Találatok a következő kifejezésre: Melyik a étterem (70 db)

Melyik a legjobb étterem Szentendrén? Kinek melyik jött be? Miért ajánljátok, mit érdemes megkóstolni?

Legjobb válasz: Café Christine&Restaurant (itt igazi különlegességek vannak), Új Mûvész Étterem, VadászSólyom Étterem

Café Christine&Restaurant (itt igazi különlegességek vannak), Új Mûvész Étterem, VadászSólyom Étterem
erre én is nagyon kíváncsi vagyok

Melyik a legjobb kisvendéglő, étterem Miskolcon? Számít az étel minősége és az ár!

Legjobb válasz: Nagyon jó a Malibu Étterem és Pizzéria vagy a Padlás. Egy a tulaj,nem tudom, hogy jelenleg melyik van nyitva. A Palacsintaház is kiváló étterem, nagyon sok kaját ad ás árban korrekt. Mondjuk csak palacsintái vannak,de abból kb 100féle. Olyan nagy az adag, hogy még a férjem sem tud vele megbírkózni. Ajánlom, érdemes kipróbálni. http://www.palacsintahaz.com/

Nagyon jó a Malibu Étterem és Pizzéria vagy a Padlás. Egy a tulaj, nem tudom, hogy jelenleg melyik van nyitva. A Palacsintaház is kiváló étterem, nagyon sok kaját ad ás árban korrekt. Mondjuk csak palacsintái vannak, de abból kb 100féle. Olyan nagy az adag, hogy még a férjem sem tud vele megbírkózni. Ajánlom, érdemes kipróbálni. http://www.palacsintahaz.com/
Elõzõ: a Padlás Vendéglõ már két éve bezárt, most konditerem van a helyén. A Malibu tudtommal szintén nem mûködik már. Ajánlani tudom a kisvonat végállomásánál a Végállomás éttermet, vagy a Gyõri kapuban a Tiszavirág kisvendéglõt.

Melyik a legolcsóbb étterem Budapesten?

Ami még kiadós, finom és igényes is és jól lakik egy négytagú család? 3 év alatti gyerekekkel mennénk...

Legjobb válasz: Degesz étterem, Szövetség utca Rákóczi út sarok. Esetleg?

Degesz étterem, Szövetség utca Rákóczi út sarok. Esetleg?


Bükfürdőn melyik a legjobb étterem?

Legjobb válasz: Most találtam a kérdésre,de azért válaszolok.Nekünk a Bajor étterem jött be.

Most találtam a kérdésre, de azért válaszolok.Nekünk a Bajor étterem jött be.

Melyik a jó és nem túl drága (diákoknak) étterem vagy pizzéria Győrben belváros vagy Révfalu körül?

Legjobb válasz: Lent a parton van egy kis étterem, Zátony a neve. Nagyon jó, olcsó és van választék!

Lent a parton van egy kis étterem, Zátony a neve. Nagyon jó, olcsó és van választék!
A kérdező hozzászólása: Inkább valami olyanra gondoltam, ahol vacsorázni is lehet pl. évforduló alkalmával.
Itt lehet, sõt esténként ez szórakozóhely is! Amúgy van egy nagy terasza, ami kinyúlik a víz fölé. http://www.zatony.hu/index.php?option=com_content&task=view&..

Melyik a legjobb étterem Pesten?

Hova szoktatok járni? Milyen id?közönként van rá lehet?ségetek?

Legjobb válasz: Ismét én vagyok. Voltál már a Sir Lancelot lovagi étteremben? Az is szuper:)! A Nyugatinál a Podmaninczky utcában van.

Ismét én vagyok. Voltál már a Sir Lancelot lovagi étteremben? Az is szuper:) ! A Nyugatinál a Podmaninczky utcában van.
Nem túl sûrûn (kb. negyed évente) járunk étterembe, de amikor megyünk, akkor általában ide: kakasetterem.uw.hu. Az ételek nagyon finomak, az árak elviselhetõek, a hely hangulatos... Elsõ ránézésre nem gondolná az ember, hogy ilyen jó hely, hiszen egy lakótelepen van. De érdemes legalább egyszer kipróbálni! Nekünk bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a Lanciban már voltam, de az elõbbi érdekesnek tûnik.
Leroy étterem, pl. MOM park.Drága, de nagyon nagyon finom étkek közül lehet választani.

