Találatok a következő kifejezésre: Melyek azok horrorfilmek, (4 db)

Szerintetek melyik az ijesztőbb, a kemény darabolós horror vagy inkább a borzongatós "psicho" horrorfilmek meg az ilyesmik?

Azért kérdem ,mert nagyon furának találtam hogy egy rejtélyes szellemes 12 karikás filmet sokkal ilyesztőbbnek találtam mint pl:a fűrész 6-ot ,ti hogyvagytok ezzel?

Legjobb válasz: A darabolós filmeket én semmibe nem nézem, sõt inkább undorítónak tartom õket, nem félelmetesnek. A pszicho-horror viszont az egyik kedvenc mûfajom, sokkal nagyobb hatással van az emberre, mint egy vérengzés.

A darabolós filmeket én semmibe nem nézem, sõt inkább undorítónak tartom õket, nem félelmetesnek. A pszicho-horror viszont az egyik kedvenc mûfajom, sokkal nagyobb hatással van az emberre, mint egy vérengzés.
A slasher, torture porn filmek célja a szórakoztatás, nem a félelem. :) Tehát a válasz egyértelmû.

Melyek azok a horrorfilmek amiket egy horror rajongónak feltétlenül látnia kell?

horror

Legjobb válasz: Szerintem az egyik ilyen mindenképp a Rémálom az Elm utcában(régiek), esetleg még a Péntek 13(szintén a régebbi), de utóbbi már lehet, hogy inkább thriller/horror kategória. De nincs olyan, hogy "feltétlenül", azt nézd meg, ami megtetszik. :)

Szerintem az egyik ilyen mindenképp a Rémálom az Elm utcában(régiek), esetleg még a Péntek 13(szintén a régebbi), de utóbbi már lehet, hogy inkább thriller/horror kategória. De nincs olyan, hogy "feltétlenül", azt nézd meg, ami megtetszik. :)
Szerintem a fûrészt feltétlenül meg kell nézned :D
Eleven testek(death sexy): Horrorvígjáték Blade-trilógia(Penge) Alkonyattól pirkadatig Vérfarkas- a szörny köztünk van Rejtélyek mocsara(Marsh)
Sinister Insidous Atrocious 1408 The Tunnel Grava Encounter Két nõvér Ideglelés Ezek alapok egy horror rajongónál :)
A kérdező hozzászólása: köszi a filmeket! :) ezekbõl amit már láttam: - Fûrész 1-7 (a kedvencem! :D ) - Blade trilogia - Alkonyattól pirkadatig - 1408 - Grave Encouter A többit meg majd megnézem! ;)
Kingek!!a leges legjobbak!Ragyogás, Carrie(az 1.a legjobb) száll a kakukk fészkére és estig sorolhatnám

Az utóbbi időben melyik régi horrorfilmeknek készült remake változata?

Legjobb válasz: Rémálom az Elm utcában Frászkarika És hamarosan a sötétség Köpök a sírodra Ne félj a sötéttõl! Piranha Az õrültek (A tébolyultak) Péntek 13 Az utolsó ház balra A mostohaapa A holtak napja Halloween Az utolsó ember a Földön (Legenda vagyok) Sziklák szeme Ómen Holtak hajnala A texasi láncfûrészes és még biztos van több is.

Rémálom az Elm utcában Frászkarika És hamarosan a sötétség Köpök a sírodra Ne félj a sötéttõl! Piranha Az õrültek (A tébolyultak) Péntek 13 Az utolsó ház balra A mostohaapa A holtak napja Halloween Az utolsó ember a Földön (Legenda vagyok) Sziklák szeme Ómen Holtak hajnala A texasi láncfûrészes és még biztos van több is.
Viasztestek Az élõholtak éjszakája Pszicho (már ha 1998 utóbbi idõ) Kis Vuk :)
A mostohaapából van remake?Ez komoly?
Nahát, erre kíváncsi vagyok, köszi szépen!

Melyek azok a horrorfilmek, amiktől tényleg lehet félni?

Legjobb válasz: Kórház a pokolba. George Grieves átlagos családapa,aki rutinmûtétre fekszik be Mt. Abbadon kórházba. Ám amikor felébred az altatásból,azonnal érzi hogy minden megváltozott. Valami baj van vele...a kórházzal...és különösen a romos keleti szárnnyal,amely sötét titkok,válogatott kínok és perverz gyönyörök melegágya. Idegtépõ bozalom és kendõzetlen erotika. Zsigerig hatoló,fülledt és könyörtelen. Röviden FÉLELMETES. Ajánlom mindenkinek!!!

