Találatok a következő kifejezésre: Melyik a állat a (588 db)

Szerintetek Lindsay-nek melyik hajszín áll a legjobban?

Vörös (eredeti):

Legjobb válasz: Pont a napokban gondolkoztam, hogy Lindsaynak minden hajszín mennyire jól áll, láttam már szõkén, vörösen, feketén, barnán, és mindig nagyon szép volt. Szóval én nem tudok dönteni, mindegyik nagyon jó. Nagyon szeretem Lindsay-t, remélem, hogy helyes útra tér <3

Pont a napokban gondolkoztam, hogy Lindsaynak minden hajszín mennyire jól áll, láttam már szõkén, vörösen, feketén, barnán, és mindig nagyon szép volt. Szóval én nem tudok dönteni, mindegyik nagyon jó. Nagyon szeretem Lindsay-t, remélem, hogy helyes útra tér <3
Több hajszín is nagyon jól áll neki, szerintem ezek a legjobbak: 1. vörös 2. szõkésbarna 3. sötétbarna
A sötétbarna.
a legutolsó képen a legszebb (szerintem)
A sötétbarna.
Szerintem az elsõ meg harmadik. A 2. nagyon nem elõnyös.
A kérdező hozzászólása: ÉS LEÍRNÁTOK MÉG HOGY MI A VÉLEMÉNYETEK AZ ELSÕ HAJSZÍNRÕL?
A kérdező hozzászólása: azért írtam nagy betûvel hogy mindenki észre vegye hogy lett még egy plusz kérdésem.. köszi
Nem rossz az elsõ hajszín, de így önmagában nem sokat tudok mondani egy hajszínrõl..legfeljebb azt, hogy xy-nak jól áll-e. Hiába szép pl egy szõke, sokaknak nem áll jól. Vagy hiába szép egy barna, az se mindenkinek áll jól..szóval így önmagában egy hajszínrõl szerintem nem sokat lehet elmondani.
A barna!
Azért akarod tudni, hogy neked is olyan legyen a hajad? Ez esetben mind jó, mert jó, és kész!

Melyik haj áll a legjobban Jared Letónak és melyik frizurát látnád legszívesebben a pasidon?

1. (2009-2010)

Legjobb válasz: 3/1 :D hamár olyan jó férfias könyékig érõs nincs:(:D

3/1 :D hamár olyan jó férfias könyékig érõs nincs:(:D
a pink végû iszonyat jóÓÓ
4. ott olyan szép az arca! Gyönyörûséges. :D Persze HA LENNE barátom, a 4. hajat látnám rajta szívesen.
a pasimon az elsõt látnám legszívesebben, és jarednek is ez állt a legjobban még a szõke mellett. :D de a 3. sem rossz. ;D viszont az utolsó kettõ nekem nem jön be, fõleg az ötös nem jujj
A szõke és a rózsaszín elég fura, ha neki tetszik, akkor érezze jól magát, áldásom rá:-)Amúgy én csak a Mr.Nobody-ban láttam, ott jó volt, viszont más filmjeit és a zenei munkásságát nem ismerem. A negyedik variáció abból a filmbõl való, én ezek közül csak olyat hordanék.
a 4es jó, az 5. már tényleg b*zis.
csajok ti ezt nevezitek férfinak??szánalmas hogy milyen a nõk izlése manapság hát ez egy b.uzi semmi férfias nincs benne még a kannibálok se ennék meg hanem kinevetnék annyira hulladék egy fazon jah és mellesleg egyik se áll jól neki sztem az egyetlen dolog ami egy ilyennek jól áll az a koporsó!:D
4-es, 5-ös lenne a legjobb a barátomnak:)
Szinte mind1ik jól áll neki. A páromnak hasonló van, mint a 4. és így látom a legszívesebben.
1. (2009-2010) ebbõl a második kép barátomat is szívesen látnám ilyen hajjal meg borostával :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de légyszi' azt is írjátok le, hogy melyik frizurát látnátok legszívesebben a párotokon. Köszi
4. esetleg 5. de nekem szõkén nem jön be...szerintem nagyon rosszul döntött, hogy szõkítette, bután áll neki...jobb volt az eredeti.
3 a 4 azon csak helyes
már tom ki, requiem for a dream-ben játszott
lehetm , most hülyének fogtok nézni, de ki ez a figura ? :D
az elsõt, a többivel olyan bu*zis h rossz nézni...
na igen az 5. kemény :D 3/3 naon laza :D 19F
5. kép [email protected], már csak az alapozó, meg a feltûnõbb rúzs hiányzik, aztán mehet tranyó szépségversenyre!
egyértelmûen a barna sleepy hawk, amirõl nem tettél be képet:] (http://media.tumblr.com/tumblr_lj6pf0tHyU1qgaess.png) viszont a pomohawkja se volt rossz na meg a hurricane-es dizájn se.. igazából mind elég jó:D:D

