Találatok a következő kifejezésre: Melyek a horror filmek (20 db)

Melyek azok a horror filmek amelyekbe van szexuális "tartalom"?

Pár ilyen horror filmet írjatok pls amibe van sex. köszi

Legjobb válasz: Mondjuk fejbekurnak egy baltaval?

Mondjuk fejbekurnak egy baltaval?
" fejbekurnak egy baltaval " aranyos.... :) Sziklák szeme, Bloodrayne, Sikoly, Ördög ügyvédje.....
A kérdező hozzászólása: :D:D:D amúgy köszi
Kabinláz, Vérszörf (ezekben [email protected]) XD

Melyek azok a horror filmek amelyeknek a története ilyesztõ és nem pedig a 200 liter mûvér?

Bocsessz de nem tudtam jobban megfogalmazni. Olyan filmekre gondolok mint a paranormal Activity 4, a kör, nem pedig olyasmire mint a fûrész. Elõre is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Gonosz halott, A túlvilág szülötte, Halálos hallgatás, A szem, Árnykép, Silent Hill, Démoni doboz, Démonok között, A gonosz háza Vannak közt nagyon jók, és olyanok is, amik nem annyira ijesztõk, viszont nagyon jó a sztorijuk.

Gonosz halott, A túlvilág szülötte, Halálos hallgatás, A szem, Árnykép, Silent Hill, Démoni doboz, Démonok között, A gonosz háza Vannak közt nagyon jók, és olyanok is, amik nem annyira ijesztõk, viszont nagyon jó a sztorijuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
sírí találkozások 1-2, csak feliratosan van de megéri megnézni
Tükrök. Ma azt néztem meg a barátommal. fhú... elég ilyesztõ. Csak saját felelõsségedre nézd meg!!! Igaz benne vér, de szerintem nem olyan õrûlt sok. Mi megnéztünk.

Ezek közül a horror filmek közül melyik a legjobb?

legjobb(ak)? : RÉMSÉGEK HÁZA SILENT HILL KÖPÖK A SÍRODRA TOMIE: UNLIMITED EGY KÉS FILOZÓFIÁJA FÁJDALOMKÜSZÖB SIMON MONDJA

Legjobb válasz: A Köpök a sírodra és az Egy kés filozófiája, a többi langyos fos.

A Köpök a sírodra és az Egy kés filozófiája, a többi langyos fos.
A Silent hill nekem nagyon unalmas volt!a többit nem láttam
A kérdező hozzászólása: köszönöm^^


Melyek azok a horror filmek amiknek van valóság alapjuk?

Soroljátok fel ?ket . Mert megakarom nézni mindegyiket.

Legjobb válasz: Úgy hallottam h a "paranormal activity"(nem biztos h igy kell leirni) az ilyen film, de nem biztos, az a lényeg h nagyon durva, és van 2. része is :), meg van még1 ami tuti h valós a Discoveri-n is mondták h igaz csak elfelejtettem a cimét de ha megvan akkor leirom :)

Úgy hallottam h a "paranormal activity"(nem biztos h igy kell leirni) az ilyen film, de nem biztos, az a lényeg h nagyon durva, és van 2. része is :) , meg van még1 ami tuti h valós a Discoveri-n is mondták h igaz csak elfelejtettem a cimét de ha megvan akkor leirom :)
Kísértetjárás Connecticutban
rec, karantén(a kettõ végülis ugyanaz)
1973. augusztus 20-án a rendõrséget egy isten háta mögötti tanyára vezényelték Travis megyében, Texasban. Amit Thomas Hewitt, a helyi vágóhíd egykori munkásának síri hangulatú házában találtak, az olyan vérfagyasztó volt, hogy az egész országot sokkolta és rémületbe ejtette: 33 megölt ember, 33 lemészárolt áldozat földi maradványait találták itt. Az áldozatainak bõrébõl készült groteszk maszkot viselõ gyilkos a lapok címoldalára került. A helyi rendõrség végül lelõtt egy bõrszerû maszkot viselõ férfit, és ezzel az ügy lezárult. A szörnyûséges gyilkossági ügyet közelebbrõl ismerõk azonban éveken át, újra és újra hangot adtak kételyeiknek, azzal vádolva a rendõrséget, hogy elfuserálták a nyomozást és nem a tettest lõtték le. A véres dáridó egyetlen ismert túlélõje - most elõször - megtörte a hallgatás csendjét és a nyilvánosság elé lépett, hogy elmondja, mi is történt valójában azon az elhagyatott texasi országúton.
'A megtörtént esetet feldolgozó, A texasi láncfûrészes hátborzongató utazásra hívja a nézõit...' :S
Fizetési papír.
ideglelés blair witch project 1
én úgy tudom, és azthiszem a film végén is bemondják... és ez elszomorító
a Texasi láncfûrészes az igaz?????? :O
Blair Witch
Jeti bosszúja xDDDDD amúgy a Texasi láncfûrészes.
még régen kb.10 éves koromban láttam és már nem emléxem h igaz lenne , de öcsém :ooo
A kérdező hozzászólása: Atexasi láncfûrészes tudom hogy igaz . Ismerõsöm kintvolt egyszer texasban megnézte a házat mer ma túristalátványosság. És ot minden bentvan . És nem Ed Gein a láncfûrészes . Hanem Thomas Hewith az igazi láncfûrészes és elmegyógyintézetbe halt meg .
A rettegés háza-Amityville Horror
Nekem is a Texasi láncfûrészes ugrott be elõször.De ha tudok még akkor írok.Jó "szórakozást"
Emberi százlábú
énis ugy tudom h a paranormal activity, bár megnéztem, és eléggé furcsáltam hogy ilyen megtörtént a valóságban is:O amuugy szerintem nem is olyan durva, nem tudom miért mondják annyian h nagyon durva..:|

