Találatok a következő kifejezésre: Melyek a mobil (329 db)

Most melyik a jobb mobil operációs rendszer?

Régen ha minden igaz, akkor az iOS stabilabb volt elvileg meg jobb, de amióta van Android 4.4, azóta hogy áll a helyzet?

Legjobb válasz:
"Melyik a jobb mobil op. rendszer?" Ez az, amire nem nagyon lehet konkrét választ adni. Ami biztos, az az, hogy az Android több lehetõséget biztosít a felhasználónak a testreszabásra (értsd ez alatt mind a kezelõfelület megváltoztatását, mint az alapértelmezett programok beállítását), illetve a fejlesztõt is kevésbé korlátozza, ezt az OS-t valóban "PC helyett" lehet használni (természetesen hardveres okokból, így beviteli eszközök miatt adódó különbségektõl eltekintve). iOS ugyanakkor sok szempontból ideálisabb mobil környezetbe. Kisebb az erõforrás igénye, és multitaskot érintõ - amúgy iOS7-ben némiképp enyhített- korlátozásai is jót tesznek az akkumulátor üzemidõnek. Utóbbit egyébként újabban az androidos gyártók is kezdték alkalmazni a különféle energiatakarékos módokban, nem eredménytelenül... Stabilitásra térve szintén nem lehet egyértelmû kijelentéseket tenni. iOS ebben általában erõs, bár iOS7.0 etéren visszalépés volt (amelyet 7.1-ben javítottak). Androidnál még bonyolultabb a helyzet, hiszen bár lehet, hogy maga a rendszer stabil, a gyártói szoftverek módosításokat tartalmaznak, amelyek természetesen ezt is befolyásolhatják. Kitkat-es Nexus-okkal kapcsolatban egyébként lehet olvasni hálózatkezeléssel kapcsolatos hibákról, bár ez nem klasszikusan stabilitáshoz tartozó kérdés.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Melyik a jobb mobil op. rendszer?" Ez az, amire nem nagyon lehet konkrét választ adni. Ami biztos, az az, hogy az Android több lehetõséget biztosít a felhasználónak a testreszabásra (értsd ez alatt mind a kezelõfelület megváltoztatását, mint az alapértelmezett programok beállítását), illetve a fejlesztõt is kevésbé korlátozza, ezt az OS-t valóban "PC helyett" lehet használni (természetesen hardveres okokból, így beviteli eszközök miatt adódó különbségektõl eltekintve). iOS ugyanakkor sok szempontból ideálisabb mobil környezetbe. Kisebb az erõforrás igénye, és multitaskot érintõ - amúgy iOS7-ben némiképp enyhített- korlátozásai is jót tesznek az akkumulátor üzemidõnek. Utóbbit egyébként újabban az androidos gyártók is kezdték alkalmazni a különféle energiatakarékos módokban, nem eredménytelenül... Stabilitásra térve szintén nem lehet egyértelmû kijelentéseket tenni. iOS ebben általában erõs, bár iOS7.0 etéren visszalépés volt (amelyet 7.1-ben javítottak). Androidnál még bonyolultabb a helyzet, hiszen bár lehet, hogy maga a rendszer stabil, a gyártói szoftverek módosításokat tartalmaznak, amelyek természetesen ezt is befolyásolhatják. Kitkat-es Nexus-okkal kapcsolatban egyébként lehet olvasni hálózatkezeléssel kapcsolatos hibákról, bár ez nem klasszikusan stabilitáshoz tartozó kérdés.
Nagyon elnagyolva stabilabb ma is az ios De ez nem feltétlenül maga a tiszta op rendszer dicsõsége mint már leírták elõttem, mivel android platformra kismillio gagyi, jó, és jónak mondott gagyi gyártó is fejleszt telefonokat. Pl egy samsunk touchwiz android gerinccel még 150+ os árkategóriában is csak nagy elfogultsággal mondható megbizhatonak vagy stabilnak Míg a sony vagy htc ugyanazzal a nyilt forráskódù alappal figyelemreméltó innovativ ujitasokat hoz nem kis sikerrel És sokkal megbizhatobb is mint egy samu Hiaba nincs akkora hype alatta
így van, ahogy elõttem írják. android idáig is stabil volt egy google-ös referenciatelón, ahol nincs semmi parasztvakítás, csak a tiszta rendszer, a legkedvezõbb SoC-al összehozva. csak aztán jönnek a gyártók, és átszabják a saját formájukra...itt jön az, hogy nem mindegyik sikerül jól, pont, mint például a samsung a touchwiz-el...

Melyik a legjobb operációs rendszer mobilra? Symbian, Android, Windows mobile? Szoftveresen melyik a legjobban bővíthető? Stb

Legjobb válasz: Egyértelmûen az iOS, csak persze az nem fut el minden sz.aron....

