Találatok a következő kifejezésre: Melyik állat a (588 db)

Melyik állat a legokosabb?

azt tudom hogy a delfin a második legokosabb állat a földön , az első helyen a majom van ?

Legjobb válasz: Az ember. Az is állat...

Az ember. Az is állat...
yes
Polip, hangya...
ketfeju rinocerosz

Melyik állam a balkánon a legszegényebb és a leggazdagabb?

Horvátország a leggazdagabb, és Albánia a legszegényebb szerintem.

Legjobb válasz: OROSZORSZÁG MIÓTA BALKÁNI ÁLLAM???

OROSZORSZÁG MIÓTA BALKÁNI ÁLLAM???
Görögök jobban állnak (még mindig) a horvátoknál, sõt a szlovének is (ha az balkáni országnak számít egyáltalán, mindenesetre ex-jugó)
Görgöország akkor azért van akkora [email protected], mert nagyon fejlett, és jól kiépített.
Mondom: Leggazdagabb: Görögország: 236311 Legszegényebb: Macedónia: 15996 Balkán-félszigethez tartozó teljes jogú országai: Görögország, Albánia, Macedónia, Bulgária, Koszovó, Montenegró, Bosznia-Hercegovina. Csak részben, nem teljes jogú országok: Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Románia, és Törökország. Kis érdekesség hogy 3 fõváros fekszik a Balkán-félsziget határán: Ljubljana, Zágráb, és Belgrád. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.o..
Igen! Földrajzi fogalom is.(Balkán-félsziget) Azért írtam oda, hogy "elsõsorban ".
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudtam, hogy a Balkán egy földrajzi megnevezés: Dél-Kelet Európa.
A "Balkán" kulturális fogalom elsõsorban, úgyhogy Szlovéniát nem sorolnám ide(lehet Horvátországot sem). Mindkét ország fejlettebb a régió többi államánál, római katolikus vallásúak és a latin betûs írást használják. A legfejlettebb talán Görögország, a legfejletlenebb Albánia, Macedónia vagy Koszovó
amúgy az oroszok mióta szegények?? nálunk biztos nem szegényebbek szegénykék a kis szibériájukkal:D:D
oroszok észak-balkán :D
Hát amennyiben Szlovénia balkáni állam, úgy az a leggazdagabb, amúgy Görögország. A legszegényebb pedig Macedónia.
romania a legszegenyeb!:P
A kérdező hozzászólása: Részvétem!
szerintem Oroszország szegényebb mint Szerbia, Albániát nem tudom még nem voltam ott! am szerbiai vagyok! 15/L
Azért mert a recesszió miatt most állam csõd közelbe került attól a Balkán legerõsebb gazdaságával rendelkezik, a turisták oda járnak és nem pl Albániába... ne keverd össze a két dolgot.

A Bhagavad-Gíta melyik magyar fordítása hitelesebb? Melyik áll a legközelebb az eredetihez?

Több fordítás jutott el már hozzám, és nem tudom, melyik áll közelebb az eredetihez.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy a krisnások fordították szó szerint, azért is "úgy ahogy van", amúgy nekem is az van meg.

én úgy tudom, hogy a krisnások fordították szó szerint, azért is "úgy ahogy van", amúgy nekem is az van meg.
Az biztos, hogy a krisnásoké a legszebb és hitelesnek is tûnik, márcsak azért is mert a szavankénti fordítást és az eretedi nyelvet is beletették. Annyit érdemes róla tudni, hogy szanszkritból elöbb angolra fordították, s aztán magyarra. Tehát biztosan jobb lenne ha az angolt olvasnád. de a legeslegjobb ha megtanulsz szanszkritül. Ha ma elkezded, s elég inteligens vagy, úgy 45év alatt meg is tanulhatod. A hozzá fûzött magyarázat még segíthet megérteni mirõl is szól egy-egy vers. Az a baj, hogy a magyar szavak nem elég szinesek. pl a szeretet fogalmát magyarban egy szóval tudod kifejezni angolban van rá két szó szanszkritban ha jól emlékszem 15 szó ebbõl 7 csak az istenszeretet különbözõ formáira utal.
Ennek a lényege, hogy nem lehet szavanként lefordítani.

Melyik állat a legjobb?

Nekem kutyám van csak érdekel,hogy mások szerint mi?

