Találatok a következő kifejezésre: Melyik évben az (652 db)

Azt hiszem, hogy a 3.évad 14.rész az.:)
A kérdező hozzászólása: Köszikeee...)
1963.05.13. Szabó Gábor anyaga:bronz


X-Akták rész! Melyik az a rész amelyben a chupakabra van (vagyis a chupakabra gyilkol)? Na szóval melyik évad, melyik része?

mert már rég keresem, és ez a rész különösképp érdekel, ugyanis olyan 10 éves koromba láthattam és akkor nagyon féltem de újra megnézném :) thnx

Legjobb válasz: ismét google,hiába törlöd ki és bénázol. Minden évadot meg lehet találni ott és meg lehet nézni.

ismét google, hiába törlöd ki és bénázol. Minden évadot meg lehet találni ott és meg lehet nézni.
A kérdező hozzászólása: kerestem de nem találtam -.- és tudtommal ez az oldal azért van h kédezzünk--> és segitséget kérjünk ja és ha nem tudsz segitséget adni, akkor ne ÍRJ ide ennyi -.-''
4. évad 11. rész. Az epizód címe CHUPACHABRA
A kérdező hozzászólása: köszi a jó választ :) ))

Muldernek és Scullynak tényleg volt egy fia az X-Aktákban, William? Mikor, melyik évadban volt és mi lett vele? Orokbefogadták vagy saját volt?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs melyik évadban, de Scullynak született egy gyereke. Nem Muldertõl, hanem "ismeretlen módon"... Valamelyik újabb évad lehetett, jóval az után hogy Scully terméketlen lett, és az után hogy kigyógyult a rákból. Tehát a baba hivatalosan földönkívüliektõl van... Próbálj pl. wikipedián keresni részletes leírást a részekrõl...

Fogalmam sincs melyik évadban, de Scullynak született egy gyereke. Nem Muldertõl, hanem "ismeretlen módon"... Valamelyik újabb évad lehetett, jóval az után hogy Scully terméketlen lett, és az után hogy kigyógyult a rákból. Tehát a baba hivatalosan földönkívüliektõl van... Próbálj pl. wikipedián keresni részletes leírást a részekrõl...
tévedés, mert Muldertõl is született gyereke a 8. évad végén, William, akit Scully örökbeadott, hogy biztonságban legyen. Emily még az 5. évad körül született, Scully petesejtjébõl, amit akkor vettek ki amikor elrabolták a földönkívüliek (akik nem zöldek, hanem szürkék), de õ sajnos meghalt. Pedig Scully örökbe akarta fogadni. Még sírtam is azon a részen :'(
A filmet láttam csak!Azt hiszem az volt a cime hogy élöhallottak!Abban volt terhes a Scully!
A kérdező hozzászólása: Koszi szèpen. Gondolhattam volna, hogy nem Muldertol volt a baba. :-) A youtube-on nèztem pàr videot, de angolul volt ès nagyon halkan beszèltek benne, zenès volt a video. Na ott làttam hogy terhes volt, meg problèmàk voltak a babàval, el akartàk tenni làb alol.

Egyetemi felvételinél nézik az év végi átlagaidat? És ha igen, melyik években?

Legjobb válasz: Nem nézik az év végi átlagot. utolsó két év magyar, matek, töri legalább két évig tanult idegen nyelv utolsó két éve+ egy természettudományos tárgy!

Nem nézik az év végi átlagot. utolsó két év magyar, matek, töri legalább két évig tanult idegen nyelv utolsó két éve+ egy természettudományos tárgy!
A kérdező hozzászólása: igen én is így tudtam, de hallottam hogy az átlagot nézik. de ha nem, csak az érettségi tárgyakat, akkor megnyugodtam :)

2005-ben megkötött életbiztosítást 2011-ben megszüntettem. Igénybe vettem az SZJA kedvezményt. Mely évekre kell visszafizetnem és mennyi a kamat?

Legjobb válasz: Ha 2011-ben rendelkeztél a biztosításod felett (megszüntetted), akkor 2008-ra és 2009-re érvényesített adókedvezménnyel kell elszámolnod az adóhivatal felé. A visszafizetési kötelezettség pedig: 2008. évre: az érvényesített biztosítási kedvezmény 20 %-kal növelt összege. 2009. évre: a biztosítási kedvezmény ALAPJAként figyelembe vett biztosítási díj 36 %-a. Tehát ha 2008. évben kedvezményként az adóbevallásban figyelembe vettél 12.000 Ft-ot, akkor a visszafizetendõ összeg 12.000 x 120 % = 14.400,- Ft. 2009. évben figyelembe vettél 17.000 ,- Ft-ot kedvezményként, aminek az alapja 56.667,- Ft volt, akkor a visszafizetendõ összeg 56.667,- x 36 % = 20.400,- Ft lesz. A kettõ együttes összeg a két évre: 34.800,- Ft. Ennyit kell visszafizetned.

Ha 2011-ben rendelkeztél a biztosításod felett (megszüntetted), akkor 2008-ra és 2009-re érvényesített adókedvezménnyel kell elszámolnod az adóhivatal felé. A visszafizetési kötelezettség pedig: 2008. évre: az érvényesített biztosítási kedvezmény 20 %-kal növelt összege. 2009. évre: a biztosítási kedvezmény ALAPJAként figyelembe vett biztosítási díj 36 %-a. Tehát ha 2008. évben kedvezményként az adóbevallásban figyelembe vettél 12.000 Ft-ot, akkor a visszafizetendõ összeg 12.000 x 120 % = 14.400, - Ft. 2009. évben figyelembe vettél 17.000 , - Ft-ot kedvezményként, aminek az alapja 56.667, - Ft volt, akkor a visszafizetendõ összeg 56.667, - x 36 % = 20.400, - Ft lesz. A kettõ együttes összeg a két évre: 34.800, - Ft. Ennyit kell visszafizetned.

Az amcsi benzin falók ( Fast and Loud) c. sorozatban melyik évad melyik epizódja az amiben choperokat vesznek ill raknak össze?

Ebben az epizódban ki gúnyolják az Amcsi motorok (OCC) c. műsor szereplőit!

Legjobb válasz: 1. Évad Út az építõpárbajra 1.

1. Évad Út az építõpárbajra 1.
Ha jol emlékszem 3 évad 16 rész:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
Az hopp kutya és 2. évad 17. rész.
szia, én is láttam azt a részt de már nem tudom, melyikben volt, viszont itt egy link ebben megtalálhatod ha nem vagy lusta olvasni mint én :D http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%8Dgy_j%C3%A1rtam_any%C3%..
A kérdező hozzászólása: Már rég láttam és rosszul emlékeztem. :D Köszi a választ. (2: én is lusta voltam :) )
Én köszönöm, hogy segíthettem :D
A kérdező hozzászólása: SPOILER A 9. évad 8. részében Marshall újra játszik hopp kutyát. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!