Találatok a következő kifejezésre: Melyik Budapest kerülete (39 db)

Melyik Budapest "legrosszabb" kerületei?

Mármint ahol felettébb több a bűneset, több a nagyarcú gyerek, ahol este nem igazán ésszerű tengilengizni?

Legjobb válasz: 8. kerület, Csepel, de én kerülném a 10. és a 11. kerületet is! Plusz Kispestet, Újpestet és Zugló egyes részeit...

8. kerület, Csepel, de én kerülném a 10. és a 11. kerületet is! Plusz Kispestet, Újpestet és Zugló egyes részeit...
Akik Csepelt említették, nem tudom, utánanéztek-e a statisztikáknak. Messze nem éllovas kerület biztonsági szempontból. Ráadásul a kertvárosi részen kívül is vannak szép részei: Csepel-Erdõsoron belül sétányok, vagy Csillagtelep régebbi, 60-as években felépült lakótelepei is elég szép környezetben vannak. Sok az elõítélet a kerülettel kapcsolatban, de biztonsági szempontból nem rosszabb, mint legtöbb elitnek tartott kerület.
A nyócba' velem senki sem kötözködött, Népszínház utcában laktam. XX kerület borzasztó volt. A XI-et imádtam, XXIII. kerületet szintén. XIII. kerületben dolgozom, ott az Árpád hídnál vannak formák, de velük sincs nagy gond.
Utolsó: pedig eléggé szakadt egy hely és a közbiztonság sincs a toppon...
Aki azt mondja Népszínház utcára, hogy rizikós az nem tudom hol élt/él... Exem ott lakik, aki egy alacsony, törékeny személyiség volt egész életében és mégsem ölték meg. Sõt! Tapasztaltam is, hogy este sem egy vészes hely. Annyi, ha egy "erõsen ittas, állandó lakóhellyel nem rendelkezõ polgártárs" cigit vagy pénzt kér akkor frappánsan ki kell vágni magad. Persze aki Rózsadombon nõtt fel, az ne menjen oda. Egyébként egy bájos kis hely nappal.
XIII egyes részei (lehel, szabolcs utca például) VII Keleti Pu környéki utcák (Verseny, Jobbágy, stb) VIII (körúttól kifelé) IX déli része (Thaly Kálmán, Gát, Lennhossék, stb utcák), valamint a Kén, Illatos, Gubacsi környéke XX Pacsirtatelep III Békás Duna felõli oldala XXI a kertvárost leszámítva X Téglagyárdûlõ és Laposdûlõ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); I. - ok II. - ok III. (itt laktam) - Békásmegyer kicsit rizikós, de nem vészes IV. - Újpest központtól a 14 villamos vonala mentén nagyon rossz V. - ok VI. (itt laktam) - ok VII. - Keleti környéke nagyon rossz VIII. (itt laktam) - kerület a körúttól kifelé IX. - nincs infóm X. - Határ út környéke XI. - ok XII. - ok XIII. (itt lakok) - ok XIV. - nincs infóm, de okénak tûnt XV. - nincs infóm de okénak tûnt XVI. - nincs infóm de okénak tûnt XVII. - nincs infóm de okénak tûnt XVIII. - ok, kivéve a Havanna lakótelep XIX. - Határ út környéke XX. - nekem egyáltalán nem jött be, úgy az egész XXI. - nincs infóm XXII. (itt laktam) - Campona utáni lakótelep, különben ok XXIII. - nincs infóm.
8. kerület belsõ gettója (Népszínház utcától befelé-Orczy út, Magdolna utca, Auróra utca, Delej utca..stb), 9. kerület egyes részei, 18. kerület Havanna lakótelep, Kispest-Határ út környéke.
A Rózsadombon laknak a legnagyobb bûnözõk.
Szeretem amikor egyes emberek olyan helyekrõl írnak rosszat ahol még életükben nem jártak :D Fele sem igaz az itt leírtaknak :)

Melyek Budapest legveszélyesebb részei/kerületei?

