Találatok a következő kifejezésre: Melyek a vígjátékok (9 db)

Van egy ingyen mozijegyem a sugármoziba. Szerintetek melyik filmre érdemes beváltanom? (legfõképp a vígjátékokat szreretem)

Legjobb válasz: Heló! Nem írtad hány éves vagy, de a 12 év rabszolgaság és A nimfomániás kiváló filmek - igaz, nem vígjátékok. Én e közül a kettõ közül választanék.

Heló! Nem írtad hány éves vagy, de a 12 év rabszolgaság és A nimfomániás kiváló filmek - igaz, nem vígjátékok. Én e közül a kettõ közül választanék.
A kérdező hozzászólása: 16

Melyek a legjobb vígjátékok, melyeknek a témajuk a buli, szex meg ilyenek?

Legjobb válasz: Amerikai Pite az összes része --> http://www.imdb.com/title/tt0163651/ Szigorúan csak sex --> http://www.imdb.com/title/tt0494277/ Young People Fucking --> http://www.imdb.com/title/tt0913445/ Road Trip --> http://www.imdb.com/title/tt0215129/ Group Sex --> http://www.imdb.com/title/tt1193096/ Take Me Home Tonight --> http://www.imdb.com/title/tt0810922/ Ezek jutnak eszembe hirtelen majd ha még eszembe jut valami leírom. A segítettem dobj egy zöld kezet :)

Amerikai Pite az összes része --> http://www.imdb.com/title/tt0163651/ Szigorúan csak sex --> http://www.imdb.com/title/tt0494277/ Young People Fucking --> http://www.imdb.com/title/tt0913445/ Road Trip --> http://www.imdb.com/title/tt0215129/ Group Sex --> http://www.imdb.com/title/tt1193096/ Take Me Home Tonight --> http://www.imdb.com/title/tt0810922/ Ezek jutnak eszembe hirtelen majd ha még eszembe jut valami leírom. A segítettem dobj egy zöld kezet :)
Eszembe jutott még a Van Wilder 1, 2, 3 -->http://www.imdb.com/title/tt0283111/
Még eszembe jutott a Sex Drive --> http://www.imdb.com/title/tt1135985/ College --> http://www.imdb.com/title/tt0844671/ :D
Na meg még ez jut az eszembe ami megmaradt Barely Legal After School Special --> http://www.imdb.com/title/tt0302297/

Szerintetek melyek a legjobb vígjátékok? Mondanátok nekem párat?

Legjobb válasz: Az ördög jobb és bal keze 1-2 Bûnvadászok Különben dühbe jövünk.....Meg az összes Bud Spencer-Terence Hill film (nekem legalábbis)

Az ördög jobb és bal keze 1-2 Bûnvadászok Különben dühbe jövünk.....Meg az összes Bud Spencer-Terence Hill film (nekem legalábbis)
szerintem a maszk
Nekem 8, Ace Ventura, A minden6ó, Az igenember, Gagyi lovag, A buliszervíz, Bõvér szálló, Pomponsrácok, Amerikai pite, Másnaposok Én ezeken mindig tudok röhögni, mindegy hányszor láttam :)
Kalandférgek 1, 2, 3

Újabb vígjátékok? Melyek a legjobbak?

A párommal néznénk és ? él-hal a vígjátékokért. A Másnaposok 2 kil?ve, tegnap néztük meg, de ezen kívül bármi új jöhet (kb másfél éve ki vagyunk esve a filmvilág történéseib?l :D)

Legjobb válasz: Kellékfeleség - nézzétek meg, Adam Sandler és Jennifer Aniston fõszereplésével, halálra szakadtam :D

Kellékfeleség - nézzétek meg, Adam Sandler és Jennifer Aniston fõszereplésével, halálra szakadtam :D
Öregebb mint másfél év de nekem a Kezdet kezdete nagyon bejön. Utódomra ütök nagyon [email protected] mint ahogy a Zimmer Feri 2-is. Üvegtirgis 3? Az is jó. Ez nem annyira vígjáték de jó. http://www.port.hu/honnan_tudod_how_do_you_know/pls/fi/films..
Ne szórakozz Zohannal. Nem tudom pontosan mikori a film, de hasfájdító:)
Nem mai darab ('91-es film) de én nem hallottam róla és csak pár napja néztem meg: Oscar. Azt hittem betojok a röhögéstõl :D
Jaaa:) meg a Hallpass-t nézzétek még meg mindenképpen.
.
Csak szexre kellesz. Nekem nagyon bejött. :) Elhajlási engedély. Szintén nagyon jó volt.
Euorotrip (Eurotúra), de ezt szigorúan feliratosban nézzétek meg. Ez sem egy új film, de nekem megunhatatlan.

