Találatok a következő kifejezésre: Melyik óvszer jó fajta és (2 db)

Lehetõleg gyorsan és olyan mélyen, hogy a száján jöjjön ki..
mivel az elsõ fáj ezért mindenképp gyorsan tövighogy gyorsan túllegyen rajta
Isteneeem, ilyen nincs... Lassan és óvatosan, ha nem akarsz neki az ilyenkor szokásosnál nagyobb fájdalmat okozni. Jah, és lehetõleg misszionáriusban, az elsõnél jobb, ha a pasi irányít.
Nem értek egyet utolsó.. Ha tapasztalatlan a srác, jobb ha a lány van felül, és tudja magának irányítani úgy, ahogy neki jó.
A kérdező hozzászólása: Pls...Az 1. Kerdesemre is valaszoljatok...

Melyik óvszer a jó fajta és ami biztonságos is?

Els? alkalom lesz, ebben az esetben melyiket érdemes venni?

Legjobb válasz: Rako,Lifestyles(én evvel kezdtem a Ribbeddel),mi a masculannal sokat küszködünk de megbízható!Olcsót sose vegyetek mert az szakad... Sok sikert,és kellemes élményt!

Rako, Lifestyles(én evvel kezdtem a Ribbeddel), mi a masculannal sokat küszködünk de megbízható!Olcsót sose vegyetek mert az szakad... Sok sikert, és kellemes élményt!
én lifestylet használok, jo vékony és megbizhato sikositott! de nagyon figyelj a szavatossági idöre az a léegfontosabb...meg hogy ne maradjon alatta levegö
A durex extra safe-et tudom ajánlani Neked. Kicsit vastagabb, mint az átlag, tehát kicsi az esélye, h elszakad. A "bónusz ajándék" az extra síkosító, ami az elsõnél a lehetõ legjobb.
a masculant nem ajánlom, nekünk szakadt... a durex, meg a lifestyle az bevált.
A durex engem szorít, a lifestyles az bevált a masculant még csak párszor használtam. De elsõ együttlétkor a durex azért jó, mert kicsit szorít így késleltetni tudod a magömlést ami neked nem jó, de a nõnek igen ;)
lifestyle-al csak pár gond van... büdös, iszonyatos íze van, nem elég síkos, ráadásul mivel vékonyka, ki is szakadt. masculan a bevált nálam eddig
a masculan olcsó és szar, a lifest. jó csak téleg büdös, még 2 kézmosás után is érezni néha a szagát:) ...
durex extra safe, vagy a fekete csomagos, aminek nem tudom h mi a neve.. az nalunk sose szakadt el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!