Találatok a következő kifejezésre: Melyik állat a szexet Vagy csak (1 db)

Melyik állat élvezi a szexet? Vagy csak mi emberek csináljuk élvezetből/nemzésként?

Legjobb válasz: Az elefánt például élvezi. A nõstény macskának rettenetesen fájdalmas.

Az elefánt például élvezi. A nõstény macskának rettenetesen fájdalmas.
A csimpánzok szoktak maszturbálni, gondolom az élvezet kedvéért! Állítólag a cetfélék is élvezik!
Van egypár nagyon intelligens és fõleg szociális közösségben élõ állat, ami élvezi. pl palackorrú delfinnél is megfigyelték. Õk még akár búvárokat is zaklattak:) Vagy van egy majomfaj is, (aminek nem jut eszembe a neve) na õk minden problémát sexel oldanak meg, legyen az testvér, apa, vagy aki ottvan, nem finnyásak :D
A delfinek kedvtelésbõl csinálják, azért mert jólesik nekik.
Elõzõnek: Úristen, te csináltad állattal? Nem szégyelled magad?
Nem, azért írta be.
Általában nem élvezik, de ha valaki jól csinálja azt szeretik. Pl. velem mindegyik élvezte.
A farkasok is élvezik. Az egyik filmben volt.
a csigák is élvezik. azok a tüskék csak arra vannak, hogy örömöt szerezzenek egymásnak :)
Csak az emberek, és a delfinek csinálják élvezetbõl is. Minden más élõlény csak szaporodás céljából.
A barna csigák (amik a kertben csúszkálnak) is élvezik a párzást. A csigák párzás közben a testük oldalán található mésztüskékkel (szokták még Ámor nyilának is nevezni) döfködik egymást, ettõl fokozódik a vágy és ez növeli a megtermékenyítés esélyét is.
30 perces orgazmusa a kandisznónak van, de nem tudom élvezi-e vagy csak jön belõle aminek jönni kell... Delfinek, majmok, cetek élvezik is.
A Delfinek igaz náluk csak nagyon rövid ideig tart de õk élvezetbõl csinálják :)
Egyszer olvastam, hogy a kocának akár fél órás orgazmusa is lehet. Nem lehet olyan rossz!:) Bár legtöbbször mesterségesen termékenyítik meg õket, így ezt nem tapasztalják meg.
A disznóknak állítólag 30 perces orgazmusuk is lehet.
Nos, vannak állatok akik élvezik a szexet, elõttem már elmondták, hogy a delfinek, akik ugyebár cetfélék :) És még az a bizonyos majomfajta aki minden problémát szexxel old meg, az a bonobó :) Õk csinálják az emberen kívül egyedül szemben egymással :P A szexualitásnak 4 lehetséges funkciója van: Reprodukció, agresszió csökkentése, stresszoldás és örömszerzés, ill a párkapcsolat erõsítése. Bonobó majmoknál az elsõ 3 funkció valósul meg, tehát az örömszerzés is, embernél pedig van ugye ennek párkapcsolat erõsítõ szerepe, nem csak örömszerzõ, viszont kevésbé jellemzõ hogy ezzel csökkentenénk az agressziót. :)
A delfinek illetve néhány majomfajta akikrõl nagy valószínûséggel állítható, hogy élvezik is a szexet. Az összes többi állat csak szaporodási ösztön miatt csinálja, és komoly élvezetet nem okoz nekik, sõt nem egyszer fájdalmas, mint pl a nõstény macskának (a kandúrnak hegyes a pénisze), vagy a kutyáknak az "összeragadás" miatt (ezért kapok hülyét az olyan felelõtlen kutyagazdáktól akik a "nem fosztom meg a kutyámat a szex örömétõl" jelszóval orrba-szájba szaporítja a kutyáját).
Rajtunk kívül csak a delfinek. :)
DELFINEK. Õk örömüket lelik benne.
nemtudom de sztem próbáld ki mindegyikkel xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hülyének fogtok nezni de, szerintetek hogy kezdjek neki?

18 éves lany vagyok es nagyon belefáradtam abba hogy nem találtam egy normalis férfit se eddig .. Soha nem volt párkapcsolatom , semmi tapasztalatom nincs férfiak terén , pedig nagyon soknak tetszem de aki nekem tetszett az valahogy nem jött össze .. A lényeg hogy rengeteg szexuális ajánlatot kapok es sajnos aktuálissá vált a dolog :( .. Apu elvesztette a munkáját , nekem egyetemi tandíjat kene fizetni , muszaj leszek segíteni a családomnak . Ki szeretnek menni táncolni külföldre nehány hétre . Tudom hogy meredek igy fiatalon es tapasztalatlanul de nem látok Más megoldást . Hogy kezdhetnek neki ? Nem tudna valaki segíteni megbizható ügynökséget keresni ? Koszi előre is
(Kérlek kíméljetek az ítélkezos kommentektol )

29

A barátnőm szereti ha kielégitik. Mit csináljak? A többi lennt

És azt szereti ha kinyalom tudtok adni valami jó tippet hogy ti hogyan szoktátok vagy csinálnátok? nagyon fontos lenne de csak értelmes válaszokat!!

8

Igaz, ha egy lánynak nincs apukája, vagy rossz vele a kapcsolata, akkor nem tud kialakítani egy fiúval érzelmi párkapcsolatot?

Apám 20 év után megcsalta Anyukámat.
Amikor ez kiderült 14 éves voltam,ne tudjátok meg mit hallottam én hónapokon át itthon.
4 éve nem lakik itthon apám.
Észrevettem,hogy egy fiúval sem tudok érzelmi kapcsolatot kialakítani.Nem tudok szeretni,mintha nem lenne szívem.
Sokan érzéketlennek neveznek...
Nem hiányolom az öleléseket,és nem ölelem meg csak úgy az aktuális pasimat.
Nekem annyi elég,hogy átjön tv-zünk szexelünk és reggel megy mindenki dolgozni.
Nem vágyom romantikázásra,mert nem tudok érzelmeket kimutatni.

8

Lányok, ugye titeket is felizgat egy markáns férfiillat?

Megszagolni és megszeretni, hmm az az igazi. Itt nem a pacsuliban fürdő szagáradatra gondolok, hanem az eredeti testillatra. Rátok is olyan bódító hatással van, mint rám?

5

Miért van az, hogy a pasi lefektet egy nöt, aztán meg ler. Bancozza, és tök büszke magára, hogy megvolt neki?

5

H tudnám rávenni h lefeküdjünk?

Kb 2 éve nagyon jo barátságba vagyok egy csajjal aki hát elég vonzó és mostanában az jár egyre jobban a fejemben h le akarok feküdni vele, nemakarom elrontani a barátságot de nagyon kivánom, de nem biztos h ö is akarná. H tudnám mégis rávenni h lefeküdjünk?

3

Fiúk, kipróbálnátok az orális szexet úgy, hogy egy fiú térdel előttetek?

oralsex

21

Ha orális szex után (nem ment el a srác), felhúzza a gumit, és még akkor is történik orális kényeztetés, a nő nem lehet terhes, ugye?

Barátnőm nagyon fél, ugyanis állandó terhesség parái vannak, mikor a barátjával szexre kerül a sor. Úgy gondoltam, ha többen írtok, akkor rájön, hogy nem beszélek hülyeséget, és elhiszi, hogy nem lehet terhes.

8

Mire gondol az a férfi aki hosszan néz egy nőt?

7

A barátnőmet megujjaztam és 1 idő után fehéres folyadék jött ki a bögyéből. Mi lehetett az?

Mi lehetett az?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!