Találatok a következő kifejezésre: Mellfájdalom lehet jele (7 db)

Mellfájdalom lehet terhesség jele?

Azt irtam fajnak a melleim, van aki irja lehet terhes.... van aki azt irja ez nem lehet jel korai terheseknél akkor most mi is van?

Legjobb válasz: Nem akarlak sem elbizonytalanítani, sem bíztatni,nekem mikor teherbe estem szinte az elejétõl másképp fájt a mellem, és jobban meg is duzzadt,nálam korai jel volt, de nem voltkék csík.Mindenkinél máshogy zajlik,van aki 4-5 hétig, van aki 8-9 hétig nem érez semmit, és van aki már a legelején érez valamit,bár a nagykönyv szerint a teherbeesést még nem lehet érezni, mert csak a 3. napra ágyazódik be a megt. petesejt.Én azt mondom légy türelmes, és a legbiztosabb ha tesztelsz, késõbb, mert itt mindenkinél máshogy van,nincs két teljesen egyforma terhesség.Veled vagyunk, és szorítunk, kitartás!

Nem akarlak sem elbizonytalanítani, sem bíztatni, nekem mikor teherbe estem szinte az elejétõl másképp fájt a mellem, és jobban meg is duzzadt, nálam korai jel volt, de nem voltkék csík.Mindenkinél máshogy zajlik, van aki 4-5 hétig, van aki 8-9 hétig nem érez semmit, és van aki már a legelején érez valamit, bár a nagykönyv szerint a teherbeesést még nem lehet érezni, mert csak a 3. napra ágyazódik be a megt. petesejt.Én azt mondom légy türelmes, és a legbiztosabb ha tesztelsz, késõbb, mert itt mindenkinél máshogy van, nincs két teljesen egyforma terhesség.Veled vagyunk, és szorítunk, kitartás!
Szia!! Nekem pl. a mellfájdalom volt az elsõ tünetem. Megduzzadtak, fájtak, csomók keletkeztek benne, kirajzolódtak az erek, a bimbó körül kijöttek az apró dudorok. A 2-3 héttõl kezdõdött. De ez mindenkinél más. Várd meg a mensi napját és tesztelj. Sok sikert kívánok!!
Szia! Nekem is nagyon fájt a mellem, de már nem akartam vele foglalkozni, mert elõzõ hónapban még jobban fájt és érzékeny volt és akkor mégis megjött. Így úgy vettem, mintha mentsruáció jele lenne. Aztán nem bírtam tovább, mensi elõtt két nappal csináltam tesztet, és két csíkos volt:) Már volt elegendõ hcg a szervezetemben, hogy kimutassa. Azóta boldog, 7 hetes kismama vagyok Szerintem légy egy picit még türelmes, és ne görcsölj a tüneteken, jobb egy kicsit nem odafigyelni magadra (tapasztalatból mondom). Majd csinálj egy tesztet.
HAt..en sem tudom mit mondjak , sztm is valtozo mindenkinel h erzi...nekem pl akkorak lettek mint 2foci labda mar 8 hetesen, 2merettel nagyobb cicifix kellett mint elotte es nagyon erzekeny volt, neha meg a pizsim is idegesitett...
Szia!Egy idõben én is minden mensi cicifájásnak terhességet tulajdonítottam be, amíg nem lettem terhes.Az egészen más tészta, én is kinõttem a cicifixeket, nem bírtam rájuk feküdni.Sztem se görcsölj ennyire rajta, várd meg a mensid, megjön-e, ha nem akarsz csalódni, akkor én legalább egy héttel mensikimaradás után csinálnék tesztet, mert van a nõknek kb.25%-a, akinek rögtön kimutatja a poz.-at, de 75%-uknak mensikimaradás után jó pár nappal.De te döntesz.Sok sikert!Egy öreg róka

Erősen szúrò mellfájdalom lehet a terhesség jele? Soha nem fájt így.

Legjobb válasz: elsõ jel a legtöbbeknél a mens. kimaradása! mikor kell megjönnie? amúgy nekem ma reggel (erre keltem) nagyon durván belenyilallt valami a cicimbe, pedig csak 4. dpo-n vagyok...

elsõ jel a legtöbbeknél a mens. kimaradása! mikor kell megjönnie? amúgy nekem ma reggel (erre keltem) nagyon durván belenyilallt valami a cicimbe, pedig csak 4. dpo-n vagyok...
A kérdező hozzászólása: Jan. 3 kell megjonnie. Furcsalom ezt a fajdalmat, mert eletembe nem fajt igy, szinte leszakadnak...
ha 01.03 nem várod, akár akármi is lehet:) ) drukkolok!

Menstruáció utáni mellfájdalom lehet terhesség jele?

