Találatok a következő kifejezésre: Melyik a ételmelegítő (2 db)

Melyik a jobb ételmelegítő (Avent, Tigex, Bébé confort)?

Legjobb válasz: Babymoov Autós ételmelegítõ http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=et..

Aventot használok, és tökéletes meg vagyok vele elégedve. Csak annyi, hogy ha üveg üvegben van benne a kaja, akkor lassan melegíti át, ezért célszerû a kisebbik cumisüvegbe tenni a kajcsit (jár hozzá, nem cumis tetõvel, fedeles kupakja van), abban kb. két perc alatt fogyaszthatóra melegíti a hûtõbõl kivett ételt. Én arra is használtam, hogy egy cumisüveg teát mindig benne tartok, mert a fiam csak melegen issza, így mindig jó a hõmérséklete.

Melyik cumisüveg- és ételmelegítőt tartjátok a legjobbnak vagy melyik vált be?

Ami nem csak hálózatról, hanem autóban is lehet adapterről használni. Amilyet szeretnék, hogy bármilyen cumisüveggel kompatibilis és gyors legyen a melegítési idő.

Legjobb válasz: http://bolthely.hu/babyshop/id/01001_Momert_Autos_es_Otthoni.. nekünk ilyen van. Bevált nagyon szeretjük. Rákerestem a neten de ezen az oldalon úgy látom még akciós is.

http://bolthely.hu/babyshop/id/01001_Momert_Autos_es_Otthoni.. nekünk ilyen van. Bevált nagyon szeretjük. Rákerestem a neten de ezen az oldalon úgy látom még akciós is.
A kérdező hozzászólása: tetszik, megkérdezhetem, hogy mennyi ideig tartja melegen a cumisüveget?
Ameddig benne hagyod az üveget. Be lehet állítani 40 fokra 70 fokra 100 fokra (ott elvileg sterilizálni is lehet én még nem használtam arra) én a vizet rakom bele cumisüvegbe (40 fok) és ha kell a tápszert készíteni csak bele a por és kész. Nekem mindig be van kapcsolva mert vmit mindig készítek vagy melegítek :) nem kapcsolgatom ki-be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!