Találatok a következő kifejezésre: Mely cégek Magyarországon (15 db)

A férjemmel gondolkodunk, hogy levetetjük az össejtet. Melyik a legjobb cég Magyarországon?

Legjobb válasz: Én három cégrõl tudok, akik Magyarországon foglalkoznak ezzel. Sejtbank Kft, Kryo, Zelion. Mi a Sejtbank Kft-val állunk szerzõdésben, nekem õk voltak a legszimpatikusabbak, valamint kedvezõek a részletfizetési lehetõségeik. Egyáltalán nem merném állítani, hogy a másik kettõ cég nem jó, tehát a kérdésedre konkrét választ nem tudok adni. Szerintem keresd ki ezeket a cégeket a netrõl, ha áttanulmányozod a honlapjaikat, bizonyára te is tudsz majd dönteni.

Én három cégrõl tudok, akik Magyarországon foglalkoznak ezzel. Sejtbank Kft, Kryo, Zelion. Mi a Sejtbank Kft-val állunk szerzõdésben, nekem õk voltak a legszimpatikusabbak, valamint kedvezõek a részletfizetési lehetõségeik. Egyáltalán nem merném állítani, hogy a másik kettõ cég nem jó, tehát a kérdésedre konkrét választ nem tudok adni. Szerintem keresd ki ezeket a cégeket a netrõl, ha áttanulmányozod a honlapjaikat, bizonyára te is tudsz majd dönteni.
Én is a Sejtbankot tudom ajálani, korrektek!

Melyik cég foglalkozik napkollektorok gyártásával, eladásával? (elsősorban Magyarországi cégek érdekelnek, melyek Szerbiába is hajlandóak szállítani, valamint szerbiai is jó, ha valaki tud, és a környékről)

Szeretnék egy napkollektor gyártó és árusító cégt?l egy a saját igényeim szerint legyártott napkollektort rendelni, csak ilyen céget még nem sikerült találnom. Olyan kellene amelyik nem küld el melegebb éghajlatra, miután közöltem mi kellene, és legalább annyi választ küld, hogy vállalja-e a gyártását, vagy nem. Köszönet a segítségért.

Legjobb válasz: http://www.jullichglassolar.hu/napkollektor/napkollektor

Melyik a legjobb póló nyomós cég Magyarországon?

Minőségileg, ár-érték arány, megbízhatóság!

Legjobb válasz: attól függ mire, milyen nyomatról van szó. Pl. A.A.Miller szitanyomda

attól függ mire, milyen nyomatról van szó. Pl. A.A.Miller szitanyomda


Valaki meg tudja mondani, hogy Magyarorszagon melyik ceggel erdemes tuningoltatni?

Profi ceg kellene, nem pedig olyanok akik sufniban csapjak ossze

Legjobb válasz: http://www.havassy-motorsport.hu/

A kérdező hozzászólása: Koszonom, es esetleg valami olyan ceget is tudnatok mondani amelyik optikai tuningal is foglalkozik?

Ausztriában élek. Magyarországon kikkel érdemes kerítést csináltatni, melyik cég a legolcsóbb és a legjobb?

A festést, burkolást mind magyar szakemberek csinálták nálunk. Most kerítés ügyben szeretnék otthonról megbízható, korrekt embereket hozatni.

Legjobb válasz: Szóval azt akarod, hogy licitáljanak egymás alá. Ügyes vagy. de látatlanba?

Szóval azt akarod, hogy licitáljanak egymás alá. Ügyes vagy. de látatlanba?
Nem él Mo-on rokonod, ismerõsöd, aki akár egy ügyes családtagot tudna neked ajánlani? Így látatlanban én sem bíznám senkire.

Mely cégek vállalnak Magyarországon könnyűszerkezetes házépítést?

Gondolom nincsenek minden sarkon.