Sziasztok! Nemrég múlt el a menzeszem és még mindig fájnak a melleim, érzékenyek, ami nekem furcsa mert elõtte szokott csak fájni, de az is csak addig a napig míg meg nem jön. Amint elmúlik a fájdalom aznap már meg is jön. Emelett még a hasam is olyan mintha meg akarna jönni, fájdogál a fejem és meg-megszédülök. Kérdésem az lenne, hogy elõfordulhat, hogy menzesz ellenére terhes lennék? Tesztet még nem tudtam venni mivel most egy pár napig nincs rá lehetõségem. Volt már valaki hasonló cipõben és baba miatt? Bocsi ha esetleg hülye kérdéseket tettem fel, de ezeket eddig még nem tapasztaltam és elgondolkodtatott hogy hátha most...

Legjobb válasz: Ha nem szokott sosem ilyen elõfordulni akkor lehetséges akár a terhesség is.Én hiába mondom, hogy nekem szokott ilyen lenni menszesz után is és én nem vagyok terhes...nah érted.Csak a teszt mondhatja meg vagy egy orvos, hogy terhes vagy e vagy sem.

Ha nem szokott sosem ilyen elõfordulni akkor lehetséges akár a terhesség is.Én hiába mondom, hogy nekem szokott ilyen lenni menszesz után is és én nem vagyok terhes...nah érted.Csak a teszt mondhatja meg vagy egy orvos, hogy terhes vagy e vagy sem.
Nem kell a közeljövõbe megjönnie? Nekem olyankor szokott inkább.
A kérdező hozzászólása: Ennyire nem szokott fájni, de remélem tényleg csak ez a baj.
Szia.Lehet bizony!én ilyen "tünetek" után épp ma teszteltem pozitívat :) sok sikert!
Erõsen bíztató jeleknek tûnnek:) A nagy étvágy, és az erek kidagadása fõleg:) Mellfeszülés lehet menzi elõtt is, de az nem "olyan". Mit érzel? Mert ezt azért lehet érezni:) Lehet hogy most ágyazódik be a kis pocaklakó a következõ 9 hónapra:) ))) Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Azt érzem, hogy nagyon hálásnak kell lennem a jóIstennek, aki bízik bennem annyira, hogy egy pici kis teremtményének anyjává tegyen:) sokörömet, várakozást, hálát érzek:-)

Mitől lehet ez az iszonyatos mellfájdalom? Hozzáérni sem tudok, hason feküdni sem. Terhesség jele lehet ez? Tudom, hogy mindenkinél más, de ilyen még sosem volt, még zuhanyzás közben sem tudok hozzáérni.

Hétf?n kellene megjönnie, ma volt egy pötty barnázás, olyan tojásfehérje-szer? valamiben, amikor pisiltem, de nem ilyen szokott lenni, miel?tt megjön. Ez mi? Olvastam, hogy beágyazódáskor van hasonló.

Legjobb válasz: Szia szerintem tesztelj nyugodtan drukkolok.