Legjobb válasz: nekem is kutyám van 2 is hónajkutttya ez a legjobb

nekem is kutyám van 2 is hónajkutttya ez a legjobb
Hát a paci meg a kecske. Meg a puli. =)
szerintem a kutya megy a teknõs! :-D
Mindegyik aranyos
a dinó az tök menõ
PINGVIN! és a papagáj :D meg a pókmajmok *-* annyira cukik :P
Imádom a kutyákat, viszont egy macskával lehet játszani, befekszik az öledbe és dorombol, és van egyénisége. Tudom, a kutyának is van, de egy kutya mindig hûséges a gazdájához -ami nagyon jó, de- még akkor is, ha a gazdi nem eteti vagy veri. Egy macska nem szolgálja feltétel nélkül az embert. Nekem ez szimpatikus. :)
én a cicákat szeretem jobban :) de ez a kérdés elég furcsa hiszen minden ember mást szeret és csak a viták lesznek belõle :)
Szerintem te! :D

Szerintetek melyik allat a legundoritobb, vagy a legfelelmetesebb?

En nagyon felek a pokoktol.Igazabol nem tudom meg magyarazni miert,talan a labai miatt vagy ahogy maszik.Ki raz tole a hideg.

Legjobb válasz: törpenyúl. mindkét kérdésre

törpenyúl. mindkét kérdésre
Szerintem mindkét kérdésre a válasz az ember. Persze nem mind, nem vagyok antiszoc, de õk tudnak a legundorítóbbak és legfélelmetesebbek lenni.
Semmitõl nem félek csak a pókoktól! Eggyetértek veled! :D
kígyó ha látnék egyet magamtól pár méterre én szívrohamot kapnék de menten. meg a béka, bár attól csak üvöltük, de egy kígyótól meghalnék. de sok ilyen állat van még szerintem.
összes rovar fõleg százlábú hüllõk, halak, puhatestûek. mindtõl irtózok de az ilyen sunyi állatok a szívem csücskei mint a kõhal az a tengericsiga amelyik bebújik más állat házába és ilyen mérgezõ tüskézel vadászik... minden vipera + csuka és bikacápa :O meztelen csiga fuj fuj fuj magyarul nem megyek ausztráliába! :D ja és a polipokat kihagytam....
szerintem a politikus és a bankár közül valamelyik
PÓK!
a legundibb a csotany a legfelelmetesebb a csorgokigyo
Nem tudom a magyar nevét, Whip Scorpion angolul, hihetetlen szerencsére kishazánkban nem fordul elõ, máskülönben ki se mernék menni a házból: http://www.autosi.com/pictures/2008/2008-08-11_Costa_Rica/im..
Pók és skorpió:) Semmi más!
a béka nem bánt ? na nyalj meg 1 kicsi fekete-sárga békát [nem lövöm le a pont a nevével] és majd meglátjuk :) undorító állat?: az ember elég undorító :) olyan állat amitõl különösebben a többinél jobban kellene tartani?: nincs 1 delfin is ugyan úgy meg tud ölni mint 1 cápa 1 kaffer is meg tud ölni nem csak 1 oroszlán még a legapróbb rovarok is lehetnek közvetve vagy közvetlen veszélyesek ez 1általán nem faj függõ de 1ik se támad ok nélkül kivéve talán az ember :)
medúza (nayon nem szeretem) Amit a legjobban utálok az a szúnyog! Nem félek tõle, de nagyon idegesít :D
nekem is az elsõ helyen az embere áll, mindkét versenyszámban. a második pedig õ, már a neve is félelmetes: http://www.gedcasserley.saddleworth.net/assets/images/Ged_Sc..
A dromedátor természetesen. remélem mindenki veszi a lapot!
Ha számítanak az egysejtûek is, akkor a maga 100%-os halálozási arányával a hiv vírus mondjuk elég félelmetes...
csak egy kérdés! Értem, hogy mindenkinek megvannak a maga félelmei, nem kötözködni akarok. Aki a békáktól fél az mitõl fél? Vagy inkább undorodik? Nem nagyon tudnak bántani, ha te sem bántod õket akkor meg pláne.. ("szembepisilést" hagyjuk) a harmadik válaszoló
Érdekes, amúgy... egyszer körbekérdeztünk egy csomó embert a suliba és az utcán, hogy ha választania kellene melyik állattal verekedne: a., http://www.edu.pe.ca/southernkings/Pictures/grizzly.jpg b., http://farm2.static.flickr.com/1257/4596970254_9a46440106.jpg A grizzlyt több mint az emberek 70% választotta, pedig az ezerlábúnál kb 100%-al több az esélyed a túlélésre.
a poloska tényleg marha undi. fõleg, h kegyetlen büdös. mindenféle mászó, szálló rovart és bogarat utálok, pláne, ha fölöttem köröznek, rámszállnak, vagy bejönnek a lakásba. a pókoktól is irtózom, nem tudom miért. a darázstól azért félek, mert nem szeretném, h megcsípjen. a csótány meg az állatvilág legalja. és egyben legnagyobb túlélõje. sajnos. az egzotikusok nem érdekelnek, mert nem megyek a közelükbe :D
A rovarvilágból nekem a legundorítóbb a poloska, pedig nem egy egzotikusnak mondható rovarral is találkoztam már.. Az, hogy melyik a félelmetes az más kérdés..Nekem iszonyat ijesztõ volt egyszer búvárkodás közben a zátonytól visszaúszni a nyílt vízre a hajóhoz vagy ötven métert.(ami még nem is sok:D ) Körbenéztem a víz alatt és a sötétebb távolban nagyobb halak is úszkáltak.. na az vol a rettegés:D Elképzelni a máskor barátságos cápát, ami mondjuk területet védve felém úszik mikor megfordulok..:D
A vadász viszi az undorító állat versenybe nálam az elsõ díjat, szerintem ezzel nem vagyok egydül;)

