Találatok a következő kifejezésre: Melyik évben keddre húsvét hétfő (1 db)

Melyik évben esett keddre húsvét hétfő?

Legjobb válasz: Azért Húsvét hétfõ, mert hétfõre esik! Ezen elgondolkozhattál volna, mielõtt feltetted a kérdésedet!!!

Azért Húsvét hétfõ, mert hétfõre esik! Ezen elgondolkozhattál volna, mielõtt feltetted a kérdésedet!!!
A húsvét hétfõ nem eshet keddre, mert hétfõ! Nem dátum szerint van, hanem egy bizonyos naptól számított nemtudom hanyadik hétfõn kell ünnepelni. Ez tényleg baromi hülye kérdés.
Húsvét a tavaszi napéjegyenlõség elsõ teliholdjához legközelebb esõ vasárnap van.
Amikor Szilveszter péntek 13-ra.:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ennek az embernek a felfogásával veszik át a hatalmat az emberek felett?

Õ Hitler.

A legjobb módja annak, hogy átvegyük az irányítást egy nép felett, és teljesen szabályozzuk, hogy egy kicsit megtartjuk a szabadságukat egy időben, miközben ezer apró jogokat rontunk, szinte észrevehetetlenül.
Ily módon a nép nem fogja látni ezeket a jogokat és ezáltal a szabadságukat meg kell szüntetni, amíg elérkezik az a pont, ahol ezeket a változásokat már nem lehet megfordítani.


7

Visegrádon a Herkules kútból Hunyadi Mátyás idején milyen bor folyt ünnepekkor?

konkrétan a bor fajtája és származási helye/táj egysége érdekel

2

Mit szóltok a szociális temetéshez?

Én lerökönyödtem, bár ezektől már nem kéne, csak szal tényleg nincs határa a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb gondolataiknak.

Tehát adnak ingyen sírhelyet, ha te kiásod meg visszatemeted meg lemosod a halottat, felöltözteted és stb.

Azért gondolkodjunk már ... úgy el tudom képzelni, ahogy pl egy autóbalesetben meghalt, felismerhetetlenségig összeroncsolódott arcú és testű tizenéves édesanyja miközben a megőrülés határán van, majd zokogva "megfegyelmezi magát", összeszorítja fogait, és alig áll a lábán ugyan, de majd valahogy eltolja a sírig a holttestet talicskán, beborítja a gödörbe aztán hajrá, majd apuka számol ütemre, a rokonság meg dobálja a földet (ahogy hallottam, a temetői szállítást is a családnak kell megoldani).

Szerintetek ezek normálisak?

tényleg ennyire valami szaharai törzsi szintre süllyedtünk?

és álljunk meg egy kicsit de jogilag ez véletlenül nem "kegyeletsértés"? sztem az!

(figyeljétek, majd a következő lépés az lesz h haza is kell vinni a halottat és valahogy a fagyasztóba gyömöszölve tárolni, mert nehogy már vki azt higgye h itt az államon élősködik még holtan is ... ez már tényleg a vég azt hiszem)

5

A mi akkori ősmagyar vezérünk volt olyan fejlett és jó harcos mint a spártai Leonidasz?

mindenki tudja milyen katonaállam volt spárta jóval időszámításunk előtt hogy nevelték ott az embereket Leonidasz királyuk is milyet teljesített a 300al a perzsák ellen. mi még ezidőben jócskán az eurázsiai nomád életmódunkat éltük a nyugatszibériai pusztákban törzsszövetségekben.
kérdés hogy a mi akkori fejedelmünk lehetett olyan jó harcos és vezető mint az övék? tudom teljesen más jellegű élet volt és teljesen ismeretlen számukra az ilyesmi mint spártában ment, csak így összevetve a kettőt elméletben. és ha 1vs1ben harcoltak volna lehet hogy győzött is volna a mi fejedelmünk?

2

Honnan tudom meg az ivarát?

Kaptam két szép, kb. egy méteres homoktövis bokrot. Állítólag egyiknek hím, a másiknak nőivarúnak kellene lennie. Honnan tudom meg, hogy melyik milyen ivarú?

1

Mennyire vagytok adakozóak a szegénnyekkel a hajléktalanokkal szemben?

2

Normális az olyan ember, aki ilyen sátánista meg jehova meg minden vallást összeszedő dolgokat hablatyol? Szerintem nem, többi lent.

Egyik osztálytársam egyfolytába ilyenekkel jön, és olyan idióta összefüggéseket hoz fel, ami már részemről beteges. Egy értelmes embertől olyat még nem hallottam. És az összefüggései nagyrésze oda jut ki, hogy a Jobbik az egyetlen párt, ami jó. (Eddig mi is jobbikosok voltunk, de egyre több, abberált természetű jobbikosról hallok. Most természetesnek mondható ez a sátánizmus vagy hogy van? Mármint ő a sátánizmus ellen van, pedig nem vallásos. Kijelentéseiből, ahogy utána néztem, inkább illene sátánistának, mint jobbikosnak. Elborult elme, többször is mondták már, csak amíg nem tudták, hogy nem vagyunk jóba csak burkoltan. Azóta nyugodtan mondják, hogy milyenek a szülei is, anyja nem tud főzni, a nagyanyjuk főz rájuk, apja is ingyenélő, olyan házuk van, persze full hitelre, mint egy kisebb luxusház, jakuzzi, szauna meg minden egyéb luxus cikkel. Az nem baj, hogy kenyérre alig telik, mert a látszat. Az számít... Anyja soha életébe nem dolgozott, apja külföldön volt, de ott se csinált semmit. És egyfolytába azt hajtja, hogy milyen összefüggések vannak az átlag élet, meg átlagos dolgok és a sátánizmus között, meg hogy ezért viselkednek így az emberek, stb. És nem ez az egyetlen hülyesége, ez csak az utolsó. MEg hogy a Jobbik lesz a váltó meg ilyenek. Közbe egyik szavával hazudtolja a másikat. És eredetileg nem vallásos, de még csak nem is istenhívő. De bolond. Az szent.

6

Külföldön élőnek Európai Egészségbiztosítási Kártya kell?

sziasztok!
egy EU országban élő személynek, aki nem csak túrista hanem be van jelentve mint ott az ország lakosa, annak Európai Egészségbiztosítási Kártya kell hogy ingyen igénybe vehesse az orvosi kezeléseket? vagy mi kell ilyen esetben? ezt a kártyát Magyarországon is lehet igényelni vagy abban az országban kell, ahol él az ember? ez a kártya mennyibe kerül? az OEP-hoz érdemes fordulni? köszönöm a válaszokat!

1

Milyen hónap hányadikán fekszik le Reni és Cortez?

3

Magyarországon milyen -ság végű megye alakból képzett tájegység van? Mint Jászság, Hajdúság. Van még valami egyáltalán?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!