Találatok a következő kifejezésre: Mely terhességi mutatja ki (19 db)

Ha teherbeesik egy nő, akkor mikortól vannak terhességre utaló jelek és mikor mutatja ki a teszt? Melyik teszt mutatja ki a legelőbb?

Legjobb válasz: Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg. Sokan egybõl csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egybõl tesztért, de persze ez egyéni. Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei. Remélem tudtam segíteni:)

Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg. Sokan egybõl csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egybõl tesztért, de persze ez egyéni. Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei. Remélem tudtam segíteni:)
A peteérés útán úgy 10 nappal már kimutatja a ClearBlue, a Corax. De legbiztosabb a vérvétel, az tutira leghamarabb kimutatja, hogy van-e a véredben HCG. A jelekbõl meg semmit nem tudsz meg, mert lehet másnak is ilyen tünete vagy lehet, hogy semmi jele nincs vagy ugyanolyan, mint mielõtt megjönne.
a 10-es mutatja ki leghamarabb
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :)
A 10-es tesztek a legérzékenyebbek, a 10-es azt jelenti, hogy már 10 egységnyi HCG-t is képes kimutatni a vizeletbõl.

Melyik teszt mutatja ki a terhességet a nem várt menstruáció napján?

Tudom, hogy szinte mindegyik, de engem igazából az érdekelne, hogy melyik érzékeny, megbízható.

Legjobb válasz: Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 többet itt olvashatsz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid..

Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 Rapi preg corax: 20 Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20 HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20 többet itt olvashatsz: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid..
Az elõzõ leírta az érzékenységeket, én pedig azt írom le, hogy ha van elég hcg-d bármelyik kimutatja, ha nincs hcg, akkor semmelyik sem..Ez a te szervezetedtõl függ és nem a teszttõl, mindenkinek más lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem a Coralene mutatta ki az elmaradt menstruáció elsõ napján. Azt hiszem 20-as az érzékenysége.
Szia. Én a Tescoban vettem Pregimax-ot az menzi elõtt kimutatta 4 nappal, a többi nem, majd amikor nem jött meg utána 4. mutatta ki a Clearblue. Szóval szervezet válogatja.

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet? Melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.

a legmegbízhatóbb a vérvétele teszt.Az a pár naposat is kimutatja.De sokan dicsérik a clear blue tesztet.A lényeg hogy minél érzékenyebb legyen.azok akár a pár naposat is kimutatják.
clear blue szerintem is!
rossmannos facelle-nekem nagyon bevált.Már napokkal mensi elött is.
A clearblue digital 1-2 hetes terhességet is kimutat. Nemvárt elõtt akár 2-3 nappal.
Nekem a clear blue reggeli vizeletbõl nem mutatott semmit, a rossmann-os pedig kimutatta e terhességet délutáni pisibõl. Lehet a clearblue a legdrágábbak közül való, de semmiképpen nem a legjobb. SOSE VENNÉK TÖBBET OLYAT! Jó a marketingje az kétségtelen.

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhesseget? Tegnap kellett volna a nem vártnak megjonnie!

Legjobb válasz: Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)

Szerintem ha biztosra akarsz menni, vegyél clear blue-t (bár ez azért drágább, mint a simák, kb 1500 körül forog az ára). Mondjuk ilyenkor már valószínûleg bármelyik ki fogja mutatni, hogyha van baba. :) Legalábbis szerintem az érzékenység akkor számít, hogyha még nem maradt el a menstruációd, de érzed, hogy van valami, vagy hogyha negatív lett a teszt, de meg szeretnél bizonyosodni róla jobban. Sok sikert! :)
Én Gabrielt használtam a nemvárt napján totál erõset teszteltem. És bejött. Azóta már anya vagyok. :)
x-epil vagy gabriel! Mind a kettõ egyértelmû! A Clear Blue sokszor mutat olyan jelzést, amirõl nem lehet eldönteni, hogy pozi vagy negatív!
A kérdező hozzászólása: Most csináltam clear blue digitális tesztet, pozitív lett!:-)Köszönöm a válaszokat!

A tabletta teljesen átütemezheti a menstruációt? A vérvétel eredményénél melyik érték mutatja ki ha terhesség áll fenn?

Miután kénytelen voltam bevenni egy esemény utáni tablettát, meghozta a vérzésem..a nőgyógyász mondta, hogy ne tévesszen meg, mert az nem a menzeszem. 4 napig véreztem (ahogyan az normál állapotban is történik) a betegtájékoztatón szerepel, hogy késhet a tabletta miatt egy hetet is a menzesz, de azóta eltelt már kicsit több mint egy hét.. vérvételen is voltam, de minden értékem teljesen megfelelő, a megengedett határok között mozog. a tabletta teljesen átütemezheti a menstruációt? a vérvétel eredményénél melyik érték mutatja ki ha terhesség áll fenn?