Legjobb válasz: keress rá a neten. több van, mint gondolnád.

keress rá a neten. több van, mint gondolnád.
nagyon sok, de én lehet, hogy inkább külföldrõl hozatok magamnak.
Sokkal jobban jársz, ha inkább keresel egy jó ácsot, vizest, gázost stb. nagyon sok pénzt és bosszúságot spórolsz meg magadnak, ha saját kezedbe veszed az irányítást. Én is így építkeztem. Az apósom céget bízott meg és kétszer annyiba került neki (utó munkákkal együtt) mint nekem.
Én nem fogok spórolni a szakembereken, a finnek elég profik a könnyûszerkezetes házak építésében. (fél skandinávia és egész északamerika könnyûszerkezetesbõl van felépítve) Egy jobb faházra igérnek 500 évet, engem meggyõzött. Ezen felül, az a ház, ami megfelel a Skandináv éghajlaton, az itt is helyt fog állni. (a kivitelezés minõségérõl nem is bezsélve)
http://www.bauland.hu A barátnõmék velük építtettek, nagyon jók!
szszb beltér kft 70/212-37-58
Minõségi, nagy céget ajánlok, akkor nem bánod meg. Drágább, de ott minden a terv szerint megy, és ellenõrzött anyagok. Mi a Hartl Haus-t választottuk, de volt még pár cég, aki külföldi minõséget hirdet.

Magyarországon, illetve Európában melyek azok a kamionos fuvarozó cégek ahova lehet menni gyakorlat nélkül?

Waberer's-en és Horváth Rudin kívül.

Legjobb válasz: Írd be a google-ba, hogy pályakezdõ kamion sofõr. Ki fog dobni egy rahedli céget, akik alkalmaznak "szûz" jogsival. Eleinte könnyen lehet, hogy ilyen szar melókat fogsz kapni, mint pl vidd el a kocsit alvázmosásra, vagy a gumishoz, szervizbe vagy akárhova. Késõbb beraknak 4 kezesbe, ahol pár hónapot le fogsz nyomni és csak akkor ültetnek egyedül kocsira, ha már látják, hogy megy a dolog és van megfelelõ rutinod. Szerintem így a legjobb!

Írd be a google-ba, hogy pályakezdõ kamion sofõr. Ki fog dobni egy rahedli céget, akik alkalmaznak "szûz" jogsival. Eleinte könnyen lehet, hogy ilyen szar melókat fogsz kapni, mint pl vidd el a kocsit alvázmosásra, vagy a gumishoz, szervizbe vagy akárhova. Késõbb beraknak 4 kezesbe, ahol pár hónapot le fogsz nyomni és csak akkor ültetnek egyedül kocsira, ha már látják, hogy megy a dolog és van megfelelõ rutinod. Szerintem így a legjobb!

Magyarországon melyik kamionos cég alkalmaz újoncokat? Aki tud az külföldi cégeket is írhat.

Illetve a Waberer's-nél vagy a Horváth Rudolfnál kell-e valamilyen PÁV vizsga?

Legjobb válasz: A PÁV-ra legtöbb helyen csak köpnek egyet. A lényeg most már az arúfuvarozói vizsga. Drága, semmi értelme, hiszen a kormány találta ki, de kell. Ha nincs kutyád macskád, családod és hajlandó vagy folyton dolgozni, felvesznek mindenhova.

A PÁV-ra legtöbb helyen csak köpnek egyet. A lényeg most már az arúfuvarozói vizsga. Drága, semmi értelme, hiszen a kormány találta ki, de kell. Ha nincs kutyád macskád, családod és hajlandó vagy folyton dolgozni, felvesznek mindenhova.
A kérdező hozzászólása: Van 2 kutyám, de azokra van aki vigyázzon :) köszi az infót

Magyarországon melyek azok a cégek, amelyek munkásszállást (vagy egyéb szállás lehetõséget) is biztosítanak?

Cég nevekre vagyok elsõsorban kíváncsi, mivel épp munkakeresési fázisban vagyok. Amik még érdekelnek: Milyen feltételek szükségesek a dolgozó részérõl, hogy szállást kapjon? Milyen körülményekre lehet számítani (infrastruktúra, emberek)? Mibe kerül ez a dolgozónak anyagilag? Ha van tapasztalatod azt is megírhatod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!