Találatok a következő kifejezésre: Melyik Szexshopba vibrátort (2 db)

Melyik Szexshopba vegyek vibrátort? Félek, hogy megjegyzéseket fognak tenni. Olyat keresek, ahol nem támadnak le egyből, hogy mit keresek, hanem lehet válogatni.

Szeretnék venni egy vibrátort, a lényeg, hogy nem kell drága, sem nagy, csak valami kis vékonyabb, mert még sz?z vagyok, de a sz?zhártyám elég tágulékony, és újajl szoktam magam izgatni. (20 éves vagyok nem 12)

Legjobb válasz: Rendelj az interneten, ott biztos nem kérdeznek semmit, a csomagolás is diszkrét, a futár sem tudja, hogy mit visz házhoz. Ezt a boltot ajánlom neked, sokfajta vibri van: http://www.libidoshop.hu

Rendelj az interneten, ott biztos nem kérdeznek semmit, a csomagolás is diszkrét, a futár sem tudja, hogy mit visz házhoz. Ezt a boltot ajánlom neked, sokfajta vibri van: http://www.libidoshop.hu
Nem tesznek megjegyzést, sõt segítenek a méret, a szín és anayag kiválasztásában, érdemes több sebességest kérni, mert azzal egyre nagyobb élvezeteket tudsz okozni magadnak.
Jobb helyeken ki is próbálhatod, egy fülkében és mág vazelint is adnak.
Diszkrét csomagolás, süketnéma futár... A furgonon három méteres reklámfasz, és a cégnév: PÉNISZ-EXPRESSZ!!! Szerintem a szomszéd öregasszony két percen belûl fog csengetni. Nem tudta felírni a telefonszámot, ahonnan rendelni lehet.
A kérdező hozzászólása: Uccsó hozzászólónak: azt a akrikatúrát láttam XD
szerintem a tescoban is lehet vibrátort kapni Kérdezd az eladót
Beírod a google-be és kiad egy csomó címet, egy részük csak online rendeléssel foglalkozik, de vannak rendes szexshopok is mindenfelé. Az online rendelés nem jó? Úgy el se kell menned a shopba, választék hatalmas, minden van a neten rendelhetõ akármi.
ha személyesen akarsz venni valamit: TUTTI FRUTTI SZEXSHOP Budapest, 1065 Teréz krt. 55. NYUGATI ALULJÁRÓ - hosszú folyosó vagy 1074 Dob u. 11. vagy 1052 Budapest, Károly krt 14. csak egy pár példa...
A kérdező hozzászólása: köszönöm, személyesen szeretnék igen, és tudom, hogy egy rakat van, de gondoltam, hogy megkérdezném, hogy ki melyikben volt, nincs kedvem tahó eladókhoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!