Találatok a következő kifejezésre: Melyik a és (15557 db)

kereskedelmi végzettségûekkel dumát lehet rekeszteni....
A kérdező hozzászólása: ohh, hát köszönöm szépen mindenkinek a választ. Nem gondoltam volna, h ennyien fognak írni!:)
http://www.szakkepesites.hu/ lehet, hogy már te is nézegetted.... a gyakori kérdéseknél, bal oldalt csak olyat találtam, hogy a családi pótlékot meddig adják, diákigazolványról nem írnak, de a kettõ szerintem összefügg.
azért szerintem még nézz körül, hogy milyen szakmához adnak, és érdeklõdd meg, hogy pontosan hány éves korig, mert ez a 2 szakma nem az igazi... akkor sem, ha késõbb nem kell vele elhelyezkedned. fölöslegesen ne csinálj meg valami sz*rt, ha csinálhatsz olyat is, amivel tényleg lehet valamit kezdeni, ha úgy alakulnak a dolgok.
okj-nál lehetséges, hogy hogy csak 22 éves korig adnak diákot, errõl sajnos nem tudok semmit, de fõsuli vagy egyetem alatt levelezõsöknek is adnak.
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nem mindegyik OKJ-hez kapok, sztem csak 22 éves koromig lehetek OKJ-nál diák.Én úgy tudom.
de akármilyen okj-s szakmára is jársz, mindenhez kapsz diákigazolványt, nem? akkor miért pont ezt a két szakmát "nézted ki"?
ahaa, értem:D szóval akkor ha minden jól megy, nem ezzel a két szakmával, ami a kérdésben van, akarsz elhelyezkedni... és miért pont ez a kettõ? válaszd a könnyebbet:D biztos meg lehet nézni, hogy melyik milyen tantárgyakból áll.
A kérdező hozzászólása: Az lesz, de elõtte újra kell érettségizenm földr.ból, meg töribõl(emelten) és ugye az nem pár száz FT lesz sajnos.+ a könyvek, amik ezekhez kellenek, és ezt diákmunkával akarom majd megoldani, de diákmunkázni meg ugye csak akkor tudok, ha iskolarendszerû vagyis nappali tagozatos diák leszek, és nem akarom, h "kárba menjen" az az 1 évem, amíg diák leszek, így inkább tanulok vmi olyat, amivel kezdeni is tudok vmit, ezt a 2 szakot meg (ami a kérdésemben szerepel) tudnám tanulni nappali tagozaton... fuh, kicsit lehet érthetetlen, szólj ha nem érted :)
amit felsoroltál miért nem azt kezded tanulni?
A kérdező hozzászólása: de. geológia, régészet, újságírás... de kell a pénz, hogy tudjam valamibõl finanszírozni a tanulmányaimat
azt csináld, ami jobban érdekel. ha olyat csinálsz, amivel elvileg el lehet helyezkedni, de nem szereted csinálni, annak sincs sok értelme... hagy ne mi döntsünk helyetted. ha nekem kellene most választanom, akkor inkább egyiket se csinálnám, más szakma nem jöhet szóba?
A kérdező hozzászólása: tehát akkor az eladóit csináljam?
ezt mind én írtam:D:D:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: A pártatlan szó még kimaradt a megfelelõ helyekrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Én is azt tapasztaltam, hogy a Hír TV-vel szemben - ami tulajdonképpen nem csinál mást csak a Fidesz munkásságát dicsõíti és elmúlt 8 évezik még mindig (nem a híradó, hanem az egyéb beszélgetõs mûsorokra gondolok) - az ATV, ha nem is pártatlanabb, de teret enged más, nem baloldali véleményeknek és vállalja a vitát. Mind a kettõt szoktam nézni és nekem ez jött le. Mondjuk a Hír Tv-n az Ázsia c. mûsor szerintem egész jó. Ez itt nem a reklám helye. Csak sosem tudom mikor van. Ami nagyon érdekelne, hogy online médiában ki kihez húz.
Magyarországon nem lehetséges hiteles média. Sok oka van ennek, benne a pénz, a hatalom, a politika, és a közönség. Magyarországon a hiteles tájékoztatásnak senki nem hinne, mert nem hihet. Ilyen a légkör. Más, jobb sorsú országokban sem hiteles a média, mert a média dolgozója is ember, érzelmekkel, szándékokkal, beállítottságokkal. No meg a hírfogyasztó is ugyanilyen, ahány ember, annyiféleképpen hallja ugyanazt. Éppen ezért csak arról beszélhetünk, a teljes hitelesség hány százaléka van jelen a hírforrásokban. Ez onnan mérhetõ le, mennyi ismeret (általános tudás) szükségeltetik a hír átlátásához, és mennyi forrás kell az összevetéshez a hitelesség megállapítása érdekében. Ezt a legegyszerûbben adott hírmennyiség feltérképezésére fordítandó idõvel mérhetjük. Annyi mondható, hogy Magyarországon (más, jobb sorsú országokéhoz képest) sokszoros idõráfordítás és sokszoros ismeret szükségeltetik a felfogáshoz. De megtehetõ, csak néha az ember sajnálja rá az idõt, vagy hatékonyabb módszert keres. (például: felavattak egy új csarnokot. hírnek ennyi elég, az ember néhány adatot hozzávesz, a média többi tájékoztatását hagyja, helyette maga kiszámítja, elemzi, mérlegel, és máris többet tud a dologról, mint amit az összes média valaha is megír róla)
