Találatok a következő kifejezésre: Melyik a - (81140 db)

Szerintetek xbox 360 e vagy sima vagy p s 3? nem értek hozzá szerintetek melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nem értem az e betût de mindegyikböl van több verzió. 4 GB-s X-et és 12 GB-s PS-t az ne vegyél. Mert nem fogsz tudni normálisan játszani. Egyébként pedig mindegyiknek ott s saját kínálata és az döntsd el h abból melyik tetszik v melyikre van több olyan cím ami tetszik.

Nem értem az e betût de mindegyikböl van több verzió. 4 GB-s X-et és 12 GB-s PS-t az ne vegyél. Mert nem fogsz tudni normálisan játszani. Egyébként pedig mindegyiknek ott s saját kínálata és az döntsd el h abból melyik tetszik v melyikre van több olyan cím ami tetszik.
A kérdező hozzászólása: Hát új játékokat nyomnák rajta pl. COD ghos, BF4, Fifa 1013/2014 AC stb. és nem tudom hogy erre a ps3 jó vagy az xbox 360
Ezek a címek multiplatformosak ezeket pc-n is tod nyomni. Ha nem kellennek olyanok mint Halo 3, Uncharted, God of War, Forza... Akkor szerintem nincs értelme konzolt venned, bár ettõl még megteheted. Egyébkét a 360 irányítása kényelmesebb a 2 gép közül. És a COD Ghos egy rakás .... lett de te tod.
A kérdező hozzászólása: én nekem szar a pc-m és inkább ps-t vagy xbox ot veszek
M2, ha jobban el vagy eresztve M3.
A kérdező hozzászólása: M3 Omron ment tönkre, az helyett melyik újabb OMRON-t ajánljátok?

Melyik a legjobb játékra? Leginkább bf3-ra szeretném valameiket de nem tom melyik legyen melyik teljesítene jobban (FPS) -re gondolok

http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/gf-gtx650.. vagy

Legjobb válasz: ennyi pénzért már van AMD Radeon HD7790 is,ami mérföldekkel jobb mind 2-nél,ezek HD7750 szintû kártyák,nagyon durván túlárazva HD7770-7790 árban....

ennyi pénzért már van AMD Radeon HD7790 is, ami mérföldekkel jobb mind 2-nél, ezek HD7750 szintû kártyák, nagyon durván túlárazva HD7770-7790 árban....


Melyik vagy melyik?
Igen. Csak a sorozat illetve széria száma maradt le, anélkül meg nem mondtál semmit...
A kérdező hozzászólása: ja bocsánat ati mobilty radeon HD 5650 up to 2267m
A kérdező hozzászólása: ati mobilty radeon HD 5650 up to 2267mb hipermemory nvidia gforce gts 1GB
Az ATI már oké, de geforce gts-bõl is volt ám többféle...
A kérdező hozzászólása: ati mobilty radeon HD 1 GB 5650 up to 2267m
A kérdező hozzászólása: nvidia gforce gts 450 1GB és bocs hogy mást irtam ki

Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennem? Melyik a megbízhatóbb és melyik eszik kevesebbet?

Www.Kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1047511&st=Aprilia%20Rs&mp=110000 www.kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1157369&st=Aprilia%20Rs Sajószögeden lakok és elég messze vannak az egyik Szolnok a másik Kecskemét. Úgy gondoltam lemegyek érte és hazajövök vele de nem tudom, valami baja lehet útközben ezeknek? Bírják a nagy távot? Esetleg mit érdemes megnézni rajtuk vásárlás előtt?
U, sola vagy P inkább
sola-ra semmiképp nem tudsz annyit rákölteni? akkor tipo.. kisebb kijelzõ, így gyorsabbnak érzõdik, a J akadozik állítólag.. de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: dirtboy- nekem csak az elõfizetés fontos mert a telefonok más-más elõfizetéssel de mindegyik 1 vagy 10 forint.
A kérdező hozzászólása: A j-8500.-, a tipo-5600.-, a sola-12000.-, a p-16000.-
és amivel te akarod megvenni mennyi a különbség a két telefon ára közt?
A kérdező hozzászólása: http://www.telenor.hu/mobiltelefonok/kereso?minprice=0&maxpr.. Itt nem... Az elõfizetés a FONTOS
a sola 1 árban van a j vel csak szólok.
U nem olyan drága.
A kérdező hozzászólása: Csak az u, sola , p drágák.
oks

Aréna pláza vagy Westend? Ti hova jártok? Melyik a szebb, barátságosabb? Illetve melyik közelében van több látnivaló, érdekesség? ! (Még egyikben sem voltam sosem, messze lakok Budapesttől. )

Külföldr?l jön barátom, el?ször. :D Arra gondoltam, oda elvihetném, mert nálunk nem sok minden van. Csak nem tudom melyikbe... :) Az egyik a nyugatihoz, a másik a keletihez van közel... :) Szóval a megközelítésüket nézve kb. ugyanaz:)

Legjobb válasz: Én nemrég voltam mindkettõben szerintem,ha már Budapestre jöttök ne plázázzatok,hanem inkább valami szép helyet nézzetek..Rengeteg van:) Ha éhesek vagytok akkor meg tökmind1 melyikben ezstek,de van honlapjuk meg tudod nézni milyen boltok/kajáldák stb. vannak benne.