Állatvilágba melyik állat a legdominánsabb, "alfa függő"?

Farkasról tudom, hogy a dominancia és alfaság nagyon be van vés?dve az életükbe. Melyik állatfaj a legdominánsabb, "alfa függ?"?

Legjobb válasz: Farkosaoknál, kutyáknál, oroszlánoknál, gorilláknál, csimpánzoknál, embereknél. Halak közül a sügereknél is szerintem van ilyesmi. De azt hogy ez melyiknél a legerõsebb, azt sajnos nem tudom.

Farkosaoknál, kutyáknál, oroszlánoknál, gorilláknál, csimpánzoknál, embereknél. Halak közül a sügereknél is szerintem van ilyesmi. De azt hogy ez melyiknél a legerõsebb, azt sajnos nem tudom.
Nagyon sok ilyen állat van. Nem lehet ezt pontosan megmondani.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm. Akkor úgy fogalmaznám meg, melyik állatfajnál szimbolizálják a legjobban?
Ahogy írtad is, a farkasoknál ez nagyon jellegzetes. Az oroszlánoknál szintén közismert a hím óriási dominanciája, és a gorilláknál is elég jellegzetes. Érdekesség, hogy a hiénákra is jellemzõ a dominancia, de ott a nõstények gyakorolják a hatalmat. Az újonnan született nõstény is magasabb rangú a falkában, mint a legmagasabb rangú hím.
A nyulak is hierarchikus rendben élnek, meg a csókák is. Szinte az összes csapatban élõ állatnál van rangsor, máskülönben nem lehetne rendet tartani. Az embereknél is, ha csoportba kerülnek, automatikusan kialakul valamiféle rangsor, a dominánsabb, vezér alkatú fog irányítani és a félénkebbek nem fognak beleszólni a többiek dolgába. Más kérdés, hogy példának a farkasokat szokták leggyakrabban felhozni.

Az alábbiak közül szerintetek melyik áll a legközelebb a "tökéletes" alakhoz? (képek)

Csak egy számot írj! ;) (Direkt nem tettem ?ket vékony/telt sorrendbe.) 1.:

Legjobb válasz: 2,4,7 szerintem õk azok,akiknek van alakjuk és nem csak egy deszka lap az egész:D sokkal szebb egy telt nõ,mint egy vékonyka csont kollekció...van formájuk és sokkal nõiesebb,de ez is szubjektív,kinek ki/mi a "tökéletes":D 16/L

