Találatok a következő kifejezésre: Melyik a óvszer tudom, (7 db)

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Ha kibontom az óvszert honnan tudom melyik a belső és külső fele? Számít hogy melyik részét húzom fel azaz melyik oldalát, vagy az mindegy?

Legjobb válasz: Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!

Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!
egyféle képpen tudod rágördíteni a farkadra. Inkább próbálj ki egyet mielõtt még élesbe használod.
Édes Jó Istenem! Azt sem tudod, hogy hogyan kell használni az óvszert, de már dugni akarsz. Apukáddal miért nem beszélsz? biztosan segítene! Hány éves vagy? Egyébként dicséretes, hogy ilyen fiatalon legalább a védekezésre gondolsz.
nem mindegy h rágörgetve teszed fel, vagy visszafele forgatva teszed fel...
Onnan, hogy fentrõl lefelé kell görgetni a peremet. Ha simán megy, akkor jól raktad fel, ha akad, mert befelé fordulna, ahogy ráhúzod, akkor nem jó. Másképp nem tudom elmagyarázni, remélem érted. De egyébként van hozzájuk használati útmutató is ábrákkal a gyengébbek kedvéért. 28L
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.. Azért kérdeztem , mert úgy beszéltük a barátommal, hogy most én teszem fel a gumit.. és nem szeretnék bénázni, vagy valamit rosszul csinálni.Köszönöm a válaszokat.
egyébként ha kétféleképpen szereztél már rá gyakorlato, elmondésod szerint még egyszer sem, a másodiknál már tudni fogod.próbál kesztyüt kiforditva felvenn. majd megtudod melyik egyszerübb.

Melyik a biztonságosabb: óvszer (tudom, tudom, helyes használat) vagy a fogamzásgátló (gyógyszer)?

Legjobb válasz: Fogamzásgátló biztonságosabb, de csak ha rendszeresen szeded, persze e mellett is estek már teherbe. A gumi meg kiszakadhat könnyen. Szal én a fog.gátló mellett voksolok.

