Találatok a következő kifejezésre: Melyek a termékek a göndör (2 db)

Melyek a legjobb termékek a göndör haj ápolására?

Legjobb válasz: Nekem is göndör a hajam, nagyon nehéz kiegyeneítenem. Én "sunsilk göndör hajra" hajhabot vettem, szerintem jó, tovább marad ugy a hajam. mert eddig az volt a baj, hogy ha emgmostam szépen állt, de másnapr elaludtam, harmadnapra meg kész szénaboglya. De ezzel tartósabb. próbáld ki.

Nekem is göndör a hajam, nagyon nehéz kiegyeneítenem. Én "sunsilk göndör hajra" hajhabot vettem, szerintem jó, tovább marad ugy a hajam. mert eddig az volt a baj, hogy ha emgmostam szépen állt, de másnapr elaludtam, harmadnapra meg kész szénaboglya. De ezzel tartósabb. próbáld ki.
nekem is göndör, és fodrász vagyok. engem a sampon annyira nem érdekel milyen, viszont pakolást használok, de abból vmi jobbat vegyél.vannal a lorealnak nagyon jók fodrászkellékesnél kapsz, mondjuk az 5-6ezer, de amit bárhol megkapsz, az az elseve.én most a sárgát használom belõle.aztán gliss kur fújós, és göndörítõ hab, aztán diffuzoros(az a tüskés pótfej) szárító, és kész is.van egy jo hab(ez is fodrászkellékesnél 4000körül van)Wella high hair rubber ball mousse.ettõl tök jó tincses lesz, de 2-3 naponta meg kelél mosni, mivel nem fésülködsz, és hamar csúnya gubancos lesz.remélem tudtam segíteni.
Nekem is eléggé göndör a hajam, irigyelnek is érte sokan, pedig tényleg nehéz ápolni és kezelni. Most göndör hajra való sampont használok, és természetesen balzsamot, ezt a fodrászom is mondta! De mosás utáni napon már általában nekem is szénaboglya, s kész kínszenvedés, mire rendbe teszem reggel...Ehhez krém, vagy zselé van itthon, mikor hogyan hozza kedvem.Sõt, van hidratáló hajspray-m is néha azt használom
Én is a Sunsilk göndörítõ habot használom, nálam csodákat mûvel! =) Valóban, a göndör hajat igen nehéz kezelni, nekem is nem kis munka rendben tartani a rakoncátlan tincseket... Viszont ez a hajhab több napon át elviseli a megpróbáltatásokat, s ha netán egy kicsit kócos lenne a hajam, reggel kicsit bevizezem és egy diónyi nagyságú habot ráviszek a vizes tincsekre, majd megszárítva újra szépek lesznek a megfáradt tincsek! A titok nyitja szerintem az, hogy lefelé kell lógatni a fejet, amikor szárítjuk a hajunkat, s a hajszárítót pedig szigorúan csak alacsony fokozaton szabad használni!

Melyik a legjobb hajpakolás a Kallos termékek közül a göndör, száraz hajra?

A latte-s meg a mézes pakolás között vacillálok.

Legjobb válasz: Nekem nem göndör a hajam, de száraz. Annyira iszonyatosan, hogy más embernél nemigen láttam ilyen hajat, mint amilyen az enyém. :) Szerintem a Latte pakolást vedd meg. Én is azt használom, és elég szépen javul a hajam. már nem annyira száraz és sprõd, mint amilyen 1 hónapja volt (akkor kezdtem használni). Viszont a mézes nekem büdös. Fuj. Borzasztóan. De hát ízlések és pofonok. Nekem a Latte Jó illatú. És nincs benne szilikon, míg a többibe van. Remélem segítettem. :)

Nekem nem göndör a hajam, de száraz. Annyira iszonyatosan, hogy más embernél nemigen láttam ilyen hajat, mint amilyen az enyém. :) Szerintem a Latte pakolást vedd meg. Én is azt használom, és elég szépen javul a hajam. már nem annyira száraz és sprõd, mint amilyen 1 hónapja volt (akkor kezdtem használni). Viszont a mézes nekem büdös. Fuj. Borzasztóan. De hát ízlések és pofonok. Nekem a Latte Jó illatú. És nincs benne szilikon, míg a többibe van. Remélem segítettem. :)
Nekem is göndör hajam van. :) Én a placentásat ajánlom, nekem az vált be a legjobban. Amíg fent van kifésülöm, leöblítem és csak hagyom megszáradni. Nem száll összevissza, nem zsírosítja és szép fényes, puha. :) De a mézeset semmiképpen, szénakazal lett tõle a hajam és nem göndörödött szépen. A latte után pedig elég seprûsek lettek a végek. Persze mindenki haja más, van akinek beválik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!