Találatok a következő kifejezésre: Melyek a horror filmek (21 db)

Melyek azok a horror filmek amelyekbe van szexuális "tartalom"?

Pár ilyen horror filmet írjatok pls amibe van sex. köszi

Legjobb válasz: Mondjuk fejbekurnak egy baltaval?

Mondjuk fejbekurnak egy baltaval?
" fejbekurnak egy baltaval " aranyos.... :) Sziklák szeme, Bloodrayne, Sikoly, Ördög ügyvédje.....
A kérdező hozzászólása: :D:D:D amúgy köszi
Kabinláz, Vérszörf (ezekben [email protected]) XD

Melyek a legjobb filmek 2008-2014-ig? Bármi jöhet:akció, dráma, horror, vígjáték, oktató

Legjobb válasz: Taken, Mary és Max, Mr. Nobody, Másnaposok, Az elsõ igazi nyár, Gettó milliomos, Grand Budapest Hotel, Trancsírák, Nader és Simin, Holdfény királyság, A király beszéde, In the Loop Meg még kismillió, csak most hirtelen ezek ugrottak be.

Taken, Mary és Max, Mr. Nobody, Másnaposok, Az elsõ igazi nyár, Gettó milliomos, Grand Budapest Hotel, Trancsírák, Nader és Simin, Holdfény királyság, A király beszéde, In the Loop Meg még kismillió, csak most hirtelen ezek ugrottak be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Hajsza a gyõzelemért Eredet Viharsziget Gran Torino Amerikai botrány Blue Jasmine Az Argo-akció Gravitáció 12 év rabszolgaság Holdfény királyság A nõ Fogságban A Wall Streer farkasa Mud Phillips kapitány A sötét lovag A sötét lovag - Felemelkedés Django elszabadul Napos oldal Pi élete Hirtelen, amik eszembe jutottak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Idõmilliomosok
Texasi láncfûrészes - Az örökség , Az utolsó dal , Családi üzelmek , Barátság extrákkal
Adele élete, A nimfomániás, Az ember tragédiája, Fekete hattyú, Oslo Augusztusban, A vadászat, A zöld sárkány gyermekei

Melyek azok a horror filmek amelyeknek a története ilyesztõ és nem pedig a 200 liter mûvér?

Bocsessz de nem tudtam jobban megfogalmazni. Olyan filmekre gondolok mint a paranormal Activity 4, a kör, nem pedig olyasmire mint a fûrész. Elõre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Gonosz halott, A túlvilág szülötte, Halálos hallgatás, A szem, Árnykép, Silent Hill, Démoni doboz, Démonok között, A gonosz háza Vannak közt nagyon jók, és olyanok is, amik nem annyira ijesztõk, viszont nagyon jó a sztorijuk.

Gonosz halott, A túlvilág szülötte, Halálos hallgatás, A szem, Árnykép, Silent Hill, Démoni doboz, Démonok között, A gonosz háza Vannak közt nagyon jók, és olyanok is, amik nem annyira ijesztõk, viszont nagyon jó a sztorijuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
sírí találkozások 1-2, csak feliratosan van de megéri megnézni
Tükrök. Ma azt néztem meg a barátommal. fhú... elég ilyesztõ. Csak saját felelõsségedre nézd meg!!! Igaz benne vér, de szerintem nem olyan õrûlt sok. Mi megnéztünk.


Ezek közül a horror filmek közül melyik a legjobb?

legjobb(ak)? : RÉMSÉGEK HÁZA SILENT HILL KÖPÖK A SÍRODRA TOMIE: UNLIMITED EGY KÉS FILOZÓFIÁJA FÁJDALOMKÜSZÖB SIMON MONDJA

Legjobb válasz: A Köpök a sírodra és az Egy kés filozófiája, a többi langyos fos.

A Köpök a sírodra és az Egy kés filozófiája, a többi langyos fos.
A Silent hill nekem nagyon unalmas volt!a többit nem láttam
A kérdező hozzászólása: köszönöm^^

Melyek azok a horror filmek amiknek van valóság alapjuk?