Fogamzásgátló biztonságosabb, de csak ha rendszeresen szeded, persze e mellett is estek már teherbe. A gumi meg kiszakadhat könnyen. Szal én a fog.gátló mellett voksolok.
A fogamzásgátló tabletta a jobb szerintem. Egyáltalán nem lehet elhízni tõle, a tájékoztatóban is benne van, feltéve persze ha alacsony hormontartalmút szedsz. Gyerek ellen biztonságosabb, de igaz hogy nem véd meg a nemi betegségek ellen. Tehát ilyen szempontból az óvszer a jobb, csak az kilyukadhat.:S szal szerintem tabi.
Fogamzásgátló tabletta!!! Az óvszer fele annyira sem biztonságos! Ha vki rendesen szedi a tablettát, akkor a teherbeesés lehetõsége szinte 0. Míg az óvszerrel rengeteg probléma lehet: kilyukad, lecsúszik, gyárilag rossz ... stb. A mai alacsony hormontartalmú tablettáktól nem lehet hízni és hosszú évekig lehet szedni õket, annélkül hogy valami baja lenne az embernek.
A legbiztosabb, ha mindkettõt használjátok. Az óvszer annyiban jobb, hogy az a nemi betegségektõl is megvéd, míg a gyógyszer csak a terhesség ellen jó. A tablettánál fontos, hogy mindig bevedd, amikor kell, és ha pl. hánytál vagy antibiotikumot szedtél akkor nem biztos a hatása - emiatt sokztak parázni. Az óveszernél egyszerû eldönteni, hogy véd-e: fent van a szerszámon vagy nem :)
Hát igen a fogamzásgátló tabi az csak a gyerektõl véd, HA rendesen szeded, de ha fiatal vagy, fen áll a veszélye annak h elégé elhizol sztem:S De azért a gumi jobb vmivel, me az véd a nemi betegésgektõl és a babától is ha nem lyukad ki és minden okés;):)
Legbiztonságosabb a tabletta, óvszer, sámli, és tükör módszer. Mögéd állítod a sámlira, az arcát nézed a tükörbe, mikor kezd torzulni kirúgod alóla.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a Durex közül van-e kisebb óvszer az 54 mm-esnél?
A kérdező hozzászólása: Esetleg link is jöhet, ahol le van írva az összes Durex óvszer mérete (hivatalos durex oldalon nem volt leírva a méret).
Az összes Durex ugyanakkora, kivéve az XL, ami ugye nagyobb. Ha kisebb kell, lehet, hogy gyógyszertárban érdemes kérdezõsködni. Lehet, hogy õk adnak valamit, én nem tudom.:)
ejha, vékonyka lehet akkor neked..amúgy meg elmész a boltba, pl tescoba vagy auchanba nem is olyan intim olvasgatni mint egy kis boltban és megnézed a méreteket. :) 18L
a durex sensation 52mm-es. be is fürödtünk vele. :D azt hittem mindegyik 56 mm-es (eddig amiket próbáltunk, mind 56okak voltak). egy kollégám, srác, ajánlotta a sensationt, a párom meg is vette, erre látjuk, h csak 52mm-es. :D eléggé számít az a 4 mm, mivel a páromat az 56-os is baromira szorítja...
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem az 56 milis is feszül, nincs gond a mérettel, viszont az 54 mm-es extra safe jobban szorított, és gondolom az biztonságosabb, viszont túl vastag a gumi és abban tényleg alig lehet érezni vmit. Azért érdekelne más fajta.
A kérdező hozzászólása: Egyébként 52 mm-es a normál óvszerek mérete :)
Vékonyított lifestyle vagy Rako.
Ha óvszerrel védekeztetek, mégis mi a fenétõl lennél terhes? Ne aggódj ennyit, minden kis jelentéktelen tünetet nem kell terhességnek vélni!
1. Ha április 6-án feküdtetek le, és most 12 nap múlva kéne megjönnie, akkor már csak azért is kicsi az esély a terhességre, mert (normál esetben) kb. 2-4 nappal ezelõtt volt peteérésed, április 6. pedig ha jól számolom az elõzõ mensid után pár nappal lehetett. Természetesen a ciklus bármely napján lehetséges a teherbe esés, de jó eséllyel épp nem is voltál termékeny. 2. Tesztet általában a kimaradó menstruáció idején lehet csinálni, de csak kb. 1 hét késés után mutatja ki teljesen tutira, ha terhes a nõ. Neked legkorábban két hét múlva lenne érdemes. - Ha nem jön meg. 3. Ha óvszerrel védekeztetek, idõben felhúzta a srác (még mielõtt bedugta :) és nem szakadt ki, valamint lehúzás után már nem dugta vissza/nyúlt beléd, akkor gyakorlatilag fizikai képtelenség, hogy terhes légy. A gumi az egyik legbiztonságosabb módszer, úgyhogy teljesen feleslegesen aggódsz! A mellszúrás bármitõl lehet, elfeküdted az éjjel, beütötted, vagy csak valami belsõbb izmod "begörcsölt", stb. Ilyen kondíciók mellett, mint amiket írsz, a mell szúrása önmagában NEM terhességi tünet.
Orális?
de persze, pharmatex+megszakitás az van..
Mellszexnél tuti nem kell, de orálnál sem szokás. A többi esetben vagy fogamzásgátlás vagy higiéniai szempontok miatt kell.
nem értem.. anális, orális?
a fogamzásgátlós vagy a "gyereket akarok" szex
elvileg, ha a pasi nem élvez a csajba, akkor mehet gumi nélkül, de szerintem ez is kockázatos, csak azok állítják ezt, akik rá akarják venni a csajt, hogy gumi nélkül....
Análhoz se kell, de akár a sima is mehet, csak amikor a lány "azokban" a napokban van, akkor kell hanyagolni.
mi a normal szexhez se hasznalunk..
apád f.sza cigó, csak én nem birom a tablettát, a pasim meg a gumit.. idióta..
14:25 cigók vagytok?
Jaaa..az a farkas póz.. Ülsz a lyuk mellett és vonyítasz..
A pettinghez(orál, kézzel való kielégítés) Maga a szex az aktust jelenti, ahhoz pedig csak akkor nem kell óvszer, ha a lány fogamzásgátlót szed, vagy van neki bent hüvelygyûrû.