Melyek a legijesztőbb horror filmek? Írnátok nekem párat? De ha lehet akkor ne ilyen körhöz hasonlóakat!

ne olyan legyen amibe trancsíroznak hanem amit?l tényleg meg ijedek:D pl:viasztestek,tébolyultak,mártírok:D

Legjobb válasz: Pontosan a Kör az igazi horrorfilm. A viasztestek, mártírok, péntek 13, Fûrész, stb... Az csak pszicho thriller. Nekem az nem horror, ha valaki megõrül és lemészárol egy vagy két embert, esetleg egy fél falut. És pont ezekben trancsíroznak. A viasztestek az csak izgalmas, lehet félni tõle. De a kör, az átok (the grudge), a túlvilág kapuja ezek az ijjesztõ horror filmek.

Pontosan a Kör az igazi horrorfilm. A viasztestek, mártírok, péntek 13, Fûrész, stb... Az csak pszicho thriller. Nekem az nem horror, ha valaki megõrül és lemészárol egy vagy két embert, esetleg egy fél falut. És pont ezekben trancsíroznak. A viasztestek az csak izgalmas, lehet félni tõle. De a kör, az átok (the grudge), a túlvilág kapuja ezek az ijjesztõ horror filmek.
Rec, Rec 2.
Szia. Ha tényleg jó elgodolkodtató filmet szeretbél ajánlom a Stephen King filmeket pl ragyogás . Vagy texasi láncfûrészes mészárlás, halálos kitérõ .
Cannibal holokaust, A szerb film, Nekromantik , Visszafordithatatlan Salo avagy sodoma 120napja ezeket csak nappal nézd nem azért hogy tudj aludni hanem azért hogY nehogY rosszat álmodj. Némelyik tényleg kiveri a biztit lelkileg megviselõs, nehéz feldolgozni pláne a Salo-t meg a Nekromantikot.
Most jut eszembe. Az ideglelés. De csak az 1. része.
kedvencek temetõje
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:Dmajd mindegyik sorra fog kerülni:D
Hideg csontok, Visszatérés a Kísértet-hegyre
Trancsírák
Frászkarika (Fright Night, 2011)http://www.filmkatalogus.hu/Fraszkarika--f28127 Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead, 2004)http://www.filmkatalogus.hu/Halali-hullak-hajnala--f13447 Drakula halott és élvezi (Dracula Dead and Loving It, 1995)http://www.filmkatalogus.hu/Drakula-halott-es-elvezi--f2090 Hullajó! (Dead Alive, 1992)http://www.filmkatalogus.hu/Hullajo--f3359 Hullajó! (Dead Alive, 1992)http://www.filmkatalogus.hu/Hullajo--f3359
A Horrorra akadva paródia, nem horrorvígjáték, a drakula halott és élvezi pedig sima vígjáték. Én a Haláli hullák hajnala és a Hullajó filmeket ajánlottam volna, de mivel azt már mondták:Náci zombik(Dead snow).Nem pont horror vígjáték, de elég vicces.
Undead

A Horrorra Akadva filmek melyk filmek alapjan keszultek?

Legjobb válasz: - A kör - Fûrész - Sikoly - Az átok - Ideglelés - Az ördögûzõ - Tudom mit tettél tavaly nyáron Most ezek ugrottak be.

- A kör - Fûrész - Sikoly - Az átok - Ideglelés - Az ördögûzõ - Tudom mit tettél tavaly nyáron Most ezek ugrottak be.
Horrorra akadva: Sikoly 1-2, Tudom mit tettél tavaly nyáron, Mátrix, Ideglelés, Péntek 13, Hatodik érzék. Horrorra akadva 2: Az ördögûzõ, Ház a kísértethegyen, Árnyék nélkül, Poltergeist, Charlie angyalai, Az átok. Horrorra akadva 3: A kör, Jelek, 8 mérföld, Mátrix. Horrorra akadva 4: Világok harca, Átok, Fûrész 1-2, Túl a barátságon, A falu, Millió dolláros bébi.

Szerintetek melyik horror filmek voltak a legjobbak 2013-ban?

Olyanra gondolok ami szerintetek ijesztõ volt, de akár lehet kicsit undorítóbb is. Olyan horror film nézõ vagyok aki nem ijedõs, szóval olyat írjatok :D

Mely filmeket parodizálja ki a Horrorra akadva 5?

Csak akik tényleg "filmbolondok" , azok válaszoljanak. Itt a link:

Legjobb válasz: Tükrök Mama Majmok bolygólya - Lázadás

Tükrök Mama Majmok bolygólya - Lázadás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!