Találatok a következő kifejezésre: Melyik a viszonylag (128 db)

Melyik a viszonylag legtermészetesebb szőke hajfesték? Mostanában mindig kiscsibe-szőkére sikeredik.

Legjobb válasz: Túl sok árnyalatot akarsz világosítani, azért sárgás. Használj hamvas árnyalatot vagy festés után kenj fel olyan hajszínezõt aminek a dobozán fehér hajú modell van. Azokban olyan sok a lila pigment hogy biztos segít eltüntetni a sárgaságot. Nyugi, nem lesz tõle fehér a hajad, csak ha elõtte teljesen ki van szõkítve. De mindenképp tartós színezõ legyen, ne tartós hajfesték. A festék világosít is, a színezõ csak árnyal vagy sötétít.

Túl sok árnyalatot akarsz világosítani, azért sárgás. Használj hamvas árnyalatot vagy festés után kenj fel olyan hajszínezõt aminek a dobozán fehér hajú modell van. Azokban olyan sok a lila pigment hogy biztos segít eltüntetni a sárgaságot. Nyugi, nem lesz tõle fehér a hajad, csak ha elõtte teljesen ki van szõkítve. De mindenképp tartós színezõ legyen, ne tartós hajfesték. A festék világosít is, a színezõ csak árnyal vagy sötétít.
A kérdező hozzászólása: Esetleg egy linket vagy egy márka nevet nem tudnál adni?
A palette tone creme 310-es árnyalata pont ilyen. Vagy a palette intensive color creme-nek van egy egész sárgás hajszín elleni sorozata. Kék dobozos http://www.palette.hu/termekeink/intensive-color-creme/inten.. De bármi olyan hajfesték aminek a színe valamilyen hamvas szõke, jeges szõke, sarki szõke vagy a kód .1-re végzõdik, az jó a sárgaság ellen.
Én hiába vásárolok HAMVAS festékeket, mindig sárgás vagy vöröses lesz, pedig sötétszõke vagyok csak..
Én meg azt kérdezném, hogy nekem kb egy hete lett befestve szõkére. Coleston Vaníliaszõke. De sárga.:( Ha most rákenek egy színezõt amit említettél, akkor javulni fog? Nem lesz szürkés kékes?
Festés után mindig lekell hamvasítani de ehhez fodrászt ajánlok hogy ne legyen nagyon fehéres szürkés a hajad. De minden hónapba ha fested a hajad kend be hamvasítóval de van olyan aki minden hajmosás után bekeni.
Nyóckert mindenképpen kerüld el.
Nyolcadik kerület és talán még a Blahára ne...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.


Melyik a legjobb mattító tonik viszonylag olcsón (2000 Ft alatt)? Esetleg gyógyszertárban?

Legjobb válasz: Szerintem a tonikok alapvetõen nem mattítanak eléggé, én mattító krémet vennék. Pl. Garnier, Vichy stb. Változó kinek melyik válik be. Nekem elég zsíros a bõröm, mégis bevált az avonos magiX is, pedig alapvetõen nem tartom nagy márkának az avont.

Szerintem a tonikok alapvetõen nem mattítanak eléggé, én mattító krémet vennék. Pl. Garnier, Vichy stb. Változó kinek melyik válik be. Nekem elég zsíros a bõröm, mégis bevált az avonos magiX is, pedig alapvetõen nem tartom nagy márkának az avont.
Ilyen mattító tonikot nem nagyon ajánlanék, tél van.Vízhiányt okozhat.Inkább a többlépéses tisztítás, 2000 alatt is lehetséges.
Nekem a Nivea Visage Young termékei jöttek be, a zsíros, fénylõ bõrömet szépen rendbetette. Bár én csak az éjszakai ápolót és a mattító krémet használom.

Melyik a legjobb laptop ami viszonylag olcsó de lehet rajta játszani is?

Sajnos gamer laptopok nem jöhetnek szóba mert túl drágák. Tudom hogy a laptop elsősorban nem játékra való de azért örülnék ha néha játszhatnék is rajta:D Max 200 000 Ft.

Legjobb válasz: 200E forintért van gamer laptop keress utána.

200E forintért van gamer laptop keress utána.
auchan
A kérdező hozzászólása: Köszi.És esetleg máshol?:) Ilyen üzlet pont nincs a közelemben!:/
Mediline Üzletházban (Csizma utca 4.) diszkont áron, vagy kereskedõi kártyával nagyker áron. Sokféle van.

Melyik a legfélelmetesebb, már viszonylag jó grafikás ps3 horror játék?

Minimum dead space1-2 es grafika legyen, a 2-? meg is van de els? 20 perc után már nem valami ilyeszt?, csak néha 1-1 rèsz.

Melyik a kedvenc Agatha Christie könyvetek? (azok közül, amik viszonylag újabbak)

Hány évesek vagytok? F/L ?

Legjobb válasz: Hogy érted hogy viszonslag újabbak? 76 januárjától nem igen találsz tõle újabb könyvet...

Hogy érted hogy viszonslag újabbak? 76 januárjától nem igen találsz tõle újabb könyvet...
A kérdező hozzászólása: Bocsi. A legutolso ami megvan az a gyöngyözõ cián
Tíz kicsi néger. A vége az szörnyen jó volt. 14L
Paddington 16.50 ! Legjobb :) De a 10 kicsi néger is nagyon tetszett :D
Az örök éj, és a ferde ház. 22/l

Gondozatlan kertbe mit érdemes vetni, melyik a legigénytelenebb, ami gazban is viszonylag jól teremp?

ab, tök, patiszon, kukorica? STB. ?

Legjobb válasz: Gazban NEM terem meg semmi!

Gazban NEM terem meg semmi!
Glialka, majd ha minden elszáradt, akkor nagytakarítás. Megvárod, amíg kinõ a gaz ismét, de ne fusson magba, majd ismét az elsõ kör. Õsszel a fagyok elõtt ásás, tavasszal vetheted.
Gazban leginkább másik gaz érzi jól magát. Kultúrnövény nem. Ahogy írták: elõször rendbe tenni, gyomtalanítani. Nézz körül, a szomszédos kertekben mit termesztenek, olyanok fognak megmaradni.
A kérdező hozzászólása: Az a fél órám lesz rá, míg bevetem majd tavasszal, szóval melyik a legigénytelenebb kultúrnövény?
Szórd meg lucernával! Évente kétszer levágatod, aztán kész! Ha találsz valami gazdát, az még fizet is érte!
A legigénytelenebb kultúrnövénynek is szüksége van minimális talaj elõkészítésre, gondozásra. (ritkítás, kapálás, öntözés) Halott ötletnek tûnik.
Ha nagyon nem lesz rá idõd, akkor lucernával vagy muharral beveted. Kinõ, kétszer háromszor lekaszálják, egy állattartó nagyon örül majd neki, ha korrekt áron adod. A kultúrnövények igénylik a gondoskodást.
Ha nem akarsz vele foglalkozni, add el a fenébe az egészet. Lusta vagy elfoglalt embernek nem való kert, az mennyjen a piacra vagy a hiperbe vásárolni. A kert az egy önként vállt másodállás, amit a család érdekében mûvelünk meg és kizárólag a konyhára dolgozunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!