A periódusos rendszerben két egymásutáni nemesgázokból álló keverék 1 móljának tömege 36 g. a) Mely nemesgázokból áll a keverék? B) Hány mólt tartalmaz az egyes összetevőkből? 8. osztály-os!

Előre is köszi!

Legjobb válasz: A 36 g/mol a 20 g/mol és 40 g/mol közé esik, a gázelegyet Ne és Ar alkotja. Az átlagos moláris tömeg a molszámokkal súlyozott átlag (legyen 1 mol gázelegyben x mol Ne és 1-x mol Ar): {x * 20 + (1-x) * 40} / 1 = 36 x = 0,2 mol Ne és 0,8 mol Ar

A 36 g/mol a 20 g/mol és 40 g/mol közé esik, a gázelegyet Ne és Ar alkotja. Az átlagos moláris tömeg a molszámokkal súlyozott átlag (legyen 1 mol gázelegyben x mol Ne és 1-x mol Ar): {x * 20 + (1-x) * 40} / 1 = 36 x = 0, 2 mol Ne és 0, 8 mol Ar
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)

Most komolyan, a Fidesz melyik oldalon áll? A nemzeti oldalon, vagy a pénpiacok és a nagytőke oldanán?

Tényleg nevetséges kezd lenni ahogy kibújnak a valódi irány el?l ami az ország számára jó lehetne. A Jobbik ismét egy tabut döntött meg, de vajon hányat kell még hogy az emberek felébredjenek? Miért nem akar a Fidesz az állam adóssággal kapcsolatban átütemezést kérni, hisz az Írek pontosan most kezdeményezték. Az indokuk: Szeretnének növekedési pályára lépni! "kb ennyi"

Legjobb válasz: amikor jönnek a választások akkor nemzeti oldalon állnak, miután megnyerték, akkor már nem