Melyek a legjobb vígjátékok?

melyik filmeken lehet a legtöbbet röhögni?

Legjobb válasz: 2006:Borat, 2007:Férj és férj,Shrek 3,Superbad, 2008:Super hero movie,Trópusi vihar,Igenember, 2009:Zombieland (horror vígj.),Brüno,Másnaposok,Sherlock Holmes(leginkább kaland,de vannak benne poénok) 2010 : Üvegtigris 3 EzEK A FAVORITE-OK ok?)

2006:Borat, 2007:Férj és férj, Shrek 3, Superbad, 2008:Super hero movie, Trópusi vihar, Igenember, 2009:Zombieland (horror vígj.), Brüno, Másnaposok, Sherlock Holmes(leginkább kaland, de vannak benne poénok) 2010 : Üvegtigris 3 EzEK A FAVORITE-OK ok?)
Ja meg még a 2008-hoz a "Ne szórakozz Zohánnal" c. film g.ci jó
Apádra ütök Vejedre ütök

Melyek a legjobb vígjátékok?

Legjobb válasz: Nekem a Macskajaj,mindig egy csomót nevetek rajta.Magyon beteg egy film:)

Közös többszörös Diszkópatkányok Sörgyári capriccio Vadászat Felsõ-Bajorországban
Nekem a Macskajaj, mindig egy csomót nevetek rajta.Magyon beteg egy film:)
Ha már Adam Sandler, most néztem meg az Esti meséke-t elég jó sintén
Azok amelyekben Adam Sandler a fõszereplõ pl: Férj és férj Távkapcs Ki nevel a végén Kismenõ 50 elsõ randi Sátánka Happy Gilmore Apafej Most csak ennyi jut eszembe, de még vannak filmjei.
fûre tépni szabad ananász expressz -ezek ilyen füvezõs témák:P
Norbit és szerintem az szinte az összes Adam Sandleres film
brian élete
Szex, csajok, ibiza Kabalapasi Mondjuk ezek is azt a bizonyos témát járják körbe (szex, buli)
Itt megnézheted, melyek a legjobbak: http://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek-t2
Tibor vagyok, de hódítani akarok. Ezerszer megtudnám nézni.
Ja még talán a Borat és Brüno esetleg még a Diktátor (nem a régi amit elõzõleg írtam hanem a Cohenes)
adam sandler filmek? Diszkópatkányok? Ti mit szívtatok:D? Úristen!!! - Van aki forrón szereti - Aranyoskám - Idétlen idõkig - Szellemirtók - Másnaposok - Taxi 1, 2 - Életrevalók (lehet ink dráma) - Truman Show (lehet ink dráma) - Modern idõk - Nagyvárosi fények - A diktátor - Pofa be! - Becsületbõl elégtelen - Zombieland
Kiscsávó, Feketék fehéren, Pokoli torony balekjai, Terhes társaság, Másnaposok 1-2 :)
Az én kedvenc vígjátékaim: Hóbortos hétvége 1-2 Pokoli torony balekjai Kémek krémje Hajó a vége Buliszevíz Ezeket ajánlom mindenkinek!!!
Ha egy kicsit régebbi filmet is megnéznél akkor->Örökség avagy guten tag faszikáim.Valami borzasztó idióta film :DDDD ajánlom
Brüno kihagyhatatlan.
Elfelejtettem: Csupasz pisztoly 1, 2, 3 Az istenek a fejükre estek 1, 2
Tökös csaj imádom azt a filmet, Feketén fehéren röhögni való Csonthülye 1-2 rózsaszín párduc 2 és a Pofa BE!
Pofa be Ádám almái
Languszta reggelire Nekem ettõl lesz jó kedvem. Sajnos elfeledett film még 1979-bõl.
Ha tényleg nevetni akarsz akkor itt van 2 tuti vígjáték: A Kis csávó és a Gyerünk a börtönbe. Ezeken tuti, hogy be fogsz halni;)
