Találatok a következő kifejezésre: Melyik a és aránylag olcsó (2 db)

Melyik a legjobb és aránylag olcsó tükörreflexes gép?

Mondjuk olyan 100e körül. photo shop miatt kellene, Raw fájlformátumú képeket tudjon készíteni, a képek legyenek nagyon jó minőségűek, záridő is fontos lenne számomra ( állítható hosszú záridő.)

Legjobb válasz: Ezek a tulajdonságok minden mai tükörreflexes fényképezõgépben megtalálhatóak. Ha csak ennyi a fontos, akkor valamelyik Sony gépet venném, mert azok olcsók. Nézz körül itt : http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-6&sort=preis

Ezek a tulajdonságok minden mai tükörreflexes fényképezõgépben megtalálhatóak. Ha csak ennyi a fontos, akkor valamelyik Sony gépet venném, mert azok olcsók. Nézz körül itt : http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-6&sort=preis
hmm hát a belépõ dslr ek közül a nikon d3100 at szokták ajánlani, mert az már egy minõség.

Melyik a legjobb (és aránylag olcsó) fogamzásgátló tablatta?

18éves vagyok, eddig még sohasem szedtem fogamzásgátlót!

Legjobb válasz: hát én csak azt tudom ajánlani amit én szedek. én triodénát szedek,abból 3havi 5000 körül mozog,meg amelyiket tudom az a yadine az pedig 7000 körül.

hát én csak azt tudom ajánlani amit én szedek. én triodénát szedek, abból 3havi 5000 körül mozog, meg amelyiket tudom az a yadine az pedig 7000 körül.
Semmiképp se kezdj el tablettát szedni anélkül, hogy orvosnál jártál volna elõtte. Veszélyes lehet, ha csak úgy nekiállsz használni. A doki meg úgyis javasol egy neked megfelelõt.
Én is azt javaslom hogy menj nõgyógyászhoz õ majd felír. De az is lehet h az nem lesz jó neked. Egyénfüggõ. Én cypromixet szedek a bõröm miatt. Bõrgyógyász írta fel de egyeztettem nõdokival is: azt mondta h ha befejezem (ami kb., félév) akk menjek el hozzá és ír fel mást:) Cypromix 3 havi 3000 körül. ( támogatott a magas hormontartalom miatt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!