Találatok a következő kifejezésre: Melyik államba az USA-ban (2 db)

Melyik a legbulizósabb állam az USA-ban?

Ahol jellemzőek a házibulik, pezsgő közösségi élet meg ilyenek

Legjobb válasz: California knows how to party!

California knows how to party!
new orleans
a legtöbb szórakozóhely az alábbi 3-4 helyen van... florida, los angeles, és las vegas, new yorkban is van pár hely, bár nem az a bulizós város.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
California. Legtöbb iskolai lövöldözés ;;DDD
I pick Toscaloosa, Alabama It is the party capital of our planet :) !

Melyik államba költözzünk az USA-ban?

Jöv? nyáron kiköltözünk az USA-ba, még nem tudjuk melyik államba. Persze New York volt az els? ötlet de túl zajos, koszos, ami meg nem lepukkant és veszélyes rész, az drága. Olyan helyre szeretnénk menni, ami vagy külváros, vagy kisváros, vagy falu, lényeg a nyugodt környezet, és sok zöld, illetve hogy ne legyen veszélyes környék, és ne legyen túl drága, és nem szeretnénk elzárva sem lenni teljesen a világtól, tehát elérhet? legyen. Sok kívánság:)

Legjobb válasz: szóval ti dollár milliomosok vagytok és nem kell dolgoznotok, mindegy hova költöztök. így connecticat gyönyörü. de ha esetleg még sem vagytok dollár milliomosok és a megélhetésért dolgoznotok kell, akkor azt ajánlom mondjuk oda költözzetek ahol állást egyáltalán kaptok.(ha könnyeben megy akkor ahol jó állást kaptok).

szóval ti dollár milliomosok vagytok és nem kell dolgoznotok, mindegy hova költöztök. így connecticat gyönyörü. de ha esetleg még sem vagytok dollár milliomosok és a megélhetésért dolgoznotok kell, akkor azt ajánlom mondjuk oda költözzetek ahol állást egyáltalán kaptok.(ha könnyeben megy akkor ahol jó állást kaptok).
Én Florida Gainesville városában vagyok cserediák!! Imádom és a szüleim és lehet h kiköltöznek! Gyönyörû elérhetõ árak tiszta mindenki baráságos! És a középiskolában rengeteg tanár foglalkozik külföldi gyerekek nyelvfejlesztésével!
Én Florida Gainesville városában vagyok cserediák és imádom! Gyönyörû barátságos tiszta! És van nyelvi fejlesztés külföldieknek a suliban!!:)
Nekem 9 államban volt szerencsém járni és némelyikben huzamosabban élni, ami az 50-hez képest nem tûnik soknak, de ezek közül legjobban Washington állam, abból is inkább Seattle helyett a kisvárosiasabb Spokane hasonlít a leírásodhoz: abszolút nyugodt és nagyon zöld. A préris államok nagy részében jobban elõjön a világtól elzártság. Dél felé haladva pedig ahogy melegszik a klíma, úgy csökkent az ember biztonságérzete is.
van egy olyan érzésem hogy Florida... nagyváros szóba se jöhet?? mert akkor ott van Miami..
na? kijutottál?:) és hogyan intézted el a vízumot..stb?:D (csak azért kérdezem mert majd..én is kiszeretnék menni...ÖRÖKRE)
Már bocsánat a "kedves" utolsónak , de te egy .... vagy ! Ha nem tetszik a hazád akkor menj is el ! Amúgy kérdezõ szerintem is Florida vagy hasonló környék !
utolsó:D ha neked tetszik akkor csak maradjál:D
Atlanta, Georgia államban? :)
én biztos Los Angelest választanám:)
CALIFORNIA.. NEKEM VOLT ONNAN EGY ISMERÖSÖM ÉS NAGYON JÓFEJ VOLT, CSAK AZTAN MAR VALAMI MIATT MEGHARAGUDOTT RAM ES TÖBBET NEM LÁTTAM :( :(
Egyetértek az elsõ hozzászólóval: kisvárosban nem lehet rendes munkát kapni, a nagyváros meg nagyobb, mint azt a magyar ember el tudná képzelni, egy amerikai ismerõsömnek (Los Angeles) pl. az tetszett nagyon Pestben, hogy kicsi (!) és tiszta. :P Amerikában alapvetõen két típusú élet létezik: a nagyvárosi teperõs, metrón könyöklõs és rohangálós, meg a farm a világ végén. Valahol a kettõ között helyezkedik az a Született feleségekben látható kertvárosi punnyadás és unalom. Én azt mondom, hogy a kultúrsokk elkerülése érdekében (nem lehet eleget szajkózni, hogy az amerikaiak teljesen máshogy gondolkodnak, mint az európaiak) Bostont és környékét ajánlom, ha viszont vevõ vagy a "Farm, ahol élünk" c. sorozatból ismert vidéki életre, akkor a Préri bármely állama jó választás. Most már csak a vízumon meg a tartózkodási engedélyen kell agyalni, mert míg elõbbit még csak-csak, utóbbit szinte egészen biztosan nem kaptok.
Én ha azon a részen élnék, akkor az Edward Prince szigeten élnék.... mondjuk az Kanada és nem USA.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ezekre voltam kíváncsi köszi :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló lelkitársam :) :)
Szerintem Florida
Én Jacksonville-rõl nagyon jókat hallottam.Egy barátnõm volt kint 3hónapot magyar rokonainál.(Florida) Itt állítólag csak családiházak vannak.Legalábbis nagy része. Bitzosan könnyebb megélni mint itthon, még kisvárosban is.
Én írtam az Edward Prince szigetet :) csak nem egy hasonlóan Avonlea õrült-tel (jó értelemben) van dolgom mint amilyen én vagyok? :)
A kérdező hozzászólása: :)
Maradok is nyugi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!