Én nemrég voltam mindkettõben szerintem, ha már Budapestre jöttök ne plázázzatok, hanem inkább valami szép helyet nézzetek..Rengeteg van:) Ha éhesek vagytok akkor meg tökmind1 melyikben ezstek, de van honlapjuk meg tudod nézni milyen boltok/kajáldák stb. vannak benne.
készits tervet hogy amit akartok megnézni, vagy üljetek fel egy turista buszra. Hop on hop off a neve. Az arra megy amerre vannak a látnivalók. Van napi bérlet BKV-ra amivel korlátlanul lehet utazni, vigyél térképet amin bejelölted mit akartok megnézni ugy nem nehéz elközlekedni.
Szerintem akkor lehetne az, hogy kezdhetnétek a Westendben(vagyis hogyha oda mentek, ahhoz el tudnék képzelni egy tök cuki kirándulást)Szóval délelõtt odamentek beültök valamelyik kis kávézóba vagy akár a Starbucksba, utána körülnézhettek a boltokban.Amikor megéheztek elmentek kajálni(kb minden van, minden árkategóriában).Kaja után elmennétek a Margit szigetre sétálni és fagyizni.Aztán elsétálhatnátok a Parlamenthez, nincs olyan messze gyalog se, én imádok sétálni:) Vagy kimehettek a Vörösmarty térre ott is sok szép látványosság van és akkor felderítenétek ott a teret:) (Ha akarod leírom az útvonalat, hogy melyiket milyen tömegközlekedési eszközzel tudod megközelíteni)Este meg még elmehetnétek egyet mozizni!:)
Westendbe mostmár többet járok, egy idõben csak Aréna aztán most megint Westendes vagyok, fõleg, hogy közlekedés miatt nekem az közelebb esik ha vonattal megyek, már ott is vagyok!:) A nagyobb boltok viszonylag ugyanazok, igaz a Westendben több pici bolt is van.Igazából szerintem mind a kettõ nagyon jó, bárhova mész nem jársz rosszul boltok terén:) A Westend környékén, ami látványosság az ugye maga a Nyugati pályaudvar, Vígszínház, Parlament, Vörösmarty tér, Oktogon és még a Margit-sziget is közel van, ahova elmehettek sétálni:) (4es6os villamossal csak pár megálló:) ) Az Aréna környékén a látványosság a Keleti pályaudvar, Puskás Ferenc Stadion, Papp László Sportaréna, Lóverseny tér:)
westend központi helyen van. Egy köpésre van a Margit-sziget stb. Az Aréna környékén nincs semmi érdekesség és az üzletek is inkább drágább árfekvésûek. Westendben van minden. Olcsó is drága is. Jóval több üzlet is van ott. A külföldi barátodnak mért bevásárlóközpontot akarsz mutatni, mért nem Bp-et???? A dunát, parlamentet a várat, Margit-szigetet, váci utcát, Bazilikát?
A kérdező hozzászólása: Margitszigeten merre?:D Vagy az egészet be lehet járni? :) Ott mik vannak? :) De és te pesti vagy? :) ) Az tök jó már !:D
Margitszigetre mindenképp menjetek! :) Én is hasonló helyzetben vagyok most, érdekes. :D
A kérdező hozzászólása: Nézegetem, köszi! :) Így, hogy már 'ismerek' pár nevet, könnyebb kiindulni. :)
A buszról leszállhatsz több helyen igen. De ird be a keresöbe hogy hopp on hopp off Budapest. Nézz utána. Igen a Margit-szigetre a Margit hídról lehet menni meg az Árpád hidról. A belvároshoz a Margit hid van közelebb. Azon megy a 4 és 6-os villamos ami átszeli a fél várost. Nézegesd a google térképet hogy mi hol van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D Az nagyon jó kis ötlet! :D A Margit-szigetre híd van? :D Vagy hajóval lehet átjutni? :) Örömmel elfogadom a segítséget, útba igazítást! :D A turista busz útközben meg is áll? :) ))
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj, hogy arra nem igazán vagyok járatos. :( Még sosem voltam... :D
A kérdező hozzászólása: Most már akkor változott a terv. :) De azokat akkor gyalog is meg lehet közelíteni? :) Mert az ottani utazás, hát.. igen nehézkesen megy.. :/:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a válaszod! :) Az igen! :) Akkor akad sok szép minden... :D
Én sem vagyok pesti, azt hiszem összesen kétszer voltam eddig a Margit-szigeten. Éjszaka gyönyörû, de nappal is szép! Az egészet be lehet járni, legalább sétáltok egyet. :)

Melyik a jobb EP? Axa? MKB? K&H? Melyik ajánlanátok vagy melyiket nem? Miért?

Az axát pénzügyesek ajánlják. De Mkbnál csak 1000es a havi minimum díj, K&H ról meg hallottam jókat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!