Csak azért kérdezem, mert jöv?re felvételizem Semmelweisre, és gondolkodom egy önvédelmi tanfolyamon :)

Legjobb válasz: 2011es statisztikát tudok adni. Mondjuk ez lopás és ilyenek száma kerületenként http://movie.blogter.hu/405249/budapest_bunugyi_terkepe

2011es statisztikát tudok adni. Mondjuk ez lopás és ilyenek száma kerületenként http://movie.blogter.hu/405249/budapest_bunugyi_terkepe
Maradjunk annyiban, hogy engem soha nem támadtak még meg sehol ebbõl következõen Magyarország mindenhol biztonságos. Remélem átjött az irónia. Abból, hogy téged megtámadtak még nem az következik, hogy Bp. nem biztonságos hely. Pécsett megölték szerencsétlen lányt. Most mindenki mindenhol rettegjen?
Maradjunk annyiban hogy engem Pesten, férfiként, az Erzsébet kõrútnál, nem is olyan késõn (este 8-9 körül lehetett) úgy lehúzott 3 cigány gyerek, hogy örülök hogy nem kerültem a sebészetire. Ennyit Pestrõl és nekem ne jöjjen senki azzal hogy ez bárhol megeshet. Szegeden éveken keresztül jártam, a sötét éjszakában, kilómétereket haza, a belvároson keresztül és soha senki, még hozzám se szólt.
Valódi önvédelmi képességeket nem lehet tanfolyam szerû valamiken elsajátítani.
Bocs hogy belekeverem a politikát, de ez az ország nemtörödöttsége miatt van. Röhej, hogy ily bünõzés folyik itt. A rendõrség olyan hogy van is meg nem is. Csak birságolni tudnak, illegális parkolásért, de erre semmire se jók. Itt amig fidesz/lmp/mszp hatalom van, nem lesz közbiztonság.
Mégis amerikából hallod a legtöbbet, hogy elborult az agya és kiírtotta a fél iskolát meg egyebek... Aki ilyet tesz annak nem visszatartó erõ a halál sem. Az elhunytat pedig nem hozza már vissza... Én is sokszor mondom, hogy ugyanazt tenném a gyilkossal amit õ a másikkal. Csak közben meg a híresen alapos rendõrségünk jut eszembe... Amerikában is nem egyszer derül ki, hogy ártatlan embert végeznek ki... Tudom egy gyorshajtás, de érdemes elolvasni ilyen apró ügyben hány hibát vét a rendõrség... Ha ez egy emberélet lenne... http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/07/19/csaltak_a_rada..
Jó ez csalóka. V. kerület Parlament, Váci utca rengeteg turista. Ebben benne van az utolsó zseblopás is...
Én is támogatom a halálbüntetést, de sajnos nem fogják bevezetni mert az EU úgyis bele fog pofázni... szerintem.
Nyugi, már a halálbüntetést tervezik, vagy megvalósították, nemtudom. De én teljes mértékben támogatom! Aki öl csal lop hazudik egész életében, sintófára vele! Kicsit brutális, de legalább nem lesz ennyi közveszélyes ember M.o-on! Békés ország felé hajt a halálbüntetés.
A kérdező hozzászólása: Amerikában is van halálbüntetés, én is egyetértek vele!
Itt lakok Pesten, és azért nem annyira durva, nem kell félni, még a VIII. kerület se olyan durva, mint Kelet-London. Ami tanácsolhatok, hogy késõ este lehetõleg forgalmasabb utakon menj, és ha tudod, kerüld el az aluljárókat - bár azok be vannak kamerázva, szóval nem annyira para. Azért érdemes a Blaha L. tér, Nyugati pu., VIII. lepukkadt részét elkerülni, 24-es és 51-es villamosra nappal se szállj fel. Éjszakai járatokon van biztonsági õr, szóval ott se kell félni. Belvárosban meg tényleg nem kell félni éjszaka, ott nagy az élet - a jó értelemben. De ha teheted, azért éjszaka ne a Taxin spórolj. De tényleg felesleges félni. ;) Érzed majd jól magad Pesten, Európa egyik legszebb fõvárosa, igaz, nem túl tiszta, de szerethetõ. Ha nagyon unatkozol, vagy érdeklõdsz, böngészd a varosban.blog.hu vagy az urbanista.blog.hu oldalakt. :)
A kérdező hozzászólása: De jó, a VIII. kerületnél már csak az V. a veszélyesebb...
Engem támadtak volna be, van nálam önvédelmi fegyver, legalább egy boxer. :D Akkor majd egy két törött orral meggondolták volna magukat :D
jó: 1, 2, 3, 12 rossz: 6, 7, 8, 9, 10
A X. ker. egyáltalán nem gáz, én ott lakom.
9-10. válaszadó! s SOTE környékén tényleg vannak nem sétálásra termett utcák! amúgy meg azokkal értek egyet, akik nem kerületekben, hanem környékben gondolkodnak. az igazán jó kerületekben is vannak durva dolgok és fordítva
A kérdező hozzászólása: A nyolcker körúton belüli része ténlyeg Budapest egyik legszebb negyede. A Körúton kívül viszont olyan viszonyok vannak, még nappal is, hogy nem szívesen sétálok ott.
Az elsõ kerülettõl miért vagytok elájulva? A várnegyeden kívûl semmi extra nincs ott.