Koszorúslányok Muszáj megnézni! :D
az összes Adam Sandler és az összes Ben stiller !:D
Ne szórakozz Zohannal 21 Jump Street
A diktátor :DD
nem igazán szeretem az ízig-vérig vígjátékokat, de van három, amit bármikor képes lennék megnézni: - Magyar Vándor - Feketék Fehéren - Asterix és Obelix - A Kleopátra küldetés
Jim Carrey bármelyik filme , fõleg az Ace Ventúra és az Igenember tényleg sírás lett a vége ! jó értelemben:)
Nekem ezek a vígjátékok tetszettek: -Fehér csóka -Kegyenc fegyenc -Gyerünk a börtönbe -Felvéve (2006) Most ennyi jutott eszembe hirtelen..
Eurotrip Amerikai pite 1-4 Halálos temetés Micsoda srác ez a lány! Az Átok(najó csak vicc, de nevetséges, hogy mennyire nem félelmetes) Bajos csajok Magyar vándor Üvegtigris
Egyértelmûen Borat. Alapmû azoknak, akik szeretik a realistább és bizarrabb vígjátékokat. Nekem egy alapmû. :D De az Austin Powers 1-2-3 is kihagyhatatlan. Sõt, állítólag jövõre lesz 4 is, feltétlenül megnézni!
Szerintem nincs ember, aki nem röhög végig a Másnaposokon...
Csak barátok Anyám nyakán Nász ajánlat Dögölj meg John Tucker Hirtelen 30 Német pite Kõkemény család 27 idegen igen Csúf igazság... Ezek sztem százhor nézhetõ filmek...
Köszönöm mindenkinek.
Fûre tépni szabad Ali G Ananász Expressz A nagyi szeme fénye Másnaposok Tuti lúzerek Amerikai Pite (1, 2, 3, 4, 5, 7 - a 6 nincs szinkronosan) Szentem ennyi elég, ezek a legjobbak szentem :D
Szerintem ebben a kategóriában a Halálos temetést és fõleg a Feketék fehérent nem sok vígjáték tudná überelni :D! Ezeket ha megnézed, végig fogod nevetni az egészet.
Pomponsrácok én nagyon sokat nevettem ezen...
Kegyenc fegyenc Tök Alsó Tökös csaj
A NE SZórakozz Zohannal! tök jó egy film már 5-ször láttamde még nem untam meg.A Másnaposok is jó, meg az Ananász expressz. De nézd meg a temetõ kapu címû filmet olyan horrorisztikus hogymajd összehugyozod magad a röhögéstõl, az emberre úgy támad rá az a szörgy hogy kisebbminta emberés hául lóg a lába nézd meg rohadt szar egy film minthorror de ki*szott jó mint egy beteg vígjáték.HA MEGNÉZTED ÍRJ VISSZA MIJEN VOLT!!!!!!
"Vampires Suck" a Twilight csussagolasa
Bevállalod, haver? [email protected] Ki nevel a végén? Apafej Gyerekjáték A csajom apja ideges több nem jut eszembe:D
Másnaposok
Bud Spencer-Terrence Hill filmográfia. Louis de Funes filmjeinek jó része Jöttünk láttunk visszamennénk 1-2 Amerikai Pite 1-4 Másnaposok Tizedes meg a többiek hirtelen ez ugrott be.
Másnaposok:D

Melyek a legviccesebb vígjátékok? :D

Tényleg olyanokat szeretnék, amiken halálra lehet röhögni magad xD Lehet bármilyen (paródia/füvez?s/tinis) mindegy, csak nagyon vicces legyen :D Minnél többet várok!!! :D

Legjobb válasz: Mi most a Nagyfiúkat néztük meg a moziba, szerintem jó volt, bár azt hiszem egyénfüggõ, hogy ki mennyire nyitott a humorra. Én még a gyengébbeken is vígan röhögök ha olyan a hangulatom. :D

