Találatok a következő kifejezésre: Melyik a és aránylag (9 db)

Melyik Budapesti kocsmában tartsam a 21. szülinapom? Zenegépet szeretnék, csocsot vagy valami játékgépet és aránylag olcsóbb árakat ( 250-300ft-os sör )?

Morrisons 2-be át akarunk menni ugyhogy a nyugatihoz vagy jászaihoz közeli helyre gondoltam. 5,6,13. ker.

Legjobb válasz: és kb 15 ember kéne h beférjen

A kérdező hozzászólása: és kb 15 ember kéne h beférjen
Western pub. Ki lehet bérelni a felsõ helyet, hogy csak ti legyetek. És a hatos villamos vonalán van, úgyhogy kb 8-10 perc alatt a morrisonsban lehettek utána.
mechwart ! :D nagyon jó suli:D
Tóth Árpád, Mechwart

Melyik az a szer amit kondizás mellett szedni kell és aránylag gyorsan égeti le a zsírt és elfogadható áron van?

Legjobb válasz: Hát talán megpróbálom, köszi szépen. Amúgy ezt mikor kell szedni? Edzés után, vagy bármikor bevehetek belõle? A Protein az mire jó? Az egyik barátom mondta hogy már nem edz és van még neki 1 teljes dobozzal és nekem adja ha kell.

A kérdező hozzászólása: Hát talán megpróbálom, köszi szépen. Amúgy ezt mikor kell szedni? Edzés után, vagy bármikor bevehetek belõle? A Protein az mire jó? Az egyik barátom mondta hogy már nem edz és van még neki 1 teljes dobozzal és nekem adja ha kell.
ezt most pasi kérdezi?
A kérdező hozzászólása: igen, pasi
nos, olyat nemtudok mondnai, ami gyorsan égeti le a zsírt, de olyat igen, amitõl hamarabb izmosodsz. JUMBO. elfogadható áron van, és sokak dicsérik.
nem azért, de a jumboval csak hizni fogsz, nem szálkásodni. milyen az a szer? Diétának hivják.

Melyik a legjobb (és aránylag olcsó) fogamzásgátló tablatta?

18éves vagyok, eddig még sohasem szedtem fogamzásgátlót!

Legjobb válasz: hát én csak azt tudom ajánlani amit én szedek. én triodénát szedek,abból 3havi 5000 körül mozog,meg amelyiket tudom az a yadine az pedig 7000 körül.

hát én csak azt tudom ajánlani amit én szedek. én triodénát szedek, abból 3havi 5000 körül mozog, meg amelyiket tudom az a yadine az pedig 7000 körül.
Semmiképp se kezdj el tablettát szedni anélkül, hogy orvosnál jártál volna elõtte. Veszélyes lehet, ha csak úgy nekiállsz használni. A doki meg úgyis javasol egy neked megfelelõt.
Én is azt javaslom hogy menj nõgyógyászhoz õ majd felír. De az is lehet h az nem lesz jó neked. Egyénfüggõ. Én cypromixet szedek a bõröm miatt. Bõrgyógyász írta fel de egyeztettem nõdokival is: azt mondta h ha befejezem (ami kb., félév) akk menjek el hozzá és ír fel mást:) Cypromix 3 havi 3000 körül. ( támogatott a magas hormontartalom miatt.)
A kérdező hozzászólása: Segítség sürgõs!! holnapra már kéne!!

Melyik a legjobb és aránylag olcsó tükörreflexes gép?

Mondjuk olyan 100e körül. photo shop miatt kellene, Raw fájlformátumú képeket tudjon készíteni, a képek legyenek nagyon jó minőségűek, záridő is fontos lenne számomra ( állítható hosszú záridő.)

Legjobb válasz: Ezek a tulajdonságok minden mai tükörreflexes fényképezõgépben megtalálhatóak. Ha csak ennyi a fontos, akkor valamelyik Sony gépet venném, mert azok olcsók. Nézz körül itt : http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-6&sort=preis

Ezek a tulajdonságok minden mai tükörreflexes fényképezõgépben megtalálhatóak. Ha csak ennyi a fontos, akkor valamelyik Sony gépet venném, mert azok olcsók. Nézz körül itt : http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-6&sort=preis
hmm hát a belépõ dslr ek közül a nikon d3100 at szokták ajánlani, mert az már egy minõség.

Melyik az a legjobb videokészítő program, amit aránylag egyszerűen használhatok, és élvezhető kis filmösszeállítást lehet készíteni vele?

Beszéd, aláfest? zene elválasztó effektek használata kellene hozzá. Várom segítségeteket Köszönettel: Ében Ja, és ha lehet, magyarul legyen benne a szöveg

Legjobb válasz: Ha Windows operációs rendszered van (és magyar nyelvû), akkor a Windows Movie Makert ajánlom. Nem a legjobb, de egyszerû, és magyar.

