Találatok a következő kifejezésre: Melyik a - legkényelmesebb (44 db)

Melyik a legkenyelmesebb pozicio szoptataskor, azaz milyen uloalkalmatossag a legjobb hogy a baba es az anyuka se faradjon el?

Legjobb válasz: Nekem fekve a legkényelmesebb.Az elején nekem ülve sehogy sem esett kézre.Mostmár ha muszáj,ülve is megy,de a babám már 7 hónapos.

Nekem fekve a legkényelmesebb.Az elején nekem ülve sehogy sem esett kézre.Mostmár ha muszáj, ülve is megy, de a babám már 7 hónapos.
Fõként fekve, de amikor ülve szopizik, akkor alá teszek egy díszpárnát (kika ágy), amely nagyobb, mint õ, de nagyon puha és könnyû párna és legtöbbször így el is alszik.
Utolsó vagyok. Látod, ezen már én is gondolkodtam. De amikor felébred és felveszem, mindig sétálok vele és van amikor kijön akkor 1-2 büfi. Most 5 hónapos, azért nem mindig alszik el szopi közben, de eddig nem volt gond belõlle. Nekem nincs szívem felkelteni az az igazság.
Nálunk a szobájában van egy kényelmes fotel, illetve a nappaliban a kanapén. Mindkettõnek frankó karfája van, arra teszek vagy párnát, vagy szopis párnát, nekünk így jött be.
én is fekve szoktam szoptatni, nagyon kényelmes mindkettõnknek és így szépen el is alszik a végén, nem kell mozgatni, csak felkelek és hagyom aludni a saját matracán
En 10 honapig szoptattam de vegig fekve.Ulve nekem nem ment, de ha muszaly volt pl.autoban akkor valahogy megbirkoztam az ulve szopiztatassal is.
En negy honapig szoptattam, az elejetol fogva fekve. Nekem igy nagyon kenyelmes volt igy nem is probaltam soha mas poziciot.
Csak ülve tudok szoptatani, fekve nem megy. Fiammal is így csináltuk (21 hónapig szopott), most a láynomat szopatatom 3 hónapja, de csak így megy.
Amíg kicsi volt, én is fekve szoptattam. A védõnõ erõsködött, hogy így nem lehet, és betett valami pozícióba, vagy 3 párna volt a gyerek alatt, meg alattam is. Hát, egyedül ezt nem tudtam megcsinálni, csak ha a férjem pakolta be alánk a párnákat. De kb. fél éves korától ülve is jó, mert már elég nagy, és ha belefektetem az ölembe, eléri a cicit, nem kell alátámasztani.
A kérdező hozzászólása: Es nem kell bofizzen ha el is alszik?

Melyik a legkényelmesebb felnõtt pelenka?

Úgy értem hogy jó nedv szívó kényelmes nappalra és azért birja is elégjól.

Legjobb válasz: Orvosi beavatkozás idejére kell, vagy pelenkázásra szoruló személy számára?

Orvosi beavatkozás idejére kell, vagy pelenkázásra szoruló személy számára?
A kérdező hozzászólása: az utóbbi
Én is pelenkára szorulok, nekem az Abri-form nadrágpelenka vált be. Elég vékony, de mégis sokat bír. Kényelmes kialakítású, és légáteresztõ. Receptre elfogadható az ára is. Próbáld ki, nyugodt szívvel ajánlom. A forgalmazó /Salus kft./ kérésre ingyenes termékmintát küld. Sok szerencsét! 37 N.
Éjszakára jobb az Abri-Form X-plus pelenka. http://www.xpmedical.com/abriforminfo.html

Melyik a legkényelmesebb póz?

Valaki választ pls!! :*

Legjobb válasz: Az alvó póz.

Az alvó póz.
a lovagló :) fiúként :P
1.A farkasos...ül a luk mellett és vonyít! 2.misszionárius
Szerintem a misszionárius...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Esetleg valaki tud valami extrémebbet?
Amikor mind a ketten oldalt fekszetek, hátulról. (kanál/kifli póz)
amikor a csaj gyertyában van a pali meg föntröl függölegesen be veri neki...:D


Melyik a legkényelmesebb sport cipő? Gondolok itt olyanokra mint: puma, nike, adidas, asisc stb.

Természetesen a tartóssága is érdekel. Ha tudtok ilyet akkor a pontos modelljét is mondjátok.

Szerintetek melyik a legkényelmesebb?

Melyik a legkényelmesebb ló fajta?

Legjobb válasz: Devil Horse

Devil Horse
Fajtát nem tudok mondani, de jellemzõen a tömzsibb, széles, fotelhátúak :)
A széles fotelhátú ló még járhat úgy, mint egy varrógép, találkoztam már ilyennel, minden volt, csak kényelmes nem... Állítólag az egyik legkényelmesebb a tennessee walker, próbálni még nem próbáltam, csak olvastam róla, van olyan jármódja is, amelyre nem minden ló képes, de állítólag nagyon kényelmes és nagy távolságokat is szuper megtenni rajta. Ami kényelmessé tesz egy lovat: ha nem merev a háta, nyaka, ha jól maga alá lép, ha a talajfogásai rugalmasak és persze az sem hátrány - de ez inkább szõrén lényeges - hogy jól izmolt háta legyen.
Magasabb, hosszúlábú lovak, ha egyensúlyban vannak, szépen mélyrelovagolva akkor igazán kényelmesek tudnak lenni. Az én pacim rövidlábú, széles hátó, de akármennyire is nyújt, sajna "varrógép" de én nagyon szeretem :)
Szerintem lo és ember fuggö. Én pl nem szeretem a széles pacikat, inkább a keskenyeket. A széleseket nekem nehezebb szoritanom. A kedvencem az ugetö lo. Pici, bár az ügetése gyors, de nekem kényelmes, nem varrogépes, mert puha.
Huhh hát embertõl függ.. ki mit szeret. Szerintem a legfontosabb hogy ne legyen egyenes vagy vagyon görbe a háta. Az egyenes hátú ló nekem nagyon pattogós. És se nagyon széles, se nagyon keskeny ne legyen. Szóval az aranyközépút :)
legyen hosszu dölt a lapockája legyen böven a "lovas elött", keskeny a szügye szellös és lebegös legyen a mozgása picit rövidebb a háta

Melyik a legkényelmesebb bugyitok?

