Találatok a következő kifejezésre: Melyek a terhességi tesztek (35 db)

Melyik napszakban kell a terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Terhességi tesztet a reggeli elsõ pisibõl érdemes megcsinálni, ugyanis abban van a legkoncentráltabban jelen a HCG-hormon. Ettõl függetlenül a nem túl friss terhességet kimutatja a délutáni vizelet is. De a reggeli a tuti.

Terhességi tesztet a reggeli elsõ pisibõl érdemes megcsinálni, ugyanis abban van a legkoncentráltabban jelen a HCG-hormon. Ettõl függetlenül a nem túl friss terhességet kimutatja a délutáni vizelet is. De a reggeli a tuti.
Teszteltél már? Mi az eredmény? :)
Én nemvárt után 1 nappal, délután 5-kor csináltam és pozitív lett
A kérdező hozzászólása: jó kérdés, mert 38-45 naposak a ciklusaim(bár leginkább 38) és most van a 44.
az a kérdés, hogy tudod-e az ovulációd napját. ha igen, adjál hozzá 14 napot és akkor tesztelj
A kérdező hozzászólása: megcsináltam, de negatív:( Van még esély, hogy terhes lehetek? Lehet, h várnom kellene még pár napot?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor visszatartom még kicsit:) )
Most nézem, hogy ketten válaszoltunk 10:53-kor :) Az elsõ 53-as vagyok
Errõl még nem hallottam, de lehet benne valami, gondolom azért, hogy sûrûbb legyen a vizeleted! Sok sikert 10:53-as voltam
A kérdező hozzászólása: Azt is olvastam, hogy ha d.u. csinálom elõtte ne igyak 1 órán át. Tényleg?
Szia! Ugyan az elso valaszolonak igaza van, de en sem tudtam anno varni es delutan teszteltem miutan hazaertem melobol. Raadasul mensi elott 1 nappal. Pozitiv lett! Szerintem egy probat meger!! Szoritok!!!
A gravi hcg típusú teszt a nap bármely szakában elvégezhetõ.
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretném most megcsinálni, mert annyira kíváncsi vagyok! Tehát akkor nem érdemes, várjak reggelig?
A kérdező hozzászólása: Igen, és pozitív:) Voltam dokinál, de még nem látott semmit, így nem tudta kizárni a méhen kívülit..kicsit aggódok emiatt:(

Mennyire fontos, hogy a terhességi tesztet reggeli első vizelettel csináljuk? Szeretkezés után mennyivel mutat a teszt valós eredményt? Melyik tesztet vegyem, melyik a legmegbízhatóbb?

Múlthét pénteken voltunk együtt a barátommal. Hétf?n kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: HÉTFÖN? ma meg péntek van....hàt elég fura ha nem jött meg,a kimaradt menstruàcio elsö napjàtokl màr csinàlhatsz tesztet! ÉN nem reggel csinàltam,mégis pozitivat mutatott:) de ha biztos akarsz lenni akkor csinàld reggel,mert elvileg a hcg akkor a legjobb an kimutathato. Àltalàban minden teszt egyformàn megbizhato,de sokan a lilly-t dicsérik. Én ismerek olyan tesztet is ami szeretkezés utàn 48 oràval kimutat valamit,de sajnos a teszt nevét nem tudom,mert ez 2 éve volt,és azota nem élek magyarorszàgon.

