Találatok a következő kifejezésre: Melyek azok ahol nem csapatban kell (1 db)

Melyek azok munkakörök/szakmák, ahol nem csapatban kell dolgozni, hanem egyedül, vagyis a magam ura lehetek?

PL.kozmetikus,fodrász, eladó, és ezeken kívül?

Legjobb válasz: Amúgy olyan kéne, ahol nem kell a középpontban lenni, de elnyomásban se.

A kérdező hozzászólása: Amúgy olyan kéne, ahol nem kell a középpontban lenni, de elnyomásban se.
Körzeti orvos, biológus (néhány szakirány), erdész, éjjeliõr (kisebb helyeken), ügyeletes nõvér, akárhol ügyeletes, Fa Nándor, vadászpilóta, minden egyéni vállalkozó (Asztalos, lakatos, vízvezeték-szerelõ).
Kamion sofõr, poszívó ügynök, vízóra leolvasó, toronydaru kezelõ, juhász, kondás, gulyás, mezõõr, mozdonyvezetõ... Legalábbis ezek a munkaidõ nagy részét egyedül töltik!
bírósági végrehajtó, még a nevében is benne van: önálló!
Kereskedelmi matróz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit érdemes tudni a payPal bankszámláról?

Ingyenes? Megbízható? Saját tapasztalatok érdekelnének.

2

Létezik valós otthoni munka?

Adatrögzítés érdekelne, aki tud ilyenről, legyen szíves írja meg hol lehet jelentkezni. Sajnos én csak a sok kamu hirdetésbe futottam bele.

3

Mit tudnátok tanácsolni milyen szervezethez érdemes egy igen tartós munkanélküli fiatalnak fordulnia, ha évek óta nem talál munkát?

Nagyvárosban élő 30-as férfi rokonom 7 éve nem talál munkát. Érettségi + technikumi végzettsége van. Néha közmunkára kiközvetítik de azon kívül semmi. Jár-e neki esetleg önkormányzati támogatás ha eddig nem vette igénybe? Ha igen mi?

0

Kezdő grafikusként hogy kezdjek neki az álláskeresésnek?

Mármint a konkrét álláskeresésen kívül. Legszívesebben könyvillusztrációkat csinálnék, de ilyen hirdetéseket nem nagyon találni.

1

Egy lovas tanárnak (és -szervezőnek) mennyi az átlag havi keresete?

0

Ha behívnak állásinterjúra, ahol adminisztrátort hirdettek meg, de mellette előny a könyvelés, bérszámfejtés tapasztalat, akkor mire lehet számítani, mire kérdeznek rá, milyen feladatot kapok az interjú során?

1

Ha az órabérem br:1000ft akkor nettó mennyi hogy kell számolni?

Tegnap kezdtem

2

Ismeri valaki a távozz angolosan céget?

www.tavozzangolosan.hu

2

Ismeri valaki a Carnation Group-ot? Behívtak állásinterjúra és érdekel milyen cég lehet illetve mik a tapasztalatok vele kapcsolatban?

1

A közalkalmazotti bértáblában milyen "eltérítések" lehetnek - gondolok itt arra, hogy pl. egy egyetemen ügyvivőként és hivatalvezetőként -bár a végzettség és a kor ugyanaz, csak nem keresnek ugyanannyit? !

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!