Találatok a következő kifejezésre: Melyik a rossz: ha (38 db)

Ehhez mindenképpen kell egy biztosan jó proci, meg ram, hogy megtudd.

Melyik a rosszabb? Ha csodálatosan szépet álmodtál, felébredsz és tudod, sosem fog teljesülni, vagy egy rossz rémálom?

Szerintem ha jót álmodom. HA rosszat, mituán felébredtem elmúlik és megkönnnyebbülök, hogy csak egy álom volt. A jó után pedig sokáig vágyódom.

Legjobb válasz: bizony ez így van én is úgy gondolom mint te

bizony ez így van én is úgy gondolom mint te
Szerintem jobb ha jót álmodsz legalább addig is átéled egy picit és akkor addig boldog vagy, míg a rossz álom akkor is rossz mikor álmodod és lehet hogy egy életen át emlékszel rá is mindig fájni fog :s
19.31 Én is így vagyok vele. Van egy pár rémálmom, amire rossz visszaemlékezni.
Én is vágyom a szép álmok után, hogy teljesüljenek.
Szerintem ha csodálatosat álmodsz. Szerencsére én már sokszor álmodtam azt a csodálatosat :D:D De olyankor midnig szar felkelni :S
A rémálom rosszabb mert egész nap rettegésben tart. A jó álmokról megszoktam hogy csak álmok és nem teljesülnek s nem sóvárgok...

Melyik a rosszabb, ha egy férfi hamar elmegy viszont jó a technikája az ágyban, vagy ha rosszul csinálja, pedig bírná sokáig?

L/17 A pasim megy el hamar és nem tudunk ezzel mit kezdeni...

Legjobb válasz: Milyen technikáról beszélünk, ha hamar elmegy?! :D Gyakoroljatok.

Milyen technikáról beszélünk, ha hamar elmegy?! :D Gyakoroljatok.
A kérdező hozzászólása: 2éve együtt vagyunk ...... és egyre rosszabb ... Úgy értem hogy jól csinálja a dolgát az ágyban.. :D
mindkettõ egyformán rossz...másodjára is hamar elmegy? mert ha nem, akkor a duplázás a megoldás
A kérdező hozzászólása: másodjára nem is áll fel.. :S de ha igen akkor az is ritka és ugyan olyan hamar megy el..
Neki kellene rajta változtatni, pontosítva csak õ tudna rajta változtatni. Gyakorlással meg lehet hosszabítani illetve megtanulni a visszatartást. Bár hosszú idõ.


Az mennyiben befolyásolhatja jó vagy rossz irányba a kapcsolatot, ha valakik huszonévesen vagy még később jönnek össze? Melyik a jobb? Ha egész fiatalon vagy ha kicsit később jönnek össze a párok?

Tapasztalatokat várok!:)

Legjobb válasz: Ne haragudj de ez ostoba kérdés! Semmiben nem befolyásolja a kapcsolatot az idõ! Van aki 50 évesen találja meg az igazit és boldogabb lesz mint valaha is volt! Van aki 30 van aki 20 és van aki 15....teljesen mindegy!

Ne haragudj de ez ostoba kérdés! Semmiben nem befolyásolja a kapcsolatot az idõ! Van aki 50 évesen találja meg az igazit és boldogabb lesz mint valaha is volt! Van aki 30 van aki 20 és van aki 15....teljesen mindegy!
Passz, mindkettõ sülhet el akárhogy, viszont nagyon ritka, hogy az elsõ szerelem az utolsó is. Tehát kamaszkorban összejönni, hát, szerintem semmivel sem jobb, mint fiatal felnõttként. Nekem így felnõttként sokkal jobban megy a dolog :) Kitanultam a non verbális kommunikációt :D

Mi lehet a gond? Ps2 játékot ha írok akkor beolvassa meg minden de 1 idő után megakad és után többé fel sem ismeri a CD-t. Mitől lehet melyik a rossz a gép a játék a CD vagy én nem írom jól meg?

Pedig van olyan játék igaz nem én írtam de évek óta megy mínuszos DVD-n én pluszosra írom.

