Találatok a következő kifejezésre: Melyik 4d ajánljátok (6 db)

Budapesten melyik 4D-s rendelő a legalaposabb? Melyiket ajánljátok?

Mikor készülnek a legjobb képek?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Sziasztok! Tudom, hogy kérdésre nem illik kérdezni, de a Baross utcai alatt a klinika alagsorában lévõ Ultrahangot értitek, vagy a klinikával szemben lévõ rendelõt. Az alagsoriba van idõpontom, mert a dokim ezt ajánlotta. Ha ennyire rosszak a tapasztalatok akkor én is máshová megyek.
A kérdező hozzászólása: Igen, döntöttem a 4D Genesisbe fogok bejelentkezni!!!!! Köszönöm mindenkinek!!!!!
Nekem is a 4D Genesis jött be!!! Majdnem egy órán át vizsgált a doktor néni, aki egy tünemény volt, ráadásul nyitvatartás után is fogadott, mert úgy értünk rá a párommal. Voltam a Barossban is, ott 18 perc volt a vizsgálat egy mogorva nõcivel. Üdv 21 hetes kismami
Szia. Nekünk a 4D-Genesis nagyon tetszett! 1 órás volt a vizsgálat, 40perces DVD, egy csomó állókép CD-re írva és egy általunk választott fénykép, 12000 ft. Megyek 28-hetesen is mert korrektek voltak és nagyon aranyosak! A páromat megkávéztatták, egy egész kosár csokoládét toltak elém, szóval mint egy hercegnõvel úgy bántak velem! Nem túl nagy hely, de nagyon barátságos és a leglehetetlenebb idõpontban is fogadnak! A Márta pedig egy angyal és iszonyúan jól csinálja! Címük:Bp.1026 Lotz Károly u. 14 Tel: 0613927050 vagy 06302284444 Remélem tetszeni fog. Ja és a Baross utcaival nagyon vigyázz onnan a tesóm sírva jött ki! Üdv 25 hetes kismama
A Barossban nekünk kb 16 perc volt a felvétel, és nagyon alapos volt a nõ, kedves is. Mindent elmondott mi micsoda, meghallgattuk a kis szívét, mindenét megmutogatta. Kaptunk egy fekete-fehér képet meg dvd-t meg vittünk videokazettát és arra is felvették.
A kérdező hozzászólása: Tudsz esetleg elérhetõséget megadni az Uzsokiban, ahol konkrétan tudok érdeklõdni? Köszönöm
Szia én a 30.héten voltam, az Uzsokiban, Kovács Katinál. Õ nagyon alaposan megnézett, 3/4 órát bent voltunk és ott csak 8000 Ft. tudom ajánlani! 28-32 héten a legjobb én azt hallottam. Addigra már picit kikerekedik és grimaszol is, stb... nagyon édi volt! Kaptunk képeket is, meg dvd-t. Mi vittük, õ csak rávette. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem az alaposságot, mert ahol én voltam ott még 12 percet sem nézte a doki és 11 ezret fizettem. Ez Fehérváron volt.
Szerintem nincs semmi gond a Baross utcai 4D-s uh-val. És velem a nõ is nagyon kedves volt!! Egyébként annyit hozzá fûznék hogy a 40 perces meg 1 órás uh nem jó a babának... Max 25 percig lehet uh-gal nézni mert fél óra után nagyon felmelegszik a magzatvíz. De persze ez is biztos hozzáállás kérdése vagy nem tudom. Nem akarok okosabb lenni a dokiktól de én így tudom!

Szegeden melyik 4d-s ultrahangot ajánljátok és mennyibe kerül?

Nagyon kíváncsi vagyok a babáimra, így úgy döntöttem, a 15. hét környékén elmennék valahova, csak nem tudom melyiket válasszam.