HÉTFÖN? ma meg péntek van....hàt elég fura ha nem jött meg, a kimaradt menstruàcio elsö napjàtokl màr csinàlhatsz tesztet! ÉN nem reggel csinàltam, mégis pozitivat mutatott:) de ha biztos akarsz lenni akkor csinàld reggel, mert elvileg a hcg akkor a legjobb an kimutathato. Àltalàban minden teszt egyformàn megbizhato, de sokan a lilly-t dicsérik. Én ismerek olyan tesztet is ami szeretkezés utàn 48 oràval kimutat valamit, de sajnos a teszt nevét nem tudom, mert ez 2 éve volt, és azota nem élek magyarorszàgon.
Elvileg lehetett peteérésed a mensi elõtt két nappal is, de ritka, na mindegy, ha mégis volt, akkor szexután kb 2 hét mire a tesz eredmenyt mutat, mert a beágyazódás csak 8-12nap múlva van amiután megkezdõdik a hcg termelõdés, amit a teszt kimutat. Szóval várnod kell még és fontos a reggeli vizelet, mert az koncentráltan tartalmaz hcg.. Azért olvasd el alaposan a teszt használatiját, mikor megvetted, pontosan le van írva minden.Éppen ezt úgy írtad mintha nem nagyon lenne jó egy terhesség, de akkor kicsit jobban fel kellene készülni peteérés-stb infokkal, mert így aztán jó nagy felelõtlenség, ha pedig babát szeretnél akkor is kell ismeret, mert nem olyan könnyû ám. Na ez nem leszúrás, ha pedig betartod a teszt használatiját, akkor mindegy melyik fajtát veszed a rossmannos one-step nekem hamar kimutatta.
Én sosem reggel csináltam a tesztet, nem bírtam addig várni, mégis pozitívat mutatott:)

Rossmann melyik részén találhatóak a terhességi tesztek?

Legjobb válasz: Sétálj körbe és megtalálod, mindegyikben máshol. Vagy írjunk le az összeset, ami az országban található?

Sétálj körbe és megtalálod, mindegyikben máshol. Vagy írjunk le az összeset, ami az országban található?
A kérdező hozzászólása: köszi, de elég lesz a részleg is, hogy általában milyen termékek mellett található
a betétek/intim nõi dolgok mellett nézd meg, elég sok fajta van, hamar meg fogod látni

Akinek az elmaradt menstruáció előtt is pozítiv lett a terhességi tesztje, az hányadik napon csinálta és milyen érzékenységűvel, illetve melyik napszakban?

Legjobb válasz: Szia! Én a 11.dpo-n reggel teszteltem halvány pozitívat egy 25-ös erõsségû Facelle teszttel.

Szia! Én a 11.dpo-n reggel teszteltem halvány pozitívat egy 25-ös erõsségû Facelle teszttel.
Szia!9. DPOn teszteltem egy nagyon nagyon halványat, aztán két naponta csináltam újat, és egyre erõsödött!25ös érzékenységû X-epil teszttel csináltam az összeset!
Szia! Én 10. dpo-n jósteszteltem (ovu teszttel) halvány pozitívat, majd 11. dpon egy 10-es erõsségû One Step terhességi teszttel szintén halványat. 13. dpo-n megismételtem egy 10-es ill. egy 20 vagy 25-ös érzékenységûvel (Lilly), nem sokat erõsödött addigra a 2. vonal, de érdekes módon a Lilly teszten sokkal egyértelmûbben látszódott.

Tegnap du halvány pozi lett a terhességi tesztem, a mai viszont teljesen negatív, most akkor mi van? Melyiknek higyjek?

Tegnap Gravi Hcg volt, a mai dm-es Baby markt, 2 db-os.. teljesen kivagyok.. vasárnapra nem várom és ma rózsaszínes folyásom van és megjön érzés.

Legjobb válasz: Ha megjön,akk. tiszta adolog,ha nem ,akk. újabb,NORMÁLIS

Ha megjön, akk. tiszta adolog, ha nem , akk. újabb, NORMÁLIS
Nekem is így volt és cisztát találtak nem babát.
És qpido-t hol tudok venni? mert még nem láttam sehol.
Nekem a Clear blue vált be a legjobban... azt próbáltad már? 24 hetes kismama
Én sok álpozitív fals tesztet teszteltem már de a gravi hcg volt az egyetlen amelyik sosem csapott be..amik becsaptak a facelle, xpil, gabriel, medilab, valami kétdarabos amit a teszkóba vettem már nem tudom a nevét, stb..de a gravi hcg amikor nem volt baba akkor az totál nega volt nekem...szerintem jobban jársz ha veszel egy Qupidót ..az 10-es érzékenységû..ha a gravi halvány akkor ennek már erõsnek kell lennie..megy a drukk.
A kérdező hozzászólása: A gravi hcg megbízható szerintetek?
Ne görcsölj elõször is! Ha babás vagy ez úgyis kiderül napokon belül. Megértem ugyan a türelmetlenséget hiszen az ember nagyon várja a jó híreket. De nyugiiii!
a mai reggeli nyilván és ha az negativ akkor vagy az van hogy a tegnapi teszt érzékenyebb vagy a mai teszt tök megbizhatatlan. az elsõ gravi hcg-vel tesztelj egy két nap múlva reggeli pisibõl az a mérvadó vagy az orvos által kiirt laboros terhességi teszt.
áááááá, szóval:ha nem jön meg, vegyél egy normális tesztet.
Gyógyszertárba lehet venni csak a Qupidót..

