Találatok a következő kifejezésre: Melyek az ingyenes (107 db)

Az alberlet.hu-n és az expressz.hu-n kell fizetni ha albérleti szobát hirdetek, hogy kiadó? Melyik az ingyenes?

Az alberlet.hu-n és az expressz.hu-n kell fizetni ha albérleti szobát hirdetek,hogy kiadó?

Legjobb válasz: Az express az tuti ingyenes, a másikat sajna nemtom

Az express az tuti ingyenes, a másikat sajna nemtom
ingyenes.

Melyik az az oldal ahol ingyenesen pókerezhetek?

Legjobb válasz: Én a pkr.com on szoktam játszani, igaz már fél éve nem voltam az érettségi miatt, de 3ds az lehet a chippel trükközni, a saját karakteredet kell megtervezni, ruház, kiegészítõk, stb, nekem ez jobban tetszett, mint a bwinnél a 2ds-s alakok. Van még a bwin.com, europoker, pokerstars igazából mgyik ingyenes, csak ha valódi pénzért játszol akkor kell feltölteni pénzzel. ha ingyen játszol, akkor sztem nincs értelme azon veszódni, hogy melyik a biztonságosabb.

Én a pkr.com on szoktam játszani, igaz már fél éve nem voltam az érettségi miatt, de 3ds az lehet a chippel trükközni, a saját karakteredet kell megtervezni, ruház, kiegészítõk, stb, nekem ez jobban tetszett, mint a bwinnél a 2ds-s alakok. Van még a bwin.com, europoker, pokerstars igazából mgyik ingyenes, csak ha valódi pénzért játszol akkor kell feltölteni pénzzel. ha ingyen játszol, akkor sztem nincs értelme azon veszódni, hogy melyik a biztonságosabb.
pokerstars.com


Melyik az a program amelyikkel tömöríteni lehet mappákat (azthiszem . Zip fájlokká)? Olyan kéne amelyik ingyenes és nem kell hozzá regisztrálni.

Legjobb válasz: Ez is jó és az elõzõekkel ellentétben ingyenes. http://szoftverbazis.hu/szoftver/7-zip.html

Ez is jó és az elõzõekkel ellentétben ingyenes. http://szoftverbazis.hu/szoftver/7-zip.html
Én is a 7zip-re voksolnék! (Ha már, akkor linkeljük a hivatalos oldalát: http://www.7-zip.org/ )

Melyik az az ingyenes MMORPG ami a legjobb, és ha nem fizetek a játékért ( cash shop stb. ) akkor is top 10 PvP-s lehetek, van vagy vannak magyar guildek, és mennek az instázások is?

Legjobb válasz: Metin2.Ingyenes,van eredeti,magyar szerver.Van toplista,vannak guildok(itt céhek) és a magyar szerveren szinte csak magyarok vannak.Ja és minden magyarul van benne leírva.

Metin2.Ingyenes, van eredeti, magyar szerver.Van toplista, vannak guildok(itt céhek) és a magyar szerveren szinte csak magyarok vannak.Ja és minden magyarul van benne leírva.
De lehet vásárolni néhány dolgot pénzért a tárgy shopból, de ez nem kötelezõ.
Sajnos ilyen MMORPG nincs. Amiknél nem kell fizetni, azok mind szarok.
Utolsó, ez nagy tévedés.
Lineage2 official ingyenes lett.Van európai szerver és játszanak magyarok is.
Inen törölve let a postom??? ugy emléxem ide leirtan perfect world internationalt meg hogy 100% ig ingyenes csak hoszan leirtam de mért törölték voln?:s vagy nem ide irtam?Xd
Szerintem WoW ozz tört szerveren, mer az bizony jó.
League of Legends. Attól h betuházol rá forintot, attól sem lesz jobb varázslataid stb..., csak másként nézel ki. Viszont ott nagyon kell a tudás :)

Melyik az a bank, ahol nem kell fizetni a számlanyitást? Tehát nincs költsége annak, ha nyitok egy folyószámlát? Olyan van, hogy ingyenesen lehet pénzt kivenni atmből?

