Találatok a következő kifejezésre: Melyik a és (14852 db)

kereskedelmi végzettségûekkel dumát lehet rekeszteni....
A kérdező hozzászólása: ohh, hát köszönöm szépen mindenkinek a választ. Nem gondoltam volna, h ennyien fognak írni!:)
http://www.szakkepesites.hu/ lehet, hogy már te is nézegetted.... a gyakori kérdéseknél, bal oldalt csak olyat találtam, hogy a családi pótlékot meddig adják, diákigazolványról nem írnak, de a kettõ szerintem összefügg.
azért szerintem még nézz körül, hogy milyen szakmához adnak, és érdeklõdd meg, hogy pontosan hány éves korig, mert ez a 2 szakma nem az igazi... akkor sem, ha késõbb nem kell vele elhelyezkedned. fölöslegesen ne csinálj meg valami sz*rt, ha csinálhatsz olyat is, amivel tényleg lehet valamit kezdeni, ha úgy alakulnak a dolgok.
okj-nál lehetséges, hogy hogy csak 22 éves korig adnak diákot, errõl sajnos nem tudok semmit, de fõsuli vagy egyetem alatt levelezõsöknek is adnak.
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos nem mindegyik OKJ-hez kapok, sztem csak 22 éves koromig lehetek OKJ-nál diák.Én úgy tudom.
de akármilyen okj-s szakmára is jársz, mindenhez kapsz diákigazolványt, nem? akkor miért pont ezt a két szakmát "nézted ki"?
ahaa, értem:D szóval akkor ha minden jól megy, nem ezzel a két szakmával, ami a kérdésben van, akarsz elhelyezkedni... és miért pont ez a kettõ? válaszd a könnyebbet:D biztos meg lehet nézni, hogy melyik milyen tantárgyakból áll.
A kérdező hozzászólása: Az lesz, de elõtte újra kell érettségizenm földr.ból, meg töribõl(emelten) és ugye az nem pár száz FT lesz sajnos.+ a könyvek, amik ezekhez kellenek, és ezt diákmunkával akarom majd megoldani, de diákmunkázni meg ugye csak akkor tudok, ha iskolarendszerû vagyis nappali tagozatos diák leszek, és nem akarom, h "kárba menjen" az az 1 évem, amíg diák leszek, így inkább tanulok vmi olyat, amivel kezdeni is tudok vmit, ezt a 2 szakot meg (ami a kérdésemben szerepel) tudnám tanulni nappali tagozaton... fuh, kicsit lehet érthetetlen, szólj ha nem érted :)
amit felsoroltál miért nem azt kezded tanulni?
A kérdező hozzászólása: de. geológia, régészet, újságírás... de kell a pénz, hogy tudjam valamibõl finanszírozni a tanulmányaimat
azt csináld, ami jobban érdekel. ha olyat csinálsz, amivel elvileg el lehet helyezkedni, de nem szereted csinálni, annak sincs sok értelme... hagy ne mi döntsünk helyetted. ha nekem kellene most választanom, akkor inkább egyiket se csinálnám, más szakma nem jöhet szóba?
A kérdező hozzászólása: tehát akkor az eladóit csináljam?
ezt mind én írtam:D:D:D:D:D:D

Melyik autó hifit vegyem meg? Nem tudok a márkák közül választani. Ki melyiket ajánlja, melyiket nem, és miért?

Cd-s,mp3-as Blaupunkt volt eddig benne,de eladtam.Az 4x45 W-os teljesítményű volt,egy 700W-os erősítővel együtt nagyon szépen üzemelt. Most viszont 4 féle közül vacillálok.SONY,PIONEER,LG,JVC Ezek 4x50 W-osak,és már USB-ről működnek.(Nem gondoltam volna,hogy a cd ideje ilyen hamar véget ér ) Aki tud segítsen a választásban!Előre is köszi!

Legjobb válasz: egyikkel sem lõsza nagyon mellé. pioneer párti vagyok. volt két sonym, mindkettõnek elhalt az elõlapja, passz miért.

egyikkel sem lõsza nagyon mellé. pioneer párti vagyok. volt két sonym, mindkettõnek elhalt az elõlapja, passz miért.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.A Sony elõlapját már mondta más is, hogy valami miatt tönkre megy, valószínû attól, hogy állandóan leveszik.


Mit gondoltok horoszkópnál melyik melyikkel illik össze? És kivel mért nem? Mit gondoltok melyik a legszemétebb horoszkóp és melyik a legalattomosabb?

Tapasztalat érdekelne

Legjobb válasz: Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.

Én azt tapasztaltam, hogy a Skorpió pasik nagy k*csögök, szemrebbenés nélkül, folyékonyan hazudnak, és simán élnek kettõs életet.
Az egyik ilyen tényleg a Skorpió, a másik meg a Bak. A Skorpió alattomos és bosszúálló, a Bak meg rideg, önzõ, és szeretetlen.
én azt ajánlom és szerintem érdemes megfogadni a tanácsomat , hogy a horoszkóp egy HÜLYESÉG a leg*zarabb dolog a világon hazugság és akik vevõk rá még be is veszik gratulálok !
egyetértek az elsõ két válaszolóval! Bár én még hozzátenném az oroszlánokat is mert számomra elég kiállhatatlanok..