Fontos, hogy a terhességi tesztet a gyógyszertárban vegyük? És melyiket jobb használni, a papírcsík szerüt (Lily) vagy a müanyagot (Gabriel)?

Legjobb válasz: Nem fontos. Mindenkinek más válik be. Nagyon sokan a Dm-es Clearblue-t istenítik,míg másnak a sima Vaterás is tökéletes.

Nem fontos. Mindenkinek más válik be. Nagyon sokan a Dm-es Clearblue-t istenítik, míg másnak a sima Vaterás is tökéletes.
Sima, 10 Ft-os vaterás papírcsík-teszttel teszteltem ovu után 12 nappal pozitívat. Nem kell a tesztnek 3000 Ft-ba kerülnie, hogy jó legyen. :-)
Bocsi, 100 forintosat akartam írni. :-)
en e-bay-en rendeltem, nagyon olcso papircsikokat. soha nem tevedett! a gyogyszertari ugyanaz, csak szepen be van csomagolva es 100x dragabb! 25 km

Mennyire lehet megbízni a terhességi tesztekben? Melyik a megbízhatóbb, az amelyiket gyogyszertárban árulnak vagy az, amelyiket a drogériában lehet megvásárolni?

Legjobb válasz: Elméletileg mindnek biztosnak kellene lennie... Amire én esküszöm az a gyógyszertári,vizelet cseppentõs történet.Mert ennél nem számolod el nagy izgalmadban a másodperceket,és nem lesz tiszta pisi a kezed,mint a vizeletsugarasnál.No meg az egyik legolcsóbb,és ha az elsõ teszt negatív,akkor nem dobtunk ki egy kétszerannyit fölöslegesen.

Elméletileg mindnek biztosnak kellene lennie... Amire én esküszöm az a gyógyszertári, vizelet cseppentõs történet.Mert ennél nem számolod el nagy izgalmadban a másodperceket, és nem lesz tiszta pisi a kezed, mint a vizeletsugarasnál.No meg az egyik legolcsóbb, és ha az elsõ teszt negatív, akkor nem dobtunk ki egy kétszerannyit fölöslegesen.
Mindenkinek más válik be, a Qupidot mondják a legjobbnak, de nekem a Gabriel elég korán kimutatta.Van köztük sajnos hibás, ezért kell megismételni, vagy legalábbis ajánlatos.

Az elmaradt menstruáció után hány nappal érdemes terhességi tesztet csinálni? Melyik márkájú a legjobb?

Legjobb válasz: én a nemvárt elõtt 2 nappal este csináltam 10-es érzékenységû tesztet (one-step, teszveszen vettem) és már kimuatta a terhességet. 13 hetes kismama

