan csináljam, hogy minnél elvezetesebb de ne legyen fájdalmas lánynak?

Legjobb válasz: Petting: az mident magaba foglal kiveve azt h beteszed neki!! Nyalogatasok,simik, ujjazas stb. Misszionarius: a lany fekszik a hatan te meg felete vagy a laba kozott es... Es az a legkenyelmesebb ami a lanynak es neked, mindenkinel mash van! Es a lenyeg, h nagyon ovatosan,figyelj a lanyra!!!!!:)

Petting: az mident magaba foglal kiveve azt h beteszed neki!! Nyalogatasok, simik, ujjazas stb. Misszionarius: a lany fekszik a hatan te meg felete vagy a laba kozott es... Es az a legkenyelmesebb ami a lanynak es neked, mindenkinel mash van! Es a lenyeg, h nagyon ovatosan, figyelj a lanyra!!!!!:)
Másodiknak! Farkas póz: A férfi ül a lyuk mellett és vonyít.
A farkas póz.
elsõ_ az meg milyen?:D egyékbént én férfi vagyok, de szerintem a kutya semmiféle képpen sem, inkább a lovagó:DXD
A kérdező hozzászólása: ezek konkrét válaszok:)
misszionárius ;)
misszionárius jó
Általánosságban, ami hátulról történik, elég király
A kérdező hozzászólása: örülnék néhány jó tippnek:)
nõk szerint az elsõ nem a legjobb...síkosítót használjatok dögével
Mézzel kend be a farkát.
A kérdező hozzászólása: :D:D esetleg vazelin?
Víz alapú sikosító + gumi. Ez utóbbi egyrészt védi a férfit a bacik ellen, másrészt ha beleélvez a fenekedbe, az csípõ érzés lesz a sperma miatt. Alaposan izgasson fel elõtte. A kutya póz a legkényelmesebb szerintem, de sima hasonfekvéssel nem próbálkozzatok, az a legfájdalmasabb a lánynak tapasztalatom szerint.
A tágítáást nem szabad elkapkodni. El kell lazítanod magad, és mikor kényelmetlen valami, azonnal hagyjátok abba. Elõször 1 ujj, ha ok akkor 2, ha már az is megy 3 ujj jön. Ne kapkodjátok el, ez 10 percig lazán eltarthat. Használjatok síkosítót bõven (a babaolajra esküsznek sokan).
Az elsõ anál nekem és a pasimnak is elsõ volt.Tapasztalatlanok voltunk ilyen téren.Kutyapózban próbáltuk, de nem volt jó, szerintem a pasi sem tud ügyes lenni, ha nem tapasztalt.A következõ anál nekem egy tapasztalt ffivel volt, õ háton feküdt én meg ráültem, kb.5-10 perc múlva annyira ellazultam, közben õ izgatott, hogy nagyon élveztem.Ez késõbb rendszeressé vált minden együttlétkor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!