Találatok a következő kifejezésre: Melyek azok ahol nem (140 db)

Személyi kölcsönt szeretnék fel venni (2 milliót) Nincsen bank számlám . Kézbe kapom a fizetésem. Ami 150000ft nettó. A Budapest Bank Az utolsó pillanatban elutasított, persze nem mondják miért! Melyik bank ahol nem kérnek számlát?

Legjobb válasz: Szerintem nincs esélye hogy bármelyik banknál is kapj személyi hitelt. Esetleg jelzáloghitelt. Személyi hitelt nagyon nagyon nehezen adnak. Pláne,hogy nem számlára megy a fizetésed. Nem bíznak a bankok a sima munkáltatóiban,mert elég sok visszaélés volt. Na meg 2millió forint is nagyon sok, még 500ezret sem fogsz kapni sehol. Indokolni,meg egyik bank sem indokol.

Szerintem nincs esélye hogy bármelyik banknál is kapj személyi hitelt. Esetleg jelzáloghitelt. Személyi hitelt nagyon nagyon nehezen adnak. Pláne, hogy nem számlára megy a fizetésed. Nem bíznak a bankok a sima munkáltatóiban, mert elég sok visszaélés volt. Na meg 2millió forint is nagyon sok, még 500ezret sem fogsz kapni sehol. Indokolni, meg egyik bank sem indokol.
A kérdező hozzászólása: Köszi gyors választ .Hát ha valaki tud segíteni.
7 évnél (84 hónap) hosszabb idõre szinte biztos, hogy nem adnak személyi kölcsönt. Ott a 2M törlesztõje olyan 50k körül van. Ehhez minimum fognak kérni nettó 400 leigazolható jövedelmet, esetleg "csak" 300-at, de akkor nagyon megbízható cégnél és több éves munkaviszonnyal.
Személyi kölcsönt csak számlára utalnak. A Provident ad gyorskölcsönöket , de magas a kamat és maximun pár 100e Ft- ot kölcsönöznek. Esetleg ha van autód ( ami megfelel a feltételeknek ) , akkor kaphatsz viszhitelt , tehát a saját autódra kapsz kölcsönt , a kocsi a fedezet. Viszonylag könnyen adják , de ha nem fizetsz , megjelenik egy nyakkendõs emberke , felrakják egy trailerre a kocsidat és elviszik.

Melyek azok az országok, ahol fölösleges vagy nem illik kellemes húsvéti ünnepeket kívánni?

Nem Izraelre meg az arab országokra gondolok. :)

Legjobb válasz: Konkrétan ahol nem ünnepelik. Ahol ünnepelik pl németország ott kívánnak is boldog ünnepeket. De ez mindenre így van, akkor kívánsz boldog születés napot ha valakinek az van.

Konkrétan ahol nem ünnepelik. Ahol ünnepelik pl németország ott kívánnak is boldog ünnepeket. De ez mindenre így van, akkor kívánsz boldog születés napot ha valakinek az van.
A kérdező hozzászólása: Ahol nem ünneplik? :) )) Ez jó. Pont arra lettem volna kíváncsi, hogy hol ünneplik, hol nem.
Elsö vagyok, akkor miért nem így tetted fel a kérdésedet. Inkább úgy kezdem ott ünnepelik ahol keresztény vallás van. DE bizony izraelben is vannak keresztények. Egy iraki és egy korai ismerösöm is volt mindegyik katolikus vallásu (pedig abszolut, arab és korei kinézetüek voltak). kiderült amit nem is tudtam, hogy pl koreában a kereszténység az egyik legnagyobb vallás. európa szerte szinte mindenhol a észak dél és közép amerikai országokban is nagyrészt.
A kérdező hozzászólása: Bocs, azt hittem, egyértelmû. :) Nem tudom, hogy akinek küldtem az üdvözletet, milyen vallású, de remélem, nem lepõdött meg nagyon. :) Csak ugye én megszoktam ilyenkor, hogy képeslapokat küldözgetünk egymásnak, meg nálunk hivatalos ünnep a Húsvét hétfõ, nálunk ez természetes, de máshol meg talán nem szokás. :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszi a választ! :)


Melyik az a vers ahol a költő nem magáról ír, nem a szerelemről, és nem akar meghalni?