Én most két éve a VIII. Ker-ben lakom. Kétszáz méteres körzeten belül három kiülõs kávézó van, ezek közül egyikben a város legjobb kávéját fõzik. A gyümölcsös szemben egyedi ízlésre szabva süt kenyeret, ha leszólsz telefonon. Az utca tiszta, az épületek többsége fel van újítva, a Guttenberg teret most rakták rendbe, a Gyulai Pál utca félig sétáló utca alatt... És nyugodtan botorkálhatsz haza éjjel öntudatlan részegen is, a kutya nem köt beléd. Szóval ezek az általánosítások ökörségek.
A Parlament az V. kerben van. Mellesleg hiába vannak neves intézmények egy kerületben ez sajna nem segít a helyzeten, a nyolcker tényleg olyan, amilyen, én rengeteget járok arra és éveket dolgoztam különbözõ részein, és semmiképp nem mennék lakni egyik részére sem. Viszont vannak ott szórakozó helyek bõven szóval nem kell gõzerõvel elkerülni de azért vannak jobb helyek is.
A kérdező hozzászólása: Szerintem a legélhetõbbek: I, II, XII Legjobb éjszakai élet: VI, VII Leggázabb pedig VIII, X, XIII
Csak az összes intézmény a kerület széleire koncentrálódik, a nagy csomópontok környezetébe. Egy kicsit is beljebb merészkedsz és máris a legsötétebb gettóban vagy.
Ja, és akkor már az összes SOTE-klinikát is kerüljétek el messzire, szülésrõl ne is álmodjatok, mert a SOTE I. II. Szülészeti klinika is ott van..:)
"A VIII. ker viszont irtó gáz." Ja, és ne menjetek se elitgimnáziumba (Fazekas, Trefort, Piaristák), se egyetemre (ELTE, SOTE, Kandó, BMF, Pázmány, Andrássy, Színmûvészeti), se a Nemzeti Múzeumba, vagy a Rádióba, mert az összes országos intézmény fele is a nyolckerben van, és az gáz.
"A VIII. ker viszont irtó gáz." Igen. Közel van a Parlament.
A VII. kerületnek inkább a keleti pu. környéke szar de az nagyon. A ligethez közeli rész már jó. Én is ott leledzem. Semmi bajom vele. Kicsit koszos ugyan de vannak ennél koszosabbak is. A VIII. ker viszont irtó gáz. Ott dolgoztam évekig. Tiszta gettó pl. az Orczy tér és tágabb környezete, meg a füvész kert körül. Rémes. Napi szinten találtunk használt óvszereket, meg injekciós tûket a garázs bejáratnál. Néha nappal is ott szúrták magukat állandóan ment a telefon a rendõrségre. Szóval arra a környékre ne menj.
Az éjszakai élet nem az utcán zajlik, tekintve hogy ez nagyváros, hanem bizonyos épületek falain belül. Tehát ezt nem kerület szerint lehet megmondani. Sajnos idén sok kulturális találkozópont megszünt, pl. a Gödör.:( A nagy, közismert találkozópontok értelemszerûen a belvárosban vannak, a kiskörút és nagykörút vonzáskörzetében, külsõbb kerületekben pedig a helyi kultúrán és közösségen és a szerencséden múlik. Pl. van ismerõsöm, aki Csepel déli részén lakik, és neki van ott jó kis baráti társasága már 30 éve fix találkapontokkal, összejárnak 8-10-en évtizedek óta. Nagyon nagy Budapest ahhoz, hogy ezekrõl lehessen tudni, az ország negyed Budapesten él, a beépített kornyezetnek is a negyede itt van, csak gondold el.
Szerintem sem lehet a kerületeket homogéneknek tekinteni, sokkal inkább városrészekben, környékekben kell gondolkodni. Legélhetõbbnek én a budai hegyvidéket mondanám, legyen az a 2. vagy a 12. kerület. Ezek a vidékek nyugodtak, csendesek, rendezettek, mégis közel vannak a belvároshoz. A legjobb éjszakai élet természetesen a belvárosban van, fõleg a körúton belül. De vannak partyhelyek kijjebb is bõven. A leggázabb pedig egyértelmûen a Magdolna-negyed a nyolcadik kerületben. Ha ott sétálsz (ne tedd!), olyan érzésed lesz, mintha megállt volna az idõ a háború után.
A tizenötödik kerületben lehet az embernek pár vad estéje.
Úgy általánosságban a Nagykörúton belül esõ rész remek tud lenni Pesten. Budán pedig saccra az Alkotás és Hegyalja alapján rajzolható torz körív.
Igen, ezt így ki lehet mondani persze... Pl a VIII.-ban a palotanegyed, milyen borzalmas környék az. Vagy a VI.-ban a Benczúr utca környéke. Pfúúj.
nemtom, hogy a SOTE hol van... gondolom a Klinikák metróállomásnál, ugye? ... Na arra kellett egyszer mennem. Borzalom az a környék...Ott van az Üllõi út, az nekem tetszik, forgalmas tehát ott nincs baj :D Van egy SOTE a Baross/Szentkirályi utca felé. Elnézve buszról, az sem olyan borzasztó környék. A kálvária tér a 8.kerben sem. A Népszínház utca környéke, meg a 62es villamos Salgótarján iutcai megállójától gázos. A Keleti pályaudvar felé is, nem hiszem, hogy pont a Keleti, inkább atl kicsit messzebb. Nekem a Palotanegyed tetszik.:P