én a nemvárt elõtt 2 nappal este csináltam 10-es érzékenységû tesztet (one-step, teszveszen vettem) és már kimuatta a terhességet. 13 hetes kismama
én csak Gabrielt használok, elég megbízhatónak tartom. 3 nap után már tesztelhetsz reggeli vizeletbõl.
A lilly, még sosem csapott be, és olcsóbb mint a többi. 600ft-ért vettem a rossmannba, és a menzi elõtt egy nappal, délutáni pisibõl totál pozi volt. Viszont mikor nem voltam terhes, akkor meg teljesen negatív. Én ezt ajánlom neked. Bizony többször is elõfordult, hogy a gabrielem, a gravi hcg- m álpozitív, vagy szellemcsíkos volt. Meg olyan is volt, h. idõ után jóval jött ki a második cdík, tudom, h. akkor már ki kell dobni a fenébe, de én olyan vagyok, h. reménykedek tovább, és veszem a többi tesztet sorra. A lillyvel így még nem jártam. Ha tutira akarsz menni, akkor a menzi után 2-3 nappal csinálj tesztet. Sok sikert!
Kedves utolsó! Elszomorított amit írtál.Én is gravi hcgvel teszteltem kétszer is és mind kettõ pozi lett, de a doki még nem lát semmit.Elképzelhetõ akkor hogy nekem is álpozi lett?Hát nem gondoltam.Pedig ezzel a teszttel kapcsolatban írtam ki kérdést is és ott mindenki dicsérte.Higgyek neki szerinted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én a nem várt után vagyok 4 nappal. Csak nekem nem 28 naposak a ciklusaim, hanem 30-31.
Szia, Nekem nem pontos a ciklusom, 28-30 nap körül szokott lenni. A nemvárt környékén csináltam 1-2 nappal Corax Be Sure tesztet és pár másodperc múlva sötét rózsaszín lett, sötétebb mint a kontrollcsík. Kb 4, 4 és fél hetes lehettem. Ja, ez délután volt 17 óra körül. Két nap múlva reggel csináltam elsõ pisibõl mégegyet, az is dettó ugyanilyen lett :) 27 hetes kismama
Én mindig a legolcsóbbat vettem, minig azt mutatták, amit kellett. A legutolsó a DISKOLOR volt, az nem volt a legolcsóbb, és csak halványan mutatott +-at, az elmaradás utáni 3. napon. Ezek a márkák, amit ide felsoroltatok, mennyibe kerülnek a gyógyszertárba?
Én a Gabrellnek nem hiszek, nekem 2x lett szürke csikos nem lettem terhes. a Lilly jo, nekem is a 29. napon délután pozi lett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Melyik terhességi tesztet ajánljátok? Mik a tapasztalatok a tesztekkel kapcsolatban?

7 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, elötte 6 évig szedtem Lindynette 30-at. Most tervezzük a babát, és ma van a 6. napja hogy késik a menstruációm. Vettem egy Corax tesztet de negativ lett sajnos. Mikor próbálkozzak újra teszttel és szerintetek melyikkel? Köszi

Legjobb válasz: Ha 6. napja késik a mesid akkor mindegyik tesztnek ki kell már mutatnia. Én azt javaslom h vegyél még egy tesztet és ha az is negatív akkor sajnos nem baba van a dologban. Dokihoz mindenféleképp menj majd ha nem jön meg idõközben.

Ha 6. napja késik a mesid akkor mindegyik tesztnek ki kell már mutatnia. Én azt javaslom h vegyél még egy tesztet és ha az is negatív akkor sajnos nem baba van a dologban. Dokihoz mindenféleképp menj majd ha nem jön meg idõközben.
én a dmbe vettem olyan 700-800 ft küröl tesztet! zöldes dobozban van! A nevét sajna nem tudom! Családom és barátaim ajánlották! nekem kimutatta a 3 nap késé után halványa, de péntekre már erõsen!
Lehet, hogy más miatt késik, mindenképpen menj el orvoshoz, ott minden kiderül. Amúgy a Corax teszt nagyon jó, bár a zöld dobozú (kazettás) nekem nem vált be, de 6 napos késésnél az is kimutatja. Ha sugaras Corax tesztet vettél (ilyen barack színû dobozban van) az tényleg nagyon jó, nekem menzesz elõtt 4-5 nappal kimutatta a terhességet. De 6 napos késésnél már bármelyik teszt elméletileg ki kellene, hogy mutassa. Persze, vannak kivételes esetek. Ha elmész orvoshoz és nem lát semmit az ultrahangon, akkor valószínûleg elküld vérvételre, hogy kizárja vagy megállapítsa a terhességet, ott tényleg biztosan kiderül a dolog.

Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni reggel vagy este? Melyik a legjobb? és ha az ovu. Mikroszkopon csak sürü vizszintes vonalak vannak az is jelenthet terhességet?

Legjobb válasz: Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.

Tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl célszerû csinálni, mert akkor van a legtöbb hcg a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válszt!
Szia!Mindenképpen reggeli vizeletbõl csináld!Akkor a legtöbb a HCG!
mindenképp reggeli vizeletbõl csináld! szerintem páfrányosnak kell lennie a mikroszkópnak, ha sikerült. de nem jelent semmit, csinálj tesztet, de nem érdemes sokkal a mensi elõtt, max 1-2 nap!és érzékeny teszttel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!