Találatok a következő kifejezésre: Melyik TV fogja közvetíteni a (8 db)

Melyik TV-fogja közvetíteni a foci VB-t? és milyen időpontban lesznek a meccsek?

Legjobb válasz: 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokság minden mérkõzése a Magyar Televízióban lesz látható. Az MTV Sport fõszerkesztõsége mind a 64 mérkõzést közvetíti a június 11-én kezdõdõ labdarúgó világbajnokságról. Minden mérkõzés az m1-en lesz látható élõben, kivéve a csoportkörök végén a párhuzamos meccsek közül a kevésbé érdekes összecsapásokat, amelyeket elõreláthatóan az m2 sugároz majd. A Magyar Televízió minden mérkõzést megismétel, sõt a telesport.hu-n is megnézhetõ, illetve igény szerint visszanézhetõ lesz minden meccs. A csoportmérkõzések idején naponta három blokkal jelentkezik az MTV a tornáról: 12.55-tõl 18 óráig a két délutáni meccs, valamint közöttük stúdióbeszélgetések alkotják a programot, 20.05 és 22.40 között az esti mérkõzést lehet megnézni, 23.30 és 1.30 között pedig a napi összefoglalót. Az egyenes kieséses szakaszban 16 órakor kezdõdik a program, míg az elõdöntõktõl kezdve az esti órákban.

2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokság minden mérkõzése a Magyar Televízióban lesz látható. Az MTV Sport fõszerkesztõsége mind a 64 mérkõzést közvetíti a június 11-én kezdõdõ labdarúgó világbajnokságról. Minden mérkõzés az m1-en lesz látható élõben, kivéve a csoportkörök végén a párhuzamos meccsek közül a kevésbé érdekes összecsapásokat, amelyeket elõreláthatóan az m2 sugároz majd. A Magyar Televízió minden mérkõzést megismétel, sõt a telesport.hu-n is megnézhetõ, illetve igény szerint visszanézhetõ lesz minden meccs. A csoportmérkõzések idején naponta három blokkal jelentkezik az MTV a tornáról: 12.55-tõl 18 óráig a két délutáni meccs, valamint közöttük stúdióbeszélgetések alkotják a programot, 20.05 és 22.40 között az esti mérkõzést lehet megnézni, 23.30 és 1.30 között pedig a napi összefoglalót. Az egyenes kieséses szakaszban 16 órakor kezdõdik a program, míg az elõdöntõktõl kezdve az esti órákban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Melyik 5 Eb meccset fogja közvetíteni a Sport Tv?

Folyamatosan mondják, hogy "nálunk 5 Eb meccs él?ben lesz látható"- de az sose mondják meg melyik 5.

Legjobb válasz: Az összes meccs látható lesz náluk. Valamelyik felvételrõl, valamelyik élõben:) Az MTV közvetítésétõl függ.

Az összes meccs látható lesz náluk. Valamelyik felvételrõl, valamelyik élõben:) Az MTV közvetítésétõl függ.
A kérdező hozzászólása: Akkor máshogy teszem fel a kérdést :D Lesz olyan meccs, ami az m1-en nem lesz látható? :)
Lesz, a harmadik csoportkör meccsei egy idõben lesznek, ezért az egyiket az M1 a másikat a Sport TV közvetíti. Tehát a Sport TV élõben 4 meccset fog közvetíteni.
A Sport1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
m1-m2


Melyik tv csatorna fogja közvetíteni a Bajnokok Ligája mérkőzéseket a 2011-2012-es szezonban?

Legjobb válasz: TV2 kedden, Digisport és Digisport plus keden és szerdán. Meg a SAT1, + ismétli a Pro4TV ennyirõl tudok :D

TV2 kedden, Digisport és Digisport plus keden és szerdán. Meg a SAT1, + ismétli a Pro4TV ennyirõl tudok :D
Asszem a Tv2, de az nem ad le minden meccset! DigiSport :)
A lónyai

Melyik TV csatorna fogja közvetíteni a 2008-as EB-t?

Legjobb válasz: Szia Ha a 2008-as,Svájci-Osztrák rendezésû foci EB-re gondolsz (sztem igen :):) ),akkor a mérkõzéseket a sportcsatornán követheted nyomon (Sport1 és Sport2) Jó szurkolást

Szia Ha a 2008-as, Svájci-Osztrák rendezésû foci EB-re gondolsz (sztem igen :) :) ), akkor a mérkõzéseket a sportcsatornán követheted nyomon (Sport1 és Sport2) Jó szurkolást
Az M1 közvetíti az összes meccset.
2012. július 27. Talán az m1

A Szocsi téli olimpiát melyik Tv és mikor fogja közvetíteni?

Nagyon szeretném megnézni.

Legjobb válasz: [link]

[link]
A közszolgálati adók közvetítik. De minden infot megtalálsz a következõ cikkben: Élõben Szocsiból:programok, közvetítések, csatornák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már meg van a mûsorújság. :) A megnyitó holnap lesz az M1-en
Közben a világ újságírói kicikizik az oroszokat, amiben nagyrészt igazuk is van. [link]
A kérdező hozzászólása: Most lett vége a megnyitónak. Nagyon tetszett! Ti is néztétek? :)
Lemaradtam, csak az utolsó fél órát láttam. :( Ismétlik még valaha valahol? És a sporteseményeket??? A tv-ben alig adnak valamit. Eurosporton sincs semmi. Nem is értem.
Az Euronews folyamatosan leadja a hírekben. M1 közvetített délután, este az M2-n van Összefoglaló. 02.09: M1: 18 30-19 30, M2: 20 45-22 35. Csak a határokon belül adhatják kódolatlanul, így adták el az oroszok. Duna HD és Duna Word nem adhatja.
Az összefoglaló kevés..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!