Melyek Budapest XX. Vagy XIX. Kerületének legjobb, legkulturáltabb óvodái?

Kulturált alatt az értem, hogy rendezett, igényes, színvonalas, nincs kisebbség stb. Nem fizetős ovik jobbak lennének, de írhattok fizetőset is.

Legjobb válasz: A lányom a Zöld ágacska oviba jár Kispesten. 2 kinai van.A mi csoportunkban. (Most kezdte.) Egy kisfiu és egy kislány.Nekünk nagyon tetszik,aranyosak az óvónénik.

A lányom a Zöld ágacska oviba jár Kispesten. 2 kinai van.A mi csoportunkban. (Most kezdte.) Egy kisfiu és egy kislány.Nekünk nagyon tetszik, aranyosak az óvónénik.
Kislányom a 19 .ker szivárvány oviba jár nincs egyetlen kisebbség se .
Elsõ vagyok.Szóval 2 kinai gyerek van azt akartam irni.. A kisfiu és a kislány. De más nincs:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, mindkettõnek utána fogunk nézni. Óvodaválasztás elõtt állunk, és mindenképpen szeretnénk jól dönteni. :) Még írhattok, minden válasznak örülök.
Árnyas óvoda Esze Tamás utcai tagóvodája, Mákvirág csoport :)

Melyik Budapest legbiztonságosabb és legjobb kerülete?