Soroljátok fel ?ket . Mert megakarom nézni mindegyiket.

Legjobb válasz: Úgy hallottam h a "paranormal activity"(nem biztos h igy kell leirni) az ilyen film, de nem biztos, az a lényeg h nagyon durva, és van 2. része is :), meg van még1 ami tuti h valós a Discoveri-n is mondták h igaz csak elfelejtettem a cimét de ha megvan akkor leirom :)

Úgy hallottam h a "paranormal activity"(nem biztos h igy kell leirni) az ilyen film, de nem biztos, az a lényeg h nagyon durva, és van 2. része is :) , meg van még1 ami tuti h valós a Discoveri-n is mondták h igaz csak elfelejtettem a cimét de ha megvan akkor leirom :)
Kísértetjárás Connecticutban
rec, karantén(a kettõ végülis ugyanaz)
1973. augusztus 20-án a rendõrséget egy isten háta mögötti tanyára vezényelték Travis megyében, Texasban. Amit Thomas Hewitt, a helyi vágóhíd egykori munkásának síri hangulatú házában találtak, az olyan vérfagyasztó volt, hogy az egész országot sokkolta és rémületbe ejtette: 33 megölt ember, 33 lemészárolt áldozat földi maradványait találták itt. Az áldozatainak bõrébõl készült groteszk maszkot viselõ gyilkos a lapok címoldalára került. A helyi rendõrség végül lelõtt egy bõrszerû maszkot viselõ férfit, és ezzel az ügy lezárult. A szörnyûséges gyilkossági ügyet közelebbrõl ismerõk azonban éveken át, újra és újra hangot adtak kételyeiknek, azzal vádolva a rendõrséget, hogy elfuserálták a nyomozást és nem a tettest lõtték le. A véres dáridó egyetlen ismert túlélõje - most elõször - megtörte a hallgatás csendjét és a nyilvánosság elé lépett, hogy elmondja, mi is történt valójában azon az elhagyatott texasi országúton.
'A megtörtént esetet feldolgozó, A texasi láncfûrészes hátborzongató utazásra hívja a nézõit...' :S
Fizetési papír.
ideglelés blair witch project 1
én úgy tudom, és azthiszem a film végén is bemondják... és ez elszomorító
a Texasi láncfûrészes az igaz?????? :O
Blair Witch
Jeti bosszúja xDDDDD amúgy a Texasi láncfûrészes.
még régen kb.10 éves koromban láttam és már nem emléxem h igaz lenne , de öcsém :ooo
A kérdező hozzászólása: Atexasi láncfûrészes tudom hogy igaz . Ismerõsöm kintvolt egyszer texasban megnézte a házat mer ma túristalátványosság. És ot minden bentvan . És nem Ed Gein a láncfûrészes . Hanem Thomas Hewith az igazi láncfûrészes és elmegyógyintézetbe halt meg .
A rettegés háza-Amityville Horror
Nekem is a Texasi láncfûrészes ugrott be elõször.De ha tudok még akkor írok.Jó "szórakozást"
Emberi százlábú
énis ugy tudom h a paranormal activity, bár megnéztem, és eléggé furcsáltam hogy ilyen megtörtént a valóságban is:O amuugy szerintem nem is olyan durva, nem tudom miért mondják annyian h nagyon durva..:|

Melyek a legijesztőbb horror filmek? Írnátok nekem párat? De ha lehet akkor ne ilyen körhöz hasonlóakat!

ne olyan legyen amibe trancsíroznak hanem amit?l tényleg meg ijedek:D pl:viasztestek,tébolyultak,mártírok:D

Legjobb válasz: Pontosan a Kör az igazi horrorfilm. A viasztestek, mártírok, péntek 13, Fûrész, stb... Az csak pszicho thriller. Nekem az nem horror, ha valaki megõrül és lemészárol egy vagy két embert, esetleg egy fél falut. És pont ezekben trancsíroznak. A viasztestek az csak izgalmas, lehet félni tõle. De a kör, az átok (the grudge), a túlvilág kapuja ezek az ijjesztõ horror filmek.

