Találatok a következő kifejezésre: Mely szigeteken az (36 db)

Mely szigeteken forgatták az RTL klub Survivor című műsorát?

Tudom már nem aktuális még is nagyon érdekelne

Legjobb válasz: Karib-tengernél egy lakatlan szigeten,aztán Dominika közelében lévõ szigeten úgy tudom.

Karib-tengernél egy lakatlan szigeten, aztán Dominika közelében lévõ szigeten úgy tudom.

Valaki nemtudja véletlen hogy melyik ez a film? Amelyik egy kislányról szól aki apjával él egy lakatlan szigeten, az apja kihajózik a tengerre és viharba kerül nem tér vissza két nap mulva ahogy megigérte?

és egy pelikán segít neki, a kislány közbe e-mailt ir egy írónak aki az apjától szeretne kérdezni, az író oda utazik a kislányhoz. Aztán egy hét mulva vissza tér az apa is a szigetre?

Legjobb válasz: Nim szigete

Nim szigete
A kérdező hozzászólása: Köszönöm széépen!!!


Ha felajánlanák, hogy ingyen elmehetsz egy országba, államba vagy szigetre, az alábbiak közül melyiket választanád?

Norvégia, India, Húsvét-szigetek, Fülöp-szigetek vagy Oregon

Legjobb válasz: Fülöp-szigetek.

Oregon
1.Norvégia 2.India ezek közül valamelyik
Fülöp-szigetek.
Én a Húsvét szigeteket választanám. Norvégiában túl hideg az idõjárás, India.. na az elég a TV-ben. Fülöp szigeteken nem valami fényes a közbiztonság, sok rosszat hallani ottani zavargásokról. Oregon meg egyszerûen nem szimpatikus.
India, mert ezek közül az a legnagyobb, így tulajdonképpen annak a bejárásával tudnék a legtöbbet nyerni.
Majdnem Fülöp szigeteket mondtam, de végül is oda nem mennék, mert állandóan félnék, (sok a kalóz, bûntények és ez nem vicc)Norvégia kilõve, mert hideg van ott.Húsvét szigetek az azért érdekes mert ott vannak a hatalmas kõszobrok.De ott sem élnék mert állandóan ki van téve a tengeri áramlatoknak cunamiknak8nem szeretnék úgy meghalni, hogy megfulladok)Így maradt az Oregon állam...Sok szép természeti látvány van ott, csodás hegyekkel, és az idõjárása hasonló Magyarországéhoz..Ha csak ezek közül lehet választani akkor Oregon.
Norvégia, mert szeretem a skandináv országokat.
ma 12:45 vagyok megint Bocsi Indiát kihagytam.Mivel ott már voltam, és tapasztaltam, láttam dolgokat oda inkább nem mennék....India teljesen más világ, és kultúra.Szépnek szép az ország(már ahol voltam), de a szegénység, nyomor, és a rengeteg hasonló kinézetû ember mint itt a cigányok engem nem nyûgözött le. Így marad Oregon.
inkább elkérném az árát..
A kérdező hozzászólása: ez a válasz nem volt hasznos számomra, de mielõtt ugranál, nem vagy lepontozva, de válassz! Tegyük fel, egy olyan világ, ahol nincs értéke a pénznek, csak az utazásnak. Válassz!
Húsvét-szk.rendkívül érdekes a kultúrája:)
Oregon!!! Gyönyörû. L/18
Norvégia! (L)
Norvégia: álmaim egyik országa, tudniillik utálom a meleg helyeket, itt meg jó hideg van India: nem igazán jön be, a szegénység, nyomor nem túl vonzó turistacélok számomra Húsvét-szigetek: érdekes hely lehet, ide elmennék Fülöp-szk: állítólag gyönyörû, és elvileg a jojót is itt találták fel Oregon: gyermekkorom kedvenc könyvsorozatának helyszíne, de az USA nem szerepel céljaim között, valahogy nem érdekel ez az ország..
Norvégia(L) gyönyörû, tele fjordokkal és hideg! Nem szeretem a tengerpartokat meg meleg éghajlatot! Inkább hideg, hóval, sarki fénnyel:) 19L
Húsvét-szigetek vagy Oregon. mindkettõt nagyon szép helynek tartom, és régóta érdekelnek. Norvégia is szép lehet, csak túl hideg. ott inkább élni lenne jó a jó körülmények miatt. de igazából egyik helyet sem utasítanám vissza :)
Oregon!Imádom..