Költözni szeretnénk vidékről, és nem nagyon vagyunk Budapesten jártasak, ezért érdekelne, hogy melyik kerület a legjobb és legbiztonságosabb?

Legjobb válasz: http://www.okn.hu/index.php?tid=304

Anélkül, hogy megnéztem volna a képet, én is a 16. kerületre tippeltem volna. Szerencsére nagyon kevés cigány él itt és a szó negatív értelmében vett panelproli (aki úgy viselkedik mint egy cigány, de közben magyar a szerencsétlenje) is kevés.
15. is jó. Ott lakom, semmi gond.
Én a 11. lakom a bme-tõl 6 percre, semmi roma származású fiatalember, nyugodt környék, sok egyetemista, 4-6-os villamos közel, a házak nem annyira szépek sok a nyugdíjas, de nyugodt környék, az alsóbb részérõl nem tudok nyilatkozni.
Biztonságos nincs. A családi házas övezetekben a betörés sok, a frenkventált belvárosi részeken a lopások vannak túlsúlyban, a putris környékeken meg a rablások, de mindenhol elõfordulhat bármi.. Aszerint válassz, hogy csendesebb, vagy bulisabb életet szeretnél élni a lakásodban. És persze jól körül kell nézni, minden kerületnek vannak jobb és rosszabb részei, akár szomszéd utca is lehet nagyon jó, ha olyanok a lakók, és a mellette levõ közben tök putris. Ilyen tipikusan angyalföld, vannak baromi jó részei, és nagyon rosszak is.
Az elõzõ vagyok. Még annyit tennék hozzá, hogy a helyedben Óbudát (3.ker), Zuglót (14.ker), és Angyalföldet (13.ker) nézném elsõsorban, itt a lakásárak is elfogadhatóak és a közlekedés is jó, könnyen bent vagy mindenhol, mégsem a nyüzsgõ büdös belvárosban élsz, ahol körbepöppentik és hányják a kapualjat, és nem a metróra ébredsz :) Ezekben a kerületekben biztos hogy találsz megfelelõ környéken megfelelõ lakást.
VIII, kerület ;)
én is a VIII kerületre szavazok, ott zajlik az élet szép egzotikus lányok, emberek, biztonságos, tiszta szép hely !
Valaki írta a lakásárakat. Nos, jelenleg már a XII. kerület a legdrágább. Biztonságról már írtak. Legjobb kerület? Ez elég relatív. Attól függ, mit szeretnél. Bulizni, koncertekre járni, vagy csendesen pihenni madárfüttyöt hallgatva.
Zuglóban szûkek a telkek és sok az ikerház. Jobb a 16. ;) Nagyobb a választék.
12. kerületben lakom. Gyönyörû, imádom az utcáit, és az emberek is kedvesek :)
3. kerületet ajánlom :) Itt nagyon kevés cigányt látok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen hasznos válaszokat (kivéve akik a VIII, kerületet ajánlották, mert azt azért nekem se kell bemutatni, hallottam róla..) de a többieknek ment a zöld kéz :)
XXII. és XXI. kerület. Biztonságos külváros. ;)
Én eddig a 9. kerületben laktam, József Attila lakótelepen, semmi baj nem volt vele. Aztán 3. kerület, Óbuda. Utána 10. kerület, Kõbánya. Nekem ezzel sincs semmi bajom, az Újhegyi lakótelepen lakom, belváros 30-40 perc ami nekem megfelel. 11. kerületben is laktam és ott is nagyon szerettem, 47-es villamos vonala, Építész utca környéke szerintem nagyon jó. Ha csendesebb környéket szeretnél, ahol minden közel van, akkor lakótelepre költözzetek szerintem. 25/L
a VIII.Kerület maga KO Nem véletlenül becézik a Magyarországi Chichago-nak. Én nem ajánlanám a VIII. Kerületet.
Én az V-ben lakom. Hajnalban is nyugodtan közlekedhetek egyedül. Még az elõzõ voltam.

Melyek Budapest legszegényebb kerületei?

