Találatok a következő kifejezésre: Melyek Alfonsine Edit ellentétes (1 db)

Melyek Alfonsine és Edit ellentétes tulajodnságai (külső és belső)? (Kőszívű ember fiai)

Összehasonlító fogalmazást kell írnom, az állításokat példákkal kell igazolnom.

Legjobb válasz: Edit jószívû és önzetlen,míg Alfonsine mindenkinek rosszat akar és nagyon önzõ.Edit nem irigyli Alfonsinet,de Alfonsine irigyli Editet.Alfonsine gyáva,Edit bátor.Alfonsine kétszínû,ravasz és álnok,Edit nem.Alfonsine gyönyörû külsõleg,de romlott lelkû.Edit nem annyira szép,viszont nagyon kedves.

Edit jószívû és önzetlen, míg Alfonsine mindenkinek rosszat akar és nagyon önzõ.Edit nem irigyli Alfonsinet, de Alfonsine irigyli Editet.Alfonsine gyáva, Edit bátor.Alfonsine kétszínû, ravasz és álnok, Edit nem.Alfonsine gyönyörû külsõleg, de romlott lelkû.Edit nem annyira szép, viszont nagyon kedves.
+ A jelenléte , tekintélyt parancsoló ?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy konvex négyszöget átlói négy háromszögre bontanak. Mind a négy háromszög területének a mértéke egész szám. Igazoljuk, hogy ennek a négy egész számnak a szorzata nem végződhet 2010-re!?

0

Matematika 10. osztály. Segítene valaki? Hogyan álljak neki?

Itt vannak a feladatok:

4

Házi feladatként kaptam, de még nem is tanultuk. Területszámítás. Levezetné valaki?

1,Az"elsőségadás kötelező"tábla magassága 70 cm,a szélén levő piros csík 8 cm.Hány %-a a piros sáv területe a fehér területnek?

9

Lehet-e 1*1*-es kis kockákból lapjaiknál összeragasztva azokat, olyan testet alkotni, amelynek felülete 1999 négyzetegység?

0

Oldjuk meg a következő egyenletet a természetes számok halmazán? ! X+y+z+xy+yz+zx+xyz=2013

7

Melyik Vácott készült épületet látogatta meg Mária Terézia?

csak az építmény neve kéne köszönöm.

2

Bontsuk fel 1989^4+4^1989-t két, ezernél nagyobb szám szorzatára!?

1

Hogyan oldhato meg az alabbi matek egyenlet?

a(gyok2-1)+b(gyok2+1)=3gyok2;

4

Hogyan kezdjek el verset írni?

Az osztálytársunkról kell írni egy verset és ezt majd felolvasni amikor a mikulás csomagot átadjuk neki. Hogyan kezdjek hozzá? Az illető fiú,kézilabdázik,barna szemű és hajú,jó tanuló ,jó sportoló. Külső és belsőről kell írni.

4

Valaki meg tudja oldani ezt a matekfeladatot?

Adjuk meg a valós számoknak azt a legbővebb részhalmazét, amelyen az alábbi kifejezések értelmezhetők. Írjuk fel egyetlen gyökjellel a kifejezéseket: <[link]

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!