Legjobb válasz: A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet,hogy van más banknál is,de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben

A számlanyitásért egyik banknál se kell fizetni. Lehet, hogy van más banknál is, de az unicreditnél ingyenes a saját atm használat. Korlátlan mennyiségben
Így van, a számlanyitás mindenhol ingyenes. A számla költségei (beleértve a pénzfelvételt) azonban bankonként és számlacsomagonként eltérnek. A PSZÁF honlapon van összehasonlító, nézd át, és az alapján válassz, hogy neked mi a fontosabb tényezõ.
A kérdező hozzászólása: De számlavezetési díj szokott lenni, nem? Olyan nincs, ahol az nincs?
A kérdező hozzászólása: http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bankszamlak/folyoszamla itt is azt írják, hogy van díja a szla nyitásnak
azt írja " a legtöbb banknál" szerintem ez hülyeség, én nem tudok bankot, ahol lenne számlanyitási költség. A legtöbbnél találsz számlavezetési díj nélküli konstrukciót is.
Nem azt írja, hogy "díja" van, hanem hogy "összege" van. Ez azt jelenti, hogy rakni kell pénzt a számlára, hogy a majdani költségeket fedezze, vagyis ne egybõl míuszból induljon a számla. Ez nem a számlanyitás díja. A táblázat pedig ott van a linkelt oldal alján.
Mindenhol van valamilyen költség. Csak ezt bankja válogatja. Pl: Axa, 1x elkérnek 2800 Ft-ot számlanyitásért, de utána ingyenes a fenntartása, csak a pénzkivétel kerül pénzbe Más bank: lehet nem kér számlanyitási költséget, de cserébe havonta levon x-y Ft-ot ezért, meg azért.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, átnézem õket
Ha havonta (legfeljebb 2 összegben) 150e Ft érkezik a számládra, akkor a Citibank 0 Ft-os számlacsomagja teljesen ingyenes. Nincs számlanyitási és számlavezetési díj, nincs éves bankkártyadíj, ingyenes bármelyik ATM-bõl a kp felvétel, ingyenesek az átutalások, sõt még a saját fiókban a kp felvételért se kérnek egy fillért sem, stb. Én szeretem nagyon, bár a megtakarításaik nem túl jók, (erre célszerû másik bankban is számlát nyitni). Egyébként a normálisabb bankoknál saját automatájukból havonta 1-2 kp felvétel ingyenes szokott lenni, illetve van ahol a saját ATM nem feltétel.

Melyek azok az oldalak, ahol cuccokat lehet eladni ingyenesen?

PL. olyat, mint az Expressz.hu. És nem szeretnék megadni házszámot, bankszámlaszámot, stb. (Vatera, Teszvesz)

Legjobb válasz: az ingyeneset úgy értem, hogy nem kell havidíjat fizetni azért, mert kint van a hirdetésem.

A kérdező hozzászólása: az ingyeneset úgy értem, hogy nem kell havidíjat fizetni azért, mert kint van a hirdetésem.
Hardverapró: http://hardverapro.hu/index.html Én szeretem, jó a társaság, korrekt üzletek vannak. A túlárazást nagyon nem szeretik, erre oda kell figyelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
vatera

Melyik az a legjobb/legnépszerűbb oldal, ahol ingyenesen feltudom tölteni azokat a ruháimat amiket el szeretnék adni?

Tehát nem fizet?sre gondoltam mint a vatera+teszvesz.

Legjobb válasz: expressz.hu úgy tudom, hogy ingyenes... és elég népszerû

expressz.hu úgy tudom, hogy ingyenes... és elég népszerû
expresz!
Zsibvasar. Ingyenes aukciós portál :-)

Melyik az az internetes oldal, ahol regisztráció nélkül és ingyenesen lehet zeneszámoknak csak a refrénjét letölteni (pl. ha csengőhangként szeretném használni)?

Legjobb válasz: olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)

olyat nem tudok ahol csak a refrént lehet letölteni vagyis a jamba.hu-t de ez ugye nem ingyenes. A csuuzly.com vagy newmusicworld.mlap.hu itt lehet ingyen letölteni de teljes zeneszám.:S:)
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a válaszodat:) várom azokét, akik esetleg tudnak ilyen oldalról...
töltsd le az egész számokat, meg a wavepad nevû programot, megnyitod, megnyitsz benne egy számot, kijelölöd a "felesleges" részeket, jobb klikk, kivágod, elmented. ennyi.

Melyik ingyenes online weboldal szerkesztőnek van a legtöbb felhasználója vagy hol lehet megtalálni az ingyenes honlapszerkesztőknek a statisztikáját?

Legjobb válasz: Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.

Nem hiszem h van ilyen. Amúgy szerintem a legtöbbet notepad++ -t, vagy Netbeans -t használnak webfejlesztésre.
Szerintem webtárhelyre gondolt. Csak FTP-set használj. Ez az online felületes feltöltõs nem jó és csak elõre megírt designokat lehet használni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!