Kórház a pokolba. George Grieves átlagos családapa, aki rutinmûtétre fekszik be Mt. Abbadon kórházba. Ám amikor felébred az altatásból, azonnal érzi hogy minden megváltozott. Valami baj van vele...a kórházzal...és különösen a romos keleti szárnnyal, amely sötét titkok, válogatott kínok és perverz gyönyörök melegágya. Idegtépõ bozalom és kendõzetlen erotika. Zsigerig hatoló, fülledt és könyörtelen. Röviden FÉLELMETES. Ajánlom mindenkinek!!!
Az Ördögûzû rendezõi változata .. nekem kellett egy hét mire megint ki tudtam menni sötétbe vécére LOL. pedig nem vagyok félõs, és mániákusan nézem és gyûjtöm a horrorfilmeket. Jó a Barlang is. Sokan mondják, hogy ilyen az Ideglelés is, de nekem az nem jött be én untam.
Mi baj a körrel? szerintem amugy az egy olyan film a tényleg a kerdõknek vagy félõknek jó. igy utólag már light. de azért mikor néztem anno magamalá csináltam. amugy a 2. válaszoló vagyok. de a kör 2 az nagyon gagyi. igazából nem is szól szerintem semmitõl, csak ugy van. és az nem parás.
Engem a kör és az átok paráztatott. Melyik be is, van, mikor a takaró alól jön elõ a kissrác? Na, hát próbálj úgy elaludni... Nekem nem ment hetekig. És ha újjakat láttam mozgolódni.. tudod, mikor türelmetlenül vársz valamire. Ja, és van egy kutunk... hát kösz, ha csak rá gondolok... hú, hát a hideg ráz. Bocs, keverem a két filmet, de szerintem az ujjas és takarós az átok, a kútas a kör.
ómen - tipikusan olyan film amin összeszarod magad, pedig nincs benne vér, meg belek, meg ilyesmi. Stephen King mûvei közt is van 1-2 jó. Meg ami után én féltem az a Hannibal (így kell írni?:D) volt. Na az picit betett. Amit meg kerülj, az a kör.
Szerintem a pszicho trillerek a legjobb horror filmek. Amiben egyszerre rettegsz, de mégis várod a következõ filmkockát. Pl.Hetedik. De hogy megemlítsem én rajongok a zombis filmekért.A hirtelen elõugró alakok kõvé tudnak dermeszteni. A nagy öreg Freddy Krueger szerintem alap.
Kör meg Átoktól én se ijedtem meg, de ajánlom az Ördögûzõ rendezõi változatát és a 2. hsz. által említett fogtündére filmet, aminek a címe: Fogtündér:)
Szia. Én mániákus horrorfilmes vagyok. imádok félni. Bár nem mind horrod, de be lehet rajtuk tojni: Hotel, Rémségek könyve1-2-3, Texaszi láncfûrészes, a SZIKLÁK SZEME (azután afilm után a haverokkal átértékeltük az életünket. és szerintem a 2. rész jobb) És volt még eggy film, bár szerintem nem de ismik szerint nagyon butál... de nem jut eszembe a címe azt tudom, hogy valami fogtündér volt benne. egy kislányt akart megölni. amugy a barlangot sajnos nem láttam, de a barátom igen, és õ mondta hogy haláli.
szerintem a következõk a jók -átok 1, 2, 3 -
miért kerülje a kört???? az elsõ része még egész tûrhetõ, nah a második!!!! az kicsit durvább!
Szerintem Hannibal filmek(azok közül is a bárányok hallgatnak és a hannibal) A texasi láncfûrészes Péntek 13 Fûrész
A legrémisztõbb horror (és még annál is több!) Az ördögûzõ (William Friedkin, 1973) http://www.imdb.com/title/tt0070047/ http://www.youtube.com/watch?v=FZRdcp2s6yI 2. Hely: Alien (Ridley Scott, 1979) http://www.imdb.com/title/tt0078748/ http://www.youtube.com/watch?v=ojhGdRSkiUw 3. Hely: Rosemary gyermeke (Roman Polanski, 1968) http://www.imdb.com/title/tt0063522/ http://www.youtube.com/watch?v=otPyEsObI1M
Rám álom az Elm utcában a kedvencem mind a 7 része jo:P Néhol nagyon megijedtem:) Freddy Krüger alap és utánozhatatlan, mindig visszatér:) !!Ne merj álmodni:) wehehe
én is már annyi horrort láttam hogy nem tudok félni tõlük , am eddig a legijesztõbb volt nekem az átok de ízélsek és pofonok
Nekem az Ördögûzõ-vel az volt a bajom, hogy láttam elõtte a Horrorra akadva címû filmet és utána végigröhögtem még az eredeti filmet is. Szerintem jó horror pl a 28 nappal késõbb vagy a Silent Hill, amit harmadszorra sikerült megnéznem.
Bár ez a kettõ nem horror, inkább thriller, de szerintem nagyon jók: Hetedik-ennek a vége nagyon ott van, na meg a zenéje. A bárányok hallgatnak-amikor Hopkins-nak csak a szemeit mutatja a kamera...
A Shutter c. filmet ki látta? A thai filmre gondolok. Egyébként több országban betiltották. Egy halott nõ szelleme kísért, állítülag nagyon durva.
Életemben nem féltem még filmen annyira, mint a Harag c. japán ópuszon (ebbõl csinálták az amcsi ÁTkot, de az elég béna) Egyébként meg amcsi Kör, Bárányok Hallgatnak
Én gyakorlott horrofilmnézõ vagyok 10 éves korom óta, de eddig egyetlenegy olyan film volt amit pénzért sem néznék meg többet..engem kikészített...a kör 1...basszus nemtudtam 1 hétig aludni :D:D a 2. azmár gagyi de az elsõ az engem taccsravágott :D
Kör, Átok 1-2, Sziklák szeme, Barlang, Texasi láncfûrészes 1-2, Fûrész1-2-3, Halálos kitérõ, Hideg csontok, Ezt éld túl...Én is imádom a horrorfilmeket, már rengeteget láttam, ezért sajna már nekem egyik se ijesztõ.:(
Átkozottak otthona. Ez egy régi film, tékában lehet kivenni. De egyedül nem ajánlom, hogy megnézd, a kör nagy szar ehhez a filmhez képest...
Félelem.com nagyon paráztatós
A kérdező hozzászólása: én nem félek már az ilyenektõl .. sajna :S:D.. ezért kéne egy olyan film ami tényleg rémisztõ, még nekem is..
A kérdező hozzászólása: aha köszi, a sziklák szemével énis igy vagyok hogy jobb a 2.. a ideglelés sztem is uncsi :D.. a barlangot nem láttam és az örögûzõt meg majd megnézem :)
szia a filmet amiben a fogtündér van annak nem az a cime hogy fogtündér ti idióták én láttam és az a cime h sötétség leple

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!