Találatok a következő kifejezésre: Melyik évben szilveszter (4 db)

Melyik évben volt a Magyar Televízióban (MTV) a magyar-osztrák közös rendezésű szilveszteri műsor?

Ezt a kérdést hol tehetném még fel, ha itt érdemi választ nem kapnék?

Legjobb válasz: Írj az MTV-nek...

Írj az MTV-nek...
Biztos, hogy 1970 és 73 között volt
Bocs, mégsem, összekevertem az 1972-es világsztáros szilveszterrel. (Lollobrigida)
A kérdező hozzászólása: A 80-as években, talán 1983-1984-es évben.

Melyik évben esett szilveszter péntek 13-ra?

Legjobb válasz: És azt tudtad, hogy április 1-je 2-ára esik?... ennyire azért hülyeséget ne kérdezzünk...

És azt tudtad, hogy április 1-je 2-ára esik?... ennyire azért hülyeséget ne kérdezzünk...
Én a jövõbe látok.. 2048.trúlius 36 ban!
Ilyen kérdés volt a Honfoglalóba, és gondolkozás nélkül rávágtam, hogy 5. :DDDD
Amúgy akkor amikor Szenteste holnapra!=) Boldog Karácsonyt!
És akkor a legviccesebb: HUMOR rovatban van a kérdés, és a magukat okosnak hívõ emberek oktatgatnak, hogy ez lehetetlen:DDDDDD
húú, anyám, én nem vok hüyle, de elõször télleg elkezdtem gondolkodni a kérdésen :) )
idén pont péntek 13-ára fog esni!!!
pontosabban 2035-ben, a május 35.-ei eltolódás miatt. (Kastner)
Számold ki a Cézár elõtti és a mostani naptár különbségébõl, ugyanis lehet ilyen :) Egyébként akkor amikor le kell dolgoznunk egy szombatot, mert mert dec. 24 csütörtökre esik. :)
idén karácsonykor
1928. május 35.-én
Ez is ugyanabban az évben volt, amikor Húsvét hétfõ vasárnapra esett.
Úristen mivel szilveszter 31-e és 1-je nane...ááá ekkora baromságot.. XDXD
Addan évben amikor Valentin-nap február 30.-ára esik!
.
soha nincs ilyenXD. Szilveszter mindig Január 1. Január egybõl meg sosem lesz péntek 13
Nem tudom miért kell a kérdést leszólni. Ez itt a humor rovat, aki nem érti lépjen tovább.
"Számold ki a Cézár elõtti és a mostani naptár különbségébõl" Valóban, ha a Nagy Októberi Szocialista Forradalom novemberben volt, akkor minden lehetséges.
Válassz!
És így kezdõdik, hogy hanyagolod a haverokat egy csaj miatt. A barátaidat miért nem akarja megismerni? hívhatna õ is pár barátot és csinálnátok együtt egy nagy házibulit.
kedvesen beszéld meg vele, hogy te nagyon szeretnéd, ha együtt ünnepelnétek a szilvesztert, és tényleg, õ is elhívhatná egy-két barátját. én is így csináltam, nagyon kedvesen megkértem a barátomat, h ne csak ketten töltsük a szilvesztert, hanem a barátaimmal, és nagy nehezen belement. minden attól függ h mennyire kéred aranyosan. :) 25/L
Ha a fentebb javasolt módszer nem jön be, akkor a csajt válaszd. Ha a haverokat választod, a pipi vérig fog sértõdni, és vége a kapcsolatnak. Ha a csajjal mész, a haverok egy ideig pikkelnek rád, aztán egy bocsánatkérés után elnézik neked. Aztán amikor szakítasz a csajjal, hetekig ugratnak majd azzal, hogy mit ettél rajta annyira, hogy a szilvesztert is kihagytad miatta, és te magad sem fogod érteni.
Tesók a csajok elõtt. .. Tesókódex elsõ törvény.
A kérdező hozzászólása: Hát mindegyik válaszba van valami igazság !! :)
Mivel friss a kapcsolat, ezért nem gáz a csajt választani, ezt a haveroknak is meg kell érteniük. Egy hosszabb kapcsolat esetében tényleg megértõbbnek kellene lennie a lányak, de ez nem most jött el. Neki még kellhet a meghitt együttlét ezt ne b... el! Jön még a te idõd is. :)