Legjobb válasz: Szia! Mi a nõi klinikán voltunk.10e Ft volt!Kb. 20 perc,kaptunk egy képet kinyomtatva+ a DVD felvétel,és még azon a képek! Hamar adnak idõpontot és nagyon kedvesek!Számlát is kérhetsz,és visszatudod igényelni az egészségpénztárnál a kifizetett összeget! :) 3 hónapos kisfiú anyukája

Szia! Mi a nõi klinikán voltunk.10e Ft volt!Kb. 20 perc, kaptunk egy képet kinyomtatva+ a DVD felvétel, és még azon a képek! Hamar adnak idõpontot és nagyon kedvesek!Számlát is kérhetsz, és visszatudod igényelni az egészségpénztárnál a kifizetett összeget! :) 3 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet ide bejelentkezni? Személyesen vagy telefonon?
Bérkert klinika 12 000 Ft, nagyon alapos
Elsõ vagyok. Most nézem, hogy elköltöztek, de itt mindent megtalálsz: http://www.4dultrahang.info/4dultrahang_rendelok/terhesgondo.. A bérkert utcában voltak barátnõmék, ott is kb. 20 perc, és ugyan azt kapták mint mi.

Békés megyében, Békéscsaba környékén melyik orvost ajánljátok 4D UH-ra? Jurdi Imad gyulai doki jó?

Legjobb válasz: Nagyon jó olt nekünk. Mi 110 km-re lakunk Gyulától, de mindkét gyereknél hozzá mentünk 2X is. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Türelmes, nyugodt, bármit lehet tõle kérdezni. Az orvosom is azt mondta kiváló szakember.

Nagyon jó olt nekünk. Mi 110 km-re lakunk Gyulától, de mindkét gyereknél hozzá mentünk 2X is. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Türelmes, nyugodt, bármit lehet tõle kérdezni. Az orvosom is azt mondta kiváló szakember.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! jól sikerült a 4D felvétel? hány hetesen voltatok?
18 és 24 hetesen voltunk. Nagyon jól sikerült, pláne az egyik gyereknél, mert az nagyon pózolt odabennt, vigyorgott is tisztán látszik. Másik gyerkõcnél már nehezebb ügy volt, õ nem igazán szeretett mutatkozni, elfordult, de rendes volt a doki, 20 perc után mondta, hogy menjünk ki mozogjak, hátha ugy fordul hogy jó legyen, addig behívott mást majd ujra minket. Tényleg addig kínlódott amíg egy értelmes látható képet ossze nem hozott nekünk, pedig már a mérnivalót megcsinálta, szóval orvosi szempontból õ kész volt, és mégsem hagyta rá, megdolgozott azért hogy legyen egy szép látható képünk a babáról.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! mi is most fogunk menni hozzá, most vagyok 20 hetes. remélem jól fog sikerülni! szép napot!


Melyik 4d ultrahangot ajánljátok Pesten?

Én nekem a Hepinet meg a 4d Genesis lenne a legjobb mert ott van hétvégén is rendelés.Tudtok valamit róluk? Nem akarok csalódni! Köszönöm!!

Legjobb válasz: Brendon babamozi milyen?

A kérdező hozzászólása: Brendon babamozi milyen?
A Brendonról nem sok jót hallottam, szerintem nagyon csak a pénzre mehetnek. Állítólag "futószalagos". Én holnap megyek a Hepinethez. Baba-mama börzén is ott voltak, akkor egy 10 perces felvételt kaptunk és egy képet. Ott derült ki, hogy kisfiúnk lesz, de az akkor csak tényleg mozi volt, mert azt nem nézték, hogy milye mekkora, szakvéleményt nem kaprunk, de az nem is arról szólt. Ott kedvesek voltak, pedig rohadt sokan voltak, az ultrahangos hölgy még aznap nem is evett, pedig du. 3 volt. Engem meggyõztek akkor, közel vannak és az áruk sem vészes. Szerintem bátran menj oda te is!
Én már másodszor voltam a Baross u.-ban, és nagyon meg vagyok velük elégedve! Mindkétszer csináltak genetikai szûrést is, mindent megnéztek amit csak lehetett és türelmesen sz összes kérdésemre válaszoltak. A doktornõ kedves aranyos és nagyon felkészült volt! http://www.4dultrahang.com Én õket tudom ajánlani. A vezetõ egy genetikus professzor aki szintén nagyon kedves, telefonon is adott tanácsot nekünk. Szóval õk szuperek! A többi helyet sajnos nem ismerem.
Ja és természetesen mindkét alkalommal kaptunk írásos szakvéleményt, dvd-t és fotót is!
Magzati Diagnosztika Központ! Nagyon szupi, én már többször is voltam ott. 10.000Ft és kapsz képeket meg dvd-re írják az egészet (ez benne van az árban)!31 hetes kismama
Szia, én egész terhességem alatt a következõ helyre jártam: BUDAPEST, XIII. KÁRPÁT UTCA 9. (KLEOPÁTRA HÁZ) TEL.: 06 30/996-2164, 06 70/335-0408 Ennél szuperebb helyet és kedves embereket el sem tudtam volna képzelni. nagyon sokan járnak oda és a következõ logóval hirdeti magát, amit már biztos láthattál sok helyen: KUKKANTSON BE HOZZÁNK, HOGY BEKUKKANTHASSON HOZZÁ. Idõpontot kell kérni elõre. Csodálatos felvételt készítenek, nagyon modern 4D-s géppel, gyönyörû zenei aláfestéssel. Kapsz fényképet illetve leletet a babáról meg persze a dvd-t szép tokban. Ha akarod több személyt is magaddal vihetsz mert a vizsgálóban egy kisebb mozi vár rátok kb hat székkel. Remélem kipróbálod, számomra csodálatos élményt szereztek.

