Találatok a következő kifejezésre: Melyik üzlet olcsóbb (3 db)

Melyik üzlet olcsóbb?

Reál,CBA vagy Penny ?

Legjobb válasz: Penny!

Penny!
Penny market:)
Meg akarod venni az egyiket? :)
A kérdező hozzászólása: utolsónak :D : nem :D elsõ kettõnek köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: vagy esetleg a Profi ?
1. vagyok és még mindig kitartok a Penny mellet!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen válaszodat

Melyik üzlet az olcsóbb fiúruha szempontjából: Jeans Club vagy New Yorker?

Szeretnék az öcsémnek karácsonyra vásárlási utalványt venni, azonban nem tudom, hogy hol érné meg neki levásárolni, ahol nem túl drágán tudna magának pár ruhadarabot venni. Segítségeteket el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: szerintem jeans club az sokal olcsobb

szerintem jeans club az sokal olcsobb
Eddigi tapasztalataim nekem is a Jeans Club-ot mutatják kedvezõbb árfekvésûnek, de megjegyzem, hogy ha a New Yorker-ben akció van, akkor az nagyon-nagyon akció :-) Tehát ott is érdemes szétnézni.
Attól függ milyen a stílusa. A new yorker inkább fiatalos a jeaans club meg nem tudom...azt nem szeretem:P A new yorkerbe nemrég volt leárazás 790 ért kurvajó pólókat tudtam venni:P ajánlom azt:P
a jeans club olcsóbb, de a new yorkerbe is ha szétnézel tutira találsz pár olcsó és jó dolgot:)
A New Yorker gagyi, a Jeans Club komolyabb, jobb és olcsóbb.
szerintem a Jeans Club sokkal olcsóbb, de a New Yorkerbe sokkal jobb cuccok vannak (mondjuk itt is lehet egész olcsón venni cuccokat)
Jeans clubbot nem ajánlom mert nem márka...vagyis valakinek márkának számít de 300 Ft-os top meg stb nem lehet márkás és a New Yorkerben jobb cuccok vannak és az sem sokkal drágább:)
"de 300 Ft-os top meg stb nem lehet márkás" Na az ilyen sznoboknak találták ki a marketinget és sóznak el nekik mindent jó drágán, mert õk így élnek: "Minél drágább, annál jobb".
Én szoktam turiba járni. (FFI létemre!), de ha üzletben 300 forint aminek azért egy plázában nem kicsi bérleti díja van meg stb... akkor picit gyanús a minõség. Még egy kínai lerakatból (ez alatt értsd, Kínába legyártják amerikai gépeken és onna küldenék USA raktár onnan meg üzletekbe...) is olcsónak tûnik, de ezt csakis arra a topra értem pl. Amúgy New Yorkerben kedvezõek a leárazások, de figyelni kell, hogy jó minõséget is vegyél. Van ami egész jó, de olyan is van ami 3 mosás és garantáltan bõ lesz...
A kérdező hozzászólása: Aha.és ott mennyi a kiszállítási díj mert én nem találom sehol az oldalon?
A kérdező hozzászólása: Ja és ha lehetne akkor azért megmondanád hogy a kérdésemben említett két oldal közül mégis melyik az olcsóbb és a jobb?
ipon.hu mert 1.1850 ft-ert osszerakjak 2.olcso es megbizhato 3.ha elromlik valamelyik alkatresz akkor gyorsan kicserelik\megjavitjak
Az árgép összehasonlítja egy rakat webshop árait.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!