Találatok a következő kifejezésre: Melyik TV fogja (15 db)

Melyik TV-fogja közvetíteni a foci VB-t? és milyen időpontban lesznek a meccsek?

Legjobb válasz: 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokság minden mérkõzése a Magyar Televízióban lesz látható. Az MTV Sport fõszerkesztõsége mind a 64 mérkõzést közvetíti a június 11-én kezdõdõ labdarúgó világbajnokságról. Minden mérkõzés az m1-en lesz látható élõben, kivéve a csoportkörök végén a párhuzamos meccsek közül a kevésbé érdekes összecsapásokat, amelyeket elõreláthatóan az m2 sugároz majd. A Magyar Televízió minden mérkõzést megismétel, sõt a telesport.hu-n is megnézhetõ, illetve igény szerint visszanézhetõ lesz minden meccs. A csoportmérkõzések idején naponta három blokkal jelentkezik az MTV a tornáról: 12.55-tõl 18 óráig a két délutáni meccs, valamint közöttük stúdióbeszélgetések alkotják a programot, 20.05 és 22.40 között az esti mérkõzést lehet megnézni, 23.30 és 1.30 között pedig a napi összefoglalót. Az egyenes kieséses szakaszban 16 órakor kezdõdik a program, míg az elõdöntõktõl kezdve az esti órákban.

2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokság minden mérkõzése a Magyar Televízióban lesz látható. Az MTV Sport fõszerkesztõsége mind a 64 mérkõzést közvetíti a június 11-én kezdõdõ labdarúgó világbajnokságról. Minden mérkõzés az m1-en lesz látható élõben, kivéve a csoportkörök végén a párhuzamos meccsek közül a kevésbé érdekes összecsapásokat, amelyeket elõreláthatóan az m2 sugároz majd. A Magyar Televízió minden mérkõzést megismétel, sõt a telesport.hu-n is megnézhetõ, illetve igény szerint visszanézhetõ lesz minden meccs. A csoportmérkõzések idején naponta három blokkal jelentkezik az MTV a tornáról: 12.55-tõl 18 óráig a két délutáni meccs, valamint közöttük stúdióbeszélgetések alkotják a programot, 20.05 és 22.40 között az esti mérkõzést lehet megnézni, 23.30 és 1.30 között pedig a napi összefoglalót. Az egyenes kieséses szakaszban 16 órakor kezdõdik a program, míg az elõdöntõktõl kezdve az esti órákban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Melyik tv-adó fogja adni vasárnap a Győr-Bayern meccset?

Mert ugye adják!?

Legjobb válasz: Sport TV

Sport TV

A Szocsi téli olimpiát melyik Tv és mikor fogja közvetíteni?

Nagyon szeretném megnézni.

Legjobb válasz: [link]

[link]
A közszolgálati adók közvetítik. De minden infot megtalálsz a következõ cikkben: Élõben Szocsiból:programok, közvetítések, csatornák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már meg van a mûsorújság. :) A megnyitó holnap lesz az M1-en
Közben a világ újságírói kicikizik az oroszokat, amiben nagyrészt igazuk is van. [link]
A kérdező hozzászólása: Most lett vége a megnyitónak. Nagyon tetszett! Ti is néztétek? :)
Lemaradtam, csak az utolsó fél órát láttam. :( Ismétlik még valaha valahol? És a sporteseményeket??? A tv-ben alig adnak valamit. Eurosporton sincs semmi. Nem is értem.
Az Euronews folyamatosan leadja a hírekben. M1 közvetített délután, este az M2-n van Összefoglaló. 02.09: M1: 18 30-19 30, M2: 20 45-22 35. Csak a határokon belül adhatják kódolatlanul, így adták el az oroszok. Duna HD és Duna Word nem adhatja.
Az összefoglaló kevés..


A Sport1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
m1-m2
2012. július 27. Talán az m1

Melyik tv csatorna fogja közvetíteni a Bajnokok Ligája mérkőzéseket a 2011-2012-es szezonban?

Legjobb válasz: TV2 kedden, Digisport és Digisport plus keden és szerdán. Meg a SAT1, + ismétli a Pro4TV ennyirõl tudok :D

TV2 kedden, Digisport és Digisport plus keden és szerdán. Meg a SAT1, + ismétli a Pro4TV ennyirõl tudok :D
Asszem a Tv2, de az nem ad le minden meccset! DigiSport :)
A lónyai
Sport1
és a basel fog nyerni, vagy talán egy x, és a sport1.

Melyik itthoni tv fogja közvetíteni az NHL meccseket?

Legjobb válasz: Sport1 illetve Sport2

Sport1 illetve Sport2
Nah meg a Spice platinum és a Private gold :D
sport 1 szinte soha!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!