Legjobb válasz: Nyóc, Kõbánya, Csepel...

Nyóc, Kõbánya, Csepel...
Józsefváros és Ferencváros 8. és 9. kerület és az elõttem szólónak üzenem, hogy Csepel nem az (és én sem vagyok csepeli).
Az elmúlt 10 évben a Ferencváros teljesen megújult. Már nem ugyan az a környék, mint a 90-es években volt, hanem egy élhetõ belvárosi közeg. A felújított tömbökben hatalmas zöld belsõ udvarokat alakítottak ki. Szerintem érdemes megnézni a sikeres budapesti városrész rekonstrukció (talán egyetlen sikeres) példáját.

Melyik Budapest legnagyobb kerülete?

Legjobb válasz: A XVII.-ik. (54,83 negyzetkilometer teruletu.)

A XVII.-ik. (54, 83 negyzetkilometer teruletu.)
Területre. népességre a XI.-k
11 és a 22 is nagy kerület!! de az biztos h a legkisebb a 7.ik kerület
A XVII. kerület, legkisebb az V. kerület.

Budapest melyik részét, hányadik kerületet nevezik Kertvárosnak?

Legjobb válasz: Kertváros nem Budapest egy része, több kerületben is van.

Kertváros nem Budapest egy része, több kerületben is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már közben kiderült hogy csepel kertvárosról van szó.

Budapesen élők! Melyik kerületbe érdemes költözni, ha a egyikünk a X. kerületben a másikunk a XIII. (metrómegállónál) kerületben dolgozik?

Vidékiek vagyunk, fontolgatjuk a költözést, mert sokat utazunk. Fontos, hogy Ovi , bölcsi legyen a közelben, két kisgyerekkel költöznénk. Tehát az is fontos, hogy a közlekedés jó legyen. Olyat keresünk, ahol esetleg házrész, vagy olcsóbban ház kiadó. Ha van ilyen, hol és milyen albérleti árakra lehet számítani?

Legjobb válasz: Elõször a József Attila lakótelep ugrott be, de továbbolvastam és láttam, hogy ház kéne. Szerintem ház ezekkel a feltételekkel nem nagyon van. A József Attila ltp egyébként tipikus kisgyermekes családoknak való hely, biztonságos, van minden ami kell, az albérlet sem drága, a közlekedés elsõrangú, csak annyi lakások vannak ott. Házat nem akarok mondani, mert annyira nem ismerem a kertvárosi részeket(mondjuk Rákospalota kertvárosi részét ismerem, az annyira nem jó közbiztonságilag, viszont ott nem olyan rossz a közlekedés mondjuk a 17. kerülethez képest) Esetleg szóba jöhet még Zugló Újpalotához közelebbi része, ott nem ismerem az árakat, de békésnek tûnik és ott sem olyan vészes a közlekedés(hangsúlyozom, a többi budapesti kertvároshoz viszonyítva)

Elõször a József Attila lakótelep ugrott be, de továbbolvastam és láttam, hogy ház kéne. Szerintem ház ezekkel a feltételekkel nem nagyon van. A József Attila ltp egyébként tipikus kisgyermekes családoknak való hely, biztonságos, van minden ami kell, az albérlet sem drága, a közlekedés elsõrangú, csak annyi lakások vannak ott. Házat nem akarok mondani, mert annyira nem ismerem a kertvárosi részeket(mondjuk Rákospalota kertvárosi részét ismerem, az annyira nem jó közbiztonságilag, viszont ott nem olyan rossz a közlekedés mondjuk a 17. kerülethez képest) Esetleg szóba jöhet még Zugló Újpalotához közelebbi része, ott nem ismerem az árakat, de békésnek tûnik és ott sem olyan vészes a közlekedés(hangsúlyozom, a többi budapesti kertvároshoz viszonyítva)
én is zuglón tudnám javasolni, esetleg kispest vagy kõbánya normálisabb részén valami kertes házat, a bérleti díjakban nem vagyok otthon, kb 100-150 ezer forint szerintem

Budapest melyik kerületébe érdemes költözni?