Én olyan szerencsés vagyok, hogy péniszem 24 cm hosszú és eléggé vastag. Csak nem nagyon tudom, hogy hol tudnék ilyen méretben óvszert vásárolni, mert az átlagos kotonok nem jók . Ebben kérem a segítségeteket . Hol melyik boltban tudnék ilyet venni?

Legjobb válasz: Azért nem mindenki ijed meg. Ezt kb. csak azok találták ki, akik bõszen szidják a nagyobb mérettel rendelkezõket, mert õket kicsivel áldotta meg a sors, ami viszont ugyanígy nem problémás. Nem hallottam még egyetlen nõt sem panaszkodni, akinek nagyobb farkú barátja volt, inkább csak az istenítések mennek :D

Azért nem mindenki ijed meg. Ezt kb. csak azok találták ki, akik bõszen szidják a nagyobb mérettel rendelkezõket, mert õket kicsivel áldotta meg a sors, ami viszont ugyanígy nem problémás. Nem hallottam még egyetlen nõt sem panaszkodni, akinek nagyobb farkú barátja volt, inkább csak az istenítések mennek :D
Áú
25 cm vastag???
Én is nõ vagyok, mégsem menekülök. A páromnak 25 cm vastag. Fél évig nem tudta betolni tövig, de mára már annyira hozzászokott a hüvelyem, hogy tövig be tudja tolni. Ráadásul az övé nagyon vastag is, tehát eleinte tényleg fájt, de most már isteni vele a szex. Az én kis péniszû partnereim olyan bénák voltak... Nem kéne még egy olyan.
Ha nem lett volna egyértelmû: nõ vagyok. És menekülnék. És már volt, hogy menekültem is. Mert már a 18 is a határon van. Már az is olyan nagy, hogy óvatosan kell bánni vele, nehogy fájdalmat okozzon. És nem hallottam még nõt áradozni arról, hogy milyen jó a nagyon nagy. Csak olyan nõtõl hallottam ezt, akinek a való életben még soha nem volt "szerencséje" hozzá. Életem legjobb szexuális élményét egy elég vékony, kb. 15 centi hosszú szerszámmal megáldott fickóval éltem át.
Ez szerencse? 0_0 Tényleg szerencsének érzed? Volt már egyáltalán szerencséd vele? A nõk 90 %-a szerintem ijedten elszaladna egy ekkora szerszámot látva. Én biztosan menekülnék. Pornózni viszont jó esélyjel elmehetsz. Egyébként, ahogy írták: a MySize a válasz.
Mysize óvszer, van 5-6 méretben, a legnagyobb kb egy lóra is jó lehet..:) Szexshopokban tudod megvenni, néhány helyen 2000 ft-ért vesztegetik a 3 db-osat, hát ott ne vedd. :D
Szûz kamu
Szia! AZ öcsém is hasonló cipõben jár, õ gyógyszertárban veszi, lehet méretet kérni. És nagyon korrektek vele. :)
Szerintem egy szexshopban próbálkozz, ott nagyobb eséllyel van több méret mint egy közértben/illatszer stb.boltban.
Hallod baró nagy kinccsel álldott meg a jóatya!:) Sztem nem szeretnék ekkorával farkasszemet nézni.Naaagyon nagy lehet....:D!
Google??
Hosszú, na. Elírtam. Különben látom lepontozott a sok [email protected]ú puhap*cs:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!