Egy versenyre kellene, maximum 3 perces lehet, lehet?leg nem 19. századi (vagy korábbi), nem lehet se Ady, se Babits (én Adytól akartam, de t?le nem lehet, mert az túl komoly... Úgyhogy tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Reményik Sándor: Eredj ha tudsz! Egy szívnek, mely éppúgy fáj, mint az enyém Eredj, ha tudsz... Eredj, ha gondolod, Hogy valahol, bárhol a nagy világon Könnyebb lesz majd a sorsot hordanod, Eredj... Szállj mint a fecske, délnek, Vagy északnak, mint a viharmadár, Magasából a mérhetetlen égnek Kémleld a pontot, Hol fészekrakó vágyaid kibontod. Eredj, ha tudsz. Eredj, ha hittelen Hiszed: a hontalanság odakünn Nem keserûbb, mint idebenn. Eredj, ha azt hiszed, Hogy odakünn a világban nem ácsol A lelkedbõl, ez érzõ, élõ fából Az emlékezés új kereszteket. A lelked csillapuló viharának Észrevétlen ezer új hangja támad, Süvít, sikolt, S az emlékezés keresztfáira Téged feszít a honvágy és a bánat. Eredj, ha nem hiszed. Hajdanában Mikes se hitte ezt, Ki rab hazában élni nem tudott De vállán égett az örök kereszt S egy csillag Zágon felé mutatott. Ha esténként a csillagok Fürödni a Márvány-tengerbe jártak, Meglátogatták az itthoni árnyak, Szelíd emlékek: eszeveszett hordák, A szívét kitépték. S hegyeken, tengereken túlra hordták... Eredj, ha tudsz. Ha majd úgy látod, minden elveszett: Inkább, semmint hordani itt a jármot, Szórd a szelekbe minden régi álmod; Ha úgy látod, hogy minden elveszett, Menj õserdõkön, tengereken túlra Ajánlani fel két munkás kezed. Menj hát, ha teheted. Itthon maradok én! Károgva és sötéten, Mint téli varjú száraz jegenyén. Még nem tudom: Jut-e nekem egy nyugalmas sarok, De itthon maradok. Leszek õrlõ szú az idegen fában, Leszek az alj a felhajtott kupában, Az idegen vérben leszek a méreg, Miazma, láz, lappangó rút féreg, De itthon maradok! Akarok lenni a halálharang, Mely temet bár: halló fülekbe eseng És lázít: visszavenni a mienk! Akarok lenni a gyujtózsinór, A kanóc része, lángralobbant vér, Mely titkon kúszik tíz-száz évekig Hamuban, éjben. Míg a keservek lõporához ér És akkor...!! Még nem tudom: Jut-e nekem egy nyugalmas sarok, De addig, varjú a száraz jegenyén: Én itthon maradok. 1918 december 20 Kozmopoliták, lehet pontozni...

Reményik Sándor: Eredj ha tudsz! Egy szívnek, mely éppúgy fáj, mint az enyém Eredj, ha tudsz... Eredj, ha gondolod, Hogy valahol, bárhol a nagy világon Könnyebb lesz majd a sorsot hordanod, Eredj... Szállj mint a fecske, délnek, Vagy északnak, mint a viharmadár, Magasából a mérhetetlen égnek Kémleld a pontot, Hol fészekrakó vágyaid kibontod. Eredj, ha tudsz. Eredj, ha hittelen Hiszed: a hontalanság odakünn Nem keserûbb, mint idebenn. Eredj, ha azt hiszed, Hogy odakünn a világban nem ácsol A lelkedbõl, ez érzõ, élõ fából Az emlékezés új kereszteket. A lelked csillapuló viharának Észrevétlen ezer új hangja támad, Süvít, sikolt, S az emlékezés keresztfáira Téged feszít a honvágy és a bánat. Eredj, ha nem hiszed. Hajdanában Mikes se hitte ezt, Ki rab hazában élni nem tudott De vállán égett az örök kereszt S egy csillag Zágon felé mutatott. Ha esténként a csillagok Fürödni a Márvány-tengerbe jártak, Meglátogatták az itthoni árnyak, Szelíd emlékek: eszeveszett hordák, A szívét kitépték. S hegyeken, tengereken túlra hordták... Eredj, ha tudsz. Ha majd úgy látod, minden elveszett: Inkább, semmint hordani itt a jármot, Szórd a szelekbe minden régi álmod; Ha úgy látod, hogy minden elveszett, Menj õserdõkön, tengereken túlra Ajánlani fel két munkás kezed. Menj hát, ha teheted. Itthon maradok én! Károgva és sötéten, Mint téli varjú száraz jegenyén. Még nem tudom: Jut-e nekem egy nyugalmas sarok, De itthon maradok. Leszek õrlõ szú az idegen fában, Leszek az alj a felhajtott kupában, Az idegen vérben leszek a méreg, Miazma, láz, lappangó rút féreg, De itthon maradok! Akarok lenni a halálharang, Mely temet bár: halló fülekbe eseng És lázít: visszavenni a mienk! Akarok lenni a gyujtózsinór, A kanóc része, lángralobbant vér, Mely titkon kúszik tíz-száz évekig Hamuban, éjben. Míg a keservek lõporához ér És akkor...!! Még nem tudom: Jut-e nekem egy nyugalmas sarok, De addig, varjú a száraz jegenyén: Én itthon maradok. 1918 december 20 Kozmopoliták, lehet pontozni...
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek: egy versenyen nem tudom, mekkora sikert érnék el vele :D Amúgy szép versek. Valószínûleg Radnótitól fogok valamit mondani, de egy kicsit rövidebbre gondoltam XS
Elsõnek: József Attila komcsi volt.
Magyar Hiszekegy.
kapjmeg.com
Elvileg nincsenek jó társkeresõ oldalak. Nyugodtan lehet értékelni, én nem hiszek az ilyenekben...
Már nagyon sokszor el lett mondva, hogy társkeresõk nem túl hatékonyak.
Egyik sem. A társkeresõ oldalakon is külsõ alapján szelektálnak. Ha jól nézel ki, a való életben is becsajozol, ha nem, akkor neten sem.
"Ha jól nézel ki, a való életben is becsajozol" Hülyeség. Én nem nézek ki rosszul, de soha nem beszélek senkivel, csajokkal fõleg nem, így be se csajozok. Ne gondold, hogy ha nem vagy Kvazimodo, akkor már menekülni kell a kérõk elõl.