Ha kapnál esélyt rá, ha megválaszthatnád, hogy melyik országban, szigeten, akárhol élj életed szerelmével, melyik lenne az és miért?

Ha nincs párod, akkor is érvényes a kérdés. Egyetlen helyet választhatnál egész hátralévõ életedre. Melyik lenne és miért?

Legjobb válasz: valamelyik skandináv állam. egész más társadalom, jobb rendszer...mikor hallasz rossz híreket, vagy bármit is skandináviáról?

valamelyik skandináv állam. egész más társadalom, jobb rendszer...mikor hallasz rossz híreket, vagy bármit is skandináviáról?
Nem változtatnák semmin.De ha feltétlen újjá kéne születni máshol akkor Dubai hercege lennék :D na meg az éjszaka hercege.
1-esnek üzenem, hogy már Skandinávia sem biztonságos mióta oda is bejöttek az iszlám vallású arabok és négerek... Aki nem hiszi olvasson utána mennyi erõszakot követnek el fiatal lányok ellen például Svédországban a bevándorlók. Én oda mennék, a hol fehérbõrû népesség van, ahol béke van és nem ilyen erõsazkos népek élnek. De belegondolva, minden ember gonosz, a legjobb az a hely, ahol nincs is ember csak én és a párom.
1. Nem tudott nem eszembe jutni a norvég mészárlás, de egyébként valóban az egyik legjobb hely Skandinávia, és szeretem a hûvös idõt, már régóta megszeretnék tanulni finnül. Imádom a szaunát, bármikor el tudnám viselni, mikor kint van -20 fok isteni lehet. Nekem még Új-Zéland szokott eszembe jutni, ha ilyen kérdést tesznek fel. Az országról jó volna, ha többet olvasgatnék, mert élnek ott is igen csak furcsa népek (kannibalizmus egyik formája), de állítólag elzárkózva az átlagosoktól. Ki tudja, mi igaz és mi nem. De biztonságos, szép és nyugodt helynek van titulálva. A harmadik opcióm pedig a trió, hogy külön említsem, Észtország, Lettország vagy Litvánia.
@17: [link]
18. Nem semmi! Köszi, jó kis oldal, most böngészgetem. A Napra nem is gondoltam, és azt hiszem lehet lemondok róla, max. nyaralni elmennék, mert hogy az én hófehér bõröm nem bírná hosszú távon az erõs napsütést az hótziher. :)
Valamelyik horvát szigeten mondjuk Pagon, vagy bárhol a horvát parton. Mert ott nyáron nagy nyüzsi meg élet van télen viszont totál nyugalom, kihaltság és én szeretem ezt a kettõsséget, egyik nélkül se bírnék élni. Egy kis kõházban közel a vízhez és valami erdõhöz, nagy kerttel ahol lehet gazdálkodni. Mondjuk a tél meg a hó hiányozna de olyan alternatívát nem ismerek ahol még ezek mellé az is lenne.
Hollandia, azon belül is Amszterdam. Miért?Mióta ott jártam és beszélgettem ottani hölgyekkel, és láttam milyenek az ottani emberek.Hát komolyan ezt várnám az emberektõl, amit ott láttam.A legtöbb kedves, jó kedvû, a hölgyek gyönyörûek és kedvesek, értelmesek.Nem annyira felszíneskednek és MEG akarnak ismerni. Alapvetõen az ottani emberek is segítõkészek, ha megszólítod õket.Ha tehetném, már most elindulnék oda, és vissza se jönnék.
1. Izlandon, 2. Skandinávia északi részén egy szinte a világtól elzárt kis faluban, 3. az USA északi államaiban (Montana, Észak-Dakota, Minnesota) valahol egy eldugott kisvárosban, 4. a kanadai fenyvesekben valahol egy eldugott kisvárosban, 5. Key West (Florida), 6. Szibéria északkeleti része felé egy nagyon messze lévõ városkában, 7. dán tengerparton. Hirtelen ennyi.
Ha munkát is kapnánk mellé.... Svájc vagy Málta Svájc a mentalitás, més az éleminõség, és az élhetõseg miatt, plusz, hogy mindig semleges Málta pedig az éghajlata és az egésze miatt, csak ugye nagyon erõs a eketetársadalma.. Úgyhogy maradjunk Svájcnál.. Viszont szívesebben maradnék itthon, ha, ha végre normalizálódna a politikai, gazdasági helyzet, Egy okból, a család, és a nyelv, nagyon szeretem a. magyar nyelvet
Oroszország a Lada, Soyuz, és a vodka hazája.
Budapest XI. kerület. Most Bp. mellett lakok és tök fárasztó bejárni. Másik országot nem akarok. Itt vannak a barátaim, a családom. Ja és semmi nyelvérzékem, még az angol is nehezen megy.
A kérdező hozzászólása: Milyen érdekes. Alaszkát ketten is említik. Én imádom a telet, mármint a napsütéses hideget. Alaszkában én is élnék egy faházban, jó kis kandallós meleg, rotyogna az étel odabent, és jó meleg lenne. Néznék kifelé az ablakon, ás bármikor, amikor kedvem tartja, hóangyalozhatnék a hóban a szerelmemmel. :D
London, Svájc - ez a kettõ jöhetne szóba
Forks, mert Tápiószeccsõbattonyazsadány-t nehezebb kiejteni.
Bombilandia
a holdon élnék :D
Korea, és koreai lenne életem szerelme is :D mennyország lenne
Mivel ide születtem, ezért sehol sem fogom jobban érezni magam, mint a Dunántúli-dombságban. :D Ha választhatnék, hogy hová születnék újra, akkor Ausztria és Svájc lenne.
Maradnék itthon. :')
Ausztráliának azon a részén élnék, ahol sok korall zátony van meg szigetek, üdülõk, stb...:D Azért, mert tök jó hely lehet :D
Azt hiszem én is Ausztráliát választanám, egy tengerparti házikóban élnénk, és a közeli városban dolgoznánk. Munka után hazamennénk és mehetnénk a gyönyörû kék tengerbe úszkálni :D A másik választásom Alaszka lett volna, mert hegy- és természetmániás vagyok, de ha a hideg és a meleg között választanom kéne, akkor a meleget választom :D És csak akkor élnék egy ilyen távoli helyen ha vihetném magammal a családomat is. Kellenek õk is a nagy szerelem mellé :) 25/N
Valahol Alaszkában.
Déli sark Nem idegesítenének a szomszédok és a falu pletykái sem....
Malajzia.....