Legjobb válasz: most cd-re vagy dvd-re írod? mert nem minegy! lehet az olcsó [email protected] minöségü DVD is az oka! Verbatim-ot ajálom!

most cd-re vagy dvd-re írod? mert nem minegy!lehet az olcsó [email protected] minöségü DVD is az oka!Verbatim-ot ajálom!
A kérdező hozzászólása: DVD-re és maxell-t használok.
Mien programmal írsz ki ps 2 játékot???
A kérdező hozzászólása: ashampo
"maxell-t használok"na ez a baj elejinte én is azt használtam de álandóan lefagyott a ps2 vagy megakad és néha elég furcsán szólt benne a DVD!utánaolvastam neten hogy silány DVD a maxell és a ps2 se szereti!Verbatiomot ajálották és azóta nincs ilyen gondom!próbáld ki te is hogy Verbatimra vagy Memorexre írod ki a játékaidat!
A kérdező hozzászólása: köszi

Ezek közül melyik a legjobb vírusírtó? Eset Smart Security, Mcafee, Panda Security, Microsoft Security Essentials, Norton 360 Ha van velük jó/rossz tapasztalat akkor azt is leírhatnátok. :]

Legjobb válasz: Szerintem nincs rossz vírusirtó csak minden embernek más jött be nekem volt egy vírusom avastal de nem azért cseréltem le, mert az avast szar, mert nem az, mert alaptopon is az van, mert ha az lenne nem tettem volna rá, de az asztalin Kaspersky 2012 van, de csak ki akartam próbálni, hogy milyen és szeretek kísérletezni ara van az asztali gép

Szerintem nincs rossz vírusirtó csak minden embernek más jött be nekem volt egy vírusom avastal de nem azért cseréltem le, mert az avast szar, mert nem az, mert alaptopon is az van, mert ha az lenne nem tettem volna rá, de az asztalin Kaspersky 2012 van, de csak ki akartam próbálni, hogy milyen és szeretek kísérletezni ara van az asztali gép
A Norton 360 lehet ezek közül magasan a legkomolyabb, az MSE talán a leggyengébb - viszont a legkevésbé szól bele a felhasználó dolgaiba.
nekem az avg..évek óta ezt használom, persze mindig az új verziókat.Semmi gondom nem volt vele..
2009 óta van a gépemen ESET Smart Security, nekem ez vált be.
ebbõl a norton piacképes a többi viccnek is rossz
linux
Eset Smart Security5 csendben dolgozik a háttérben, rendszeresen frissiti magát, jelzi a Windows frissitéseket, de nem is lassitja a gépet.
Hát szerintem az ESET Smart Security, de a Pandát is használok.Az béna.Szerintem az ESET Smart Security, mert bevált nekem, szerintem a Norton 360 se rossz.

Szerintetek melyik a jobb út? Ha ismerem magam és elfogadom a hibáimmal együtt, vagy ha változtatni akarok a rossz tulajdonságaimon? Gondolom az arany közép, de az hol van?

Ilyesmikre gondolok, minthogy: - Valaki felismeri, hogy kapcsolatfüggő. Ezt elfogadja, vagy változtat rajta. - Valaki felismeri, hogy önző. Elfogadja, vagy változtat? - Valaki felismeri, hogy konfliktuskerülő. Elfogadja, vagy változtat? - Valaki felismeri, hogy hisztis, túl heves érzelmű - Hogy nem elég odaado, nem elég gondoskodó. Mindegy lehetne hozni még ezer példát, remélem értitek a kérdést. Mi az amit el kell fogadni és mi az amin változtatni kell?

Legjobb válasz: Értem a kérdést.Ezen én is szoktam gondolkodni!Szerintem azokon változtass,amelyek nagy bosszúságot okoznak neked az életedben és ártasz velük magadnak vagy másoknak. Olyan is van,hogy nem szüntetsz meg egy rossz tulajdonságot,hanem csak mérsékeled...ez lényegesen egyszerûbb.