Melyik az az oldal ahol meg lehet nézni a termékek összetevőit, hogy melyik egészséges és melyik nem?

Krémek, sminkek, kozmetikumok esetén.

Legjobb válasz: http://kremmania.hu/ :))

nincsmit :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Melyik ez a rész? A varázslók a waverly helyről-nek melyik az a része, és melyik évadban van ahol van egy fekete-fehér néma jelenet?

Legjobb válasz: ohh a van lemaradt a végérõl bocsi :).csak mert nemszeretem azt a sorozatott de azt a jelenetet szeretnénk megcsinálni,vagy valami hasonlót és így fontos lenne megnéznem....

A kérdező hozzászólása: ohh a van lemaradt a végérõl bocsi :) .csak mert nemszeretem azt a sorozatott de azt a jelenetet szeretnénk megcsinálni, vagy valami hasonlót és így fontos lenne megnéznem....

(JOGSI) Elsősegély vizsgán mit, kérdeznek? és melyik a jó hely ahol érdemes lenne vizsgázni ahol nem buktatnak! Pl: Bp: váci utcai az milyen?

Legjobb válasz: Nálunk Miskolcon annyi volt az elsõsegély vizsga, hogy kihúztál egy szituációt, az A részét megoldottad (én kb. másfél mondatban válaszoltam), majd bemutattad a bábun az újraélesztést és szevasz:) Megkaptad a papírt. Am nem tudom, nálunk nem nagyon lehetett választani, hogy hol csináld...

Nálunk Miskolcon annyi volt az elsõsegély vizsga, hogy kihúztál egy szituációt, az A részét megoldottad (én kb. másfél mondatban válaszoltam), majd bemutattad a bábun az újraélesztést és szevasz:) Megkaptad a papírt. Am nem tudom, nálunk nem nagyon lehetett választani, hogy hol csináld...
Vizsgázni mindenképp a Vöröskeresztnél fogsz, szóval tökmindegy.
Szia Vizsgaközpont csak a Vöröskeresztnél van, és általában bukni leginkább az újraélesztés, a stabil oldalfekvés illetve ha a fektetés módokat elrontod akkor szoktak. Nálunk is úgy volt hogy elõször meg kellett csinálni az újraélesztést, majd kihúztad a tételt, aminek A és B része volt, ezeket elmondtad, de nekünk sokat segített a vizsgáztató, szinte a tételt elmondta helyettünk, rendes volt.
A kérdező hozzászólása: Nálunk lehet választani hogy hol lehet vizsgázni de azt mondjak Váci utcában elég sokan át mentek és segítettek is nekik!
A kérdező hozzászólása: De akkor lesz ugy-e egy újraélesztés, stabil oldalfektetés, meg kihúzol egy papírt és akkor azon hány db kérdés lesz? + milyenek ?:)

Melyek Budapest legjobb szórakozó helyei, ahol sokan vannak, és "menő" hely, és ahol nem fogyaszt mindenki kábítószert? (ja és ahová nem engedik be az "olyan" romákat)

Szolnoki vagyok és Pesten szeretném megünnepelni a 18. születésnapomat szóval jó lenne ha adnátok tippeket:)

Legjobb válasz: Morrison's 2

Morrison's 2


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!