Mindenkinek az a hiteles amelyik úgy sugdos a fülébe ahogy azt hallani akarja. Sajnos. Pártatlan sajtó csak álom nálunk.
ez az oldal egyre jobb, már van itt öszödi ferenc, vona gábor, orbán recsöl, és szamueley tibor is felhasználóként. azt hiszem erre mondják, összefújta a szél a szemetet!
A Digisport 1
Érdemes több forrásból tájékozódni. Ahogy mások is leírták, hazudni ugyan senki nem fog a nagyobb médiumok közül, de a részrehajlás sokmindentõl függ, és itt nem csak politikai nyomásra kell gondolni. Ott van még a tulajdonos és a hirdetõ, aki gazdasági érdek mentén befolyásolhat, maga a szerzõ, akinek van egy világnézete, és persze maga az olvasó is, aki többynire olyan tálalásban fogja fogyasztani a híreket, ami hozzá a legközelebb áll. Pl. egy jobbikos inkább olvas Kurucinfót mint 168 órát. És ha még valami csoda folytán viszonylag kiegyensúlyozott is lenne, mint pl. az RTL Klub, akkor megint csak felmerül a kérdés, hogy hiába az, ha a lényeges kérdésekrõl nem beszél, mert egyszerûen azok unalmasak és bonyolultak, és persze nem túl kellemesek.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A hitelesség bonyolult dolog. Feltehetõen mindegyik hiteles abban az értelemben, hogy hazugságokat nem közöl igazságként, legfeljebb ilyen vagy olyan habbal leöntve "habosítják" a mondandójukat. Nem mindegy azonban, hogy mindenrõl beszámol-e, vagy pedig csak a nekik tetszõ (cenzúrázott) információkat adja tovább. Legjobb az, ha az ember többféle hírforrásból szerez információkat, majd azokat összeveti egymással és az életben tapasztalt tényekkel is. A Lánchíd Rádió például kifejezetten vicces, mert színészileg tehetségtelen bemondó-kommentátorok uszítanak "álhumoros" formában, a Dankó Rádióban is vannak hasonló megnyilvánulások. A Klubrádió bizonyos mûsorai sem mondhatók teljesen elfogulatlannak, csak éppen a másik oldalról és idõnként õk is osztják az észt. A Kossuth Rádió az egy dögunalmas, andalítóan álmos adó, mintha minden rendben lenne és az élet csordogálna csak és semmi igazán fontos nem történne és minden úgy van jól, ahogy van. Szóval kiválóan lehet mellette aludni. A TV adókon is vannak mindenféle magamutogató hím- és nõnemû egyedek a mûsorvezetõk között, szintén vajmi kevés színészi képességgel megáldva és mindezt vagy arrogáns agresszivitással, vagy tudálékos fontoskodással teszik, még az idõjárás jelentések a legjobbak.
Amit az elsõ írt, azok egyike sem hiteles forrás, mert csak azt közlik, amit a Fidesz elõír nekik. Az ATV elég hiteles, annak ellenére, hogy inkább baloldali. De igazán hitelesek a külföldi orgánumok, eredeti nyelven olvasva.
Magyarországon a leghitelesebb hírforrás a külföld.
Magyarországon a leghitelesebb hírforrások elsõsorban m1, m2, Duna tv, adásain látható híradók, Az Este címû mûsor, a Ma reggel, a Summa, meg hasonlók. Emellett lehet még nézni az rtl klub és a tv2 híradóit is. Nyomtatott sajtót tekintve van a Demokrata, a Barikád, a Népszabadság, és hasonlók. Online sajtót tekintve pedig a legnépszerûbbek az Origo, az Index, Hvg, fidesz.hu, mszp.hu, jobbik.hu, lehetmas.hu És hogy mely sajtó orgánumok melyik irányba húznak? Az irány az mindegyiknél többnyire ez a fideszmszpfideszmszpfideszmszpfideszmszp-orbángyurcsányorbángyurcsányorbángyurcsány-jobbikcigányjobbikzsidójobbikcigányjobbikzsidó-brüsszelbudapestbrüsszelbudapest-eunatoeunatoeunatoeunato ......és még sorolhatnánk. A legtöbb sajtóorgánum ebbe az irányba húz. Vagyis nem a legtöbb hanem összes.
Van olyan hogy 6-os csatorna, (a yutube-on is megtalálható)a HIHETETLEN címû mûsora tök jó, tanulságos.Amit az alternatív hírforrásokról ír az pedig egyenesen megdöbbentõ.Ajánlom.