Szia szerintem tesztelj nyugodtan drukkolok.
A sport melltartó hordása segíthet talán neked is. Én már két napja csak azt tudok felvenni. Keddre nem várom.
Én is dettó ezeket érzem napok óta úgy fáj, mint még sosem, de ezek mellett vannak még a megjön érzés, zabálok már most:) ) érzékenység stb.. remélem babásak vagyunk:) kiváncsi vagyok a tesztedre;)
A 3. válaszoló vagyok. Ha nem szokott fájni vagy nem ennyire akkor ez valószínû baba lesz. Nekem sem szokott annyira nagyon fájni hogy azért ne tudnék ráfeküdni valahogy, vagy hozzáérni, de az elsõ terhességnél, ugyanúgy éreztem ahogy most Te. Úgyhogy mindenképp tesztelj!!!! :)
Úgy tudom, hogy a progeszeteron okozza, ami mensiig (kimaradása esetén tovább)termelõdik peteéréstõl. Engem mondjuk ez lelombozott, mikor olvastam, reélem kamu, én is a válaszok közt láttam.
Nekem is az elsõ terhességemnél fájt írtóra a mellem és már ebbõl tudtam hogy baba lesz. A mostaninál nem fájt annyira, csak amennyire szokott a nem várt elõtt. Lehet baba, tesztelj majd és írj! Drukkolok!!!
Nekem az elsõ teherbeesésnél a mellem fájt a legjobban - mindig hason alszom - és nem is tudtam akkor. Simán + lett a teszt a nemvárt utáni 2. napon. Mondjuk én gyakran jártam pisilni, állandóan álmos voltam és ingerült. :) Szorítok, hogy babás legyél! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkolást, mindenképp megírom majd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, persze nem keseredem el, nagyon korai még, vannak, akik jóval régebb óta várnak. De mindenképpen megírom majd mi lett.
Szia! Az utolsó vagyok, és remélem úgy van, ahogy érzed, de ha mégsem, ne keseredj el. Nekem ugyebár elõtte sosem fájt, akkor mag úgy éreztem, most azonnal leszakad, nem volt túl jó érzés. Mi is még csak a 3. hónapnál tartunk. Volt a férjem spermavizsgálaton, minden ok nála :) , én hétfõn megyek hormonvizsgálatra, azaz még csak beutalóért. A nõgyógyászom ajánlotta egyébként, hogy mielõtt nekivágunk, menjünk el ezekre, mert sok pár csak egy év sikertelen probálkozás után megy el, és lehet, hogy az az egy év néhány hónappal lecsökkent volna, ha tudják, hogy probléma van valamelyikük szervezetével. Remélem megírod majd a teszted eredményét :)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Én is gondoltam már arra, hogy pszichés lehet, amiatt is várom meg a jövõ hetet. :) De ezt az iszonyatos cicifájást tuti nem direktbe' produkálom, egyszer csak hopp, elkezdett fájni, most meg már nem tudok hozzáérni a mellbimbóhoz sem. Igazából úgy álltam neki, hogy tuti nem fog összejönni az elsõ hónapban, tegnap is beszéltünk errõl, hogy nem lovaljuk bele magunkat lesz, ahogy lesz. Hisz még csak most álltunk neki. De ezek a dolgok furcsák, menszesz elõtt soha nem fáj a hasam, csak félidõben és a cicim is akkor, de csak picit érzékeny. Jó pár éve figyelem a szervezetem, nagyjából tökéletesen meg tudom mondani, hogy mikor van pé, melyik nap fog megjönni (mindig pontos volt) és hogy akkor hogy kell fájnia a dolgoknak. (régebben, pár éve nem voltak ilyen erõsek a félidõs tüneteim pl, meg sem éreztem egyáltalán) Még arra is gondoltam, hogy a szervezetem "sokkolta" a gumi nélküli szex. :D Itt is annyi mindent olvas az ember, feleslegesen nem akarom belelovalni magam semmibe, csak kíváncsi voltam, hogy ez a mellfájdalom másnál is volt-e. Ha héfõn megjön, akkor folyt. köv., ha nem, akkor kedden, vagy szerdán tesztelek. Köszi neked is.
Sziasztok! Én is nagyon drukkolok neked, de én sajnos csak negatív tapasztalatot tudok leírni :( Amikor az elsõ hónapban próbálkoztunk, én is a tüneteket kutattam magamon, és jött is mindenféle tünet, iszonyatosan fájtak a melleim és sötét eresnek láttam õket, fájt a hasam is. Aztán persze megjött. Igazából oda akartam képzelni ezeket a tüneteket, és így át is éltem õket. De nagy többségben ilyenkor még nincs semmilyen tünet. annyit tanultam a dologból, hogy most már nem figyelek ilyenekre, várom, hogy ne jöjjön meg. Elmentünk a párommal a családtervezõ központba, ahol mindenféle vizsgálatokat megcsinálnak, és ott a védõnõ azt mondta, hogy ha már 5 napja késik, csináljak tesztet, elõbb ne, és én kérdeztem, hogy azért valami más jele is lesz, ha terhes vagyok? Azt mondta, hogy az esetek többségénél ez nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megírom majd. :)
3.vagyok. :) Hát szerintem baba lesz. Sõt még a mellfájdalomhoz annyit fûznék hogy én melltartóban tudtam csak aludni annyira fájt. :) Nekem is volt hõhullámom. És iszonyat nagy fáradtság volt rajtam. A mostani terhességemnél is megvolt a fáradtság, bár mostmár sokkal jobb (12 hetes) Várom a fejleményeket majd!!! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nálam nincs nagy étvágy, bár két nap alatt bezabbantottam egy kiló savanyúkáposztát, mondjuk azt amúgy is szeretem. :) )
A kérdező hozzászólása: Oksi, fogok tesztelni, de nagyon-nagyon meg lennék lepve, ugyanis életem elsõ próbálkozása (a páromnak is), aztán inkább azért akarom megvárni a jövõ hét elejét, hogy ne legyen csalódás. Jó pár napja van még olyan, hogy érzem, hogy felmegy a hõmérsékletem, de hõemelkedésig, majd vissza. Ez is olyan furi. Nem szoktam hõmérõzni magam, csak érzem.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Még nem merek tesztelni, megvárom a jövõ hetet. Mondjuk az álmosság az nálam is van, 9 után már nem tudok fennmaradni. De ez a cicidolog nagyon durva, szegény párom hozzám sem mer érni (mondjuk most nem is nagyon élvezném). :)
A kérdező hozzászólása: Köszönet lányok a drukkért és mindenért, de két napja barnázok, még nem jött meg ma, de tuti meg fog, úgyhogy folyt. köv. a továbbiakban.
Nem, beképzeled.
8 nappal elõtte nagyon korai. Még meg se kezdõdött a beágyazódás. Ha meg a baba miatt vannak ezek a tüneteid, akkor már a teszt is kimutatja, hiszen a hányinger, mellfájdalom, stb. egyéb terhességi tünetek a hcg miatt alakulnak ki - így ha van annyi hcg a szervezetedben, hogy tüneteket okozzon, akkor annyi is van, hogy a teszt kimutassa.
Még korai, nem valószínû, hogy attól van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!