Találatok a következő kifejezésre: Melyik a viszonylag jó (22 db)

Tudnátok olyan autós játékokat mondani, melyeknek viszonylag jó a grafikájuk és viszonylag jól elfutnak a következő konfigon?

AMD Athlon 64 3500+ 2.21GHz 2GB DDR 400MHz RAM 512MB nVIDIA GeForce 8600GT

Legjobb válasz: Flatout 1-2

Flatout 1-2
rfactor 1, és a hozzá letölthetõ F1, és Wtcc -s mod ok. Továbbá: Race07, STCC2, GTR2, Toca racer drive 3, NFS sorozat, a world-del bezárólag, Colin Mcrae 2005.
ez nem processzor de jó: xbox 360.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ de inkább gépen szoktam játszani
AMD Phenom II X4 955 26e Ft.

25k-ert, vagy alatt van ssd? Csak akkora kellene, hogy a win 8 raferjen. Ha nincs, melyik a leg olcsobb, es viszonylag jo?

Legjobb válasz: Meg kell nézni bolti árakat. Én régen nem néztem, de akkor ennyibõl még kijött Samsung 120GB, meg sok más 90-96GB-os verzió, de szerintem jó helyen bõven 20K alatt van normális 64GB és az normális telepítés esetén bõven sok.

Meg kell nézni bolti árakat. Én régen nem néztem, de akkor ennyibõl még kijött Samsung 120GB, meg sok más 90-96GB-os verzió, de szerintem jó helyen bõven 20K alatt van normális 64GB és az normális telepítés esetén bõven sok.


essence?
manhattan, a sötétbarnájuk és a feketéjük nagyon jól pigmentált, a fekete olyan mint a korom, minden más márkában meg inkább csak sötétszürke
A kérdező hozzászólása: köszönöm, vettem egy barna essence-t, az jó, de a feketében sajnos nem bízok, úgyhogy kipróbálom majd a manhattant :D

Melyik a legfélelmetesebb, már viszonylag jó grafikás ps3 horror játék?

Minimum dead space1-2 es grafika legyen, a 2-? meg is van de els? 20 perc után már nem valami ilyeszt?, csak néha 1-1 rèsz.

Ár-érték arányban melyik a legjobb divat fejhalgató (skullcandy stb. ) ami jól is néz ki és rendesen használva is ér vmit tehát viszonylag jó a hangzása?

Legjobb válasz: Szerintem válassz egy senheiser-t. Itt nem a kinézetrét fizetsz. Nagyon jó minõséget kapsz, nekem teljesen megérte.

Szerintem válassz egy senheiser-t. Itt nem a kinézetrét fizetsz. Nagyon jó minõséget kapsz, nekem teljesen megérte.
Gratulálok.

Melyik kondigép márka a legolcsóbb és még viszonylag jó mindőségű?

Én ami olyan olcsóbb tipusokat is gyárt a Robust ismerem. Ennél esetleg van olcsóbb ami még jó min?ség??

Melyik a legolcsóbb? (És viszonylag még jó is)

Melyik a lególcsobb olyan Airsoft pisztoly ami akkumlátoros és egész jó viszonylag?

Legjobb válasz: Nekem van egy eladó!:) AEP m9 280fps... 16-17 be eladom ha kell PM

Nekem van egy eladó!:) AEP m9 280fps... 16-17 be eladom ha kell PM
h&m-ben 8-12 közt van és szerintem szépek
a bershka tavaszi kollekciójában vannak nagyon szép színûek, 8ezer ft, a stradivariusban 10ezer ft
Füzesabony.....Én is ott vettem!! :) ))
A kérdező hozzászólása: Hát, az nem éppen a közelemben van :D
Bershka, H&M, New Yorker, stb. nagyon sok féle van most, ezekben a boltokban 8-12ezer forint körül mennek. A kínaiban láttam 5000Ft-ért is, de az picit rövidített volt. Amúgy teszveszen most vettem 2000Ft-ért fekete H&M blézert. Szóval érdemes szétnézni ott is :D

Véleményed szerint melyek a legjobb okj-s szakok amikkel könnyen el lehet helyezkedni és viszonylag jó a fizetés?

A logisztika ide tartozik? Csak azért kérdem, mert kb a fél osztály logisztikára megy tovább

Legjobb válasz: Abból pedig már ígyis eléggé túlképzés van. De ha társul mellé magabiztos nyelvtudás, akkor viszont nem lehetetlen, sokkal könnyebben tudsz munkát találni.

Abból pedig már ígyis eléggé túlképzés van. De ha társul mellé magabiztos nyelvtudás, akkor viszont nem lehetetlen, sokkal könnyebben tudsz munkát találni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!