amikor jönnek a választások akkor nemzeti oldalon állnak, miután megnyerték, akkor már nem
Magyarország mindenkori kormánya a "birodali helytartó" szerepét tölti be. Feladata bitosítani a nemzetközi kizsákmányolás zavartalanságát.
Mert ha nem ezt a nemzetesdit erõltetné a Jobbikkal egyetemben, hanem esetleg kooperálna, már rég kinn lennénk a [email protected]ól...
Rossz a kérdés. Pont a Fidesz és a Jobbik hõbörgi, hogy van a nemzet érdeke és van a pénzpiacok érdeke, és a kettõ ellentétben áll egymással. Ennek a súlyát és kínjait nyögjük, ugyanis nagyon sokba kerül az országnak a kuruckodás, ahelyett, hogy -hasonlóan például Dél-Koreához, vagy Romániához- élnénk a lehetõségekkel, és Európával együttmûködve hosszú távú fenntartható gazdasági stratégiát követnénk. Ti pedig tapsoltok hozzá, és nem veszitek észre, hogy az ország fokozatosan elszigetelõdik és ellehetetlenül.
Nyilván a Fidesz az Eu-val, IMF-fel, stb. És a célból, hogy végre ne a nemlétezõ erõnket fitogtassuk, hanem megoldást keressünk a problémánkra. Értem én, hogy nemzeti érdek, csak azt kéne megérteni, hogy néha pont az szolgálja a nemzet érdekét, ha az ember képes kompromisszumot kötni.
Egyértelmû hogy a nemzeti oldalon áll a Fidesz.
Írország kérte az átütemezést. És most akárki akármit mond, nem olyan nagy ország. A 300 ezres Izlandon a nép nyomására törvényt hoztak, hogy csak bizonyos feltételek esetén kötelesek törleszteni, és akkor is csak bizonyos mértékben. Mi meg itt vagyunk 10 millióan, de kussoljunk, nyeljünk le mindent, menjünk simán az EU után, és ne kérjünk semmit, mikor olyan helyzet alakulna ki, hogy pont lenne lehetõségünk kérni. Most komolyan csodálkozunk, hogy a 10 millió birka országának neveznek sokan minket?
Tehat nem jobb es balodal van esetleg jobbkozep stb hanem nemzeti es penzpiaci? Melyik feljlett joleti demokraciaban hasznalnak ilyen nem normalis kifejezest? A fidesz jobboldali part a jobbik pedig nazipart! Szoval kedves kerdezo ha majd felebrednek az emberek rajonnek, hogy melyik part hol all!
A nagytõke oldalán, de nem a világgazdaságot mûködtetõ, hanem a saját nagy tõkéje oldalán. Áll az a nemzet oldalán is. Önmagát tekinti a nemzet letéteményesének. Áll bármelyik oldalon, ha érdeke úgy kívánja (és nem csak a nemzeti oldal vs nagytõke kérdésben).
A kérdező hozzászólása: ""Mert ha nem ezt a nemzetesdit erõltetné a Jobbikkal egyetemben, hanem esetleg kooperálna, már rég kinn lennénk a [email protected]ól... Ki kooperálna kivel, és milyen célból?
A kérdező hozzászólása: ""Rossz a kérdés. Miért lenne rossz? ""Pont a Fidesz és a Jobbik hõbörgi, Mikor értitek már meg, ez nem hõbörgés! ""hogy van a nemzet érdeke és van a pénzpiacok érdeke, és a kettõ ellentétben áll egymással. Ez így van. És egy kormánynak nem a pénzpiaok érdekeit kell szemelõtt tartani, hanem az országét. Vagy ezt másként látod? ""Ennek a súlyát és kínjait nyögjük, ugyanis nagyon sokba kerül az országnak a kuruckodás, Mi az hogy kuruckodás? Talán jogos kérés lenne 40 év folyamatos adósságfizetés után hogy változtassunk egy kicsit, mert nem vagyunk képesek fizetni és túlélni ma már egyszerre. Mert már csak az amúgy is a fizikai megsemmisülés szélén tengõdõ társadalom rovására már nem lehet ezt folytatni, mert nincs hová hátrálni. ""ahelyett, hogy -hasonlóan például Dél-Koreához, vagy Romániához- élnénk a lehetõségekkel, és Európával együttmûködve hosszú távú fenntartható gazdasági stratégiát követnénk. Mióta beléptünk az Eu ba, még semmi jót nem tapasztaltunk belõle a társadalom szintjén. De hiába a hosszútávú stratégia, ha levegõ nélkûl 2 percig bírod. ""Ti pedig tapsoltok hozzá, és nem veszitek észre, hogy az ország fokozatosan elszigetelõdik és ellehetetlenül. Nem haverom, nem tapsolunk. Mert bár nelett volna ez az elmúlt 21 év ennyire siralmas, és a Jobbik végképp nem tehet errõl a 21 évrõl. De tapasztalatot lehet levonni! Azt hogy ez az irány a csõdbe vezet, a pusztulásba. Mamár tisztán látszik ha nem szakítunk az olyan felfogással mint a tied, akkor végünk. TE IS BÛNÖS VAGY, mert a 21 év folytatásánál ragadsz, miközben a tapasztalat hogy ez az út lejtõ, lejtõ a pusztulásfelé.
A kérdező hozzászólása: ""Egyértelmû hogy a nemzeti oldalon áll a Fidesz. És ezt mi teszi egyértelmûvé? Mert az ismondhatom hogy a jegesmedvák a magyar nemzet érdekeit képvieselik, és .
A kérdező hozzászólása: "<covenant> válasza: Nem tûnt fel neked hogy sem Izland, sem az Írek nem hõbörögnek csak mi? Vagy vannak egyenlõbbek? Nem értem, ha az Íreknek lehet kérni, akkor nekünk miért is nem?
Az MSZP szerint a Fidesz bûne az, hogy nem engedelmeskedik kellõ mértékben a nyugatiaknak. A Jobbik szerint a Fidesz bûne az, hogy behódol a nyugatiaknak. Ha ezt a kettõt egyszerre csinálja, akkor nagyon ügyes!

Barna hajszínhez melyik szín áll a legjobban?

Piros,narancs,sárga,zöld,zöld,türkiz,kék,lila,rózsaszín?