Melyik a legjobb, és nem túl drága étterem a Fővárosi Állatkert környékén?

Nem a Gundel étteremre gondoltam!! :)

Legjobb válasz: Na olyan nincs....a Gundeltõl kb 20-30 méterre van a Bagolyvár étterem..nézzétek meg azt. Ugyanaz a cég,csakis nõk a személyzet tagjai,és minõségi kaja! Olcsóbb a Gundelnél,de ne számíts 1980-as zónapörköltárakra!:)

Na olyan nincs....a Gundeltõl kb 20-30 méterre van a Bagolyvár étterem..nézzétek meg azt. Ugyanaz a cég, csakis nõk a személyzet tagjai, és minõségi kaja! Olcsóbb a Gundelnél, de ne számíts 1980-as zónapörköltárakra!:)

Melyik a jobb? Mosogatói állás egy kínai étteremben vagy építkezés utáni lakás takarítás?

Németországban lenne mind a 2 munka. Nem tudok dönteni . :(

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy melyik tûnik megbízhatóbbnak, mit szeretsz jobban csinálni (mosogatás, vagy takarítás), na meg azért az se mindegy napi hány órát kell lehúznod és azért mennyit kapsz. Valahogyan így mérlegelj.

Attól is függ, hogy melyik tûnik megbízhatóbbnak, mit szeretsz jobban csinálni (mosogatás, vagy takarítás), na meg azért az se mindegy napi hány órát kell lehúznod és azért mennyit kapsz. Valahogyan így mérlegelj.
A kérdező hozzászólása: Köszike!!!
amelyikhez jobban huz a szived és gobdolj arra is hogy mejikért mennyit hányorát kell csinálnod és mennyiért
utolsó, fogalmazásból és helyesírásból ötös... én jobban szeretek takarítani mint mosogatni, és félnék, h sárgák átejtenek. szóval inkább a takarítás. már ha jobban fizet.
amelyiket szereted és ami a mostani világban a legfontosabb hogy melyiket fizetik jobban mert sajnos nem mindig azt csináljuk amit szeretünk

Melyik a legolcsóbb étterem Nyíregyházán?

Hali :D

Legjobb válasz: Így mulat egy magyar úr. :D

Így mulat egy magyar úr. :D
Borostyán Kisvendéglõ Tejszínes gombakrémleves 500 Polt rizs 250 Jércemel Brassói 1200 Káposztasaláta 200 Gesztenyepüré 350 ------ Összesen fizetendõ: 2500
Hát egyátalán nem drágák.Nézd pl:. Aranyfácán Étterem: Csontleves 300 Rizi-bizi 300 Sertéspörkölt 900 Almapaprika 300 Palacsinta 400 ------ Összesen fizetendõ:2200 Ft.
A kérdező hozzászólása: Van pénzem (havi fizetésem 200k) csak számomra 1 vacsora nem ér többet 2500nál.
Kedves kérdezõ. Segíteni próbáltam, mivel írtad, hogy a LEGOLCSÓBB éttermet keresed. Ha egyik sem megfelelõ akkor javaslom, hogy gyûjtsd még a pénzed és akkor majd jövõre elmentek egy étterembe szilveszterkor vacsorázni. Boldog Karácsonyt!:)
A kérdező hozzászólása: ezek közül egyik se
5000ft-ból vacsi innivalóval, levessel, másodikkal SZILVESZTERKOR? Ha rátaláltál írd már meg, hogy merre van ez a bámulatos étterem.
[link] [link] Bár egyébként elõtte érdeklõdjétek meg, vagy foglaljatok asztalt ha szilveszterkor akartok menni, mert csak most olvasom. Olyankor általában mindenhol telt ház van.
[link] [link] [link] Belinkeltem pár helyet. A második fogáshoz általában mindenhol külön kell köretet rendelni, hacsak nem "tálakat" rendeltek. Ott már tartalmazza a köretet is.
jav:Jércemell, párolt rizs


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!