Találatok a következő kifejezésre: Melyik Wellness válasszuk egy Wellness (2 db)

Melyik Wellness szállodát válasszuk egy Wellness hétvégére Észak-Magyarországról?

Ne legyen túl drága az a lényeg.

Legjobb válasz: Debrecen-Aquaticum hotel

Debrecen-Aquaticum hotel
Én javaslom neked Egerben a Park Hotel-t. Nekem nagyon bejött. A párommal együtt mentünk hétvégére és 34 ezret fizettünk félpanzióval. Ami nekem nagyon tetszett az a wellnes rész. Van gõz-, jég-, aroma-, fény-, só-, infrakabin és van szauna. Nem gyõztem kabinról kabinra járni. Igaz a masszázsra külön be kell jelentkezni, de fantörpikus volt frissitõ lábmasszázs, mert csak azt kértem. A kaja sem volt rossz. Svédasztalos reggeli és vacsora van. De a szavak helyett nézd meg inkább. http://www.hotelegerpark.hu/ Ha nem nyerte el tetszésedet akkor a http://www.wellnesshetvege.hu oldalon válogathatsz.
Eger, Hotel Korona
Itt sok szálloda honlapját megtalálod a Wellness hotel dobozban, illetve össze vannak gyûjtve a szállás keresõ oldalak is, érdemes körülnézni rajtuk, megnézi képeket, illetve mit kínálnak: http://utazas.linkegyseg.hu/

Bükre utaznék egy kis karácsonyi wellnessre. Melyik szállodát válasszam? Ketten mennénk.

Legjobb válasz: Attól függ mennyi pénzed van. :) A Hotel Caramell egy különlegesen szép hely. És a fürdõ közelében van. A Hotel Piroska sem rossz, de az bent van a faluban, kicsit távolabb a fürdõtõl.

Attól függ mennyi pénzed van. :) A Hotel Caramell egy különlegesen szép hely. És a fürdõ közelében van. A Hotel Piroska sem rossz, de az bent van a faluban, kicsit távolabb a fürdõtõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!