Találatok a következő kifejezésre: Mely kórházban, magán (6 db)

Melyik kórházban van még a Kútvölgyihez hasonló magán szülészet Budapesten?

Köszönöm!!!

Legjobb válasz: Dr. Rose, Robert Karoly maganklinika. Budapesttol nem messze Telki magankorhaz.

Dr. Rose, Robert Karoly maganklinika. Budapesttol nem messze Telki magankorhaz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ezeket ismertem. Telki, Dr. Rose magán korház..én olyat keresek, ami hasonló minõségû a Kútvölgyihez..tehát kórházon belül magán szülészet és nem folyosón van a fürdõ :) .
Telki, Rose jobbak, a Róbert Károly rosszabb valamennyivel, mint a Kútvölgyi, de olcsóbb is, és olyan, amit keresel, kórházon belül magán szülészet és nincs a folyóson a fürdõ:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A website-jukon az van írva, hogy folyosón van a mosdó :) . Tegnap este nézegettem..
Marmint melyiken? A roseban es a telkiben voltam, ott nincs folyosos mosdo. A kutvolgyiben is a szobaban van, lehet, hogy vannak olcsobb furdo nelkuli szobak, de ugy tudom, hogy minden szobaban van, lehet tevedek. A robertben teny es valo, hogy a furdoszobas szobaert, ha jol remlik, kulon arat kell fizetni, de a tobbi magankorhazhoz kepest, igy kulon arasan is sokkal olcsobb.

Ajánlanátok nekem újpesten (IV. Ker. ) jó nőgyogyászt? Magán is lehet és ha tudtok hozzá árat írni azt megköszönném. Most költöztem fel pestre és még nem vagyok ismerős. Vagy újpesten melyik kórházba lehet menni sztk-san nőgyogyászhoz

Legjobb válasz: Az SZTK-ben van nõgyógyászati rendelés, az ingyenes. Persze van sok magánorvos is a kerületben, de én úgy tapasztaltam, hogy nem feltétlenül jobb, mint az SZTK. Magánorvosnál kb. 8 ezer egy rákszûrés, ha jól emlékszem.

Az SZTK-ben van nõgyógyászati rendelés, az ingyenes. Persze van sok magánorvos is a kerületben, de én úgy tapasztaltam, hogy nem feltétlenül jobb, mint az SZTK. Magánorvosnál kb. 8 ezer egy rákszûrés, ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! És melyikbe lehet menni? melyiket ajánlod?
A kérdező hozzászólása: bocsi félre olvastam, nem így akartam kérdezni hanem hogy, az sztk, az ami a görgei utcában van? Vagy melyik? Be kell elõre jelentkezni?
Igan, a Görgei utcában. Kérdezd meg, Lõrinc doktor (azt hiszem fõorvos) mikor rendel. Bár én nem sokszor voltam nála, de meg voltam vele elégedve.
Ja, és akkor nem kellett bejelentkezni, bár volt egy idõszak mikor kellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy segítettél!
Én Jerger Andrást ajánlom az újpesti szakrendelõbõl (Görgey utca), nagyon rendes és jó doki. úgy tudom, hogy még kitüntetést is kapott, a lelkiismeretessége és körültekintése miatt.

Mely kórházban, vagy magán rendelőben végeznek spermaszámlálást?

Legjobb válasz: A férjemnek Szegeden rendes urológiai szakrendelésen csinálták meg.

A férjemnek Szegeden rendes urológiai szakrendelésen csinálták meg.
Volt páromnak is sima urológiai vizsgálat során végezték. (Pécsen)
Én Budapesten tudok egy magánrendelõt. Holnap megyünk a párommal, ha érdekel írj privát mailt és elküldöm a számot.
A kérdező hozzászólása: Szia! nem tudok privát mailt küldeni, mert nincs ott, hogy privát mail küldése a válaszolónak. Pedig érdekelne nagyon a dolog.
A kérdező hozzászólása: szia! akkor nem tudom meg valahogyan annak a pesti rendelõnek és dokinak az elérhetõségeit? Sokat segítenél, ha tudnám.


Ami a beöntést illeti:él még ez, vagy kúp formájában saját maga intézi a kismama? A fehérvári korházban mi a felállás ezügyben? És melyik"jobb? "

Legjobb válasz: Szia!Én 5hónapja szültem a szent györgy kórházba!én mikor beérkeztem a kórházba az orvos megvizsgált aztán felnyomott egy kúpot utána a nõvérke borotvált és kb. fél óra múlva mentem wc-re!addig amíg nem hatott a kúp rámrakott a szülésznõ egy ilyen fájásmérõt.

Szia!Én 5hónapja szültem a szent györgy kórházba!én mikor beérkeztem a kórházba az orvos megvizsgált aztán felnyomott egy kúpot utána a nõvérke borotvált és kb. fél óra múlva mentem wc-re!addig amíg nem hatott a kúp rámrakott a szülésznõ egy ilyen fájásmérõt.
Könnyû szülést és kellemes babázást kívánok!!!Elõzõ voltam.
szia.Most szültem a fehérvári korházba, és kupot kaptam amit fél óráig õrizgetni kellett.szerintem szépen kitisztitott, és én kellemesebnek éreztem mint a beöntést. Könnyû szülést kívánok neked.Hajrá!!!
2 hónapja szültem Fehérváron. saját magamnak kellett felhelyeznem a kúpot. nem volt borotválás, mert csak pár napos borostám volt. semmi extra érzés nincs a kúpban. szerintem jobb lehet mint a beöntés! sok sikert! én nagyon élveztem a szülést!!!!
Nekem a fogadott szülésznõm rakta fel a kupot. Õ is borotvált le. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, akkor a kúp a-nyerõ-!

Békés megyei kismamák! Gyulai korházba melyik magán nögyogyász a legjobb (ha lehet nö legyen )?

Legjobb válasz: Túl sok nõ nincs, talán kettõ. Én Rákos Mártához járok és csak pozitív véleményem van róla. Barátnõim is hozzá jártak, van, akinek az életét és a pici életét mentette meg azzal, hogy kézben tartotta a dolgokat. A másik doktornõnél voltam egyszer ügyeleten, õ is nagyon körültekintõ volt, úgyhogy szerintem õ is okés.

Túl sok nõ nincs, talán kettõ. Én Rákos Mártához járok és csak pozitív véleményem van róla. Barátnõim is hozzá jártak, van, akinek az életét és a pici életét mentette meg azzal, hogy kézben tartotta a dolgokat. A másik doktornõnél voltam egyszer ügyeleten, õ is nagyon körültekintõ volt, úgyhogy szerintem õ is okés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!