Ha Windows operációs rendszered van (és magyar nyelvû), akkor a Windows Movie Makert ajánlom. Nem a legjobb, de egyszerû, és magyar.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a tanácsot! Még annyit kérdezek, hogy miben mutatkozik meg, hogy a Movie Maker nem a legjobb? Köszönöm elõre is, ha valaki válaszol kérdésemre: Ében
Pl. a Techsmith Camtasia Studioja sokkal többet tud (képernyõ-felvétel, menükészítés a videóhoz, stb.), de magyarul nem érhetõ el. Kipróbálhatod, ha jól emlékszem, 10 napig, utána csak akkor használhatod, ha megveszed. A Movie Makerrel csak arra kell vigyázni, hogy gyakran mentsed munka közben. Nagy az erõforrás igénye, és tapasztalatom szerint hajlamos a lefagyásra. Könnyen kárba veszhet a munkád, ha nincs lementve a félkész mû. :-(
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget!!!

A mellem érintés nélkül is fáj, a folyásom nem vizes és átlátszó amilyen máskor mensi elött szokott lenni, most krémes és fehér, aránylag kevés. Már öt napja azt érzem hogy szinte bár melyik pillanatba megjöhet. Terhes vagyok?

Gumi balesetünk volt a férjemmel. Tegnap számoltam utánna éppen akkor volt ovulációm. Kb. öt napja vettem észre hogy valami meg változott.

Legjobb válasz: Szia. szerintem lehet terhesség,attól,hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször,hogy kimarad-e.Ha igen,ha´t babóca.Ha baba van a dolgban,örülj neki,Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.

Szia. szerintem lehet terhesség, attól, hogy ma még negatívat mutatott.Várd meg elözször, hogy kimarad-e.Ha igen, ha´t babóca.Ha baba van a dolgban, örülj neki, Lúliusig nem sok van hára. 39hetes kismama.
A kérdésedbõl úgy érzem, hogy most nem örülnél annyira egy terhességnek, tehát ehhez mérten fogok válaszolni. Egyértelmûen babás jeleket mutatsz, különösen, ha eddig a menstruációd elõtt soha nem jelentkeztek hasonló tünetek. A tesztelés még nagyon korai volt, hiszen a legjobb tesztek is csak a menstruáció kimaradásának napján mutatnak valós eredményt, a kevésbé érzékeny tesztek pedig csak a kimaradást követõen egy kb. egy héttel... Vagy keress fel egy nõgyógyászt, aki a méh vérbõsége alapján megállapíthatja a valószínûsíthetõ terhességet (vagy akkár egy laboratóriumi terhességi tesztre is elküldhet), vagy - habár erre már nem sok idõ van - várj még egy pár napot, és ismételd meg a tesztet. Eddig szabályosak voltak a ciklusaid, tehát nagyon valószínû, hogy 3 nap múlva minden kiderül... Nincs lehetõség arra, hogy esetleg a férjeddel utazz? Így együtt is lehetnének, õ is elérhetné a célját, és nemsokára CSALÁD lehetnétek! Szorítok azért, hogy mindenki számára jó legyen ennek az idõszaknak a kimenetele!
Szerintem meg fog jönni, nekem is ilyen, mióta próbálkozunk. Krémes, és fehér a menstruáció elõtti napokban, üvöltõ mellfájással. Eddig még megjött mindig...

Melyik az az etetőszék, ami aránylag kevés helyet foglal, kényelmes a babának (fél éves) hosszabb ideig is ülni, játszani benne, állítható az ülésmagassága, könnyen tisztítható és levehető a tálcája?

Legjobb válasz: peg perego prima papa, ugyan nem foglal kicsi helyet, de össze lehet csukni. Több fokban állítható a háttámla és a magassága is, így én 4 hónapos korától bele tudtam tenni, félfekvõ pózban. Imád benne lenni, ki szoktam vinni a konyhába magammal, ha fõzök és eljátszik benne valami mûanyag kanállal... Csak ajánlani tudom

peg perego prima papa, ugyan nem foglal kicsi helyet, de össze lehet csukni. Több fokban állítható a háttámla és a magassága is, így én 4 hónapos korától bele tudtam tenni, félfekvõ pózban. Imád benne lenni, ki szoktam vinni a konyhába magammal, ha fõzök és eljátszik benne valami mûanyag kanállal... Csak ajánlani tudom
baby point pinta. 2 évet kibírt, most tettem el, mert a fiamat már nem érzem benne biztonságban (2, 5 éves.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Az a gondom, hogy ezek elég nagy helyet foglalnak el :( Gondolom a kisebbek nem tudnak ennyi mindent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!