Melyik autó hifit vegyem meg? Nem tudok a márkák közül választani. Ki melyiket ajánlja, melyiket nem, és miért?

Cd-s,mp3-as Blaupunkt volt eddig benne,de eladtam.Az 4x45 W-os teljesítményű volt,egy 700W-os erősítővel együtt nagyon szépen üzemelt. Most viszont 4 féle közül vacillálok.SONY,PIONEER,LG,JVC Ezek 4x50 W-osak,és már USB-ről működnek.(Nem gondoltam volna,hogy a cd ideje ilyen hamar véget ér ) Aki tud segítsen a választásban!Előre is köszi!

Legjobb válasz: egyikkel sem lõsza nagyon mellé. pioneer párti vagyok. volt két sonym, mindkettõnek elhalt az elõlapja, passz miért.

egyikkel sem lõsza nagyon mellé. pioneer párti vagyok. volt két sonym, mindkettõnek elhalt az elõlapja, passz miért.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.A Sony elõlapját már mondta más is, hogy valami miatt tönkre megy, valószínû attól, hogy állandóan leveszik.

Mit gondoltok horoszkópnál melyik melyikkel illik össze? És kivel mért nem? Mit gondoltok melyik a legszemétebb horoszkóp és melyik a legalattomosabb?

Tapasztalat érdekelne

Legjobb válasz: Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.

Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.
Az egyik ilyen tényleg a Skorpió, a másik meg a Bak. A Skorpió alattomos és bosszúálló, a Bak meg rideg, önzõ, és szeretetlen.
én azt ajánlom és szerintem érdemes megfogadni a tanácsomat , hogy a horoszkóp egy HÜLYESÉG a leg*zarabb dolog a világon hazugság és akik vevõk rá még be is veszik gratulálok !
egyetértek az elsõ két válaszolóval! Bár én még hozzátenném az oroszlánokat is mert számomra elég kiállhatatlanok..

Mi a külömbség a villamosmérnök és a villamosmérnök-asszinstens között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

Legjobb válasz: ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)
Az asszisztens fõzi a kávét és megy le kiflit venni a mérnöknek.
A fõnök meg az asszisztense.

Melyik a jobb, és melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Ez az egyik:

Legjobb válasz: Melyik éri meg jobban? Melyik tud többet?

A kérdező hozzászólása: Melyik éri meg jobban? Melyik tud többet?
Samsung galaxy mini 2
Samsung Galaxy mini II.

Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennem? Melyik a megbízhatóbb és melyik eszik kevesebbet?

Www.Kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1047511&st=Aprilia%20Rs&mp=110000 www.kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1157369&st=Aprilia%20Rs Sajószögeden lakok és elég messze vannak az egyik Szolnok a másik Kecskemét. Úgy gondoltam lemegyek érte és hazajövök vele de nem tudom, valami baja lehet útközben ezeknek? Bírják a nagy távot? Esetleg mit érdemes megnézni rajtuk vásárlás előtt?

