Találatok a következő kifejezésre: Melyik állat a szexet Vagy (2 db)

Melyik állat élvezi a szexet? Vagy csak mi emberek csináljuk élvezetből/nemzésként?

Legjobb válasz: Az elefánt például élvezi. A nõstény macskának rettenetesen fájdalmas.

Az elefánt például élvezi. A nõstény macskának rettenetesen fájdalmas.
A csimpánzok szoktak maszturbálni, gondolom az élvezet kedvéért! Állítólag a cetfélék is élvezik!
Van egypár nagyon intelligens és fõleg szociális közösségben élõ állat, ami élvezi. pl palackorrú delfinnél is megfigyelték. Õk még akár búvárokat is zaklattak:) Vagy van egy majomfaj is, (aminek nem jut eszembe a neve) na õk minden problémát sexel oldanak meg, legyen az testvér, apa, vagy aki ottvan, nem finnyásak :D
A delfinek kedvtelésbõl csinálják, azért mert jólesik nekik.
Elõzõnek: Úristen, te csináltad állattal? Nem szégyelled magad?
Nem, azért írta be.
Általában nem élvezik, de ha valaki jól csinálja azt szeretik. Pl. velem mindegyik élvezte.
A farkasok is élvezik. Az egyik filmben volt.
a csigák is élvezik. azok a tüskék csak arra vannak, hogy örömöt szerezzenek egymásnak :)
Csak az emberek, és a delfinek csinálják élvezetbõl is. Minden más élõlény csak szaporodás céljából.
A barna csigák (amik a kertben csúszkálnak) is élvezik a párzást. A csigák párzás közben a testük oldalán található mésztüskékkel (szokták még Ámor nyilának is nevezni) döfködik egymást, ettõl fokozódik a vágy és ez növeli a megtermékenyítés esélyét is.
30 perces orgazmusa a kandisznónak van, de nem tudom élvezi-e vagy csak jön belõle aminek jönni kell... Delfinek, majmok, cetek élvezik is.
A Delfinek igaz náluk csak nagyon rövid ideig tart de õk élvezetbõl csinálják :)
Egyszer olvastam, hogy a kocának akár fél órás orgazmusa is lehet. Nem lehet olyan rossz!:) Bár legtöbbször mesterségesen termékenyítik meg õket, így ezt nem tapasztalják meg.
A disznóknak állítólag 30 perces orgazmusuk is lehet.
Nos, vannak állatok akik élvezik a szexet, elõttem már elmondták, hogy a delfinek, akik ugyebár cetfélék :) És még az a bizonyos majomfajta aki minden problémát szexxel old meg, az a bonobó :) Õk csinálják az emberen kívül egyedül szemben egymással :P A szexualitásnak 4 lehetséges funkciója van: Reprodukció, agresszió csökkentése, stresszoldás és örömszerzés, ill a párkapcsolat erõsítése. Bonobó majmoknál az elsõ 3 funkció valósul meg, tehát az örömszerzés is, embernél pedig van ugye ennek párkapcsolat erõsítõ szerepe, nem csak örömszerzõ, viszont kevésbé jellemzõ hogy ezzel csökkentenénk az agressziót. :)
A delfinek illetve néhány majomfajta akikrõl nagy valószínûséggel állítható, hogy élvezik is a szexet. Az összes többi állat csak szaporodási ösztön miatt csinálja, és komoly élvezetet nem okoz nekik, sõt nem egyszer fájdalmas, mint pl a nõstény macskának (a kandúrnak hegyes a pénisze), vagy a kutyáknak az "összeragadás" miatt (ezért kapok hülyét az olyan felelõtlen kutyagazdáktól akik a "nem fosztom meg a kutyámat a szex örömétõl" jelszóval orrba-szájba szaporítja a kutyáját).
Rajtunk kívül csak a delfinek. :)
DELFINEK. Õk örömüket lelik benne.
nemtudom de sztem próbáld ki mindegyikkel xD

Egy 17 vagy egy 27 éves painak áll fel gyakrabban, ill. melyik kívánja jobban a szexet?

Legjobb válasz: Mindkettõnek.A külömbség annyi,hogy a 27 éves használni is tudjaa farkát.

Mindkettõnek.A külömbség annyi, hogy a 27 éves használni is tudjaa farkát.
és az nem tûnt fel neki hogy ágaskodik a cuccod? kár h nekem nem áll fel soha :(
magamból kiindulva 17 ... ma is tömegnyomor volt a buszon, álltam mert ülõhely nem volt erre odaáll mellém egy kb. fullos csaj és állandóan hozzámdörgölõdött xD gáz vagy nem de egybõl felágaskodott az egyszemû X)
Én 24 vagyok. Szûz. Érzem magamon hogy mára nagyon ellustultam. Lehet azért mert egyre inkább úgy érzem nem vagyok jó senkinek. Pedig nem vagyok csúnya meg úgy általába normális vagyok igaz van fétisem. A nõg lábak, szexicipõk fel tudnánaj izgatni. Régebben sokkal aktívabb voltam.. Most gyakorlatilag napokat elvagyok úgy h nem áll fel. Max hajnalba néha nyújtózik kicsit. Általános és középiskolas koromba még naponta, kétnaponta kívántam.. Ma már heteket megvagyok nélküle. Lehet másnál más van de ez az én kálwáriám akkor... És nem tudok emiatt se tovább lépni. Dokinak is minek mondjak bármit ha még partnerem sincs se volt.. Tiszta gáz.
17
17
Valószínûleg 17
A paiknak nincs is...
27, persze ha még szûz.
A 17 alapból jobban kívánja a szexet, mivel serdülõkorban a hormonok sokkal aktívabbak! A 27 éves pasinál, ha szexuális életet él, már megszokott, ha olyat lát vagy olyan élményben van része, ami miatt megkívánná a szexet! Az ember tapasztalattal mindent meg tud szokni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!