Találatok a következő kifejezésre: Melyik állat a szexet Vagy csak (1 db)

Melyik állat élvezi a szexet? Vagy csak mi emberek csináljuk élvezetből/nemzésként?

Legjobb válasz: Az elefánt például élvezi. A nõstény macskának rettenetesen fájdalmas.

Az elefánt például élvezi. A nõstény macskának rettenetesen fájdalmas.
A csimpánzok szoktak maszturbálni, gondolom az élvezet kedvéért! Állítólag a cetfélék is élvezik!
Van egypár nagyon intelligens és fõleg szociális közösségben élõ állat, ami élvezi. pl palackorrú delfinnél is megfigyelték. Õk még akár búvárokat is zaklattak:) Vagy van egy majomfaj is, (aminek nem jut eszembe a neve) na õk minden problémát sexel oldanak meg, legyen az testvér, apa, vagy aki ottvan, nem finnyásak :D
A delfinek kedvtelésbõl csinálják, azért mert jólesik nekik.
Elõzõnek: Úristen, te csináltad állattal? Nem szégyelled magad?
Nem, azért írta be.
Általában nem élvezik, de ha valaki jól csinálja azt szeretik. Pl. velem mindegyik élvezte.
A farkasok is élvezik. Az egyik filmben volt.
a csigák is élvezik. azok a tüskék csak arra vannak, hogy örömöt szerezzenek egymásnak :)
Csak az emberek, és a delfinek csinálják élvezetbõl is. Minden más élõlény csak szaporodás céljából.
A barna csigák (amik a kertben csúszkálnak) is élvezik a párzást. A csigák párzás közben a testük oldalán található mésztüskékkel (szokták még Ámor nyilának is nevezni) döfködik egymást, ettõl fokozódik a vágy és ez növeli a megtermékenyítés esélyét is.
30 perces orgazmusa a kandisznónak van, de nem tudom élvezi-e vagy csak jön belõle aminek jönni kell... Delfinek, majmok, cetek élvezik is.
A Delfinek igaz náluk csak nagyon rövid ideig tart de õk élvezetbõl csinálják :)
Egyszer olvastam, hogy a kocának akár fél órás orgazmusa is lehet. Nem lehet olyan rossz!:) Bár legtöbbször mesterségesen termékenyítik meg õket, így ezt nem tapasztalják meg.
A disznóknak állítólag 30 perces orgazmusuk is lehet.
Nos, vannak állatok akik élvezik a szexet, elõttem már elmondták, hogy a delfinek, akik ugyebár cetfélék :) És még az a bizonyos majomfajta aki minden problémát szexxel old meg, az a bonobó :) Õk csinálják az emberen kívül egyedül szemben egymással :P A szexualitásnak 4 lehetséges funkciója van: Reprodukció, agresszió csökkentése, stresszoldás és örömszerzés, ill a párkapcsolat erõsítése. Bonobó majmoknál az elsõ 3 funkció valósul meg, tehát az örömszerzés is, embernél pedig van ugye ennek párkapcsolat erõsítõ szerepe, nem csak örömszerzõ, viszont kevésbé jellemzõ hogy ezzel csökkentenénk az agressziót. :)
A delfinek illetve néhány majomfajta akikrõl nagy valószínûséggel állítható, hogy élvezik is a szexet. Az összes többi állat csak szaporodási ösztön miatt csinálja, és komoly élvezetet nem okoz nekik, sõt nem egyszer fájdalmas, mint pl a nõstény macskának (a kandúrnak hegyes a pénisze), vagy a kutyáknak az "összeragadás" miatt (ezért kapok hülyét az olyan felelõtlen kutyagazdáktól akik a "nem fosztom meg a kutyámat a szex örömétõl" jelszóval orrba-szájba szaporítja a kutyáját).
Rajtunk kívül csak a delfinek. :)
DELFINEK. Õk örömüket lelik benne.
nemtudom de sztem próbáld ki mindegyikkel xD

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha nekem fontosak a párom igényei, és belemegyek egy hármasba, akkor ettől már alárendelt leszek? Mert szerintem nem, barátnők szerint meg igen, és ilyet nem kellene megengedni.

17

Komolyan gondolja, vagy csak arra kellek neki?

Van egy 20 éves férfi, akit már régóta ismerek. Mindig jóban voltunk, sokat beszéltünk, elmondta a titkait és ez kölcsönös volt. Nemrég adódott, hogy egy bulin, mind a ketten ittunk (Nem voltunk részegek.), és ő lekapott engem. Amióta megtörtént ez az eset, azóta már nem úgy tekintünk egymásra, mint barátok. Folyamatosan találkozni akar velem, bókolgat és szeretné, ha lefeküdnék vele. Én kívánom őt, de mivel már régóta ismerem, tudom, hogy nagy nőcsábász, ezért nem vagyok abban biztos, hogy jó döntés lenne-e lefeküdni vele. Viszont velem máshogy viselkedik, mint a többi lánnyal, és ezt nem tudom hova tenni. Csak jól színészkedik?

18 éves vagyok.

6

Fiúk! Volt már olyan, hogy szinte beleszerettetek valakibe, de amikor először szexre került a sor, nem tetszett a puncija a csajnak? :/

És ilyenkor mit csináltatok? (23/F)

12

Miért mindig balra görbül a fiúk farka?

24

Fiúk! Ha egy lány ott lenne elöttetek és ki lenne kötve az ágyhoz mit csinálnátok vele?

23

Szerintetek az gáz ha valakinek szex partnere van?

Már több mint 5 és fél éve együtt élünk a párommal. Van gyerekünk is egy gyönyörű kislány. Nem jövünk ki jól egymással már, állandóan veszekedünk és már a szex sem a régi. Alig vagyunk együtt és ha együtt is vagyunk már nem élvezem annyira.
Egyre jobban mozgatja a fantáziámat egy szex partner... Szétmenni nem akarok a páromtól mert szeretem meg hát ott a kislány. Nem akarom hogy elvált szülők gyereke legyen...de viszont a jó szexre meg szükségem van!! Tanácsot és hasonló történeteket szívesen meghallgatok!!!

4

Miért van az h a nőknek szex után (ha elmennek) legalább 1 fél óráig még jobban igénylik a szeretetet?

18/l

2

Mivel védekeztek? Melyik a biztonságosabb?

óvszer v. tabletta?
Illetve tabletta mennyi ártalmas a szervezetnek.
Kort is írjatok légyszi.

11

Miért elsődleges céljuk a lányoknak lefeküdni egy feketével?

20

Pasimmal járunk 2 hónapja és most jutottunk el oda hogy szexelünk és le is feküdtem vele de szex után közölte hogy ő szadista csak ezt eddig nem merte elmondani és szeretné ha néha megengedjem neki hogy megbüntessem! Van valakinek ilyen párja?

erre mit mondjak? mert fura de nem akarom hogy rossz legyen neki....

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!