2, 4, 7 szerintem õk azok, akiknek van alakjuk és nem csak egy deszka lap az egész:D sokkal szebb egy telt nõ, mint egy vékonyka csont kollekció...van formájuk és sokkal nõiesebb, de ez is szubjektív, kinek ki/mi a "tökéletes":D 16/L
6. és 7. 15/L
1, 3, 5, 6, 8
az 1es kivételével mindegyik gyönyörû
4, 6 jó a többiek gnómok 25F
4 22f
2 3 5 7 ezek tökéletesek, de a többivel sincs semmi gond szerintem, de a képek sem túl jók
1es vagyok, 4es szeretnek lenni...es akkor ezzel szerintem mindent elmondtam:) 21 l
3, 4, 6, 7. Reni és a 2. nekem kicsit telt, 5. olyan semmilyen (+ szerintem ez a ruha elõnytelen neki, még annyira sem látszik a melle), a 8. nõ hasa meg már túl izmos szerintem. 17/L
4 17L
2, 4
4, 5. 16/L
Az 5-ös áll a legközelebb a tökéletes alakhoz, csak lehetne 10 centivel magasabb..:) 16/L
4, 8. De ezeket a képeket lehetetlenség összehasonlítani, hisz más ruhában, más beállásban vannak fotózva, az 5-ös alakjából például alig látszik valami a ruhája miatt, ami egyébként is vékonyít optikailag.
Szerintem a 6. és a 7.es... Talán még a 2-es.
Egyértelmûen és magasan a 4 -es kép a tökéletes, az nyert nálam, a lány a feketefehér képen. Huh! Eszméletlen milyen gyönyörû. Pont jó a cici méret, se nem kicsi, se nem nagy, keskeny csípõ, formás kerek fenék, mindenbõl az optimális. Nálam ilyen egy tökéletes nõ. Tehát a középút híve vagyok, õ se nem csontsovány, se nem túlsúlyos. Az ideális.

Melyik állat a legszexibb?

Legjobb válasz: a tigris! Meg a feketepárdusok. olyan kecsesek és vadak. :)

engem nem világosítottak föl de akkor is a mókus a nyerõ
a tigris! Meg a feketepárdusok. olyan kecsesek és vadak. :)
A méhecskék! Apukám így világosított fel:)
mókus!
Szerintem meg a vízilovak :D
Szerintem a tehén!
szerintem a mókus mert a mókus = punci
a kis nyuszi
Szerintem az oroszlánfóka. Ahogy azok a hatalmas testek ott vonaglanak, hát az valami nagyon izgi. Meg hím fókák ahogy a hatalmas agyaraikkal döfködik egymást, hogy tehénhez jussanak. Hát abban van erõ, van erotika!
A ló, CSIKLÓ!!! :-D
A béka=mert szétteszi a lábát, bekapja a legyet és fél a gólyától.
a kígyó, mert csak farokból áll...
a kagyló! csak be ne záródjon... :)
az ember! :"D
TEEE (L)
szerintem a kutya fölleg a husky
A szúnyog... Ahogy azt a keskeny kis szívókáját beléd teszi AAAAHHHH !
PIIIINGVIIN!! ;)xD
Én ;)
az ember
ÉÉN XD
Sztem az oroszlan!Azt a szep sorenyet, amikor fujja a szello, olyan szexi.:DMeg az az izmos, szoros(:P) teste.ahhhhhh:Dmeg ahogy harapdal, meg karmol!:)
20.53-as. Azt kihagytad, hogy a párzási idõszakban Úgy negyvenszer kefél egy nap :)
A kecske
Pàva
én vagyok itt agy egyetlen akinek nem állat tetszik? éljenek a lágyszárúak:D olyan izgatóak:D (amúgy engem sem világosítottak fel:D anyum mondta hogy szeretne velem beszélni a szexrõl erre kiderült hogy többet tudok mint õ)<-- csak poén:D
parduc, leopard
A párduc! Nem kell neki párduc mintás fehérnemû. :P
Én csak nõkkel szeretem a szexet, de aki állattal is? Egészségére!!
A pingvin!
ma 00:12 én tényleg úgyjártam ahogy te anyum akart beszélgetni velem a szexrõl és olyanokat mondtam neki hogy tátva maradt a szájja is
nem a gólya hozza a gyerekeket????
a vaddisznó! olyan finom illata van. de sajnos nagyon sértõdékeny. ha túl sokáig bámulod a bokor mögül epekedõ szerelmes szemekkel, a karcsú kecses testével és a szexi agyaraival kinyír.
A kérdező hozzászólása: Hú hogy itt mennyien izgulna állatokra...hihetetlen xD
kígyóóóóóók:$
Van aki szerint a pingvin, nemtudom olvastátok-e azt a történetet az oldalon;) nagyon puruttya volt...
A bolha:D
szerintem én xDD
szerintem a bálna :$

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!