Melyik mobilinternetnek jobb a lefedettsége? Melyik gyorsabb, és melyik az ár arányban is jó?

2gb adatforgalmút akarok el?fizetni, most vodafonosom van, de februárban lejár az el?fizetés. Mennyibe kerülne ott a havidíj el?fizetés nélkül? Egyébként, vodafonos, teleonoros és t-mobilos érdekelne. És az USB-s megoldás. Köszönöm

Legjobb válasz: " Melyik mobilinternetnek jobb a lefedettsége " nálatok ? fogalmunk sincs

" Melyik mobilinternetnek jobb a lefedettsége " nálatok ? fogalmunk sincs
Nálatok? azt nézd meg a szolgáltató lefedettségi térképén-mi nem tudhatjuk. De arányaiban a T-Mobile és a Telenor a legjobban lefedett valamint ezen szolgáltatókhoz tartozó mobilnetes szolgáltatások(T-Mobile: BlueMobile Net, T-Home MobilNet/Telenor:DigiMove mobilnet, TV2 mobilnet, Invitel mobilnet) A Vodafone és az alája tartozó szolgáltatások(Tesco mobilnet, UPC mobilnet, BTel mobilnet) kissé le van maradva az elõzõekhez. Árban sok jót találhatsz fõleg akkor ha nem konkrét mobilos szolgáltatónál keresel, az alájuk tartozó szolgáltatók ugyanazt nyújtják de olcsóbban!
Ez nagyon területfüggõ. Ha olyan helyen laksz, ahol elérhetõ a 4g, akkor az a legjobb, de abban nincs 2 gb adatforgalmú változat. A szolgáltatót kell megkérdezni, megmondja cím szerint, milyen a lefedettség, bár úgyis azt mondja mind, hogy 100%, hogy fizess elõ, aztán majd szívsz késõbb. Olyan szolgáltatóhoz menj, ahol legalább van garantált adatforgalom.
1. Ha azt mondom hogy jó lesz valamelyik, akkor se biztos hogy jó nálad lesz. 2. Ha a szolgáltató állítja ezt, akkor sem. 3. Az ismerõseidet kérdezd ki, ha lehet tesztelésre kérj kölcsön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazából Kunszállásra fogok költözni, eddig Békéscsabán laktam, itt végül is jó a volt a vodás is. Majd akkor még körülnézek.

Melyik a jobb? Sokat Gondolkodtam melyik a jobb PlayStation 3 vagy Xbox 360, de most a ti véleményetek érdekelne? Melyik add szebb grafikát, melyik gyorsabb és nektek melyik jön vagy jött be?

Legjobb válasz: Összehasonlíthatatlan a kettõ. Az x360 GPU-ja erõsebb és fejlettebb, a PS3-nál viszont a memória sávszélesség sokkal nagyobb és ott van benne a BD olvasó. A több platformos játékok a tesztek alapján általában észrevehetetlen minimálisan térnek el, tehát egyformának látszanak. A húzónekeveknek készülõ játékok grafikája meg mindkettõnél egyre szebb és szebb! Nézd meg egy Halo 1-2-3-at és most a Halo 4-et vagy nézd meg a régebbi PS3 játékokat és most az Uncharted 3 játékot. Szerintem az döntsön, hogy melyik játékfelhozatala szimpatikusabb neked. Vagy melyik spéci irányító egysége érdekel (Kinect, Move) téged egy picit is.

Összehasonlíthatatlan a kettõ. Az x360 GPU-ja erõsebb és fejlettebb, a PS3-nál viszont a memória sávszélesség sokkal nagyobb és ott van benne a BD olvasó. A több platformos játékok a tesztek alapján általában észrevehetetlen minimálisan térnek el, tehát egyformának látszanak. A húzónekeveknek készülõ játékok grafikája meg mindkettõnél egyre szebb és szebb! Nézd meg egy Halo 1-2-3-at és most a Halo 4-et vagy nézd meg a régebbi PS3 játékokat és most az Uncharted 3 játékot. Szerintem az döntsön, hogy melyik játékfelhozatala szimpatikusabb neked. Vagy melyik spéci irányító egysége érdekel (Kinect, Move) téged egy picit is.
A kérdező hozzászólása: Az Xbox 360 és a PlayStation 3 specifikációját valaki leírni? Ezek érdekelnének CPU, . GPU, . RAM melyik milyen és mennyivel jobb a másiknál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!