Értem a kérdést.Ezen én is szoktam gondolkodni!Szerintem azokon változtass, amelyek nagy bosszúságot okoznak neked az életedben és ártasz velük magadnak vagy másoknak. Olyan is van, hogy nem szüntetsz meg egy rossz tulajdonságot, hanem csak mérsékeled...ez lényegesen egyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: Na ez az amivel nem értek egyet. Aki szeret az épít, az hozzád tesz, az támogat a fejlõdésben. Aki úgy fogad el ahogy vagy, amellett stagnálsz jó esetben rossz esetben rombol a szeretete, hisz azt hiszed bármit megtehetsz, mert úgy fogad el ahogy vagy.
aki szeret úgy fogad el ahogy vagy
Semmilyen fórumot nem tudok sajnos. :( Amúgy nem hiszek a pszichológia tudományában (még ha vannak is benne jó dolgok, és elõfordulhat olyan, amikor muszáj elmenni egy pszichológushoz), sem az önismereti és az Így leszel a legjobb a ...-ban könyvekben. Amúgy rengeteget olvasok, filmeket nézek, beszélgetek azzal a két emberrel, akik megértenek, segíteni próbálok, gondolkodok és amire jutok, azt próbálom átültetni a gyakorlatba. A segítéssel egyszerre hatsz kifelé és befelé is. próbáld ki. Amúgy senkin sem lehet segíteni, aki maga ezt nem akarja igazán. A barátom azt mondta, hogy csak egyetlen feladatunk van ebben a világban, fényleni. No de hogy tud fényleni egy koszos lámpa? Elõször magunkat kell megtisztítani. Hogy ez önzés lenne? Ha azért foglalkoznál magaddal, hogy csak magadnak legyen jó, az önzés. Ha azért, hogy másoknak segíts, világíts, az nem önzés.
A kérdező hozzászólása: Végre valaki aki érti, mirõl beszélek :) Nem tudsz olyan netes fórumot, ahol a gyk-nál okosabb emberek vannak és lehet ilyen témákról (pszichológia, önismeret, önfejlesztés) beszélgetni? Még valami aggaszt. Nekem pl. hatalmas hibám, hogy folyton magammal foglalkozom, nem figyelek eléggé oda a környezetemre. Ezen is most próbálok változtatni, de most megint az aggaszt, hogy miközben önismerettel, önfejlesztéssel foglalkozom, megint magamra fókuszálok és nem a többiekre.
Okos kérdések, szeretem, ha valakinek nem káposztalé lötyög a fejében. Tény, hogy én azt az utat választottam, amit javasoltam. És az is tény, hogy minden vagyok, csak boldog nem. Az a helyzet, hogy ha valakinek egy szinttõl magasabb az intelligenciája, akkor bizony sokkal nehezebb boldogulni. Fõleg, ha kicsit más is a többségnél. Szóval annak ellenére, hogy nem vagyok boldog, de egyre jobb és bölcsebb vagyok. Persze, hogy szeretnék boldogabb lenni, de ha ennek az az ára, hogy én is legyek olyan ostoba és gonosz, mint a többiek, hogy maguk közé fogadjanak, akkor azt inkább mégse... Inkább egyedül, vagy kevés baráttal.
A kérdező hozzászólása: De nem boldogabb aki el sem indul szerintetek? Aki fel sem ismeri, hogy vele van gond? Attól tartok, hogy az az út amin elindultam egyre nagyobb elvárásokkal is fog járni, egyre magasabban lesz a léc, hogy kivel kötöm össze az életem, és egyre többet fogok csalódni olyan emberekben, akik el sem indulnak? (Amúgy ez az egyik, amin változtatni akarok, hogy örök kételkedõ pesszimista vagyok)
Nem muszáj úgy felfogni, hogy örök elégedetlenség lesz az életed, inkább úgy, hogy ez egy úton járás, és nem az a lényeg, hogy hipp-hopp te legyél a legtökéletesebb lény, hanem hogy megteszed azt, amit tenned kell ahhoz, hogy ne térj le az útról, ne állj egy helyben, és ezzel legyél elégedett. A legtöbb ember ugyanis el sem indul, stb..
A kérdező hozzászólása: Csak közben azon gondolkodom, hogy az önfejlesztésnek sosincs vége, sosincs olyan, hogy kész vagyok, tökéletes vagyok, így tehát örök elégedettlenség lesz az életem, nem?
Változtass mindenképpen. Elõször azon, amin a legkönnyebb, és így tovább. A végén még jó ember lesz belõled. És persze szegény.
A kérdező hozzászólása: Dehát épp ez a baj, hogy minden rossz tulajdonságommal ártok másoknak és magamnak is :) Igazából azért gondolkoztam el ezen, mert épp egy szakítás után vagyok és rengeteg hibámat felismertem, és én nagyon dolgozom, hogy javítsak magamon. És beszéltem ezekrõl az exszel, meg arról, hogy mostmár azt is értem, hogy õ mit miért csinált, de õ azt mondta, hogy õ tudja, hogy õ milyen és elfogadja magát. Kicsit bosszant ez a kérdés, hogy most akkor melyikünk van jó úton a teljesség felé.
Van egy lány ismerõsöm, autista. Elfogadom olyannak, amilyen, de biztatom, ha próbálja a határait feszegetni. Szerintem ez a jó hozzáállás. Mondjuk egy gonosz, ostoba embert eleve nem tudok elfogadni sehogy, így nem is kerülök vele kapcsolatba.
Ha nem a játék a fõ cél, akkor vegyél inkább Nokia Lumiát, sokkal jobb az iPhone-nál.
i4-en megy az rr3, kipróbáltam. ha sokat akarsz videózni, akkor i4bõl elég 16 gigás, de i4s-bõl már inkább 32 gigás kéne, ugye a 1080p-s videófelvétel jobban eszi egy kicsit a helyet. egyébként használatban semmi különbség nincs a kettõ között, vagy helyesebben az i4 nem lassú. persze ha van rá keret, akkor inkább 4s-t vegyél.
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló:az a baj, hogy az iphone sokkal jobban tetszik mint egy lumia. 14:54 te meg vagy elégedve ez iphone 4-el?nem cserélnéd le semmire?
Ez olyan, hogy félévente jön ki új iPhone. Nokiások meg a Nokiájukra esküdnek. Logikus, ha neked van egy iPhone 4-ed nem fogod lefikázni és lehordani...Inkább irigyled a 4S-t. ha teheted vegyél 4S-t sokkal fejlettebb hardveresen. (Apple Szakértõ)
Elsõ vagyok, volt már iPhone-om is, de nekem a Nokia sokkal szebb képeket és videókat készít, de ha nem tetszik a Nokia akkor én a 4-re szavaznék
A kérdező hozzászólása: oké.köszi a válaszokat. :)