Egyértelmûen az iOS, csak persze az nem fut el minden sz.aron....
legjobban bõvíthetõ a windiws de a jövõ operációs rendszere az android lesz már most is sok program, szoftver van rá
és mégtöbb lesz
Az Android A Symbian kifutott, a Windows szar(Bár jön a Windows Phone 7 az majd hátha). De valóban a jövõ az Android
Valóban az Android. Egyébként nekem a Symbian még mindig tökéletes, viszont páromnak a HTC-jén Android van, és sokkal fejlettebb, ha kiforr nagyon jó op.rendszerek lesznek.

Melyik díjcsomag éri meg? Férjem Szlovákiában dolgozik hétközben, melyik T-Mobile-os díjcsomaggal lenne a legolcsóbb a telefonálás?

Legjobb válasz: Ha van Neted, akkor mindenképpen IP-telefont ajánlok. pl.: Neophone. 7,90 FT/ perc. Ugyanakkor a legjobb T-Mobile nemzetközi díjcsomag Relax_500 (500 perc 11 eFT/hó) is 22 Ft/perc.

Ha van Neted, akkor mindenképpen IP-telefont ajánlok. pl.: Neophone. 7, 90 FT/ perc. Ugyanakkor a legjobb T-Mobile nemzetközi díjcsomag Relax_500 (500 perc 11 eFT/hó) is 22 Ft/perc.


Melyik a jobb? Move by T-mobile vagy Telenor One touch?

Legjobb válasz: Move by T-mobile jobb :)

Move by T-mobile jobb :)
Amúgy az enyém Hétfõn érkezik nagyon várom! :D sok összehasonlítást olvastam a neten.. :) (elsõ vagyok.:D)

Android vs Windows mobil? Melyik a jobb?

SE xperia X8 androidos telo vagy inkább HTC Diamond windowsos teló? Melyik jobb és miért jobb?

Legjobb válasz: Multimédiában, szórakozásban, internetben Android, dokumentációk kezelésében és üzleti megoldásokban Windows Mobile! Válaszd ki, hogy neked mi fontos, de sztem az Android.

Multimédiában, szórakozásban, internetben Android, dokumentációk kezelésében és üzleti megoldásokban Windows Mobile! Válaszd ki, hogy neked mi fontos, de sztem az Android.
ha most szeretnél akkor android, de ha ráér akkor várjál, mert ez a windows rendszer még új. Lehet valamivel jobb lesz, de lehet hogy nem.
A windows soha nem lesz jobb, az android tuti jó.
De az X8 nem túl nyerõ, inkább Samsungot válassz. A SonyEricssonnak leáldozóban van...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Mi a baj a windowsos mobilokkal? Fagynak? Sose volt még androdis telom , de windowsos se. Ismerõsömnek van x8-a , de nekem kicsit gyenge a háttérvilágítása. Alig van fényereje.
Az X8 kijelzõje elég gyenge. Most, hogy mobil kellett, 4 éve SE-m volt, gondoltam most is azt veszek. Le kellett tennem róla, mind kritikán aluli. Eddig utáltam a Samsung mobilokat, most viszont ha költséghatár nélkül választhatnék egyet, az Samsung Galaxy S lenne. Az iPhone 4 ellenében is.
Igen, az új, jó készülékeik (Samsung Monte, Samsung Galaxy 3, Samsung Wave, Samsung Galaxy S, Samsung OMNIA 7) és kiváló képernyõik miatt én is kezdem megszeretni a Samsung telefonokat!

Melyik programot kell letölteni a gépre hogy az usb kábellel összekötöm a mobilt és a gépet majd rá tudjak tölteni valamit a mobilra? Hol lehet ilyen programot letölteni?

A telefonom Nokia 5230-as. Van hozzá kábelem. Próbáltam egy programot hozzá letölteni ami sikertelen volt, mert kés?bb amikor az usb kábellel rácsatlakoztattam a mobilt a gépre nem érzékelte a mobilt.

Legjobb válasz: Elvileg kaptál a mobilhoz egy cd-t...

Elvileg kaptál a mobilhoz egy cd-t...
A kérdező hozzászólása: gyakorlatilag sajnos nem kaptam hozzá cd... :(:(:(
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/nokia-pc-suite Letöltöd, telepíted és elindítod összekötöd a kábellel és mennie kell.
A kérdező hozzászólása: köszi.

Melyik a jobb mobil szolgáltató? Telenor, T-mobile vagy Vodafone?

Mennyire vagy a sajátoddal megelégedve? Előnyök/hátrányok is érdekelnének.(nem tudom, hogy számít-e 20 éves vagyok)

Legjobb válasz: Vodafone.Az a legelterjedtem világszinten is, nagyon sok akció van, 100%-osan megéri.

