Találatok a következő kifejezésre: Mellfájás ha és (5 db)

Mellfájás ha nincs és menses késik, akkor nem lehet baba? Mindenképp kell fájni a mellnek?

Pici mellbimbóviszketés van csak..

Legjobb válasz: Nem eloírás , mindenkinél máshogy reagál a szervezet...

Nem eloírás , mindenkinél máshogy reagál a szervezet...
ha a te labad eltorik, az enyem is ugyanott kell hogy eltorjon es ugyanugy fajjon?nem, latod a terhesseg sem egyforma, remelem az vagy es kesobb majd fog fajni, addig orulj ha nem:D

Ha a menzi nem a megszokott, és gyenge-barnás. Kiss mellfájás, sürü pisilés, lehetek terhes? Most is barna menzim van, 4 napja. De nem érzem baba lenne. Alhasi huzodást érzek.

Legjobb válasz: Szia, Kicsi az esélye, de miért ne. Ha gondolod vegyél egy tesztet, és csináld meg. Ha nem akarsz költeni, akkor várd meg a következõ idejét, és ha nem jön meg, akkor menj el dokihoz.... Helyedben ha biztosat akarnék tudni, megvárnám míg elmúlik, és utána csinálnék tesztet. Tünetek akár a menzi miatt vannak, csak most épp gyengébb

Szia, Kicsi az esélye, de miért ne. Ha gondolod vegyél egy tesztet, és csináld meg. Ha nem akarsz költeni, akkor várd meg a következõ idejét, és ha nem jön meg, akkor menj el dokihoz.... Helyedben ha biztosat akarnék tudni, megvárnám míg elmúlik, és utána csinálnék tesztet. Tünetek akár a menzi miatt vannak, csak most épp gyengébb
Elképzelhetõ, hogy terhes vagy. Mikor kellett volna megjönnie? Tesztet csinálj!
A kérdező hozzászólása: 4-én jött meg akkor volt a 31 napom, elöbb szokott 6-7 nappal megjönni. nagyon kicsi vérzés volt ez alatt a 4 nap alatt.Inkább barna mint vér színû.Ma is csak barna jön, de nagyon minimális.Ilyen sosem volt velem mert nagyon erõs menzim szokott lenni és sokáig tart.Nem teszteltem még.Köszönöm a válaszotokat

Ha terhes lesz valaki, és jelentkezik mellfájás, azt honnan tudom megkülönböztetni a menszi előtti fájástól?

Tartok t?le,hogy lehet terhes lettem...5 nappal vagyok menszi el?tt, és érzem, hogy fáj oldalt a mellem, ha hozzáérek. A terhességes mellfájás is iylen, vagy akkor az egész mell feszül?

Legjobb válasz: Nekem sokkal erõteljesebben feszült és fájt, amikor összejött a bébbi, mint mielõtt megjött a menszi, de ez biztosan típusfüggõ, valakinek nem fáj egyáltalán a cicije. Ha nincs több tüneted, akkor várj a menszeszig, ha késik legalább 5 napot, csinálj egy tesztet.

Nekem sokkal erõteljesebben feszült és fájt, amikor összejött a bébbi, mint mielõtt megjött a menszi, de ez biztosan típusfüggõ, valakinek nem fáj egyáltalán a cicije. Ha nincs több tüneted, akkor várj a menszeszig, ha késik legalább 5 napot, csinálj egy tesztet.
sajna sehogy. ugyanugy feszül.
Nekem annyi volt az észrevehetõ különbség, hogy a menzi elõtt csak a külsõ oldala fájt, és inkább érzékeny volt, mint fájdalmas. Amikor terhes lettem, a belsõ oldalon is érzékeny lett, sõt, kegyetlenül fájt, és érzékeny lett e mellbimbóm is.
Szia! Nekem most terhességkor jobban fájnak, mikor ráfordultam majd leszakadtak, és a mellbimbóim is fájnak a mai napig! 11 hetes kismama
ráhibáztál.bmelyik lehet a 3 közül. majd csinálj tesztet, ha nem jön meg

Ha kb egy hete voltam együtt a párommal, és mostanra kb 1 hétre kell megjönnie, akkor a menstruáció előtti jelek (mellfájás, ingerlékenység) ami ilyenkor szokott jelentkezni, a terhességtől nem lehetne nem?

Tehát még koraiak lennének ezek a jelek, ha terhes is lennék. Ez csak a menszesz előjelei lehetnek gondolom.

Legjobb válasz: Nem vagy terhes.

Nem vagy terhes.
A terhesség és a menzesz elõjelei megegyeznek. Ha b.sztál védekezni, akkor lehetsz terhes. Ráadásul pont peteérésedkor sikerült megejteni a dolgot, szóval kifejezetten jó esélyed is van rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!