Mi most a Nagyfiúkat néztük meg a moziba, szerintem jó volt, bár azt hiszem egyénfüggõ, hogy ki mennyire nyitott a humorra. Én még a gyengébbeken is vígan röhögök ha olyan a hangulatom. :D
Nekem 8 Pofa be! Másnaposok
Nekem: Másnaposok, Apafej, Pofa be!, Indul a bakterház, Shrek, Bunyó karácsonyig, A szomszéd nõje mindig zöldebb, Brian élete, Nekem 8.
DILISEK VACSORÁJA a címe nem az igazi, de a franciák már bizonyitottak(lásd: Taxi) ez állitom hogy mindenidõk egyik legjobb vigjátéka és a korább emlitetekkell szemben nincsenek benne ízléstelen poénok! -fergeteges film! -ha megnézed, akkor majd tedd meg hogy leírod mennyire tetszett:)
Szerintem amerikai pite pack(1-7) Minden ami Adam Sandler
Álomcsapat(1989) kihagyhatatlan! az mondjuk nem olyan amin halálra lehet röhögni magad, de qrva jó vígjáték. mûfaja egyik legjobbja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a legtöbbet már láttam :D Aki tud még az írjon... A nagyfiúk az kész xD Megnézem a Vampire Suck-ot, tényleg jó lehet, már hallottam máshonnan is :D
Félelem és reszketés Las Vegasban Igenember
Nagyfiúk.:D Férj és férj ..xD Csajozós film Dögös és a dög Superhero
Hopp! Kihagytam a legjobbakat! Forró rágógumi! Az összes!
Jaja a Vampires Sucks-on én is szakadtam a röhögéstõl! Minden ilyen jelegû filmet ajánlok még. az összes Scary moovie. (Horrorra Akadva) Bazi nagy film. Katasztrófa film. stb...
igen az ananász expresz nagyonjó azon én szó szerint fetrengtem a nevetéstõl:D nagyfiúk az is jó csak ne nézd meg az elõzetest mert a legjobb poénokat lelõtték benne:D párterápia rózsaszín párduc 1, 2 vampires suck(na ha ezen én még felirat nálkül nevettem akkor mostmár h van hozzá felirat te is fogsz.. nagyon jó ez a film:D végülis én nem szeretem az alkonat filmet a 3 színészt meg útálom annyira nem jók a karakterre de ez a film mindent kiparodizál amit nem szeretek bennük:D)
Távkapcs. Apafej. Tök alsó. Tökös csaj. Tök alsó 2. Tök állat. Ne szórakozz Zohannal. Ananász expresz. De minden Adam Sandler filmet ajánlok.
+1 Pofa be!
Nagyfiúk Pofa Be! :-))
Nagyfiúúúúúúk XDDDD há miújsáááág van jáááányok xD
Vamires Suck, Pofa be, Nagyfiúk, Jóbarátok (sorozat, de halálra röhögöm magam rajta mindig :D)

Számotokra melyik vígjátékok a legviccesebbek?

Legjobb válasz: nekem a kalandférgek 2. része örök kedvenc.

nekem a kalandférgek 2. része örök kedvenc.
Borat, Bruno, Trópusi vihar, Meet the Spartans, ha ezek azok.
Nekem nem a tucatvígjátékok jönnek be, amiben fapoén fapoént követ, Jennifer Aniston fõszereplésével, hanem amik kilógnak a sorból és morbid feketehumora van, okosan beleadagolva a szükséges káromkodást. Amik egybõl eszembe jutottak a kérdést látva: Torrente, Másnaposok, Ments meg!, kábé ilyenek : )
A kérdező hozzászólása: #2-nek A torrente az nekem egy örök kedvencem :)

Melyek szerintetek a legjobb magyar vígjátékok?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=cFiXLjcWUhw http://film.indavideo.hu/video/f_magyar_vandor http://www.youtube.com/watch?v=LbY5Y07lPAg Csak néhány a - szerintem - legjobbak közül.

Valami amerika 2
Csapd le csacsi
Valami Amerika 2, nagyon sokszor megnéztem már és mindig szakadok rajta:) Ezt nagyon eltalálták a magyarok!
barátok közt:D
De kik azok a Lumnitzer nõvérek? -ez is egy jó vígjáték :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!