Vodafone.Az a legelterjedtem világszinten is, nagyon sok akció van, 100%-osan megéri.
A T-mobilnál olcsóbbak a telefonok.
telenor!
Szerintem átlag embernek nem igen van különség szolgáltatók közt a vodefone a legnagyobb de változó mikor hol van épp jobb ajánlat
Egyformák nagyon a tarifák (ez a piac baja, nincs mozgás), tehát szinte mindegy melyiknél vagy. T-Mobilos vagyok (számhordozással) én is 20 voltam. Elõfittyentõ kedvezõbb, korrektebb szolgáltató. Kártyásként szerintem az új Domino 5 a legjobb. Akár melyik szolgáltatós legyen megadod és 29ft ért hívhatod és küldhetsz neki smst. Többi 46ft 2 ft-vel drágább mint többi átlagos tarifa.
a vodafon jobban kezelhetöbb hiresebb és jobb is mint a többi
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy a suliban fõleg 30-asok vannak, de a jövendõbelim meg 20-as. és a telenornál meg nincsenek olyan jó kedvezmények, mint a vodafone-nál(a vodafone kedd) vagy a t-mobile-nál(ott meg 60 perc ingyen van hálózaton belül)
A döntés könnyebb mind gondolnád: azt válaszd ahol azok vannak akiket a leggyakrabban hívsz.
A kérdező hozzászólása: húha. nem lett könnyebb a döntés:)
Nekem T-mobile van a kezdetektõl, eddig probléma nem volt vele. Vodáztam kb. 3 hónapig, 1000 sms-t ígértek ingyen, de rendesen vonta a pénzt, szóval soha többet Vodafáni :)
Megközelítés kérdése az egész. -kártyás: 26 év alatt djuice, Voda Vitamax Tuning 26 év fölött t-mobile domino, blue mobile -elõfittyentõ: 26 év alatt: djuice számlás 20, vodás ajánlatok 26 év fölött: t-mobile fun aranytárskártya, Mozaik csomagok Meglátásom szerint egyik sem éri meg: flottás vagyok. Ajánlom figyelmedbe http://elniakarok.com/ nekünk az egész család ezt használja.
Nekem a pannon (most már telenor néven fut) van 10 éve.
1 woks a T-mobilra

Szerintetek melyik mobilt vegyem a közeljövőben? (még nem jelentek meg ezek a mobilok)

Motorola

Legjobb válasz: Samsung Galaxy S3 Nemsokára fogják bejelenteni.

Samsung Galaxy S3 Nemsokára fogják bejelenteni.
A kérdező hozzászólása: és arról lehet már valamit tudni?
HTC Endeavor. Vagy ha szereted a Samut akkor SGS3.
A kérdező hozzászólása: köszi a linket :) és az eddigi válaszokat :)
HTC Endeavor :)
Xperia S

Ötletekre lenne szükségem, mert egy pár éve nem vagyok tisztában a mobilokkal de mostanában fogok venni. Szerintetek melyik mobilok a legjobbak és legmegbízhatóbbak?

Amióta bejött az első érinős mobil,azóta nem vagyok képben.Most fogok telefont venni,és lövésem sincs hogy melyiket,annyi féle van már. A symbian-os nokiákat nagyon szeretem,hiába szavaznak többen az androidos mobilokra.(de jöhet ezekböl is ötlet,mert nem nagyon ismerem.) Szóval nézegettem infókat erről a témáról,de nekem konkrét ötletekre/típusokra lenne szükségem. Keresendő tulajdonságok:Wifi,jó fénykép és videófelvétel,hangerő,nem túl törékeny,nem kell nagy kijelző csak szép legyen,külsőleg az egyszerű téglalap alakú nokia a favoritom( pl.: 6230i ) Használtan venném,kb 25-35ezret szánnék rá,nem kell a legújabb (mert azok azért drágák,mert frissek),2009-es modelleknél azért fiatalabb legyen. Előre is köszönöm a tippeket a segítőkész,normális embereknek! És akik csak mindenbe belekötnek és nem ide illően írkál,még mielött egy válasz is érkezne,itt a gépem elött nevetek egy nagyot, hogy késöbb már ne kelljen...

Legjobb válasz: Ebbõl egy lumiát tudsz venni, árukeresõ-n nézz szét új van ennyiért, de androidos telót,a mivel nem fogsz szívni, nem találsz, mert az 100 felett van bõven.

Ebbõl egy lumiát tudsz venni, árukeresõ-n nézz szét új van ennyiért, de androidos telót, a mivel nem fogsz szívni, nem találsz, mert az 100 felett van bõven.

Melyik a jobb ZTE arizona vagy move by t-mobile? Mind 2-n van wifi?

Legjobb válasz: igen mind a kettõn van WiFi! Huha nagyon jó kérdés! egyik sem egy ûberbrutál készülék! De szerintem a t-mobile!

igen mind a kettõn van WiFi! Huha nagyon jó kérdés! egyik sem egy ûberbrutál készülék! De szerintem a t-mobile!
Mindkettõ gyenge. Ebben az árkategóriában csak a One Touch jó.
Mindkettõben van wifi az arizonát messze kerüld el (az egyetlen pozitívum a fizikai hívásgomb) a move viszont okés(bár ha nem t-s függõ kell akkor telenor one touch).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!