Hol lehet, melyik szigeten lehet találni a dia szetteket és az aranyalmát mesterMC skypvp szerverén?

már majdnem az összes szigeten voltam és sehol nem találtam. hol lehet találni õket?

Legjobb válasz: 4es bázis mellett van egy herobrine szobor és ott van egy bejárat.Aranyalmát vigyél magaddal mert láván kell átugrálni meg szinte mindenhol láva van xD (itt találod a dia mellvértet) Dia szetthez meg össze kell szedned a pénzed mert azt sehol sem találsz:D egyedül dia mellvért van a mapon

4es bázis mellett van egy herobrine szobor és ott van egy bejárat.Aranyalmát vigyél magaddal mert láván kell átugrálni meg szinte mindenhol láva van xD (itt találod a dia mellvértet) Dia szetthez meg össze kell szedned a pénzed mert azt sehol sem találsz:D egyedül dia mellvért van a mapon
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Nem csak dia mellvért van hanem sisak meg csizma
a mostani rész elõtt kb 5.
A kérdező hozzászólása: És az hányadik?
úgy kb. 287-288 de plusz-minusz egy-egy rész
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! ^^

Melyik az a film, amikor 3 házaspár elmennek nyaralni egy szigetre (azt hiszem)? Van valami akció, és ha hárman mennek, akkor olcsóbb az egész nyaralás.

Ez egy vígjáték. Nem olyan régi, de nem tudom hirtelen, hogy mi a címe.

Legjobb válasz: Páros mellékhatás.

Páros mellékhatás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A túlélés törvényei sorozatban melyik volt az a rész mikkor a csávó egy lakatlan szigeten rambozott?

Tudnátok dobni egy linket ahol megtudom nézni a netten ingyen és magyarul?De olyat amihez nem kell letölteni 2-3 vagy 3 programot,hogy lejátssza.De ha egy torrent linekt adtok az se gáz.

Legjobb válasz: ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi ez nagyon jó kis oldal.nagyon szépen köszönöm.

Mennyibe kerülhet kb a legdrágább hotel a Maldív-szigeteken és melyik az?