4D-s ultrahangra mikor kell bejelentkezni? Dec.17-én szeretnék menni. És melyiket ajánljátok? (Bp-en) Ti melyikben voltatok?

Nehéz választani a sok közül így találomra, ezért jó lenne egy-két javaslat.:-) Köszönöm L.

Legjobb válasz: Az én tapasztalatom az, hogy jópár héttel azelõtt mielõtt menni szeretnél. Szóval ha dec. 17-én szeretnél menni, akkor érdemes már most bejelentkezni. Az elsõ babámmal a MOM Parkban voltunk 4d-n, nyáron meg a Brendon Babamozijában. Mindkettõvel elégedettek voltunk, árban kb. mindenhol ugyanaz. 38 hetes

Az én tapasztalatom az, hogy jópár héttel azelõtt mielõtt menni szeretnél. Szóval ha dec. 17-én szeretnél menni, akkor érdemes már most bejelentkezni. Az elsõ babámmal a MOM Parkban voltunk 4d-n, nyáron meg a Brendon Babamozijában. Mindkettõvel elégedettek voltunk, árban kb. mindenhol ugyanaz. 38 hetes
2. vagyok. 10.000 ft a vizsgálat, 1000 ft-ot fizettünk még pluszba a cdre írt képekért, 38 perces dvdt kaptunk és 5 db nyomtatott képet. Ja és mi csütörtökön jelentkeztünk be, már mehettünk volna azon a héten szombaton, de mi az utána való szombatot választottuk. Rugalmasak nagyon, kedden délután és szombaton van vizsgálat.Csak ajánlani tudom
Mi a Kleopátra házban voltunk, nagyon kedvesek voltak! Kb 1 héttel elõbb jelentkeztem be.
Utolsó válaszoló vagyok, idõpontot kell kérni..
http://www.4dgenesis.hu Nagyon kedvesek, és a vizsgálat legalább egy óra, addig végig nézheted a babácskádat!! Voltam a Baross utcában is, de ott nem volt kedves a dokinéni, és kb 10 percig tartott. Árban meg ezek nagyjából ugyanott vannak, 10ezer körül.
mi a MammutII-ben lévõ, Biovital rendelõben voltunk.Eszméletlen kedves a hölgy, figyelt mindenre. éppen aludt a kisfiunk, de addig ügyködött, amíg felébresztette és gyönyörû képeket csinált róla.mindenét lemérte, kedvesen elmutogatott mindent, még nevettünk is. csak ajánlani tudom. Lehet fizetni üdülési csekkel is, ha esetleg van nektek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)
Szia! Mi a Boglárkerék utcában voltunk a Magzati Diagnosztikai központban, ott 10 000ft kapsz képeket, és cd-re is kiirják!
A 4D genesist ajánlom énis, én háromszor voltam a babánkkal és nagyon jó volt, majdnem egy órás a vizsgálat...a Biovitálban nem mindig olyan kedvesek és ráérõsek mint ahogy az elõttem szóló hölgy irta, csak onnan tudom hogy ott dolgoztam :)

Tapasztalatok jó 4D utrahang helyekről Budapesten? Mi a véleményetek Dori ultrahangról, Hepinetről és a 4Dgenesisről? Melyiket ajánljátok?