Legjobb válasz: Szerintem mindegyik jól áll. Nem hajszínhez kell öltözködni, mert az nagyon leszûkítené a variációk számát. Mondjuk személy szerint a lilát és a zöldet szeretem, de nem a hajszínem miatt szeretem az ilyen színû ruhadarabokat. Remélem segítettem. Egy barna hajú lány

Szerintem mindegyik jól áll. Nem hajszínhez kell öltözködni, mert az nagyon leszûkítené a variációk számát. Mondjuk személy szerint a lilát és a zöldet szeretem, de nem a hajszínem miatt szeretem az ilyen színû ruhadarabokat. Remélem segítettem. Egy barna hajú lány

Szerinted Rihannának eddig melyik haj állt a legjobban?

1.

Legjobb válasz: Ez a nõ olyan gyönyörû, hogy minden jól áll neki, de ami nekem a legjobban tetszett az a hosszú, és félhosszú barna, ill fekete haj volt. A szõke nem nyerõ, és a vörös meg borzalmas! A rövid is jó volt feketén.

Ez a nõ olyan gyönyörû, hogy minden jól áll neki, de ami nekem a legjobban tetszett az a hosszú, és félhosszú barna, ill fekete haj volt. A szõke nem nyerõ, és a vörös meg borzalmas! A rövid is jó volt feketén.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is:)
Szerintem a hosszú haj állt neki a legjobban.Aranyos, bájos volt.
Szerintem 4, 7
1
1 2 3
Az utolsó kettõ a legrosszabb!! Mármint nem illik hozzá! Deh az elsõ és a második a leges legjobb!
1-3 --> Gyönyörû szép! Plusz még a 6. --> utolsó fotón is szép szerintem.
Szerintem is az elsõ 4 a legjobb, fõleg a 3. és a 4. képen zöld ruhában. Mostanában már nem tetszik a haja, a szõke meg a vörös nem áll neki annyira jól.
A kérdező hozzászólása: Nekem az elsõ négy tetszik a legjobban!Szerintem jól áll neki a félhosszú vörös is, egyedül a rövid fekete(5-ös) nem tetszik:P
1. 2. 3. szép, mert természetes. 4. és a 7. is tetszik nekem. Vagány és jól is áll(t) neki. :D Az 5. és 6. viszont borzalmas.

Melyik valláshoz áll a legközelebb?

Szeretnék megtanulni harcolni, egy ideje boxban gondolkozom, de csak úgy, hogy nem versenyzek, mert oktalanul, vagy csak pénzért nem akarok verekedni. Tehát csak önmagam és mások megvédése miatt akarok boxolni.

Legjobb válasz: Nem az a lényeg hogy ki ellen használod hanem az hogy harcmûvészet. az, hogy valaki a kezét és a lábát arra használja, hogy bántson másokat, nem összeegyeztethetõ a könyörülettel, a gyöngédséggel és a figyelmességgel, olyan tulajdonságokkal, melyek az igaz keresztények között lévõ szeretetet jellemzik.