Legjobb válasz: ha bevetted, akkor nem vagy terhes.

ha bevetted, akkor nem vagy terhes.
Hát teljesen felborult minden. Most majd újra kezdõdik a peteérés. Szóval a korábbi mensik ne legyenek mérvadóak, dátum szempontjából, mert most teljesen más idõpontban jön meg, nem is tudsz ahhoz viszonyítani.
A kérdező hozzászólása: ezt nem itt és nem így kellene közölni.. lenne egy tippem miért nem jössz be a csajoknak.. igaz nem küldtél képet, de fogadjunk te is egy divatmajom díszb*zi vagy....??? ;) kérlek.. kímélj meg mindenkit és kösd fel magad..
A kérdező hozzászólása: ha semmi élettapasztalatod sincs, inkább ne is kommentelj, mert ezzel nem vagyok elõrébb sem én, sem más, aki esetleg hasonló helyzetben van... köszönöm mindenki más nevében is!

Melyik teszt mutatja ki leghamarabb a terhességet!?

Meg lehet bolondulni a várakozásba.

Legjobb válasz: Sziasztok! Engem is ez érdekelne, én most 3 nappal vagyok a nem várt után. Csalódninem szeretnék, ezért akarok olyat ami biztos kimutatja ha van!

Sziasztok! Engem is ez érdekelne, én most 3 nappal vagyok a nem várt után. Csalódninem szeretnék, ezért akarok olyat ami biztos kimutatja ha van!
Hát ha már tegnapra nem vártad, akkor Neked már nem nagyon kell várni a teszteléssel:-) Qupido sajna nem sok helyen van, nem tudom merre laksz, én Dunaújvárosban szerencsére mindig kapok(sajna elég régóta tesztelgetek). Lily tescoban 1db-os van 600-700körül azt hiszem, Dm-ben 2db-os 800körül.
Ugye?!Ezzel én is így vagyok, nem akarnak telni a percek, napok:( Én a qupidot javasolnám, elvileg az a legérzékenyebb (10-es) Hányadik napnál jársz?
Még ne keseredj el! Reggeli elsõ vizeletbõl kéne tesztelned! Minden jót! :)
A kérdező hozzászólása: csináltam gabrielt, az sajna negatív:(
Lilly-t lehet kapni a Tesco-ban és a DM-ben is. De az árát nem tudom.
A kérdező hozzászólása: ja amugy tegnapra nemvártam.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! qupidot és lillit hol lehet venni? 2 patikában is jártam de egyikben sem találtam.
A clearbluera mondják, hogy nagyon érzékeny teszt. De nekem a nemvárt napján reggel kimutatta a lilly nevezetû. Sokkal olcsóbb, és szerintem ez is megbízható.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Melyik teszt mutatja ki legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: A Clearblue már négy nappal a nem várt elõtte.

A Clearblue már négy nappal a nem várt elõtte.
Qupido 10 UI/ml. A többi általában 20-25-ös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen...
A clearblu nekem még az elmaradt mensi után 2 nappal sem mutatott szinte semmit. Egy másik viszont igen. Nekem nem volt jó.
A clearblau nekem teljesen jo volt. még a nem várt mensi elõtt 4 nappal + lett.
Lily(rossmann), OneMinute(dm) ezek is jók.
Nekem a nemvárt elõtt 1 nappal halványan kimutatta a Medi-Lab. De én szerintem a Gabriel a legjobb :) Én azt a márkát szeretem.Én abból a márkából vettem az LH tesztet is, és segített is teherbe esni :)
nem várt elõtt nekem már egy hétel elõtte ki mutatta a faccele teszt csík a +.rossmanban lehet kapni.
nekem a gabriel teszt a nemvárt elõtt 2nappal mutatta ki.
clearblue-t ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: Akkor várjak még egy két napot?
Nekem nemvárt elõtt 4nappal az x-epil már halványan mutatta. Attól is függ mikor volt ovud, mert ha nem félidõben akkor elõbb kimutatja. Ha negatív lesz nemvárt elõtt érdemes kivárni a kimaradt menzi napját és utána tesztelni.A lányomat pl. ugyanez a teszt csak 3nap késés után mutatta ki.
Nekem a romed maria teszt vált be.

Mely terhességi teszt mutatja ki legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: Mindegyikre rá van írva, hogy a beágyazódás után hány nappal mutatja ki már a terhességet, de én a helyedben várnék a mensi elmaradásáig, így biztosabb

Mindegyikre rá van írva, hogy a beágyazódás után hány nappal mutatja ki már a terhességet, de én a helyedben várnék a mensi elmaradásáig, így biztosabb
Én Gabrielt használtam. 5 nappal a mensi késése után pozítiv lett. Szeretem.:) 28 hetes kismami
Clearblu! A mensi elõtt 3 nappal kimutatja a terhességet! :) Boldog Babavárást!
Az egyik legérzékenyebb teszt az ACON 10-es érzékenységû. A http://www.vitani.hu oldal alatt látod a boltot ahol lehet venni. Ez nagyon hamar kimutatja. Már peteérés után 8 nappa mutathat valamit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!