Melyik a kevésbé rossz ha egy lány nagyon magas (180cm) vagy nagyon alacsony (155cm)?

Legjobb válasz: Ha nagyon alacsony, az jó, mert akkor legalább nem kell letérdelnie az orálszexhez.

Ha nagyon alacsony, az jó, mert akkor legalább nem kell letérdelnie az orálszexhez.
Az alacsony kifejezetten cuki. :)
Menj be egy cipõboltba és megtudod. :) (180 cm magas nõ vagyok, akit sok ember irigyel, addig, amíg nem kell cipõt vadászni a lábra.)

Ha az Xbox 360-omat ki rgh-zom akkor az nem visziaz írott játékokat csak hdd-rõl, pendrivérõl meg külsõ vinyóról? Vagy rosszul tudom? és ez esetbe melyiket éri meg jobban illetve melyik a jobb rgh vs flash?

Legjobb válasz: Flash: kicserélik a dvd-rom firmware-jét, hogy ne ellenõrizze a játék eredetisgét. Nincs Live utána. Olvas eredetit, és kizárólag "tökéletes" másolatot. Abgx360 programmal le kell csekkolni az iso fáljokat kiírás elõtt. RGH: chip-et forrasztanak az x360 alaplapjára. Ugyan az a dolga, mint a flash-nek, Live ezzel sincs. Beolvas BÁRMILYEN játékot, bármilyen formában, legyen az eredeti, másolat (nem kell "tökéletes" sem legyen), GOD formátum HDD-rõl, vagy homebrew (nem hivatalos). Viszont van dual-boot opció, hogy módosítással vagy eredeti állapotában induljon a konzol, hogy tudj Live-ozni. Eredeti állapot esetében CSAK eredeti játékot olvas be, a HDD-re másoltakat SEM. Nekem csak flash volt mielõtt megment a konzolom, de ha most kéne válasszak, RGH lenne az.

Flash: kicserélik a dvd-rom firmware-jét, hogy ne ellenõrizze a játék eredetisgét. Nincs Live utána. Olvas eredetit, és kizárólag "tökéletes" másolatot. Abgx360 programmal le kell csekkolni az iso fáljokat kiírás elõtt. RGH: chip-et forrasztanak az x360 alaplapjára. Ugyan az a dolga, mint a flash-nek, Live ezzel sincs. Beolvas BÁRMILYEN játékot, bármilyen formában, legyen az eredeti, másolat (nem kell "tökéletes" sem legyen), GOD formátum HDD-rõl, vagy homebrew (nem hivatalos). Viszont van dual-boot opció, hogy módosítással vagy eredeti állapotában induljon a konzol, hogy tudj Live-ozni. Eredeti állapot esetében CSAK eredeti játékot olvas be, a HDD-re másoltakat SEM. Nekem csak flash volt mielõtt megment a konzolom, de ha most kéne válasszak, RGH lenne az.
A kérdező hozzászólása: egyenlõre az rgh-felé hajlok mert arra még garit is adnak
Xmedia360 RGH+Dual boot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!