Találatok a következő kifejezésre: Mely előadások mikor lesznek (1 db)

Mely előadások és mikor lesznek műsorra tűzve a Budapesti Operettszínházban 2008. november-december havában?

Legjobb válasz: Az Operettszínház hivatalos oldalán még csak októberig van meg a mûsorbontás. Máshonnan nem lehet megtudni. http://www.operettszinhaz.hu/operett.php?pid=schedule

Az Operettszínház hivatalos oldalán még csak októberig van meg a mûsorbontás. Máshonnan nem lehet megtudni. http://www.operettszinhaz.hu/operett.php?pid=schedule


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit ajánlanátok?

Építkezünk,és hát hogyis mondjam most jól jön a plusz pénz!!! 12 éves vagyok és hétvégenként jól jönne valami kis munka! Mondjuk 3-4 évesekre vigyázni,vagy kutyasétáltatás,de a környékünkön nem sok akad ilyen! Mit ajánlanátok??,Mit csinálhat egy 12 éves??? Az olyan válaszokat kérlek hanyagoljátok,hogy semmi,és hogy mit akarsz 12 évesen? Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Barcson sok a cigány?

3

Melyek Budapest legjobb piacai és mikor "vannak nyitva"?

1

Ez szerintetek is kib*szás?

Mikor megszületünk kapunk egy nevet amit nem mi választunk aztán később ha nem tetszik pénzért tudjuk csak megváltoztatni.

8

Ez nagyon gáz szituáció? Mit fog rólam gondolni? Mit mondjak neki?

Elsős egyetemista vagyok, és facebook-on már vannak is közös csoportok szakok szerint; én találtam is egy pár ismerőst, egy fiút be is jelöltem, aki visszajelölt. Rám írt többször is, jól elbeszélgettünk, majd nagyban mondta, hogy majd talizunk a gólyatáborban, de jó lesz :) Hát a GT-ben nem ismert meg, így csak odaköszöntem neki, hogy ,,szia, én vagyok, megismersz?" Erre Õ: ,,ja, igen? Jó" Mind1, kicsiz gáznak éreztem a dolgot, így nem kerstem a társaságát.

A lényeg, hogy elég sok barátra leltem szerencsére a gólyatáborban és tegnap este rá akartam írni egy lányra (Renire), de az a fiú pont akkor jelentkezett be, így neki írtam: ,,szia reni". Ez így gáz, főleg úgy h odamentem hozzá GT-ben és meg sem ismert...így teljesen bepánikoltam, letöröltem, mert azt hittem, így enm fogja látni az üzimet...majd feloldottam másnap, de akkorra már kaptam tőle egy üzenetet: ,,nem értem miért töröltél az ismiid közül, bocs h nem ismertelek meg GT-ben, bunkó voltam, elnézést"

És erre én azt írtam: ,,nem te voltál gáz, hanem én; ráadásul még rád is írtam h ,,szia reni..." Bocsi

Mennyire gáz a szitu? XD de amúgy egy rendes srácról van szó, mármint az előzetes fb-os beszélgetésekből leszűrve. Remélem, azért nem fogja elárulni az ismerőseinek ezt a helyzetet...Légyszi' nyugtassatok meg!

8

Programok Budapesten 2013. 08. 02-ára?

Fontos lenne, mindenféle program/kiállítás/előadás érdekel!

3

Az van hogy a suliba lehet hogy lesz úszás?

Tudom hogy azt válaszolnátok hogy tanulj meg de nem tudok igazából mély vízbe még csak egyszer úsztam. És az nem megy hogy amikor följövök a víz alól levegőt vegyek főleg mélyvízbe

9

Kitiltani a hajléktalanokat az EGÉSZ fővárosból?

ezek normálisak? és mégis hol kellene élniük?
rendeletet akarnak arról, hogy csakis vidéki kisvárosokban élhetnek hajléktalanok a külterületeken? az ész megáll komolyan.

ez megint legalább annyira abszurd, mint az a fantasztikus ötletük, hogy a hajléktalanokat pénzbírsággal sújtani.. az ész megáll.

szerintetek? mégis hova kéne menniük?

(a hajléktalanszállókat hagyjuk, nyilván ők is mennének, ha olyanok lennének a körülmények. azért annak oka van, ha inkább a fagyoskodást választják, mint a fedelet ...)

6

Sok magyar miért vannak utálattal a magyar rovásírás iránt?

Sok fórumon olvasom, hogy a magyarok bizonyos hányada tűzzel-vassal a magyar rovásírás ellen van. Komplett gyűlöletbeszédeket írnak a magyar rovásírás ellen.
A magyarok eme hányadának mi bajuk lehet a magyar rovásírással? Pedig senki sem erőlteti rájuk, nem is kötelező megtanulni. Értetlenül állok azelőtt, hogy ezeknek az embereknek mi bajuk van.
Például engem sem zavar, hogy sokan művelik a régi magyar írást.

10

Mit adjunk búcsúajándéknak egy kedves szomszédnak?

35 éves nő, külföldre költözik. 10 éve vagyunk szomszédok és egy baráti társaság alakult ki, 6-an vagyunk, mármint 6 különböző szomszéd. Sokat buliztunk együtt, vacsoracsatákat rendeztünk, a gangon minden este beszélgetünk, borozunk stb.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!