Nem az a lényeg hogy ki ellen használod hanem az hogy harcmûvészet. az, hogy valaki a kezét és a lábát arra használja, hogy bántson másokat, nem összeegyeztethetõ a könyörülettel, a gyöngédséggel és a figyelmességgel, olyan tulajdonságokkal, melyek az igaz keresztények között lévõ szeretetet jellemzik.
Mi is az összefüggés a box és a vallás között?
A kérdező hozzászólása: Nem a box a lényeg....hanem, hogy nem akarom fölöslegesen mások ellen használni...
Buddhizmus. De egy kicsi ortodox zsidó vonás is van benne.
Szerintem ennek semmi köze a valláshoz. Ha van valamilyen tudásod(például harcmûvészet), akkor az már csak az erkölcsön és a felelõsségeden múlik, hogy hogyan használod fel, ez nem vallási kérdés. Egyébként a versenyzés egy nagyon is jó felhasználása a küzdõsportoknak, mert így az emberek összemérhetik a tudásukat kulturált keretek között, de ez csak az én véleményem.
Ez a szemlélet akármelyik valláshoz közel állhat. A hinduizmustól a kereszténységig ezt az erkölcsöt mindenhol megtalálod. De ne akarj semmiben hinni ha nincs hited, ha pedig van akkor abban higgy amiben hinni tudsz.
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam ki, hogy abban higgyek, csak, hogy megtudjam melyikhez állok legközelebb, mivelhogy ateista vagyok, csak érdeklõdök.
Önmagunk és mások megvédése a kötelességünk. Még a legbékésebb embernek sem szabad tétlenül nézni ahogy mások szenvednek. Az önvédelmet és mások védelmét szinte bármelyik vallás megengedi (sõt a többségük megköveteli).
Szervusz Érdekes a kérdésed, mivel mint írod, ateista vagy. Én a keresztény Krisztus véleményét írnám le neked: "amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak mérni nektek"Máté 7, 2 Nem vagyok benne biztos, hogy a keresztények véleménye érdekel. De lehet, csak nem jól értem. Ha így van, elnézést kérek. Üdvözlettel: Zita
3.
a fekete ez nem is kérdés
A feketét mondanám :)
Az elsö nagyon kiemeli a pocidat (nem! nem vagy köver!!!!) A masodik olyan semilyen... A fekete a tökeletes valasztas! De egy ugyanilyen szabasu ruha akar pirosban vagy kekben is jol allna!
Nekem az elsõ a legszimpatikusabb, az áll szerintem legjobban neked. Nagyon aranyos vagy benne! A pocakod pedig nagyon bájossá tesz, szép, nõies alkatod van! :-) 20/f
Attól függ, hogy hová vennéd fel és mikor! Nekem a 3. nem nagyon tetszik, lehet azért mert túl vad színû, bár kétség kívül különleges. Az elsõt egy kis boleróval el tudom képzelni színházba, estélyre vagy esküvõre. A 2. inkább nyári idõszakban felelne meg valami elegánsabb eseményre, talán esküvõre vagy egy romantikus vacsorára. Az elsõ kettõ azért is elõnyösebb, mert térdig ér! A 3. már nem elõnyös ebbõl a szempontból, mert térd feletti és elrontja az összhatást. De egyébként a mell alatt szabott dolgok alkatilag jól állnak, úgyhogy fazonilag mindenképp jól választottál.
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, tudom, hogy nagy a hasam, kérlek ne ez legyen a válasz....:S
A kék egyértelmûen! Az igazi ruha, van szabása, derék, csípõ, jól kihozza az alakot. A vállas ruhák pedig karcsúsítanak. A színe, anyaga is szép, nagyon csini, divatos. A fekete se rossz, de nem is olyan hû, de jó. Nagyon snassz, olyan kommersz, kicsit semmilyen, a lábad is nagyon eltakarja, szóval inkább nem jó. Szabása sincs, olyan egybealakod lesz tõle. Kismamaruha kinézetû, fõleg oldalról kelthet ilyen hatást. Az anyaga is túl lágy, a kéknek keményebb, ezáltal formáz, nem engedi a tested szétfolyni. Meg a feketénél azért ott vannak az olyan bakik, mint a hónalj alatti hurkák.
a kék az borzasztó, azt sehová ne vedd fel mert elõnytelen. a piros elmegy, de az kiadja az alakodat a fekete a legjobb, (a fekete szín karcsúsít)és az minden alkalomra megfelelõ
az elsõ!! :-))
Úgy látszik, mindenképp meg akarjátok fagyasztani szegénykét ebben a nyári lenge ruhában, de tény, hogy vagy az bordó vagy a fekete. Nekem mondjuk a bordó inkább bálba való. És köszönöm a többiek részérõl a lepontozást! #5
Meg a fekete az olyan tizenkettõ egy tucat ruha, én semmiképp nem venném fel. Ja, és a bordót sem. Az max. egy modellen mutat. De nem tartom kizártnak, hogy még nekik sem áll jól.
Én a feketét mondanám, de esetleg még a kék is szóba jöhet. Az elsõ (szerintem) semmiféleképpen. Ha a feketét veszed fel, akkor valami szép nyaklánccal, karkötõvel és fülbevalóval. Ami lehetõleg nem fekete. Megkérdezhetem, hogy a cipõd milyen lesz?
Majd írd meg melyiket választottad!
A kérdező hozzászólása: Hát végül nem mentem el (mások ok miatt) De nem baj a legközelebbi alkalomra is jól jöttek a válaszok, köszönöm! A cipõm pedig ilyen, csak FEKETE és talán egy picivel vastagabb a sarka (bocsi olyan képet nem találtam, mint amilyen az enyém) http://www.angiruhakolcsonzo.hu/img/products/cipo%2012.jpg
Most látom, hogy a kéknek ráadásul hagymaszoknya alja van, ami gyönyörû szerintem. Én arra szavazok. A fekete kicsit olyan, mint egy kombiné, bocsi. Olyan alsónemû, neglizsé hatása van. Meg mintha felül egy melltartóban lennél. A kék sokkal formásabb, helyesebb, vállalhatóbb. Persze ha kimondottan az a célod, hogy beleolvadj a szürkeségbe, akkor a fekete is jó, mert biztos, hogy sokan egy unalmas feketét vesznek majd fel. Ha azonban szeretnél kitûnni a csinosságoddal, jó ízléseddel, vagy csak szimplán elismerõ pillantásokat kiváltani, akkor a kék a megfelelõ.
Jaj, most látom, hogy közben írtál. Na, mindegy, akkor majd legközelebb, ha mész valahova, tudod még hordani a választott ruhát.
Mindenképpen a 3.(fekete).:)
A fekete áll a legjobban, nem kérdés.
A fekete tetszik és jòl is áll neked :)
Szerintem is a fekete vagy a kék.A piros az nekem nem tetszik.(a ruhával van a baj nem veled.) De az mindegy kinek mi tetszik, az a lényeg hogy te melyikben érzed jól magad! :)
#5 vagyok: Bocs, más sorrendben nyitottam meg a képeket, nálam a 3. a türkiz színû volt. Ezt vedd figyelembe amikor a hozzászólásom olvasod!
A kérdező hozzászólása: Bálba lenne, és köszönöm az eddigi válaszokat :)
3. egyértelmûen! a többinek elõnytelen a fazonja.
A fekete. Ez a legelõnyösebb az alakodhoz. :)
Én is a feketére szavazok :) Nagyon jól áll neked. Elõzõleg írták, de ilyen ruha jól állna más színben is.
Fazonra a 3.-as mondjuk pirosban.(jó ötletet adtál most nekem én is ilyesmi alkat vagyok)
Nekem a fekete tetszik rajtad legjobban.
Fekete
fekete
A kérdező hozzászólása: Így van, köszönöm a tanácsokat! :)