Ha egy nászútra mennél a Maldív-szigetekre és a legjobbat szeretnéd mindenből akkor mennyibe kerülhet összesen? 2 hét. (repülőjeggyel, szállással, költőpénzzel.. mindennel)

Legjobb válasz: Nekünk a Maldív szigeteken volt a nászút, 2 hét, 4 csillagos hotelben, teljes ellátással, nászutas csomagban, mindennel együtt 2 fõre 2.5 millió Ft volt.

Mi is nászuton voltunk a maldív szigeteken mi a Filitheyo szigeten voltunk. Ez is 4 csillagos, jó középkategóriás hotel. Nekünk a szállás+transzfer+all inclusive+ repülö(emirates) volt 1, 5Millio volt a 10 nap. Ott nem költöttünk sokat, mert a szigeten sokat nem is lehet Mert all inclusive-ben voltunk. Habár voltam 1x maszíroztatni, ami egy álom volt. Ami sokba került még plusszba, az 2 jó shnorchel felszerelés, vízalatti kamera és egy maldív halas könyv(hogy amit látunk azt tudjuk is mi az). Mi direkt elég nagy szigetet választottunk(1km körben), mert akartunk néha sétálni. Olyan szigetet akatunk ahol csak kevés bungaló típus van, hogy ne legyen olyan nagy értékbeli megkülömböztetés (van olyan sziget ahol a luxus villák lakói nem ugyan ott esznek ahol a rendes bungisok, nekem ez elég rosszul esne, mindegy melyik oldalon ülök, ) Hogy a kérdésedre is válaszoljak, rákerestem egy oldalon neked(mi mindig itt kutatunk, és itt nézzük az értékeléseket a hotelekröl). Ès ezek a hotelek a legdrágábbak 1 hétre amit talált. http://www.holidaycheck.de/region-Reiseangebote-Pauschalreis.. De az ilyen luxus hotelekben ami még nagyon sokba kerül, hogy sok helyen dress kód van az éttermekbe, az étkezést szinte mindenhol plusszban kell fizetni, akár 2-3x ennyibe kerülhet amit ott elköltesz.
Nekünk a Maldív szigeteken volt a nászút, 2 hét, 4 csillagos hotelben, teljes ellátással, nászutas csomagban, mindennel együtt 2 fõre 2.5 millió Ft volt.
"De ez csak a szállás vagy benne van a költõpénz és a repülõjegy is? Melyik hotelben aludtatok?" Mint írtam, a 2, 5 millióba minden benne volt. Szállás, repjegy, transzfer, nászutas csomag, teljes ellátás, költõpénz, minden! Itt voltunk: Maafushivaru, ami egy 4 csillagos, de 4, 5 csillagosként van hirdetve. http://www.maafushivaru.com/
Nem biztos, hogy a legdrágább egynpben a legjobb is.....
+ W Retreat & Spa Maldives 5 Nord Ari Atoll Hotels.com291933 otel.com507335 90 Térkép Infó Összes ajánlat 4 honlapról lastminute.com 507335Ft 291643Ft
Na szóval: a hotel neve: W Retreat & Spa Maldives, ára: 291643 ft Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru, ára: 644800 ft Naladhu, ára: 439772 ft Nem tudtam képet linkelni, de ha gondolod keress még a Trivago.hu-n :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az infókat :)
A kérdező hozzászólása: Most látom az utolsó választ.. rendben. Az még elfogadható ár. :) De ez csak a szállás vagy benne van a költõpénz és a repülõjegy is? Melyik hotelben aludtatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Szóval elég drága. De akkor a normális határokon belül mennyi lehet egy 2 hetes nyaralás 2 fõnek? :) Ha luxus, de azért nem a legeslegdrágább.
A kérdező hozzászólása: Ohh oké, köszönöm :) Na és szerintetek mennyibe kerülhet a Maldívon egy fullos 2 hetes nyaralás 2 embernek?
4, 5 csillag nem létezik. Vagy 4 csillag-superior, vagy simán 4 csillag. A maldív szigetekkel az a baj, hogy pusztán a hely szépsége miatt sok szálloda túl van csillagozva. Van olyan "hotel" ahol kb a 10éves szoba berendezést 4 csillaggal hirdetik...kb mintha itthon valaki a Danubius hotels-ban nyaralna.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!