Találatok a következő kifejezésre: Melyek az ingyenes sms (2 db)

Melyek az aktuális ingyenes sms küldő oldalak?

Azért írom, hogy aktuális, mert pl a barátikör anno tök jó volt, de ma már nem ér semmit...

Legjobb válasz: én a talk4all.de honlapot használom. a telószámokat 0036-tal kezdd. Viszont a küldõ számát nem fogja kiírni a címzettnek.

én a talk4all.de honlapot használom. a telószámokat 0036-tal kezdd. Viszont a küldõ számát nem fogja kiírni a címzettnek.
És egy olyan oldal ami magyarul van mert én próbáltam sms-t küldeni rajta de egy betût nem köpök Németül hiába lapozgatom a szótárt?
Fogalmam nincs. De egyszerû. 10-22-ig küldhetsz sms-eket, ha van elég hely az adott idõben, de lenni szokott. Az Absender a feladó száma, a Senden an a címzetté.
http://hu.wadja.com/home.aspx én ezt használom és nagyon jó.Regisztrálsz aztén e-mailbe megtudod erõsitteni a sms küldést.Napi 5 db-ot tudsz és 1-2 percen belül megérkeznek.Félig magyar félig angol oldal. Ja és 0036-tal kell kezdeni a számot.
és ezen a wadja oldalon hogy kell smt küldeni, nemtom hova kell beírni a számot:S
Amikor e-mailban megkapod a linket és aktiválod akkor tudod használni az sms küldést.Azután belépésnél rámész az üzenet küldésére ott van e-mail és sms a neved onnan kitörlöd és beirod 0036 a számot, Elösször énsem találtam de csak meglett

Ha a telefonomra ami 20-as érvényes az a klikk es reklám? tényleg 3 hónapig ingyenes a net telótol? melyik számra kell kuldeni az sms est?

Legjobb válasz: Mi volt a reklámba? Az, hogy ha telenoros vagy akkor mûködik. Ha 20-as vagy akkor elég nagy rá az esély, hogy telenoros vagy nem pedig djuiceos vagy red bull mobile-os szóval igen. És a reklámba a telefonszám is ott van, de tudom, hogy a mai világban kicsit sok a figyelemhiányos és sokan nem tudnak maguktól gondolkodni, hogy mégis hogyan találhatnák meg a telefonszámot ezért én voltam olyan kedves és beírtam a google-ba, hogy telenor klikk. És ezt találtam: http://www.telenor.hu/klikk/ ugye mennyire könnyû? Ja és ha a telefonszámot még így se találnád meg (igaz kiszúrja az ember szemét) akkor azért leírom: 1750

Mi volt a reklámba? Az, hogy ha telenoros vagy akkor mûködik. Ha 20-as vagy akkor elég nagy rá az esély, hogy telenoros vagy nem pedig djuiceos vagy red bull mobile-os szóval igen. És a reklámba a telefonszám is ott van, de tudom, hogy a mai világban kicsit sok a figyelemhiányos és sokan nem tudnak maguktól gondolkodni, hogy mégis hogyan találhatnák meg a telefonszámot ezért én voltam olyan kedves és beírtam a google-ba, hogy telenor klikk. És ezt találtam: http://www.telenor.hu/klikk/ ugye mennyire könnyû? Ja és ha a telefonszámot még így se találnád meg (igaz kiszúrja az ember szemét) akkor azért leírom: 1750
Elõre látom, most ez lesz a napi kérdés, ugyanúgy, mint a facebook. Igen, ingyenes, de mindenhol le van írva. Az is le van írva, hova kell küldeni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!