Találatok a következő kifejezésre: Mely filmeknek betétdala az (2 db)

Mely filmeknek volt betétdala az "I see you baby (Shake that ass) " című dal?

A Tökös csajt és az Amerikai Pite 3-at tudom,de volt még,amiben elhangzott csak nem tudom melyikben.Segítsetek...

Legjobb válasz: Nekem a Sakáltanya ugrott be. De lehet, hogy nem az.

Nekem a Sakáltanya ugrott be. De lehet, hogy nem az.

Szeretnék érdeklődni, hogy lehetséges e DVD filmen megjelentetni Bobby Solo főszereplésével "Egy könnycsepp az arcon? Gianni Morandi filmje melyben a " Térdenállva jövők hozzád" c. betétdala van ezt is DVD. N?

Legjobb válasz: Piackutatást kellene végezni, hogy lenne-e igény rá, meg azt is ki kéne deríteni, hogy valamelyik magyar forgalmazó nem vette-e már meg a kiadás jogát, vagy hogy a külföldi jogtulajdonos egyáltalán engedné-e kiadni nálunk a DVD-t. Mivel ez nem egy kommersz film, alighanem csak kis példányszámú, 1-2 ezres számban lenne érdemes megjelentetni, aztán a forgalom függvényében lehet gondolkodni második kiadásról. Magánkiadás is szóba jöhet, de az drága mulatság. Viszont ha komoly a szándék, akkor tudok csinálni hozzá menüt, borítót, meg magát az egész authoringot meg tudom csinálni, de a sokszorosítást és az eladást már neked kell intézni.

Piackutatást kellene végezni, hogy lenne-e igény rá, meg azt is ki kéne deríteni, hogy valamelyik magyar forgalmazó nem vette-e már meg a kiadás jogát, vagy hogy a külföldi jogtulajdonos egyáltalán engedné-e kiadni nálunk a DVD-t. Mivel ez nem egy kommersz film, alighanem csak kis példányszámú, 1-2 ezres számban lenne érdemes megjelentetni, aztán a forgalom függvényében lehet gondolkodni második kiadásról. Magánkiadás is szóba jöhet, de az drága mulatság. Viszont ha komoly a szándék, akkor tudok csinálni hozzá menüt, borítót, meg magát az egész authoringot meg tudom csinálni, de a sokszorosítást és az eladást már neked kell intézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!