Melyik ország áll a "legstabilabban" anyagilag?

Melyiknek a leger?sebb a gazdasága, és miért?

Legjobb válasz: Oroszorsz

Oroszorsz
Vatikán államnak érdekeltségei vannak különbözõ – nagyrészt olaszországi – bankokban, illetve földtulajdonokban. Jövedelmeit egyéb forrásokból is kiegészíti: egyházi adók, adományok, kegytárgyárusítás, bélyegkibocsátás, idegenforgalom stb.
ma 13:34 Ha az USA becsõdölne, akkor azzal nem csak Kína járna rosszul, hanem kb. az összes ország, hiszen az USA gazdasága adja a világgazdaság közel negyedét!
Jelenleg Európában Ausztria helyzete az egyik legjobb . Lényegesen jobban állnak a gazdasági mutatók alapján, mint a "nagy testvér" Németország. Onnan is sejteni lehet valamit:nagy a csönd Ausztria kapcsán, minden rendben van! Az osztrák ismerõsöm erre csak annyit mondott: "igen, mi is hallottunk a válságról, de nem tudjuk mi az"-hát ez van. A németek sokkal többet panaszkodnak!
Oroszország az ásványkincsei kiárusításából akar(t) felépíteni egy mûködõ gazdaságot, de nem sikerül. Csak egy szupergazdag réteget létrehozni. Az ottani emberek nyomorognak, és ezt is csak a javai eladásából tudja fedezni, ami rohamosan fogy. 2000 körül már csõdbe mentek, de 10 év múlva megint esélyesek rá, ha nem változtatnak. És nagyon nem tudnak.
Utolsó: A kínai vásárlóerõ fasorba sincs az európai vagy az USA vásárlóerejéhez képest. Az meg hogy az USA adósságát õk finanszírozzák jól hangzik, de ha nem tennék és becsõdölne az USA, azzal õk rosszabbul járnának. Szóval messze nem akkora hatalom ez, mint ahogy sugallod.
Úgy gondolom , hogy kínának van a legerõsebb gazdasága mert nyílván nagyon sok terméket készítenek így van munkahely ami vásárlóerõt jelent ami mégtöbb termelést jelent így mégtöbb munkahelyet. Kína kezében van az amerikaiak adósságának nagy része , ha usa bajban van kínától kér...
Svédország, Finnország, Dánia, Norvégia, Németország, Izland vagyis, az északi országok. Remélem nem mondtam hüly€séget.
Oroszország akart lenni. Most még nem a legerõsebb a gazdasága, de temérdek ásványkinccsel rendelkezik ami egyre többet ér majd. Egyébként: Norvégia, Svájc, Singapur, Taiwan
"Ha az USA becsõdölne" például Magyarország mit importál onnan? (az eszméken kívül)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!