És az ami a legkényelmesebb az a legszebb/jobb is?

Legjobb válasz: En leginkabb francia bugyit hordok,szerintem kenyelmes es vannak belole eleg szexi darabok is.

En leginkabb francia bugyit hordok, szerintem kenyelmes es vannak belole eleg szexi darabok is.
Csak franciabugyi.Köszönöm de a tangától volt nem egyszer komoly betegségem, hordja az aki egészségtelenül él!
Legkényelmesebb? Jó kis igazi totál asszexuális mamabugyi. XD De csak alváshoz veszem fel, ha senki más nincs a környyezetemben. :D És nem, nem igazán néz ki jól, leszarom, magamnak éjszakára nem akarok tetszelegni. :D Napközben akármit elviselek amúgy magamon. :D
Szia! Nekem egyaránt kényelmes a franci és tanga bugyi is, a tanga szerintem szexisebb, én vettem karácsonyra a barátomnak is, hát, elõször furán nézett, de a kedvemért... :D (ha zavar a tanga, vegyél rá jó szoros nacit, és nem is érzed hogy rajtad van)
általában tangát hordok, bár itthon inkább át veszem franciára. és nem, nem a franciák a legszexisebb ruhadarabjaim, de lehet belõle olyat is kapni ha az érdekelne.
Pamut tangára szavazok. Ami nem ilyen kis falatnyi.
én a tezenises pamut bugyikat részesítem elõnyben...nekem azok jönnek be..a csipkés dolgokat nem szeretem, max este a pasimnak :) alváshoz a tezenisben kapható "normál" bugyit szoktam... én nem szeretem a mûszálas dolgokat.amúgy fazon szerint mindegy..vagyis hordok tangát, sima egyszerû bugyit és franciát is, meg a shortosat (de az is csak alváshoz)
Francia bugyi. ^^
Egy piros, leopármintás francia bugyi. Ez a kedvencem, mert nagyon aranyos, és szexi, de nem utolsó sorban olyan kényelmes, mintha rámszabták volna.

Melyik a legkényelmesebb headset?

Olyan headsetet keresek ami nem túl drága (5-7e) jól is szól, de f?leg kényelmes legyen.

Budapestről Münchenbe melyik a legkényelmesebb vonat?

Münchenbe szeretnék eljutni vasúton (repülni nem szeretek) a lehető legkényelmesebb módon. Mit tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Railjet http://www.mav-start.hu/utazas/nemet_munchen.php

A RAILJET szuper, csak az út napközbe van, és tele van a vonat. A Kálmán Imre Euronight Háló, fekvõhelyes, és ülõ fülkékkel közlekedik élyszaka! (esti indulás, reggeli érkezés) Én ezt a kettõt ajánlom
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, ez az éjszaka közlekedõ EuroNight jól hangzik. Mennyibe kerül egy 1. osztályú egy személyes hálófülke ezen a vonaton?
Ezen a vonaton 4 ágyasban csak fekvõhelyes kocsi van, ennek az ára 59€ /fõ (kb 17.405 forint) Hálókocsiból csak 1, 2 és 3 ágyas fülkék vannak.
A kérdező hozzászólása: Közben megtaláltam az árakat a MÁV honlapján, 139 Euró az egy személyes fülke, ez szerintem jó is lesz. Esetleg egy fotót tudna valaki mutatni a vagon belsejérõl?
Persze :D http://vonatosszeallitas.hu/caf.html#71_91 Ez a hálókocsi, alatta levõ kép pedig a fekvõhelyesé :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a képet, ez a hálókocsi nagyon jól néz ki, ezzel fogok menni. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A kérdező hozzászólása: sima singlespeed városi fixire gondolok
Az én fixim 52-19 es. Ez simán jó belvárosi ide oda szaladgáláshoz.
Így van, a 2, 7-es áttétel átlagos használatra városba pont jó egy átlagosan edzett kocabringásnak :) 30-35 km/h kényelmesen tartható vele sík terepen. Az áttétel választásnál érdemes figyelni a skid pontokra, már ha skidelsz, hogy ne menjen túl hamar tönkre a hátsó gumid: http://www.bikecalc.com/skid_patch_calculator
48:18

Újszülöttnek melyik a legkényelmesebb, legjobb pelenka?

Pampers vagy Libero?

Legjobb válasz: Én a premium care re esküszöm....és a hugies ujszülöttjére, de az sajna már nincs....

Én a premium care re esküszöm....és a hugies ujszülöttjére, de az sajna már nincs....
Pampers premium care
egy újabb szavazat a pampers premium care-re! Mi csak ezt használtuk kb 5 hónapig!
Mi is pampers premium care-t használtunk az 1. hónapokban, azóta pampers activot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!