Találatok a következő kifejezésre: Mely növények az árnyékos helyet (2 db)

Mely növények szeretik az árnyékos helyet?

Feny? alá szeretnék bokrokat, virágokat ültetni.

Legjobb válasz: szia, van egy nagyon szép zöld virág árnyliliom a neve, ez kedveli a sötéttebb helyeket. minden évben újra nö, és nagy zöld levele van, virágja nem nagyon. a sötét helyen nagy részt minden tönkre megy , max borostyánt tudsz ültetni, de vigyázva mert ha felfut a fenyöre pár év alatt megöli a fenyöt. de kimondott virág nincs amit oda tudsz ültetni, mind kipusztul .

szia, van egy nagyon szép zöld virág árnyliliom a neve, ez kedveli a sötéttebb helyeket. minden évben újra nö, és nagy zöld levele van, virágja nem nagyon. a sötét helyen nagy részt minden tönkre megy , max borostyánt tudsz ültetni, de vigyázva mert ha felfut a fenyöre pár év alatt megöli a fenyöt. de kimondott virág nincs amit oda tudsz ültetni, mind kipusztul .

Melyik konyhakerti növény kedveli az árnyékos helyet?

A kertemben megnõttek a fák, ezért a régebbi szép napos területek lecsökkentek és sok az árnyékos terület.Mit ültethetek ide, ami ezt szereti?

Legjobb válasz: Lestyán, rebarbara, mángold. A sóska, sárgarépa, petrezselyem, saláta nem kedvelik, de elvannak benne.

Lestyán, rebarbara, mángold. A sóska, sárgarépa, petrezselyem, saláta nem kedvelik, de elvannak benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!