Pontosan a Kör az igazi horrorfilm. A viasztestek, mártírok, péntek 13, Fûrész, stb... Az csak pszicho thriller. Nekem az nem horror, ha valaki megõrül és lemészárol egy vagy két embert, esetleg egy fél falut. És pont ezekben trancsíroznak. A viasztestek az csak izgalmas, lehet félni tõle. De a kör, az átok (the grudge), a túlvilág kapuja ezek az ijjesztõ horror filmek.
Rec, Rec 2.
Szia. Ha tényleg jó elgodolkodtató filmet szeretbél ajánlom a Stephen King filmeket pl ragyogás . Vagy texasi láncfûrészes mészárlás, halálos kitérõ .
Cannibal holokaust, A szerb film, Nekromantik , Visszafordithatatlan Salo avagy sodoma 120napja ezeket csak nappal nézd nem azért hogy tudj aludni hanem azért hogY nehogY rosszat álmodj. Némelyik tényleg kiveri a biztit lelkileg megviselõs, nehéz feldolgozni pláne a Salo-t meg a Nekromantikot.
Most jut eszembe. Az ideglelés. De csak az 1. része.
kedvencek temetõje
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:Dmajd mindegyik sorra fog kerülni:D
Hideg csontok, Visszatérés a Kísértet-hegyre
Trancsírák
Frászkarika (Fright Night, 2011)http://www.filmkatalogus.hu/Fraszkarika--f28127 Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead, 2004)http://www.filmkatalogus.hu/Halali-hullak-hajnala--f13447 Drakula halott és élvezi (Dracula Dead and Loving It, 1995)http://www.filmkatalogus.hu/Drakula-halott-es-elvezi--f2090 Hullajó! (Dead Alive, 1992)http://www.filmkatalogus.hu/Hullajo--f3359 Hullajó! (Dead Alive, 1992)http://www.filmkatalogus.hu/Hullajo--f3359
A Horrorra akadva paródia, nem horrorvígjáték, a drakula halott és élvezi pedig sima vígjáték. Én a Haláli hullák hajnala és a Hullajó filmeket ajánlottam volna, de mivel azt már mondták:Náci zombik(Dead snow).Nem pont horror vígjáték, de elég vicces.
Undead

A Horrorra Akadva filmek melyk filmek alapjan keszultek?

Legjobb válasz: - A kör - Fûrész - Sikoly - Az átok - Ideglelés - Az ördögûzõ - Tudom mit tettél tavaly nyáron Most ezek ugrottak be.

- A kör - Fûrész - Sikoly - Az átok - Ideglelés - Az ördögûzõ - Tudom mit tettél tavaly nyáron Most ezek ugrottak be.
Horrorra akadva: Sikoly 1-2, Tudom mit tettél tavaly nyáron, Mátrix, Ideglelés, Péntek 13, Hatodik érzék. Horrorra akadva 2: Az ördögûzõ, Ház a kísértethegyen, Árnyék nélkül, Poltergeist, Charlie angyalai, Az átok. Horrorra akadva 3: A kör, Jelek, 8 mérföld, Mátrix. Horrorra akadva 4: Világok harca, Átok, Fûrész 1-2, Túl a barátságon, A falu, Millió dolláros bébi.

Szerintetek melyik horror filmek voltak a legjobbak 2013-ban?

Olyanra gondolok ami szerintetek ijesztõ volt, de akár lehet kicsit undorítóbb is. Olyan horror film nézõ vagyok aki nem ijedõs, szóval olyat írjatok :D

Mely filmeket parodizálja ki a Horrorra akadva 5?

Csak akik tényleg "filmbolondok" , azok válaszoljanak. Itt a link:

Legjobb válasz: Tükrök Mama Majmok bolygólya - Lázadás

Tükrök Mama Majmok bolygólya - Lázadás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!