Mi a külömbség a villamosmérnök és a villamosmérnök-asszinstens között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

Legjobb válasz: ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)

ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan, ugye? :) Mi a külömbség az orvos és az ápoló között? Melyik a keresetebb és melyik keres többet és melyik mit csinál? (FONTOS)
Az asszisztens fõzi a kávét és megy le kiflit venni a mérnöknek.
A fõnök meg az asszisztense.

Melyik a jobb, és melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Ez az egyik:

Legjobb válasz: Melyik éri meg jobban? Melyik tud többet?

A kérdező hozzászólása: Melyik éri meg jobban? Melyik tud többet?
Samsung galaxy mini 2
Samsung Galaxy mini II.

Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvennem? Melyik a megbízhatóbb és melyik eszik kevesebbet?

Www.Kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1047511&st=Aprilia%20Rs&mp=110000 www.kepesmotor.hu/aprilia-sportmotor/p1157369&st=Aprilia%20Rs Sajószögeden lakok és elég messze vannak az egyik Szolnok a másik Kecskemét. Úgy gondoltam lemegyek érte és hazajövök vele de nem tudom, valami baja lehet útközben ezeknek? Bírják a nagy távot? Esetleg mit érdemes megnézni rajtuk vásárlás előtt?

Melyik mobilinternetnek jobb a lefedettsége? Melyik gyorsabb, és melyik az ár arányban is jó?

2gb adatforgalmút akarok el?fizetni, most vodafonosom van, de februárban lejár az el?fizetés. Mennyibe kerülne ott a havidíj el?fizetés nélkül? Egyébként, vodafonos, teleonoros és t-mobilos érdekelne. És az USB-s megoldás. Köszönöm

Legjobb válasz: " Melyik mobilinternetnek jobb a lefedettsége " nálatok ? fogalmunk sincs

" Melyik mobilinternetnek jobb a lefedettsége " nálatok ? fogalmunk sincs
Nálatok? azt nézd meg a szolgáltató lefedettségi térképén-mi nem tudhatjuk. De arányaiban a T-Mobile és a Telenor a legjobban lefedett valamint ezen szolgáltatókhoz tartozó mobilnetes szolgáltatások(T-Mobile: BlueMobile Net, T-Home MobilNet/Telenor:DigiMove mobilnet, TV2 mobilnet, Invitel mobilnet) A Vodafone és az alája tartozó szolgáltatások(Tesco mobilnet, UPC mobilnet, BTel mobilnet) kissé le van maradva az elõzõekhez. Árban sok jót találhatsz fõleg akkor ha nem konkrét mobilos szolgáltatónál keresel, az alájuk tartozó szolgáltatók ugyanazt nyújtják de olcsóbban!
Ez nagyon területfüggõ. Ha olyan helyen laksz, ahol elérhetõ a 4g, akkor az a legjobb, de abban nincs 2 gb adatforgalmú változat. A szolgáltatót kell megkérdezni, megmondja cím szerint, milyen a lefedettség, bár úgyis azt mondja mind, hogy 100%, hogy fizess elõ, aztán majd szívsz késõbb. Olyan szolgáltatóhoz menj, ahol legalább van garantált adatforgalom.
1. Ha azt mondom hogy jó lesz valamelyik, akkor se biztos hogy jó nálad lesz. 2. Ha a szolgáltató állítja ezt, akkor sem. 3. Az ismerõseidet kérdezd ki, ha lehet tesztelésre kérj kölcsön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazából Kunszállásra fogok költözni, eddig Békéscsabán laktam, itt végül is jó a volt a vodás is. Majd akkor még körülnézek.

Melyik a jobb? Sokat Gondolkodtam melyik a jobb PlayStation 3 vagy Xbox 360, de most a ti véleményetek érdekelne? Melyik add szebb grafikát, melyik gyorsabb és nektek melyik jön vagy jött be?

Legjobb válasz: Összehasonlíthatatlan a kettõ. Az x360 GPU-ja erõsebb és fejlettebb, a PS3-nál viszont a memória sávszélesség sokkal nagyobb és ott van benne a BD olvasó. A több platformos játékok a tesztek alapján általában észrevehetetlen minimálisan térnek el, tehát egyformának látszanak. A húzónekeveknek készülõ játékok grafikája meg mindkettõnél egyre szebb és szebb! Nézd meg egy Halo 1-2-3-at és most a Halo 4-et vagy nézd meg a régebbi PS3 játékokat és most az Uncharted 3 játékot. Szerintem az döntsön, hogy melyik játékfelhozatala szimpatikusabb neked. Vagy melyik spéci irányító egysége érdekel (Kinect, Move) téged egy picit is.

Összehasonlíthatatlan a kettõ. Az x360 GPU-ja erõsebb és fejlettebb, a PS3-nál viszont a memória sávszélesség sokkal nagyobb és ott van benne a BD olvasó. A több platformos játékok a tesztek alapján általában észrevehetetlen minimálisan térnek el, tehát egyformának látszanak. A húzónekeveknek készülõ játékok grafikája meg mindkettõnél egyre szebb és szebb! Nézd meg egy Halo 1-2-3-at és most a Halo 4-et vagy nézd meg a régebbi PS3 játékokat és most az Uncharted 3 játékot. Szerintem az döntsön, hogy melyik játékfelhozatala szimpatikusabb neked. Vagy melyik spéci irányító egysége érdekel (Kinect, Move) téged egy picit is.
A kérdező hozzászólása: Az Xbox 360 és a PlayStation 3 specifikációját valaki leírni? Ezek érdekelnének CPU, . GPU, . RAM melyik milyen és mennyivel jobb a másiknál?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!