Legjobb válasz: Szia! Mi a 4D Genesisnél voltunk és azért ott, mert ezen az oldalon nagyon dicsérték õket. 3* voltunk két különbözõ hölgynél és nagyon kedvesek voltak, sokáig is vizsgáltak. Arról nem is beszélve, hogy jobb minõségû képeket csinálnak, mint sok helyen. Sógornõmék voltak valahol máshol, de teljesen homályosak voltak a képek, alig látszott valami, úgyhogy aztán õk is ide mentek. Abszolút ajánlom!!

Szia! Mi a 4D Genesisnél voltunk és azért ott, mert ezen az oldalon nagyon dicsérték õket. 3* voltunk két különbözõ hölgynél és nagyon kedvesek voltak, sokáig is vizsgáltak. Arról nem is beszélve, hogy jobb minõségû képeket csinálnak, mint sok helyen. Sógornõmék voltak valahol máshol, de teljesen homályosak voltak a képek, alig látszott valami, úgyhogy aztán õk is ide mentek. Abszolút ajánlom!!
Mi is a 4D Genesis-nél voltunk! 3szor is mind két hölgynél. Nagyon aranyosak! 40-50 percig vizsgálnak, nagyon alaposak, kedvesek és isteni képeket csináltak, nagyon jó minõségûeket! Én csak ajánlani tudom õket! Jó mozizást! 32 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: a 4Dgenesisben a teljes vizsgálathoz genetikai UH is tartozik? Mert a honlapjukon kicsit zavarosan van megfogalmazva. Mit tartalmaz a teljes terhességi vizsgálat?
mi is a kleopátrában voltunk elõször 18 hetesen akkor nagyon jó volt minden, a képek a videó, szuper élmény volt, majd voltunk 28 hetesen is , akkor viszont nem voltunk megelégedve közel sem...A képekbõl 2 db ha olyan hogy élvezhetõ a videó szintén élvezhetetlen, és nem azért mert a baba háttal van vagy alszik hanem a minõségük, nem élesek, nem látványosak, nem kaptuk azt a minõséget amit az ember 12e ft-ért érdemelne...
Én is a 4DGenesist ajánlanám. A többiek már leírták: alaposak, kedvesek, tényleg bõven megkaptam a pénzemért azt, amiért mentem, jó minõségû a felvétel, szépek a képek (bár én annyit csaltam, hogy náluk csak egy képet nyomtattam, ami benne volt az árban, a többit cd-n vittem fotóshoz és ott nyomtattam szinte ingyen). Nem csak mozizás volt, hanem a babánkon mindent megnéztek, megmértek, vizsgáltak, amit csak lehetett.
Én is a Genesisnél voltam kétszer, 18 és 26 hetesen. Mindent lemérnek, megnéznek, kérdezhetsz bármit. Én is a méhlepényt kérdeztem, hol tapad, elmondta, mit ne csináljak (kicsit mélyen tapadt). Tényleg nagyon rendesek. 1 óra csak rád és a babádra van szánva. 33hetes pocis
Mi a dori UH-on voltunk 13 hetesen. Nagyon kedves volt az ultrahangot végzõ hölgy, jól megnézte a babát, amiket kértem megismételte, megmutatta. Habár.... :) Azt mondta, hogy kisfiunk lesz, bár nem mondta 100%-ra és 19 hetes UH-on azt mondta az orvos, Õ inkább kislányra tippelne, de Õ sem látta biztosan :)
Mi a Kleopátra Házban voltunk, nagyon rendesek voltak.
Sziasztok! Én is voltam a "Genesis" moziba és 3/4 óráig ultrahangoztak, mert keresgélték a babámat. Mind ezt sok pénzért és mosolyogva. Õk lányra tippelgettek, majd fiam született. Ennyit róluk. A rosz tapasztalat után, a Kleopátra házba, majd a Dr. Szöszibe és remek volt, egy megváltás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!