Csak a marha a vörös hús, a sertés nem.
Marhahús az a vörös, elõzõ..
Állítólag a baromfi szétkaparja a szerencsét, a hallal elúszik az. Malacot kell sütni, (fõzni), mert az a földbõl kidúrja, elõdúrja a szerencsét (most nem ugrik be, melyik gombát szokták a sertéssel kidúratni). Lencselevest fõzni, annyi 20 ezresed legyen, ahány szem lencse kerül a tányérodba. De ugyanezen az alapon szoktak sok helyen mákos-gubát fõzni.
Akkor egyél lencsét és mákos-gubát. Szoktak még sült libamájat is készíteni, bár a libára is azt mondják, hogy "elúszik" a szerencsével. (Persze, ha ezen múlik, jószerivel semmit sem ehetnénk, hiszen minden állat közlekedik valahogyan)
Hurkát-kolbászt sem eszed meg? És a fasírtot, vagy a rakott kelt?
Hát én utálom a vörös húst, ezért sertést biztos hogy nem eszek.
Köszi! Szarvasgombát dúrja ki a malacka!
szarvasgomba trága barádom
Olvasva a hsz-ket, eszembe jutottak azok, akiknek nem hoz szerencsét az évbúcsúztató. Õk azok, akik üres tányér mellett búcsúztatják az Óévet. Kérlek Benneteket két fogás között egy pillanatra gondoljunk Rájuk is. Boldog Újévet mindenkinek!!
Szombaton fõzök egy kondér jó babérleveles, citromkarikás, mustáros lencsefõzeléket, hozzá fõtt föstölt csülök, legalább két napra valót, mert egyszerûen szeretjük. este tatárbifsztek, éjfélkor, ha éhesek leszünk valami jóféle virsli. A férjem magasról tesz a kölönféle babonákra és vasárnap fõzök egy jó savanyú csirkecsorbát, korhelyleves helyett.
Tévedés!A csirke is tud repülni ha nem fosztják meg a szárnyán a tolla egy részétõl! De már én is tudom mi a baj.. a lencséhez mindig baromfi virslit eszek.Na idén kimarad
lencseleves fsütölt hússal lencsefõzelék sült virslivel/fasírozottal/sertéssültttel/ debreceni karajjal/stefánia vagdalttal tojásos-mustáros lencsesaláta krumplisaláta franciasaláta virslis lencsesaláta pizza virslis, pizzás táska krumplis, sajtos, töpörtyûs pogácsa, perec kaszinótojása, franciasaláta, töltött tojás, hústekercs, sonkatekercs fõtt virsli. hotdog, husos burek székelykáposzta, töltött káposzta, káposztaleves sertésmáj
és a kacsa? én ezt a baromfit szeretem pl a legjobban.
xD Én úgy hallottam, hogy a szárnyas elrepül a szerencsével (hiába röpképtelen, a szerencse olyan mint a red bull), a hal meg elúszik vele (a halnál az uszony jelenti a "szárnyat")
na végre kiderült mi volt nálunk a probléma, anyám mindig csirkát fõzött a lencséhez. Idén kikövetelem a sertést.
a csirke balszerencsés elkaparja a szerencsét malacot és lencsét a malac szerencsét hoz, a lencse meg pénzt.
A sertés is vörös meg a marha is.Én egyiket sem eszem meg.
hozok kínait :D meg anyámtól lencsét, mert azt viszont nem csak szilveszterkor eszem :) imádom :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!