8 millió forintot szánnék lakásvásárlásra. A párommal és babánkkal költöznénk. Nem ismerem a fõvárost, csak kétszer voltam ott. A bûnügyi térkép szerint a 16. kerületben van a legkevesebb bûntény. Szerintetek melyik a két legnormálisabb kerület?

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy milyen környezetet szeretsz... Bérházas belsõudvaros vagy 4 emeletes barátságos, esetleg magas panel(én azt szeretem, perverz vagyok :)) Belváros vagy külkerület, stb... Mi a XIII. kerületben lakunk és imádjuk és egész gyerekkoromat a III. kerületben töltöttem, ott is nagyon szuper helyek vannak. Óbudán nézzétek meg a kínálatot mert valamiért az Árpád híd budai hídfõjének környékén estek az árak.

Attól is függ, hogy milyen környezetet szeretsz... Bérházas belsõudvaros vagy 4 emeletes barátságos, esetleg magas panel(én azt szeretem, perverz vagyok :) ) Belváros vagy külkerület, stb... Mi a XIII. kerületben lakunk és imádjuk és egész gyerekkoromat a III. kerületben töltöttem, ott is nagyon szuper helyek vannak. Óbudán nézzétek meg a kínálatot mert valamiért az Árpád híd budai hídfõjének környékén estek az árak.
Igen, valszeg Zugló jó részeire sem lesz elég ez a pénz.
"Ezen kívül Zugló lehet még jó, de annak is csak bizonyos részei, mert van már olyan része, ahová sosem költöznék!" Igen, viszont Zugló - pláne a jobb részei - szerintem brutálisan felül van árazva, leginkább csak a neve miatt.
Mi a 16-ban lakunk, valóban nagyon jó környék, de szerintem a 8 milla kevés lesz. De persze körül kell nézni. Ezen kívül Zugló lehet még jó, de annak is csak bizonyos részei, mert van már olyan része, ahová sosem költöznék!
[link]
[link]
Békásmegyeren, dunai oldali panelben szép, felújított, szigetelt lakást lehet venni pl. 8-9 millióért. A kilátás nagyon jó, vannak boltok, csarnok, közlekedés.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. 12 millió a plafon, de gondoltam 2 millió megy bútorra, mûszaki cikkekre, 500 a papírmunkára, a többi meg felújításra ha kell.
sajnos az összeggel nem lesz összhangban: nekünk a 11.ker. a befutó gyerekekkel. de még a 22.-be is elmennék, az olcsóbb is.
Sajnos 8 millióból kis garzon vagy esetleg városszéli, kicsit nagyobb panel jön ki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Elõzõhöz még hozzá lehet venni erzsébet gettós részét és kõbányát. Babával inkább családi házas részre lenne érdemes költöznötök, tudom ajánlani pl. az említett 16-17 kert, illetve Zugló normálisabb részeit (14. kerület)
én is azt javaslom, hogy elõbb béreljetek, én eddig sokféle véleményt hallottam ismerõsöktõl, van akinek egy kerület nem tetszik, a másiknak meg pont azért tetszik. Részemrõl a körúton belüli belvárosi rész kerülném a zaj miatt és az állandó dugó miatt, valamint a Keleti pályaudvar, Blaha, Orczy-tér, Kálvária-tér körüli környéket.
Szinte minden kerültenek megvan a sötét és a jó része is. Vannak kellemes helyek Zuglóban, a 18. kerületben, nekem ez a kettõ a kedvencem, de mi inkább ingázunk kertvárosból vonattal, mert így jobb házat tudtunk venni ugyanannyiért.
Ha még nem voltatok sokszor a fõvárosban, akkor ne lakásvásárlással kezdjetek. Béreljetek egy évig, addig ismerjétek meg a várost, és magatok is tudtok majd dönteni. Bérházat tudok ajánlani, bár nem a legolcsóbb.
17 ker a nyero!!!
Újpalota. Fõleg Erdõkerülõ u. Olcsó, de nagyon jó környék. Jó a közlekedés, nagy parkokkal, modern játszókkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!